Dodaj do ulubionych

CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!!

IP: 172.28.29.* 22.08.05, 23:05
Ptaszki ponoć ćwierkają, że futbolowa drużyna z Chełmna ma ochotę na walkę o
4. ligę!!!! Czynione są przez działaczy i rosnącą liczbę sponsorów działania
o nowych piłkarzy i trenera. Tym ostatnim ma rzekomo być Walentin Guścin
znany z faktu, że nigdy jeszcze nic nie spartaczył. Wprowadził Spartę
Brodnica z 5. ligi do 3. i był z nią nawet bliski 2. ligi. Z Wisłą Nowe był
liderem w 4. lidze po rundzie jesiennej i na wiosnę podziękowano mu z
tytułu....braku pozytywnych wyników. Do Chełminanki ma wejść razem z Igorem
Kucenką (obecnie Olimpia) - bodajże najskuteczniejszym strzelcem 4. ligi. Oj
szykują się atrakcje.
Obserwuj wątek
    • Gość: pytający Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 172.28.29.* 23.08.05, 12:27
      A moze te ptaszki ćwierkał fałszywie?
    • Gość: Rangiz Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 23.08.05, 18:24
      Tez cos na ten temat slyszalem ,ale dzialacze nie chca puscic pary z ust.Fajnie
      by bylo ale czy tylko Kucenko ,chyba jeszcze kogos ,choc napastnik to
      znakomity!!!!A trener ???Chyba bez zmian??? Aha i jeszcze jedno-cos w tym
      wszystkim siedzi,poniewaz dzis uslyszalem ,ze doszedl do Chelminianki byly
      wychowanek Krzysztof Janowski-cos sie szykuje,a przeciez nie tak dawno niejaki
      czarny ,b i barylo tylko bluzgali na Chelminianke podnuiecajac sie Wda i
      trenerem Jeziorskim ze swoimi weterranami!!!W Chelmnie jest w tej chwili bardzo
      mloda druzyna i jak nie teraz to za rok przeprowadza maly atak na 4
      lige.Wszystko musi miec rece i nogi ale zaczyna mi sie to widziec,cier[pliwosc
      i dokladnosc zaczyna byc nagradzana!!!Taki trzymac!!!
    • Gość: Kibol Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 24.08.05, 08:51
      Napiszcie wiecej szczegolow!!!
      • Gość: fan z okolic Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.05, 17:17
        Fajnie by bylo.Przydalby sie rasowy napastnik bo sam Cylc nie wystarczy a reszta
        gra ponizej oczekiwan.Widac ze tu kreca kase systematycznie.Szkoda ze Janicki
        musial wyjechac.Pozdro.
    • Gość: Smoki Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 24.08.05, 17:20
      Fan popieram ,fajnie by bylo!!!!
      • Gość: Łukasz Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 25.08.05, 00:05
        Chełminianka w tym sezonie naprawde mocno sie wzmocniła szkoda tego jednego
        zawodnika(nie pamietam nazwiska),który musiałjechać do szkocji do roboty ale i
        tak jest dobrze.Myślę ,że jak jeszcze w przerwie między rundami kogos kupią to
        bedzie bardzo dobrze i nawet w tym sezonie moą wejsc wyżej
    • Gość: Kibol Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 25.08.05, 07:14
      Ten co wyjechal to Janicki Wojciech !!!!Szkoda ,ale jeszcze chyba ktos
      przyjdzie do konca sierpnia!!!
    • Gość: FFFF Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 25.08.05, 17:04
      Jajco
    • Gość: Zyleta Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 213.17.208.* 26.08.05, 12:44
      Przede wszystkim musza postarac sie o mlodziezowcow..
      bo bracia Smigielscy jak dotej pory graja fatalnie - biegaja i nic im z tego
      nie wychodzi, a na szerokich boiskach to skrzydlowi powinni kierowac gra.
      dltego oni powinni byc wymienieni w pierwszej kolejnosci, Cezar.. hmm strasznie
      obnizyl loty, ale moze sie jeszcze obudzi...
      • Gość: aga Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 19:07
        Chełminianka-jabłonowo 7-0 brawo dla dobrze grających zawodników chelminianki
        • Gość: Deco Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 19:47
          Po tym co pokazali dzisiaj , 4 liga moze jest w zasiegu ale nieda sie ukryc ze
          trzebaby było naprawde wzmocniic drużyne jeszcze :-)
    • Gość: kiler Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 28.08.05, 01:24
      tak masz racje ale zawodnicy z nr 2,3,6 do wymiany
    • Gość: Kibol Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 28.08.05, 09:51
      Numer 3 do wymiany????Chyba jakies nieporozumienie-Robocik jest znakomity!!!!
      • Gość: Deco Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.05, 10:50
        Nie do wymiany leccz mogli by przyjśc inni , dla ktorych dzisiejsi gracze bylio
        by zmiennikami :-) . A co najwazniejesz sa 3 punkty , a za 2 tygodnie z Wdą
        unas wiec wtedy się okaze czy to nibyl przypadek :-)
        • Gość: ktos Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 28.08.05, 11:25
          no na wde przydalby sie jakis porzadny doping iwcie 12-sty zawodnik na
          boisku :)
    • Gość: ZB Chełmno"05 Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 28.08.05, 17:18
      Z taka polityką klubu to daleko nie zajedziemy , niestety...
      • Gość: czarny Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 28.08.05, 19:53
        rangiz ty pajacu jak już to czepiałem się działaczy i ty z głową nie masz
        najlepeij bo kto wychwalał Wdę skoro jestem kibicem CHEŁMINIANKI!!!Co do
        wzmocnień Bary oczywiście od wczorajszego meczu Janowski też a reszta Grabowski
        słaby a ten ze Stali to już całkiem wielka pomyłka .A co do 4 ligi to chyba za
        szybko aby mówić o takim awansie ???
    • Gość: Rangiz Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 28.08.05, 22:17
      Do Barylo pseudo "czarny"-juz twoje minuty sa policzone ,tylko wyjdz na miasto
      imbecylu!!!!
      • Gość: do rangiz Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 30.08.05, 11:27
        Ty imbecylu jakos chodze po miescie co dziennie i co?Jak jestes taki cwany to
        sie przedstaw a nie probujesz wkladac ludziom w usta nie ich słów i obrazac
        kogos kto nie bedzie sie znizal do twojego poziomu chłopaczku!A odemnie sie
        odwal czubku skoro nie masz pojecia kto i co pisze!Nie strasz mnie ze moje
        minuty sa policzone bo niby kim ty jestes zeby o tym przesadzac co?Zajmij sie
        kibicowaniem chelminiance a nie pisaniem bzdur na tym czym!I dowiedz sie
        rzetelnie kto co pisze a potem używaj nazwisk!Teraz to ja sie podpisuje Baryło
        jezeli wogóle wiesz kto to jest?
      • Gość: kiu Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 11:41
        zostawcie baryło bo on nic ie zrobił a jak nie to będzie żle!
    • Gość: kiler Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 29.08.05, 12:35
      napiszcie co sądzicie o zespole artystycznym przygrywającym podczas meczu ?
      zenujące co?
      • Gość: mirko Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.09.05, 09:49
        Prosze o odpowiedz -kto jest obecnie trenerem Chelminianki?
        • Gość: Deco Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.05, 10:40
          p. Jarosław Klinger .
    • Gość: czarny Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 29.08.05, 19:43
      Zarzad Chelminianki -Lysy M<afiozo z Pruszkowa,zwierze zweane krowa,jakis gruby
      gilun,dowodca partii sportowej,jakis narzedziowiec zFamu,byly slaby zawodnik
      (jak pilkarz moze byc w zarzadzie???) i na to wszystko handlarz pogrzebowy!!!!!
      Powodzenia!!!!
      • Gość: czarny Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 29.08.05, 22:49
        Jeżeli chcesz się podpisywać jako Czarny to rób to jako Czarny 2 a nie
        podszywaj się pod Moją ksywę!!!Do rangiz ty pajacu b to b, a Czarny to Ja
        jestem a nie jakiś b Czarny.A jeżeli jesteś już taki mocny to już proponowałem
        ci kiedyś spotkanie i męską rozmowę "bochaterze"i nie strasz Mnie ani b przykry
        pajacu!!!!!!!
      • Gość: F Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 10:53
        A czym ty sie tak zasluzyles dla chelminskiej pilki ze tak krytykujesz chcacych
        cos zrobic? Najlatwiej stac z boku i krytykowac bohaterze.Uwazam ze skandalem
        jest pisac takie rzeczy na ludzi ktorzy poswiecaja swoj czas dla klubu.Czarny
        jestes zgorzknialym frustratem ,odtracanym i odpychanym.To wszystko co piszesz
        to zazdrosc o cos czego ty nie mozesz( mogles zrobic).Jestes tpowym anonimowym
        polaczkiem srajacym w swoje gniazdo.Na szczescie wszyscy pier.....olą takich
        chojrakow jak Ty.Jak masz cos do kogos to go znajdz i wyrzygaj.Badz wreszcie
        kozakiem.
    • Gość: Rangiz Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 30.08.05, 07:49
      Do czarny -dzis spotkanie 20 00 schody kina Rondo -czekam,tylko nie speniaj-
      pogadamy!!!!
      • Gość: czarny Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 30.08.05, 10:32
        spotkanie o 22-ej
    • Gość: Rangiz Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 30.08.05, 13:05
      Niestety 20 00 albo wcale!!!!Nie mam czasu dla takich palantow jak ty!!!!!!!
      Czekam z utesknieniem!!!!
    • Gość: Kibol Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 30.08.05, 13:09
      ZB 05 o co ci chodzi ,o weteranow slabych z Kijewa wel Wda Swiecie????
    • Gość: Rangiz Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 30.08.05, 13:13
      Do F- popieram cie4 w calosci w zwiazku z tym imecylem czarnym czyli Barylo i w
      zwiazku ztym ze znam kilku ludzi z zarzadu a w szczegolnosci prezesa pogadam z
      nimi ,bo chyba nie wiedza jakie bzduty na ich temat ten beton wypisuje ,aby cos
      z ta sprawa zrobili!!!!A wiem ze moga bardzo duzo ,w szczegolnosci "Maras"
      i "Jachu"!!!
    • Gość: Spider Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 30.08.05, 13:20
      Drwęca Golub-Dobrzyń 1-2 Pomorzanin Serock 27 sierpnia, 13:00
      Piast Łasin 0-6 Czarni Nakło nad Notecią 27 sierpnia, 17:00
      Grom Osie 1-0 Wda Świecie 27 sierpnia, 17:00
      Gryf Sicienko 4-0 Unia Wąbrzeźno 27 sierpnia, 17:00
      Chełminianka Chełmno 7-0 Naprzód Jabłonowo Pomorskie 27 sierpnia, 17:00
      Promień Kowalewo Pomorskie 4-0 Pomowiec Kijewo Królewskie 27 sierpnia, 17:30
      Wisła Nowe 2-1 Tucholanka Tuchola 27 sierpnia, 17:00
      Start-Merkury Pruszcz Pomorski 7-1 Grom Więcbork
      • Gość: czarny Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 30.08.05, 13:27
        rongiz pajacu o 22-ej i basta ty fujaro
    • Gość: ZB Chełmno 05 Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 30.08.05, 14:38
      &&&Kibol&&& Chodzi mi o zarządzanie finansami.Nie potrafią nimi zarządzać
      niech się za to nie biorą.Jeśli Cię to interesuje to mogę dokładnie napisać o
      jakie kwestie dokładnie chodzi.Jedno jest pewno polityka finansowa jest
      fatalna.pozdro (L)
      • Gość: gracz Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 18:37
        Chyba cos ci sie pomieszalo kibicu marny.Chodzi ci chyba o legie a nie o
        chelminianke gdzie wloasnie jakos kreca kase od sponsorow.Nie gram za darmo i na
        sprzet nie narzekam.
    • Gość: Rangiz Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 30.08.05, 17:46
      20 00 !!!!!To do czarnego albo zegnam !!!!Bambarylo!!!
    • Gość: Prezes Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 30.08.05, 18:09
      Widze ,ze duskusja trwa tu na calego ,a w szczegolnosci wielkie pretensje ma do
      Zarzadu KS Chelminianka niejaki"czarny".Wiec chcialbym przypomniec tylko
      jedno,gdzie byla Chelminianka na poczatku porzedniego roku,a gdzie sie znajduje
      obecnie.Dla pana "czarnego"od spadku prawie do B klasy po awans w ciagu poltora
      roku do ligi okregowej to widocznie za malo.Podpowiadam, ze niestety normalnymi
      sposobami(czyli system ligowy) niestety inaczej sie nie da tego zrobic!!!Po
      drugie kadra zespolu znacznie zmienila ksztalt w ciagu ostatniego roku i
      zostala odmlodzona z dobrym skutkiem dla wszystkich!!!Po trzecie nie
      interesowalismy sie wcale twoimi sugestiami(prawdopodobnie twoich kolegow
      pilkarzy) o transferowaniu zawodnikow ktorych ty tu podpowiadalea-wychodzi ,ze
      mielismy racje -patrz wyniki Wdy i grajacych tam nich!!!Doi Pana ZB 05 -nie
      jest wogole prawda co piszesz ,podpietrasz sie znowu niektorymi opowiesciami
      pilkarzy ,ktorych zadaniem w chwili obecnej jest jak najlepsza gra a nie
      mieszanie sie w sprawy zarzadu(niestety z niektorymi niedlugo sie pozegnamy,a
      takze ze szczycacymi sie przyjaciolmi klubu tez).Jezeli9 Panie czarny badz
      Barylo chcialby Pan dokladniej sie dowiedziec zapraszam na mecz z Wda w
      Chelmnie to reszte spraw ktore Pana tak nurtuja wyjasnimy.A jezeli nie chce pan
      rozmawiac to skladam serdeczna prosbe o nie wypowiadanie bzdur godzacych w
      dobre imie klubu.Mysle ze przemysli pan moja propozycje i zastanowi sie kilka
      razy zanim cos glupiego jeszcze napisze.PS.Jezeli nie chcialby Pan czekac do
      meczu z Wda,to proponuje wyjazd do Wabrzezna lub podaje numery telefonow do
      klubu ,a inni dzialacze umowia Pana na spotkanie ze mna!!!Pozdrawiam Zarzad KS
      Chelminianka.(56 69 29 241,506 822 675)
    • Gość: Do Barylo Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 30.08.05, 18:50
      Jeszcze jedno!!!!Jescze raz bedziesz probowal tknac dziennikarza z czasu
      Chelmna to juz cie znajdziemy ofermo!!!!Zapomniales o twojej rodzinnej
      sprawie????To przestan pisac klamstwa bo jak my zaczniemy to sie zdziwisz!!!
      Zawsze i wszedzie CWKS!!!
      • Gość: ZB Chełmno"05 Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 30.08.05, 20:55
        Panie prezesie z całym szacunkiem dla Pana,ale o finansowaniu raczej zarząd wie
        mało.
        Po jakiego ciula te flagi na około stadionu.No co nie wieże za friko.Ile za nie
        daliście.Czy to jest potzrebne,niepotrzebna strata kasy.Zamiast tego
        kupilibyście bramkarzowi rękawiczki,bo ostatnio narzeka.Drugą sprawą jest ten
        komiczny zespół,który zadebiutował na meczu z Jabłonowem,no po cholere
        to.NIEPOTZREBNA STRATA KASY.Jesteśmy w 5- lidze a nie Lidze Mistrzów czy 1-
        lidze.Heh nawet te kluby z 1-ligi zatrudniają spikera i on robi to a nie
        zespół BIESIADNY.NO i ich doświadczenie ,,gromkie brawa,, ,cały stadion miał
        ubaw.Lepij zainwesdtowalibyście w młodzież.Jakiś czas temu zlikwidowaliście
        juniorów,którzy grali bardzo dobrze i ladachwila a grali by w seniorach.Była to
        druża bardzo dobra.Ale Chełminianka nie miała kasy i rozwaliła ją.A czemu nie
        ma już juniorów młodszych-Chełminianka nie miała kasy i rozwaliła.Zastanówcie
        się czy warto inwestować w flagi i ten zespół czy młodzież.Moim zdaniem
        odpowiedź prosta.Zastanówcie się też czy różnica między drużyną Majki a
        seniormai nie za dużej różnicy wiekowej...???Odpowiedzcie sobie sami.Tak
        naprawdę nie mamy zaplecza,no ale cóż sami tego chcieliście.
        Tak,że jeśli coś źle napisałem proszę mnie sprostować.
        Sorki ze błędy.
        ***(L)CHEŁMINIANKA(L) PONAD WSZYSTKO***
        • Gość: Sedzia Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 22:41
          ZB informuje cie ze flagi oraz zespol jest wymyslony i w calosci zfinansowany
          przez jednego z przedsiebiorcow chelminskich.Zreszta zespol chyba juz wiecej nie
          zagra z tego co slyszalem bo kiche odwalili i nikt w KSCh nie chce tego bledu
          powtarzac.Facet flagami w barwach klubowych chcial upiekszyc stadion i chyba mu
          sie to udalo.Czemu nie mieli mu na to pozwolic? A swoja drogą to ten pan
          finansowo wspiera klub.Te flagi to taki dodatek z jego strony.
        • Gość: fan zespołu Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 30.08.05, 22:51
          Jeżeli Pan chce decydować o celach na jakie klub wydaje pieniądze to niech Pan
          dorzuci troche kasy i stanie sie jednym z wielu sponsorów.A napewno wtedy
          bedzie Pan miał coś do powiedzenia.Zapraszamy.
          • Gość: czarny Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 30.08.05, 23:12
            rangiz ty durna pało czy nie potrafisz zroaumieć że Czarny to jest inną osobą
            niż człowiek podpisujący się jako "b".Odpisałem ci że masz czekać o 22-ej i cię
            nie było może mamusia zabrania chodzić o tej porze a może i ma rację bo po
            ciemku byś nie trafił do domku!!
            • Gość: czarny Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 31.08.05, 00:12
              Do Prezesa Klubu KS CHEŁMINIANKA .Jeżeli pan twierdzi że nie interesowali was
              obecni gracze Wdy to dlaczego spotykaliście się z nimi?Jako kibic mam prawo
              komentować wasze poczynania na tym forum bo od 16-u lat mamy demokrację w tym
              kraju i jest wolność słowa!Też Mi załeży na dobrych wynikach naszej drużyny
              gdyż jestem z tym zespołem od samego początku a nawet wcześniej jak były
              rozgrywane mecze na placu zabaw bo od tego wszystko się zaczeło. Jeżeli nie to
              proszę Mnie poprawić bo Pana nie widziałem na meczach w tam okresie Panie
              Prezesie Świderski.Nigdy nie twierdziłem że awans w półtora roku jest małym
              osiągnięciem to są pana słowa Panie Prezesie .Jak do tej pory nie obraziłem
              Pana i zarządu żadnym wulgaryzmem a jak pan zauważył powyżej zwruciłem się do
              kogoś by nie podpisywał się Moim przezwiskiem .A co do Wdy wiem doskonale że im
              kiepsko idzie i jeszcze będzie gorzej po ostatnim meczu w Osiu i jestem
              przekonany że po meczu z Naszą CHEŁMINIANKĄ p.Jeziorski będzie musiał szukać
              innego klubu ale czy by się nie przydał nam młody Ernest.Mam nadzieję że
              siedząc na trybunach słucha pan niuktórych powtarzam niektórych uwag i wyciąga
              Pan z nich jakieś wnioski.Z poszanowaniem CZARNY a nie Pan Baryło!!!!!
    • Gość: Rangiz Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 30.08.05, 23:43
      Sluchaj Barylo!!!!Dawno jestes rozszyfrowany i tylko nasza cierpliwosc
      pozwolila ci jeszcze poruszac sie po tym swiecie!!!!Panie Marcinie jutro
      spotkamy sie w innej roli!!!!Pozdrawiam imbecylu!!!!PS.Jak tam po pracy W
      ADRYYYYJJJJANIIIIEEE!!!!!Ha ha ha !!!
      • Gość: czarny Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 31.08.05, 00:25
        To ty jesteś IMBECYLEM o ile wiesz kto to jest.Ile razy mam ci DURNA PAŁO pisać
        Pan Baryło nie jest Mną "CZARNY". A co do twoich gróżb pod adresem Pana
        Baryły czy wiesz że są to grożby karalne ścigane przez kodeks karny!!!
        • Gość: Deco Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 09:47
          Moim zdanie to pomysł z flagami jest swietny , poniewaz jadac np. do kijewa zy
          do starogrodu to ma sie boisko i pole do ogladania . A druga sprawa to , to ze
          kazdy umie krytykowac ale sam nic nie zrobic by w czyms wspomuc klub.
    • Gość: Rangiz Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 31.08.05, 13:52
      Do Deco-popieram Cie w zupelniosci a takich jak b,czarny,ZB05,Barylo trzeba
      tepic!!!
      • Gość: Deco Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 15:28
        Inni mnie nie interesuja - najwazniejsze ze jestesmy w L Okregowej a mzoe sie
        uda mzoe i wyzej , to jak zwykle sa ludzie ktorzy nie doceniaja wkladu samych
        piłkarzy i działaczy :(
        • Gość: czarny Re: CHEŁMINIANKA DO 4.LIGI !!! IP: 81.210.32.* 31.08.05, 22:55
          Do rangiz !!!Słuchaj pajacu ostatni raz odpisuję na twoje zaczepki .Widzę że
          jesteś tylko mocny na stronach forum i nic wielkiego nie przedstawiasz i lepiej
          z tym tępieniem innych uważaj bo kosa może trafić na kamień!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka