Gość: fanka jednego z 10 IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 06.10.05, 12:36 jest jedna fajna partia :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Re: wybory MISTERA w LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 14:37 a można wiedzieć kto???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka jednego z 10 Re: wybory MISTERA w LO IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 06.10.05, 14:46 tajemnica :) ale przyjżyj się dobrze... twarze wiszą na 1 piętrze :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: wybory MISTERA w LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.05, 15:54 no wiem ze wisza ale ja też biore udział w wyborach i chciałbym wiedziec kto jest moim konkurentem najwiekszym u ciebie???? a moze zdradzisz z której klasy??? 1, 2 czy 3???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka jednego z 10 Re: wybory MISTERA w LO IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 06.10.05, 17:53 3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...;-) Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 18:16 a według mnie śniegoś....na niego będe głosować!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 18:44 a dawidek p z 3 kl wam sie nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 19:01 mnie tam tez sie Śniegoś podoboba...ma ktoś do niego nr? a może nr GG,jeślim ma,prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica:) Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 19:46 Mi tam sie podoba Mariusz taki niewiem gdzie on mieszka ale jest uroczy i super!!! jest z równoległej klasy.może ktoś ma namiary na niego może gg lub kom bedę wdzieczna!!!pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do uczenicy:) Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 14:15 Ale o jakiego Mariusza Ci chodzi z której on jest klasy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.05, 19:37 no taki Mariusz on chodzi na ogólny profil i ma chyba brata w 3 klasie i chyba sie nazywa dominik bo są tacy podobni... oni są kochani bardzo mili i najładniejsi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.10.05, 15:18 no rzeczywiście są fajni ale chyba nie startuja w tym konkursie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga z pieskiem Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.05, 19:57 Moim skromnym zdaniem,misterem szkoły LO mógłby zostac Kamil (sklerotyk) ponieważ jest naprawde w porządku!!!pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krysia stołowska Re: wybory MISTERA w LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 17:23 a moim skromnym zdaniem żaden z kandydatów nie pasi na mistera znaczy sie że wszyscy to przydale i klasy wybrały raczej tych chłopaków którzy by sie odważyli a nie tych przystojnych ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: wybory MISTERA w LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.05, 19:31 ales ty mądra niech mnie cos kopnie bo nie wierze ze tak puste dziewczyny jeszcze istnieją jak ty !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: wybory MISTERA w LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 21:17 powiedział prawdę a co strtujesz i boisz sie krytyki?? bo na to wygląa i chyba Ty jesteś pustyu bo ona podpisał się chociaż więc ma odwagę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka jednego z 10 Re: wybory MISTERA w LO IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 11.10.05, 14:34 no to mamy mistera :) mój faworyt :P hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiula Re: wybory MISTERA w LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 16:25 fakt wygrał zasłużenie=)ale oprócz Kuby maiłam jeszcze kilku kandydatów,m.in.Śniegoś,Macia i Dawid z IIa =))takie ziooomy hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me:)) Re: wybory MISTERA w LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.05, 23:24 Kuba zewnetrznie mogłby byc..ale nie potrafi docenic czyjejs pracy i zawsze ma jakies si!! a ogolnie to mi sie widział Daniel Chojnicki:) z tych wszystkich ktorzy tam startowali!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: wybory MISTERA w LO IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 15.10.05, 02:03 co masz na myśli mówiąc że nie potrafi docenić czyjejś pracy ?? intryguje mnie to :) coś trzeba w sobie zmienic :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me:)) Re: wybory MISTERA w LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 13:38 szkoda,że nie startował..."KACHEL" bo to jest dopiero...cudo natury!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: wybory MISTERA w LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.05, 21:02 Dawidek jest strszny moze i miły ale piękny nie jest taki jakis mały dziwoląg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: wybory MISTERA w LO IP: 83.238.145.* 18.10.05, 12:32 Dawid Szymborski rządzi i to on powinien wygrać, a nie jakiś tam brzydal o blond włosach!!!!Co do Pati to za grosz nie masz gustu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 19:33 Miom zdaniem to dobrze że wygrał Kuba on jest poprostu najładnieszy z tych kandydatów. Odpowiedz Link Zgłoś
m2uy Re: wybory MISTERA w LO 20.10.05, 18:18 tak piszecie Kuba, Kuba, a jesteśmy na "ty" ?? znamy się ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneczka Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 20:16 no my napewno się znamy ale tylko z gg:P Fajnie że wygrałeś:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielbicielka Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 17:41 śniegos to moj faworyt a kachel moze łukaszowi czyscic buty i niech tyle zelu na głowe nie nakłada bo wygląda jak przepiórka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: wybory MISTERA w LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 15:08 to jest numer GG ŚNIEGOSIA 8388670 pozdro dla tego typa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolega Re: wybory MISTERA w LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.05, 17:24 ale z reszta słyszałem ze on juz sie Kims interesuje...<zakochany heh:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 19:55 no no ŚNIEGOŚ ma już kogoś na oku:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakochana Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 20:03 a kogo....????? proszę powiedzcie,chce wiedzieć jaka ona jest!!! pozdro:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolezanka Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 20:11 niestety to tajemnica:P Ale ona jest spoko... zobaczymy moze beda razem...:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No Ja Re: wybory MISTERA w LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.05, 16:03 Sniegoś Zakochany?? To Mi sie wierzyc nie Chce.,... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabujana Re: wybory MISTERA w LO IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 27.10.05, 16:36 a czy ta laska co z nim kręci chodzi do naszej szkoły? bo wydaje mi się,że to jest taka mała blondyna <albo ruda> z 3 gim chyba...albo z pirewszej LO...hmmmm...interesujące Odpowiedz Link Zgłoś