Dodaj do ulubionych

Pułapka- nowa knajpka

IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 10.11.05, 15:16
Cześć, czy jutro idziecie odwiedzić nową knajpkę na Kopernika? Nazwya się
Pułapka. Znajduje się w tym miejscu, w którym wcześniej był pub Osiedlowa.
Podobno ma być fajnie. Warto sprawdzić.
Obserwuj wątek
    • Gość: U2 Re: Pułapka- nowa knajpka IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 10.11.05, 17:03
      Trzebha sprawdzić
      • Gość: xxx [...] IP: 194.152.88.* 10.11.05, 18:04
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: xxx [...] IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 10.11.05, 23:47
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: ? Re: Pułapka- nowa knajpka IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 10.11.05, 22:28
      a co tam ma być? też taka zulownia?
    • Gość: Hmmmmm Re: Pułapka- nowa knajpka IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 11.11.05, 15:41
      Pułapka ?? Bardzo ciekawa nazwa ! Jestem pewien , że przyciagnie tam tlumy
      ciekawskich . A dlaczego ?? Bo pułapka nie brzmi zbyt słodko a wiadomo jest ,
      że zakazany owoc smakuje najlepiej , wiec pod taka nawza musi sie cos kruc .
      Nara
    • Gość: JJJJ Re: Pułapka- nowa knajpka IP: *.dip.t-dialin.net 12.11.05, 09:47
      A jaki tam klimat? Muzyka? Ziomusie czy ludzie normalni?
      • Gość: bojaźliwy Re: Pułapka- nowa knajpka IP: *.hq.culm.net / *.culm.net 12.11.05, 10:07
        zlecą się zakapturzone małolaty i młode nafyrane dresiki, ziomale itp i bedzie
        można będzie bardzo łatwo dostać WPIER**L
        • Gość: Kah Re: Pułapka- nowa knajpka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 10:21
          Jeżeli właściciel jest inteligentnym człowiekiem,mającym na względzie
          bezpieczeństwo przyszłych klientów to do tego nie dopuści.W przeciwnym razie
          knajpka już na wstępie owiana zostanie złą sławą i straci swój klimat.
          Zyski też będą marne bo dresiki mają zawsze tylko to co ukradną mamie z
          portwela i szukają miejsca na zimę.Zrobią melinę i trzeba będzie "PUŁAPKĘ"
          zamknąć jak było w przypadku poprzedniego baru...
          • Gość: Siekiera Re: Pułapka- nowa knajpka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.05, 14:36
            Bardzo fajna i przyjemna miejscowka !!!
            • Gość: hh Re: Pułapka- nowa knajpka IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 29.11.05, 21:09
              na moje spoko miejsce, przynajmniej nie am takigo tłoku jak w inynch pubach
              chelminskich typu Komisariat;/ wypas miuz leci np hey happysad anna maria
              joperk, grabaz itepe..na pewno jeszcze odwiedze ten klub:)
    • Gość: _mero_ Re: Pułapka- nowa knajpka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 19:21
      Interesuja mnie Wasze opinie, moze ktos juz byl?
      Dlatego temat podbijam
      • Gość: Troll Re: Pułapka- nowa knajpka IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 06.12.05, 20:59
        Tam jest spoko!! lepiej niz w osiedlowej<czysto>kible troche zjechane ;/ nie ma
        laleczek wypacykowanych!!:) ogólnie dobru pub:D
    • Gość: The Ring Re: Pułapka- nowa knajpka IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 07.12.05, 07:51
      Ogólnie mi sie spodobał ten klub:-}Mozna nawet sobie mecz ogladnac Ligi mistrzów
      a na mistzrostawa świata slyszałem od Barmana że bedzie postawionyodpowiedni
      telebim do ogladania meczy;-}
    • Gość: kali Re: Pułapka- nowa knajpka IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 08.12.05, 17:43
      mnie sie super podoba.naprawde fajnie
    • Gość: Asia Re: Pułapka- nowa knajpka IP: 81.210.32.* 08.12.05, 20:34
      w pułapce jest oki. bardzo fajna miejscówka!!!
      • Gość: A.P. Re: Pułapka- nowa knajpka IP: *.chello.pl 10.12.05, 14:24
        Byłam i polecam.
        • Gość: Troll Re: Pułapka- nowa knajpka IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 11.12.05, 12:44
          muza jets fana<:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka