Dodaj do ulubionych

Tokio Hotel!!!

IP: 81.210.32.* 17.08.05, 15:47
Co myslicie
??
Obserwuj wątek
    • Gość: Kurt Cobain Re: Tokio Hotel!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 17:46
      słyszałem ten zespół... z niemiec pochodzi... ale według mnie trochę
      przereklamowany! mają taki sztucznie skonstruowany image. nie podoba mi sie.
      • Gość: fajan Re: Tokio Hotel!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.05, 13:01
        słyszałam ich tylko jedna piosenke i bardzo mi pasi . jesli chodzi o image to
        sie zgadzam ,ale chlopak w drdach jest niczego sobie !!
    • Gość: szamanka Re: Tokio Hotel!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 11:15
      Muzyka jest taka jakiej teraz wiekszosc oczekuje. Zastanawia mnie jedno- płeć
      osoby na wokalu i na basie. Moze mnie ktos uswiadomi??:P

Ps. Bylabym wdzieczna, bo nowinkami tego typu muzyki sie nie zajmuje, ale to
      pytanie mnie nurtuje. Pozdrawiam;)
      • Gość: Kurt Re: Tokio Hotel!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 14:31
        wokal - chłopak, bas - chłopak
      • Gość: Chestii Re: Tokio Hotel!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 14:54
        Cały zespół to chłopaki w wieku od 16 do 18 lat !
        • Gość: ... Re: Tokio Hotel!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 18:28
          komerecha jak większość zespołow ..
    • Gość: szamanka Re: Tokio Hotel!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.05, 18:43
      Komercha- owszem. Ale tego wlasnie ludzie teraz oczekuja. A taki Linkin park
      np?? To przypadkiem tez nie komercha??...
      • Gość: Fanka Tokio Hotel Re: Tokio Hotel!!! IP: *.lubin.dialog.net.pl 03.09.05, 19:08
        Ja bardzo lubie TH sa extra! wiem o nich wszystko i podaoba mi sie Bill Kaulitz
        (Wokalista) A takze jego brat blizniak Tom sa bomba:) nawet zrobilam o nich
        bloga: www.tokiohotel-thebest.pl wg mnie oni maja wlasny image bo kiedys
        nagrywali jako devilish i wygladali podobnie chociaz byli mlodsi...
        • Gość: rick Re: Tokio Hotel!!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 09:51
          żywcem zerżnięty z THE RASMUS, tyle że dużo gorszy
    • Gość: Julia :D Re: Tokio Hotel!!! IP: *.icpnet.pl 05.09.05, 18:07
      Ich liebe TOKIO HOTEL!!!!!! To mój ulubiony zespół (od pewnego czasu). Wcale
      nie uwazam zeby byli zerznieci z The Rasmus!!! Nie są do siebie podobni ani
      troche. Tylko fryzury mają w tym samym tonie( choć jednak inne) to tak jakbys
      powiedział/a że kotos kto ma np. długie włosy wzoruje sie na innym. A takie
      włosy ma pół swiata!!!Są nowi i swiezy a tez mam duzo ich zdjeć z dzieciństwa
      wygladali tak juz w wieku 12 lat( wtedy rodzice pozwolili im na pirsing
      ciała)!!! Wiec są ekstra smieszni i do tego Bill Jest strasznie przystojny i
      jestem nim zauroczona!!! TOKIO HOTEL THE BEST END FOR EVER!!! Nich war???
      • Gość: NuTkA Re: Tokio Hotel!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 18:29
        Zgadzam sie z toba w 100 % !! I co do Bill'a To też :D !!
        • Gość: kasia Re: Tokio Hotel!!! IP: *.int.pl 06.09.05, 15:02
          Malo wiecie o TH :/ Moim zdaniem (a troszke o nich wiem ..) sa prawdziwi .. I
          nie uzywajcie slow "komercha", bo co w tych czasach nie jest komercha ? Jesli
          cos podoba sie ludziom to nie oznacza, ze musi byc nastawione tylko na hajs ..
          A Tokio Hotel sa naprawde niezli, za pare lat moga byc wielcy .. Pozdrawiam.
    • Gość: ja369@op.pl Re: Tokio Hotel!!! IP: 81.210.32.* 07.09.05, 20:25
      Zgadzam sie ze sa swietni i sa prawdziwi!! Bill jest najlepszy ;] Wiecie mieli
      teraz 1,09 urodzinki i skonczyli 16 lat , a 19,09 wychodzi ich plytka (singiel
      juz wydali w sierpniu)Sa boscy i to moj ulubiony zespol.Uwielbiam ich piosenki.
      Mam Durch den monsun,Leb sie sekunde i Schrei sa odjazdowe pozdro dla fanow TH
      • Gość: Pewna osoba Re: Tokio Hotel!!! IP: *.proxnet.prv.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.05, 21:00
        Tokio hotel sa naprawdethe best...ja najpierw nie lubilam ich bo myslalam ze
        Bill to dziewczyna lecz teraz bardzo lubie i ich i ic piosnki...oby ich kariera
        sie rozwijala!
        • Gość: Pela Re: Tokio Hotel!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 11:38
          Ja też uważam, że są super. Nie lubiłam niemieckich piosenek ale jak usłyszałam
          Durch den Monsum to zmieniłam zdanie. Dużo o nich czytałam i uważam, że są
          prawdziwi a nie zrobieni na raklamę. Jedynie Bill i Tom wyglądają na takich ale
          jakby tak było to w wieku 12-13 lat nie zrobiliby sobie kolczyków, dredów czy
          farbowali włosy. Oni do dawna wiedzieli jak chcą wygladać i co będą robić. Nie
          zmienili tego na potrzeby reklamy. Przecież Gustav i Georg wyglądają na
          normalnych ludzi a nie na wykreowane osoby. Ich muzyka jest niepowtarzalna i
          jedyna w swoim rodzaju. Nie widzę podobieństwa z The Rasmus. Wiadomo, że rockowe
          brzmienia są podobne ale zawsze każdy zespól ma swój styl którego nie da się
          powtórzyć. Pozdrawiam fanów Tokio Hotel.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka