Gość: telewidz IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 02.12.05, 20:28 Program w poniedzialek o godz.20.15 "Interwencja Exstra" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jola Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.05, 20:48 jak to mozliwe, że pan Noicki dalej pracuje jako kurator sadowy, tyle, że nie w Chełmnie a w Grudziądzu. Ciekawe jak on sprawuje nadzór kuratorski, skoro sam jest podejrzany i oczekuje na wyrok sądu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obzerwer Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.12.05, 14:36 prezio ułaskawia lub ma chęci co się dziwic maluczkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Podsądny Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.12.05, 18:23 Az mi sie wierzyc nie chce! Toż to istna parodia. A jesli do tego doda sie niewyjasnione sprawy zwiazane z kupnem budynku mieszkalnego od Banku Spółdzielczego, gdzie m.inn. p. Nowicki ma swoje udziały (zobacz czas Chełmna z dnia 02.12.2005) to nic jak tylko się powiesić!. Natychmiast powinien interweniować minister ZIOBRO! Może jemu udałoby sie zrobić porządek z chełmińska mafią! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.12.05, 18:47 śmiem stwierdzidź, że jeżeli uważacie, iż to że mają udziały w banku spółdzielczym ma jakieś znaczenie w tej sprawie, to jesteście conajmiej śmieszni na czele z redaktorem, który podkreślał to w swoim artykule. Z autopsji wiem, że biorąc kredyt w BS bank sam proponuje wykupienie udziałów bo powoduje to obniżenie kosztów kredytu. Wykupienie 3 czy 15 udziałów to są niewielkie pieniądzę. Nie uwierze więc, że osoby które są wymienione w artykule sugerowały się swoimi udziałami w BS. Nie piszę tego w obronie tych ludzi, ale wkurza mnie takie rozdmuchiwanie bzdur na lewo i prawo. NIECH ŻYJE PLOTKARSTWO!!! ŻAL MI WAS!!! WSTYD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzicsław Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 03.12.05, 20:55 Krwa Cimoszewicz też był podejrzany i jakoś sie okazało że WYBORCZe kłamstwa żeby przegrał wybory... Dopóki nie ma wyroku kazdy jest niewinny więc niech se pracuje gdzie chce i ludzie dajcie na luz. Poczekamy zobaczymy a w tedy może będzie okazja do wieszania psów. Kluska i Grobelny też oskarżeni i uniewinnieni. Ta sprawa śmierdzi ciepłym moczem i starymi ludźmi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: 81.210.32.* 04.12.05, 16:29 Wogóle wydaje mi się ,że to co się dzieje z władzami w tym mieście to jest jakaś farsa!Zludźmi ,którzy plotkują też!!!!I Z władzami i z plotkarzami trzeba zrobić w tym mieście porządek!Najlepiej to zbierać z swoje rzeczy i w drogę , bo korupcja i obłuda w tym mieście to królowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.05, 21:25 Link do filmu interwencja.interia.pl/ekstra/news?inf=692803 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 06.12.05, 17:24 Lew Rywin tez był niewinny a siedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mcbet Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.stacje.agora.pl 06.12.05, 17:19 no wlasnie. Telewizja w sprawie zakupu kamienicy zachowala sie podobnie do jednego pieniacza z Chelmna, ktory sie mieni redaktorem. Po prostu zbudowano audycje na niedopowiedzeniach. Oczywiscie podkreslono, ze radni maja udzialy w BS, ale juz nie powiedzieli jak bardzo sa to smieszne kwoty - wiec teza sie udala. Dla ludzi z innej czesci kraju w ten sposob temat stal sie ciekawy - dla znajacych realia to byla zenada na poziomie Narratora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 06.12.05, 18:41 macbet ty powines się pałowac mierna dzięnikarzyno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fs Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: 81.210.32.* 05.12.05, 21:34 Nie mozna zwolnić człowieka z tego powodu że został o coś oskarzony i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 06.12.05, 13:37 no pewnie i resocjalizuje kolegów z pod celi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chelminiak Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 23:15 a ja mam maksymalna ilosc dzialow w banku spoldzielczym tylko po to by miec nizsze oprocentowanie kredytu i nic w zamian za to nie dostaje od banku. takze po co opisywac ile kto ma udzialow skoro zadnych korzysci sie z tego nie ma. poza tym wiekszosc chelminiakow ma konto w banku spoldzielczym a ze akurat wsrod nich sa tez radni to chyba oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ko Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 07:47 Powiadasz, że z udziałów nie ciągniesz żadnych korzyści ???? Mam wrażenie, że nie wiesz co piszesz................ Czy korzystny kredyt to nie jest korzyść??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ^^^ Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 07.12.05, 11:15 zastanow sie, co napisales. masz udzialy po to, aby miec nizsze oprocentowanie kredytu. A WIEC MASZ KORZYSC W PRZYPADKU, GDY ZACIAGNIESZ KREDYT.mniej oddasz niz inny, ktory ma mniej, albo nie ma wcale udzialow. logiczne to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ****** Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 11:18 zapomiałes dodać że od udziałow naliczane sa dywidendy,czyli tu tez korzystasz,nie tylko przy kredycie,ale przeciez po to sie lokuje pieniądze w banku,żeby miec korzyść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: 81.210.32.* 06.12.05, 23:13 img492.imageshack.us/img492/5707/22jh4en.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inka Re: Kurator Nowicki w TV POLSAT IP: *.kp.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 07.12.05, 07:47 Dać wam tanią sensację a już się rozpisujecie jak nie wiem co. Nie macie nic lepszego do roboty tylko szukać dookoła spisków, i się nad nimi podniecać??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorro do ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 21:43 ty cwoku jeden zastanow sie co ty za linki zamieszczasz, to ze ktos ma nasrane w glowie to nie znaczy, ze nalezy to rozpowszechniac Odpowiedz Link Zgłoś