Gość: kaczucha IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.05, 16:46 co myslicie o stolniea w szczegolnosci o ludziach ktorzy tam mieszkają?? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: heh Re: Stolno ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 17:51 Są spoko, ci ktorych znam napewno! Pozdrówka dla was! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Stolno ;))) IP: 81.210.32.* 02.08.05, 21:38 stoleniaki to same korki pokarzcie mi choc jednego normalnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sratatatata Re: Stolno ;))) IP: 81.210.32.* 03.08.05, 09:16 W stolnie jest taki ładny chłopak tz podoba sie mojej koleżance jest to Mateusz B. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jer Re: Stolno ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:28 Brat Mateusza B. tez jest fajny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Stolno ;))) IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:55 Nie znam wszystkich, ale podob mi sie Mateusz B:P Moja siostra uważa że jego bratteż jest spoko(pod względem charakteru):) Pozdrawiam całe Stolno:* Odpowiedz Link Zgłoś
t_m_s_velo Stolno 03.08.05, 20:45 Pozdro dla Baniaka - Koksa - Kónia - Smyka araz całej ekipy ze Stolna!!! pewnie zobaczymy sie w Arenie jeszcze nie raz!!! pozdro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joł joł Re: Stolno IP: *.tvgawex.pl 29.01.14, 09:11 smyku smyku to ten z cepeeniku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E82 Re: Stolno ;))) IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 17:36 paweł i tomek h. - pozdrówki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Stolno ;))) IP: 195.116.102.* 06.08.05, 15:38 Większość ludzi ktorzy tam mieszkaj są w porzo,ale są wyjątki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perliczka Re: Stolno ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.14, 12:46 witam was serdecznie ja myślę że otoczenie w którym mieszkam jest bardzo zaśmiecane przez gospodarstwo p.U i droga zasypana obornikiem!!!!czy ktoś się za to wezmie???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sąsiad perliczki Re: Stolno ;))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.14, 23:34 zapach i widok obornika ci przeszkadza ale kanapki z serem i jogurt lub kakao do śniadania z przyjemnością codziennie zajadasz. jeżeli tak ci przeszkadza widok obornika może warto pomyśleć nad zmianą miejsca zamieszkania na miasto. Śmieszą mnie ludzie którzy pchają się na wieś a potem przeszkadza im zapach obornika. Może o tym nie wiesz ale mleko nie bierze się z biedronki. Pani ,, perliczko" ciekaw jestem czy Pani jest taka porządna i po swoim piesku gdy go Pania wyprowadza na spacer zawsze sprząta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Stolno ;))) IP: *.stud.eduroam.umk.pl 28.01.14, 18:13 Od przyszłego roku rozważam powrót to kraju, ale tym razem będzie to juz pewnością wieś, a jeśli mi się uda i nic się nie zmieni to wybiorę Stolno(skoro tam nie jest tak źle :D). Odnośnie ww. komentarzy przypomniał mi się jeden artykuł www.sfora.pl/To-najglupszy-narod-Europy-Mysla-ze-jaja-rosna-na-polu-a44482 Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perliczka Re: Stolno ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.14, 11:53 śmieszny pan jest haha!.Do zobaczenia na drodze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Stolno ;))) IP: *.3-1.cable.virginm.net 23.01.14, 12:58 Samo Stolno jest ok. Ale mieszka lub mieszkał tam jeden przekręt i złodziej Czary!!! Uwaga na niego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag td Re: Stolno ;))) IP: *.tvgawex.pl 29.01.14, 09:08 Stolno to tak oszczędna gmina że przystanki mają tylko w jednym kierunku do Chełmna wsiadasz w Stolnie II, a w drodze powrotnej wysiadasz w centrum ok. trzy km dalej ,już w radiu o tym ćwierkają , a pies jak zdechnie to łańcuch sam jeszcze trzy miesiące szczeka... Odpowiedz Link Zgłoś