Dodaj do ulubionych

wybory MISTERA w LO

IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 06.10.05, 12:36
jest jedna fajna partia :P
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: wybory MISTERA w LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 14:37
      a można wiedzieć kto????
      • Gość: fanka jednego z 10 Re: wybory MISTERA w LO IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 06.10.05, 14:46
        tajemnica :) ale przyjżyj się dobrze... twarze wiszą na 1 piętrze :P
        • Gość: a Re: wybory MISTERA w LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 15:54
          no wiem ze wisza ale ja też biore udział w wyborach i chciałbym wiedziec kto
          jest moim konkurentem najwiekszym u ciebie???? a moze zdradzisz z której
          klasy??? 1, 2 czy 3????
          • Gość: fanka jednego z 10 Re: wybory MISTERA w LO IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 06.10.05, 17:53
            3
            • Gość: ...;-) Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 18:16
              a według mnie śniegoś....na niego będe głosować!!!
    • Gość: ? Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 18:44
      a dawidek p z 3 kl wam sie nie podoba?
      • Gość: wielbicielka Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 19:01
        mnie tam tez sie Śniegoś podoboba...ma ktoś do niego nr? a może nr GG,jeślim
        ma,prosze
        • Gość: uczennica:) Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 19:46
          Mi tam sie podoba Mariusz taki niewiem gdzie on mieszka ale jest uroczy i
          super!!! jest z równoległej klasy.może ktoś ma namiary na niego może gg lub kom
          bedę wdzieczna!!!pozdrowionka
          • Gość: do uczenicy:) Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 14:15
            Ale o jakiego Mariusza Ci chodzi z której on jest klasy??
            • Gość: uczennica Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 19:37
              no taki Mariusz on chodzi na ogólny profil i ma chyba brata w 3 klasie i chyba
              sie nazywa dominik bo są tacy podobni... oni są kochani bardzo mili i
              najładniejsi
              • Gość: ja Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 15:18
                no rzeczywiście są fajni ale chyba nie startuja w tym konkursie...
    • Gość: aga z pieskiem Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 19:57
      Moim skromnym zdaniem,misterem szkoły LO mógłby zostac Kamil (sklerotyk)
      ponieważ jest naprawde w porządku!!!pozdrowionka :)
      • Gość: krysia stołowska Re: wybory MISTERA w LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 17:23
        a moim skromnym zdaniem żaden z kandydatów nie pasi na mistera znaczy sie że
        wszyscy to przydale i klasy wybrały raczej tych chłopaków którzy by sie
        odważyli a nie tych przystojnych ha
        • Gość: kropka Re: wybory MISTERA w LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 19:31
          ales ty mądra niech mnie cos kopnie bo nie wierze ze tak puste dziewczyny
          jeszcze istnieją jak ty !!!!!!!!!!
          • Gość: lola Re: wybory MISTERA w LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 21:17
            powiedział prawdę a co strtujesz i boisz sie krytyki?? bo na to wygląa i chyba
            Ty jesteś pustyu bo ona podpisał się chociaż więc ma odwagę:)
    • Gość: fanka jednego z 10 Re: wybory MISTERA w LO IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 11.10.05, 14:34
      no to mamy mistera :) mój faworyt :P hihi
    • Gość: Kasiula Re: wybory MISTERA w LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 16:25
      fakt wygrał zasłużenie=)ale oprócz Kuby maiłam jeszcze kilku
      kandydatów,m.in.Śniegoś,Macia i Dawid z IIa =))takie ziooomy hehe
      • Gość: me:)) Re: wybory MISTERA w LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 23:24
        Kuba zewnetrznie mogłby byc..ale nie potrafi docenic czyjejs pracy i zawsze ma jakies si!! a ogolnie to mi sie widział Daniel Chojnicki:) z tych wszystkich ktorzy tam startowali!!
        • Gość: Kuba Re: wybory MISTERA w LO IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 15.10.05, 02:03
          co masz na myśli mówiąc że nie potrafi docenić czyjejś pracy ??
          intryguje mnie to :) coś trzeba w sobie zmienic :>
        • Gość: me:)) Re: wybory MISTERA w LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 13:38
          szkoda,że nie startował..."KACHEL" bo to jest dopiero...cudo natury!!
    • Gość: pati Re: wybory MISTERA w LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 21:02
      Dawidek jest strszny moze i miły ale piękny nie jest taki jakis mały dziwoląg
      • Gość: Madzia Re: wybory MISTERA w LO IP: 83.238.145.* 18.10.05, 12:32
        Dawid Szymborski rządzi i to on powinien wygrać, a nie jakiś tam brzydal o
        blond włosach!!!!Co do Pati to za grosz nie masz gustu!!!
    • Gość: a Re: wybory MISTERA w LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 12:02
      a
      • Gość: aneczka Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 19:33
        Miom zdaniem to dobrze że wygrał Kuba on jest poprostu najładnieszy z tych
        kandydatów.
        • m2uy Re: wybory MISTERA w LO 20.10.05, 18:18
          tak piszecie Kuba, Kuba, a jesteśmy na "ty" ?? znamy się ?? :)
          • Gość: aneczka Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 20:16
            no my napewno się znamy ale tylko z gg:P Fajnie że wygrałeś:P
            • Gość: wielbicielka Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 17:41
              śniegos to moj faworyt a kachel moze łukaszowi czyscic buty i niech tyle zelu
              na głowe nie nakłada bo wygląda jak przepiórka
              • Gość: kolega Re: wybory MISTERA w LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 15:08
                to jest numer GG ŚNIEGOSIA 8388670 pozdro dla tego typa ;)
                • Gość: kolega Re: wybory MISTERA w LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 17:24
                  ale z reszta słyszałem ze on juz sie Kims interesuje...<zakochany heh:))
                  • Gość: kolezanka Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 19:55
                    no no ŚNIEGOŚ ma już kogoś na oku:D
                    • Gość: zakochana Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 20:03
                      a kogo....????? proszę powiedzcie,chce wiedzieć jaka ona jest!!! pozdro:)
                      • Gość: kolezanka Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 20:11
                        niestety to tajemnica:P Ale ona jest spoko... zobaczymy moze beda razem...:P
                        • Gość: No Ja Re: wybory MISTERA w LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 16:03
                          Sniegoś Zakochany?? To Mi sie wierzyc nie Chce.,...
                          • Gość: zabujana Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 27.10.05, 16:36
                            a czy ta laska co z nim kręci chodzi do naszej szkoły? bo wydaje mi się,że to
                            jest taka mała blondyna <albo ruda> z 3 gim chyba...albo z pirewszej
                            LO...hmmmm...interesujące
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka