Gość: nik IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 11.11.05, 00:18 Panowie moze skoniczycie przejaszczki asfaltowe i za działacie w okolicy sklepów {nocnych}gdzie dzieciaki pija alkohol Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obywatel 4RP Re: policja IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.11.05, 07:53 oni tam nie pojada,bo sie boja,a moze nie maja paliwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: policja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 11:27 Boże jak mi was wszystkich jest żal.Taaa na pewno boją się jakiś rozwydrzonych gó..arzy,którzy chleją pod sklepami.Do czego oni mają rodziców?Może to rodzice dają im taki przykład?Jak widzisz,zę jakiś młodzian pije alkohol to sam podejdź i zwróc mu uwagę..Niee..Ty tam nie podejdziesz,bo się boisz! albo jeśli znasz rodziców to im przekaż co robi ich dzieciak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laseczka :P Re: policja IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 16.11.05, 17:53 U mnie na osiedlu jeździ peeełno glin...........Masz rację....Zamiast jeździć bezczynnie mogliby wstąpić do sklepów nocnych i zrobić porządek z tymi bachorami....Ale oni i tak tego nie czytają......:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widze to... Re: policja IP: 212.2.100.* 11.11.05, 11:34 a co Wy dziecmi nigdy nie byliście?! zaloże się, że święci też nie byliście.... ku.. co za ludzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;/ Re: policja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 11:35 Zgadzam się z przed mówcom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12...5 Re: policja IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 11.11.05, 12:46 piszesz, bo czujesz sie anominowy. brakuje cie jednak odwagi, zby o tym opowiedziec w oczy. mozesz wybrac sie do policji i powiedziec im o tym. ty wolisz jednak narzekac tu i klepac glupoty. na pewno nie boja sie malolatow, jednak kiedy sie zblizaja, to wszyscy chowaja sie jak szczury po katach. badz realista. chelminskich policjantow znaja wszystkie zbiry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Młodzieniaszek Re: policja IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 11.11.05, 15:39 Witam wszystkich na forum . Należe do chełmińskiej młodzieży i moim zdaniem lepiej jak taki chłopak sobie wypije browarka niż ma gdzieś ćpać po kątach albo rabować po sklepach lub kogos obijać . Jasne , że policja boi się podejść do takiej grupki , która spija browca . Oni już wolą podejść do niczego winnego chłopaka i odwalić swoją robote . A nie było by tego wszystkiego gdyby miasto zorganizowało jakieś imprezy albo chociaż jakaś porządną dyskoteke lub udostępniło lokal . Jak myślicie czemu jest tyle młodzieży na dworzu po 22- giej ?? Bo nie mają się gdzie podziać i nie chodzi o to , że nie maja domow tylko o to ze skoro jest weekend to gdzies by sie pobawili , ale gdzie jak nie ma w tym miescie perspektyw albo pieniedzy ... Ludzie przemyslcie to a potem dopiero sie wypowiadajcie ... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12...5 Re: policja IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 11.11.05, 20:33 wlasnie jeden, drugi, trzeci browar, a pozniej leb glupieje i odwala. zaczynaja sie hece. a policja na pewno nie boi sie podchodzic to takich. to tacy uciekaja przed policjantami jak szczury, tylko na forum sie madruja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Starszy Re: policja IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 11.11.05, 16:28 Tylko Mlodzieniaszku jak kilku takich malolatów sobie ustanie i wypije browca, Drugiego, Trzeciego..itd.. to wtedy i tak i tak sie nacpają bo im jest malo.A co do braku imprez to zobacz co sie na takich imprezach dzieje a wtedy wyciagaj wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kah Re: policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 06:48 Właśnie! Co za zadymy ostatnio mają miejsce w Chełmnie.Nawali się paru takich z kolegami i szukają komu zrobić AŁA...Jeżeli poszkodowany wezwie patrol to jest obwiniany za mącenie spokoju.Policji się nie chce ingerować w takie sprawy bo pewnie już stracili nadzieję,że z patologicznej młodzieży uda im się zrobić LUDZI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12...5 Re: policja IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 13.11.05, 13:35 na czym opierasz swoje spostrzezenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kah Re: policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 20:14 Niestety znam sytuację z autopsji...Przykre,co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12...5 Re: policja IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 14.11.05, 22:48 jezeli policja zle zadzialala, to dlaczego nie zlozyles skargi. masz takie prawo, a policja jest od tego, zeby porzadnych ludzi bronic. chyba, ze to jest tylko twoja wersja, a prawda lezy gdzies po srodku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 11:57 TylkO PączkI :P;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinuh Re: policja IP: 81.210.32.* 16.11.05, 12:24 Ostatnio dało się zauważyć piesze patrole wiec coś drgneło w naszych służbach porządkowych(chodzi o policję)bo nie stety straż miejska dalej z byłym komendantem potrafi chować się przez pół dnia za krzakami z fotoradarem i wsadzć mandaty za wycieraczki samochodów bo to jest łatwe i nie trzeba się wysilać.A właściciele psów dalej sobie chodzą z swoimi pupilami po mieście i pozwalają im zwalić kopę gdzie się da,a my chodząc po mieście musimy patrzeć pod nogi aby nie wejść na śmierdzącą minę(są i tacy którzy sprzątają po swoich pupilkach bo i takich też zauważyłem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kiunuh Re: policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 12:51 COś sie tak przyczepił tych psów,czy staz miejska jest tylko według ciebie od ganiania psów,niech sie lepiej zajma chuliganeria bo stach juz po ulicy chodzic naewt w dzien a nie tylko psy albo adar,moim zdaniem oni sa nie potrzebni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *^* Re: policja IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 16.11.05, 13:13 oni sa potrzebni, tylko musi im ktos uswiadomic, po co oni sa i dobrac sie do tylkow za to, ze nie robia tego, co do nich nalezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 15-to latek Re: policja IP: 81.210.32.* 16.11.05, 17:06 Ja nie wiem o czym ludzie mówici że niby strach jest po ulicach chodzić??!!??!! Ja ostatnio sam doświadczyłem popieprzonego zachowania pewnej starszej pani.Wyzywała że nie mam psa na smyczy a sama nie miała nastepnego wieczoru z kumplami szliśmy i jeden powiedziałdo niej "A pies bez smyczy" i ona poszła do mojej matki i powiedziałą że ja za rekaw łapałem i że sie boi po ulicach chodzić.Wtedy niby młodzież to banda zwyrodnialców.Co z taego że wypijemy po browarku???My potrafimy ograniczyć i że pojedyncze osoby nie potrafia sie zachować to nie znaczy że wszyscy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu peja Re: policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 10:16 zawijaja dobrych chlopakow z ulicy(dilerów) chlopakow ktorzy nie kradna nie bija innych policja to sku..syny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu peja Re: policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 10:20 zwijaja dobrych chlopakow z ulicy(dilerow)dobrych chlopakow ktorzy nie bija ludzi nie kradna policja to sku..syny Odpowiedz Link Zgłoś