Gość: travis199 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 17:08 www.republika.pl/moto-x/ oto adres tam sa foty :] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pit Re: Dachowanie BMW na E1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 17:37 Byłem tam i se patrzałem jak leży na dachu niech mi ktoś odpowie na pytanie jak on to zrobił bo ja nie mam pojęcia co się tam wogóle stało i czy coś się stało komuś z tego BMW?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Majeran Re: Dachowanie BMW na E1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 11:36 Co za kolo taką furrrę rozj...ł he, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit Re: Dachowanie BMW na E1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 00:10 Jo Majeran co za kolo mam nadzieje tylko ze to przeżyje. Ale fajna była ta Beemka musisz przyznać a wiedziałem że jak ktos jedzie i gada przez telefon to nic dobrego to nie wróży i prosze 10 minut później sie rozjebał koło mojej chaty współczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Q Re: Dachowanie BMW na E1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.05, 15:32 A GdziE DachowaniE ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Dachowanie BMW na E1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 15:24 20minut przed zdarzeniem widzialam to auto i zbijałam sie z kumpelm ze bysmy go przejeli, heh! TaKIe autko- w sumie nawet w tym stanie bym go przejeła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(:(:(:(:( Re: Dachowanie BMW na E1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 16:02 Darujcie sobie te komentarze,gościu z tej bety walczy o życie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: serty Re: Dachowanie BMW na E1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.05, 18:17 uuuuuuffff ciężki temat! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dachowanie BMW na E1 IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 17.09.05, 20:42 tobie raczej troche mozgu " przejac" by sie przydalo! Czy wy ludzie nie macie troche pokory w sobie? we wszystkim szukacie sensacji. Pomodlcie sie raczej, zeby chlopak przezyl.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: Dachowanie BMW na E1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.05, 14:13 co chcecie od Gebauerów!Co zazdroscicie samochodów?wescie się za siebie!jak zal w dupe sciska to klapki na oczy!Sa zaj......a a wy ich poprostu nie znacie i nie będziecie mieli tej satysfakcji zeby kiedy kolwiek z nimi porozmawiac!Jeden fafik cos powie wy dodacie i sa ploty!!!.....pozory myla!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skromny Re: Dachowanie BMW na E1 IP: 81.210.32.* 08.10.05, 12:46 a co ty ich wielbisz?moze dobrze dajesz albo dobrze robisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Bull Re: Dachowanie BMW na E1 IP: *.adsl.hansenet.de 17.09.05, 21:12 Takich szpunow Bog karze takich Gebauerkow spuncom i wtedy wychodzom takie skutki dobze ze nikogo tam niezabil itak mysle ze zycie ma teras do DUPY a jak nie to moze zmondzeje juz kilka razy go widzialem Gebauery sie hfala ze to ich KUZYN ale to niejest tak nawet jak maja ten sam harakter dlamnie to som czuby ale zal mi ich i tego goscia tez zycze mu najlepszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dachowanie BMW na E1 IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 18.09.05, 00:12 zalosny dupek z ciebie pit bull.uwazaj na siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Bull Re: Dachowanie BMW na E1 IP: *.adsl.hansenet.de 18.09.05, 00:54 XXX a kim ty jestes k....a pajacu? Mikolaj swienty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Bull Re: Dachowanie BMW na E1 IP: *.adsl.hansenet.de 18.09.05, 01:31 XXX ty lepjej uwazaj bo Pies cie zagryzie okurw..iencu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cepeeniarz Re: Dachowanie BMW na E1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 08:19 Pitbyl i xxx jak chcecie sie kłócic to załóżcie inny wątek. Z tego co wiem sprawa dot.dachowania a nie dopiepszania. Luzzzz chłopaki. Co do kolecia,to był u mnie na stacji kilka razy z Gebauerami nie powiem żeby szalał furą-raczej spokojnie jezdził. Kto wie co się stało,może jakiesz szczegóły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Dachowanie BMW na E1 IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 18.09.05, 10:24 zalosny dupku, naucz sie poprawnie pisac i wtedy pisz. chcesz sie wyklocac, idz gdzie indziej. swoje durnowate osady zachowaj dla kolegow ..psow....? dla mnie znikasz, jestes wylaczony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :(:(:(:(:(:( Re: Dachowanie BMW na E1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.09.05, 10:30 Ja pie.. chełmno to miasto czubów!!!!Pomyślcie o chłopaku który walczy o życie a nie zajmujecie sie takimi pierdołami!!!Zastanówcie sie troche! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pit Bull Re: Dachowanie BMW na E1 IP: 85.182.70.* 18.09.05, 11:47 pszy tym wypadku napewno wolno niejechal. ja juz mowilem ze szkoda hlopaka jeszcze zycie dlogie ma jak na wuzku wylonduje to bendzie mnial pszeje..e ja bym tak niechcial!!! MODLE SIE ZA NIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bliska znajoma Re: Dachowanie BMW na E1 IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 18.09.05, 15:21 gardze ludzmi ,ktorzy nie maja za grosz wspolczucia.watpie czy ktokolwiek chcialby sie znalezc w jego sytuacji.badz silny gofer i pamietaj ze masz wsrod nas przyjaciol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki Re: Dachowanie BMW na E1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 17:42 bita nie byla :D bo jak by byla to by to inaczej wygladało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-( Re: Dachowanie BMW na E1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 00:56 no ja akurat znam Gofra i wiem co się stało. Lubię chłopaka ale zawsze pajacował jak jeździł jakimkolwiek autem. Życzę Ci dzieciaku abyś wyszedł z tego i na pewno tak będzie ale skopię Ci dupę jak jeszcze raz będziesz wariował pozdrawiam buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Dachowanie BMW na E1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.05, 01:12 do znajomej wszyscy wiedza ze to nie kolega ale towoj pracodawca i facet gdy tylko nie mialas ogonka do obrobienia i kiedy znów jedziesz do chinskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Dachowanie BMW na E1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 16:48 bedzie wariował? he he dobre sobie-chyba na wózku inwalidzkim. ale macie poczucie himoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-( Re: Dachowanie BMW na E1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.05, 02:43 słchaj Debilu to mój kuzyn i nie pisz za dużo bo Cię odstrzelę pedale zaje..y i wszystko ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TECH Re: Dachowanie BMW na E1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.05, 18:11 Pajac jak dlamnie.To tylko i wyłącznie jego wina mógł jechać jeszcze szybciej to napewno nic by mu się nie stało.Dobrze że przy tym nikogo nie potrącił dupek ma za swoje następnym razem pomyśli zanim coś zrobi.A jeśli chodzi o wapółczucie to czego współczuć głupoty braku wyobraźni.Pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexy.london Re: Dachowanie BMW na E1 IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 21.09.05, 00:03 mysle ze tym wszyskim ktorzy tak zgryzliwie pisza o Gofrze gol skacze ze nie maja okazji kasowac takich Bejcy , siedza z dupami w domu i zazroszcza, wezcie sie do roboty to nie bedziecie mieli czasu myslec o pie..ch,a znajac Gofra za dwa miesiace przyjedzie nowa bejca i zagra wam na gulu bo my chlopcy z ferajny juz tacy jestesmy.raz sie zyje a potem sie tylko straszy siema oszolomy sexsy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Dachowanie BMW na E1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 22:24 Sexi-DobrzE! Tak 3mac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda [...] IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 13:03 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dachowanie BMW na E1 IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 22.09.05, 18:24 sexy- masz w 100 procentach racje! Gofer trzymaj sie i pokaz tym oszolomom gdzie raki zimuja!Cala ferajna stoi za Toba murem!!! Prawda- bejca byla/jest Gofra zazdrosniku!!!! A` propos, nie musisz sie przedstawiac, bo nikomu nie podoba sie twoje imie:) Zapytaj mamy skad wytrzasnela imie smmieciu:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexy Re: Dachowanie BMW na E1 IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 23.09.05, 00:39 mysle ze masz straszne kompleksy (smieciu)? ludzie jezeli czegos nie cierpia ,lub maja zle wspomnienia to staraja sie odreagowac w ten sam sposob na innych,(czyzby zywiciele znalezli cie na wysypisku)? piszesz jakies poezje o ktorych sam nie masz pojecia :jaki szef ,jakie pozyczone BMW.Gofer wydaje rocznie na paliwo i na serwisy Bejcy tyle , ze ty do nastepnego zacmienia slonca nie zarobisz (nie mowiac juz o kupnie tego samochodu)niepisz juz wiecej idz na dwie zmiany do pracy to za 20 lat kupisz sobie taka Bejce i tez bedziesz mogl szpanowac!!!! pomysl jeszcze o ubezpieczeniu bo bardzo drogie!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Dachowanie BMW na E1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 09:25 noo to teraz niech se kupi rakiete albo miga. Ja przypier w drzewo to juz naprawde nie bedzie co zbierać. Głupi ma szczęscie i głupiem sie udało. Jeżeli cos to go nauczy to zrozumie,a jesli nie zrozumiał jeszcze to niech świryje dalej. Walic w dupe tych co mnie odstrzelić chcieliby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sexy Re: Dachowanie BMW na E1 IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 24.09.05, 01:48 dzis pisze po raz ostatni bo mnie to meczy.Nie proponuj miga gofrowi bo go obrazasz do tej pory jezdzil wozkami ,ktore mialy rok ,albo dwa a ty proponujesz mu miga sprzed 20 lat, znam sie na tym bo mam wojka polkownika na lotnisku w Malborku .jak gofer sobie kupi samolot to pewnie przeleci 50 metrow nad ziemia i cie wciagnie w silniki i tyle po tobie zostanie. A` propos zycze tobie takich samych sukcesow (powodzenia).AMEN!!.sexy.london:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: thfhf Re: Dachowanie BMW na E1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.05, 21:51 do znajomej wszyscy wiedza ze to nie kolega ale towoj pracodawca i facet gdy tylko nie mialas ogonka do obrobienia i kiedy znów jedziesz do chinskiej zerznałbym CIE jak ostatnia su...KK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: Dachowanie BMW na E1 IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 23.09.05, 21:56 thfhf- raczej kon by sie usmial z twoejego tekstu.Jestem, ze tak powiem troszeczke za stara dla Gorfa i chyba dla ciebie tez synku wiec nastepnym razem zwroc uwage na to co i do kogo piszesz.Wracajac do Gofra to on wie, ze ma przyjaciol wkolo siebie na ktorych zawsze moze liczyc.Gofer Londyn jest z Toba!Chelmno ( pomijajac rodzine) chyba raczej tylko ci zazdrosci.Wstyd! Pozdrawiam.Znajoma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfgdfgz Re: Dachowanie BMW na E1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.05, 10:54 sukcesów w branży erotycznej :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smiech Re: Dachowanie BMW na E1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 10:57 ej stary a wiesz gdzie jest E1???? blahahaha chyba ci sie pomililo???????? czy chodzi ci o ta ulice obok nas???? czy inna???? gdyz obok nas jest A1........blahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hosearcadiomoralez Re: Dachowanie BMW na E1 IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 16:46 nadal obowiązuje również nazwa E 75 Odpowiedz Link Zgłoś