IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 11.11.05, 00:18
Panowie moze skoniczycie przejaszczki asfaltowe i za działacie w okolicy
sklepów {nocnych}gdzie dzieciaki pija alkohol
Obserwuj wątek
    • Gość: obywatel 4RP Re: policja IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.11.05, 07:53
      oni tam nie pojada,bo sie boja,a moze nie maja paliwa?
      • Gość: ;/ Re: policja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 11:27
        Boże jak mi was wszystkich jest żal.Taaa na pewno boją się jakiś rozwydrzonych
        gó..arzy,którzy chleją pod sklepami.Do czego oni mają rodziców?Może to rodzice
        dają im taki przykład?Jak widzisz,zę jakiś młodzian pije alkohol to sam podejdź
        i zwróc mu uwagę..Niee..Ty tam nie podejdziesz,bo się boisz! albo jeśli znasz
        rodziców to im przekaż co robi ich dzieciak.
      • Gość: laseczka :P Re: policja IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 16.11.05, 17:53
        U mnie na osiedlu jeździ peeełno glin...........Masz rację....Zamiast jeździć
        bezczynnie mogliby wstąpić do sklepów nocnych i zrobić porządek z tymi
        bachorami....Ale oni i tak tego nie czytają......:(
    • Gość: widze to... Re: policja IP: 212.2.100.* 11.11.05, 11:34
      a co Wy dziecmi nigdy nie byliście?! zaloże się, że święci też nie
      byliście.... ku.. co za ludzie....
      • Gość: ;/ Re: policja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.05, 11:35
        Zgadzam się z przed mówcom
    • Gość: 12...5 Re: policja IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 11.11.05, 12:46
      piszesz, bo czujesz sie anominowy. brakuje cie jednak odwagi, zby o tym
      opowiedziec w oczy. mozesz wybrac sie do policji i powiedziec im o tym. ty
      wolisz jednak narzekac tu i klepac glupoty. na pewno nie boja sie malolatow,
      jednak kiedy sie zblizaja, to wszyscy chowaja sie jak szczury po katach. badz
      realista. chelminskich policjantow znaja wszystkie zbiry.
    • Gość: Młodzieniaszek Re: policja IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 11.11.05, 15:39
      Witam wszystkich na forum . Należe do chełmińskiej młodzieży i moim zdaniem
      lepiej jak taki chłopak sobie wypije browarka niż ma gdzieś ćpać po kątach albo
      rabować po sklepach lub kogos obijać . Jasne , że policja boi się podejść do
      takiej grupki , która spija browca . Oni już wolą podejść do niczego winnego
      chłopaka i odwalić swoją robote . A nie było by tego wszystkiego gdyby miasto
      zorganizowało jakieś imprezy albo chociaż jakaś porządną dyskoteke lub
      udostępniło lokal . Jak myślicie czemu jest tyle młodzieży na dworzu po 22-
      giej ?? Bo nie mają się gdzie podziać i nie chodzi o to , że nie maja domow
      tylko o to ze skoro jest weekend to gdzies by sie pobawili , ale gdzie jak nie
      ma w tym miescie perspektyw albo pieniedzy ... Ludzie przemyslcie to a potem
      dopiero sie wypowiadajcie ... Pozdrawiam
      • Gość: 12...5 Re: policja IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 11.11.05, 20:33
        wlasnie jeden, drugi, trzeci browar, a pozniej leb glupieje i odwala. zaczynaja
        sie hece. a policja na pewno nie boi sie podchodzic to takich. to tacy uciekaja
        przed policjantami jak szczury, tylko na forum sie madruja.
    • Gość: Starszy Re: policja IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 11.11.05, 16:28
      Tylko Mlodzieniaszku jak kilku takich malolatów sobie ustanie i wypije browca,
      Drugiego, Trzeciego..itd.. to wtedy i tak i tak sie nacpają bo im jest malo.A
      co do braku imprez to zobacz co sie na takich imprezach dzieje a wtedy wyciagaj
      wnioski.
      • Gość: Kah Re: policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.05, 06:48
        Właśnie! Co za zadymy ostatnio mają miejsce w Chełmnie.Nawali się paru takich z
        kolegami i szukają komu zrobić AŁA...Jeżeli poszkodowany wezwie patrol to jest
        obwiniany za mącenie spokoju.Policji się nie chce ingerować w takie sprawy bo
        pewnie już stracili nadzieję,że z patologicznej młodzieży uda im się zrobić
        LUDZI.
        • Gość: 12...5 Re: policja IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 13.11.05, 13:35
          na czym opierasz swoje spostrzezenia ?
          • Gość: Kah Re: policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 20:14
            Niestety znam sytuację z autopsji...Przykre,co nie?
            • Gość: 12...5 Re: policja IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 14.11.05, 22:48
              jezeli policja zle zadzialala, to dlaczego nie zlozyles skargi. masz takie
              prawo, a policja jest od tego, zeby porzadnych ludzi bronic. chyba, ze to jest
              tylko twoja wersja, a prawda lezy gdzies po srodku.
              • Gość: rt Re: policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 11:57
                TylkO PączkI :P;p
                • Gość: kinuh Re: policja IP: 81.210.32.* 16.11.05, 12:24
                  Ostatnio dało się zauważyć piesze patrole wiec coś drgneło w naszych służbach
                  porządkowych(chodzi o policję)bo nie stety straż miejska dalej z byłym
                  komendantem potrafi chować się przez pół dnia za krzakami z fotoradarem i
                  wsadzć mandaty za wycieraczki samochodów bo to jest łatwe i nie trzeba się
                  wysilać.A właściciele psów dalej sobie chodzą z swoimi pupilami po mieście i
                  pozwalają im zwalić kopę gdzie się da,a my chodząc po mieście musimy patrzeć
                  pod nogi aby nie wejść na śmierdzącą minę(są i tacy którzy sprzątają po swoich
                  pupilkach bo i takich też zauważyłem).
                  • Gość: do kiunuh Re: policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 12:51
                    COś sie tak przyczepił tych psów,czy staz miejska jest tylko według ciebie od
                    ganiania psów,niech sie lepiej zajma chuliganeria bo stach juz po ulicy chodzic
                    naewt w dzien a nie tylko psy albo adar,moim zdaniem oni sa nie potrzebni
                    • Gość: *^* Re: policja IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 16.11.05, 13:13
                      oni sa potrzebni, tylko musi im ktos uswiadomic, po co oni sa i dobrac sie do
                      tylkow za to, ze nie robia tego, co do nich nalezy.
                      • Gość: 15-to latek Re: policja IP: 81.210.32.* 16.11.05, 17:06
                        Ja nie wiem o czym ludzie mówici że niby strach jest po ulicach chodzić??!!??!!
                        Ja ostatnio sam doświadczyłem popieprzonego zachowania pewnej starszej
                        pani.Wyzywała że nie mam psa na smyczy a sama nie miała nastepnego wieczoru z
                        kumplami szliśmy i jeden powiedziałdo niej "A pies bez smyczy" i ona poszła do
                        mojej matki i powiedziałą że ja za rekaw łapałem i że sie boi po ulicach
                        chodzić.Wtedy niby młodzież to banda zwyrodnialców.Co z taego że wypijemy po
                        browarku???My potrafimy ograniczyć i że pojedyncze osoby nie potrafia sie
                        zachować to nie znaczy że wszyscy!!!
                        • Gość: rychu peja Re: policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 10:16
                          zawijaja dobrych chlopakow z ulicy(dilerów) chlopakow ktorzy nie kradna nie bija
                          innych policja to sku..syny
                        • Gość: rychu peja Re: policja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 10:20
                          zwijaja dobrych chlopakow z ulicy(dilerow)dobrych chlopakow ktorzy nie bija
                          ludzi nie kradna policja to sku..syny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka