Dodaj do ulubionych

o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 22:11
Na sali moze 20 osób a na parkiecie 3 :/ i to ma być dyskoteka ?? dlaczego ??
ktos moze mi napisac dlaczego tak sie stało ?? POZDRO
Obserwuj wątek
    • Gość: Gimka Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: 81.210.32.* 05.01.06, 07:33
      No i Jak Dobrze że nie poszłam na te dyskoteke...Chociaż pewnie jakbyśmy z
      dziewczynami przyszli to byśmy tanczyli i na parkecie byłoby o wiele więcej
      osób .... Kurczem ale tylko 3o osóbki tańczyły;||| uu nie dobrze...Czyzby się
      Ludzie bawić nie umieli ...:///// Niewiem skąd to sie bierze bo co dyskoteka
      tym mniej ludzi na sali a wogle tym mniej na parkecie....Nie zdziwie sie ze na
      koljnej sykotece nikt nie będzie tańczył:/// Kiepskoo noo ...:(((
      • Gość: kASIA Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: 80.51.206.* 05.01.06, 17:13
        DYSKOTEKA JEST POTO ŻEBY PRZYJŚĆ NA NIA I SOBIE POTANCZYC A NIE TAK JAK INNI
        SIEDZIEC DWIE GODZINY CZY TAM TRZY:/ POSIEDZIEC TO SOBIE W DOMU MOZNA PRZED
        TELEWIZOREM
        • Gość: ja Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 17:16
          zgadzam sie z toba... po co wogole ludzie traca czas na tych co i tak scieme
          wala....!!
          • Gość: 123 Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 09:01
            impra roku!!! laski jak foczki
        • Gość: bartek Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: 81.210.32.* 10.02.06, 22:38
          kasia kasprzyk i gosia nauczcie się tanczyc bo tanczycie jak moja babci o
          lasce i na dyske ubierajcie się normalnie a nie jak dziwki heee szmaty
    • Gość: ~:KOKA:~ Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.06, 20:32
      No też uważam, że posiedzieć to sobie w domku można...przyszli ludzie i sobie
      siedzieli, a potem wychodzili...głupota! Już ta poprzednia była o wiele wiele
      lepsza,bo całkiem sporo było osób na parkecie, a teraz kilka osób tańczyło.Ale
      pozdrawiam tych którzy się chociaż troszke dobrze bawili czyli Dorotke i
      Patrycje no i jeszcze Gosie i Kasie.Buziaki:*
    • Gość: Monika Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.06, 20:38
      Tak byłam na tej dyskotece i też jestem zaskoczona tym, że tylko tańczyły tak :
      Gosia i Kasia ; napoczątku troche Kura i Justyna ; kilka razy tam na parkiet
      weszły dziewczyny z 1klasy gim ; i tańczyły jeszcze 3 lyb 2 dziewczyny z 3c
      (D.M. K.K. P.W.) Ja niestety nie tańczyłam... pozdrowienia dla wszystkich i dla
      mojej 2klasy gimnazjalnej:p
    • Gość: Paweł Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.06, 20:50
      NO skandal! naszczęście nie byłem na dysce, ale słyszałem jak to było! Ale
      jestem dumny ,że moje kumpele tańczyły D.Małecka i K.Kalinowska(KOKA) .POzdro
      dla was laski! Trzymajcie się!
    • Gość: RAFAŁ Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: *.adsl.inetia.pl 05.01.06, 20:54
      MNIE SIE DYSKA PODOBALA. A NAJBARZDIEJ DEKOLD GOSI SZULC! POZDRO DLA CIEBIE
      SEXY LASKA! SUPER WYGINASZ SWOJE CIALO! I TA TWOJA KOLEZANKA TEZ!
    • Gość: men Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.06, 12:56
      Dyska była fajna! fajne dupy tańczyły:PPP
      • Gość: Magda Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.06, 14:26
        O boże! Jeżeli te dziewczyny co tańczyły na dysce to sa fajne dupy to ja jestem
        lesbijką(a nie jestem!) !!!!
        • Gość: ja Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 06.01.06, 14:42
          haha to najwidoczniej jestes lesbijką haha
          • Gość: Sandra Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: 81.210.32.* 06.01.06, 16:47
            Jak Zawsze znajdzie sie jakis kretyn albo kertynaka tu akurat magda jakas ty
            chyba z zazdrosci tak piszesz bo niewiem ..obecnie mnie niebyło na tej
            dyskotece ale dobijają mnie take kretyńskie wypowiedzi jak twoja ...:P
            • Gość: on Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 00:16
              zgadzam sie z Toba Sandro POZDRO dla CIebie .... !! :D:D
      • Gość: on Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.06, 00:20
        Men zgadzam sie z Toba!! Dyska była fajna... Dj eje robili co mogli...
        puszczali i techno i hip hop i funk i disco polo.... ale nikomu nic nie
        pasowało.... Ci ludzie chyba są z klasztoru :/ POZDRO dla laseczek które
        zajefajnie sie bawiły !! :D
    • Gość: men Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.06, 10:45
      No właśnie "on" nikomu nic nie pasowało! To poco przyładzili na dyske, zeby
      kurna ławki grzać?
      • Gość: Kasia Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 07.01.06, 12:44
        zgadzam sie z tobą men haha posiedziec to sobie mozna w parcu na ławce
        hah...pozdor dla was;*
    • Gość: Kasia Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 07.01.06, 13:44
      Nom właśnie...racja heh...a kim ty jestes Men?? pozdro dla ciebie
    • Gość: men Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: *.adsl.inetia.pl 07.01.06, 19:02
      No ja jestem mianowicie pewnym gościem:p który nie lubi takiego typu gadania
      jak tu na forum! i jeszcze raz pozdro dla wszystkich tańczących lasek w gim.2!
      Jesteście the best bo gdyby nie wy to wogóle dyski by nie było...bo kazdy by
      grzał ławki...:p
      • Gość: kasia Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 07.01.06, 19:27
        nio ja tez nie lubie takiego gadania jak tu na fforum.no ale co zrobisz
        heh...są ludzie i parapety.
    • Gość: RAfi Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: 81.210.32.* 07.01.06, 20:15
      gosia jest ładna bardzio mi sie podoba bozdro dla niej
      • Gość: Rafi Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: 81.210.32.* 07.01.06, 20:18
        kocham cie gosia jesteś bardzio ładna pozdro dla ciebie
    • Gość: rrrrrrrrr Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: 81.210.32.* 07.01.06, 20:58
      podoba mi sie gosia szulc jest fajną laską pozdro dla niej
    • Gość: men Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: *.adsl.inetia.pl 09.01.06, 19:10
      Jeżeli Ci się kur**wa podoba Gosia to jej to powiedz, a nie tu na forum
      piszecie! Nie wiem, czy widzicie, ale to temat -"o dyskotece w gimnazjum nr.2"
      a nie wyznania miłosne...ŻAŁOSNE!
      • Gość: <lol4673652756725> Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 09.01.06, 19:32
        <hahaha> jejku .. nie widzicie ze "rafi" i jakos tak i Ci inni np "rrrrrrr" to
        jedno i to samo ??? spojrzcie na IP , nie zdziwilabym sie gdyby to gosia albo
        jakas jej kolezanka to pisala <Lol24732547>
        • Gość: Graboś Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 09.01.06, 20:43
          IP i godzina wysłania... 3 minuty różnicy... żenada...
        • Gość: Gosia Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 11.01.06, 14:20
          taa....hahahahhaha ale się uśmiałam..sama sobie miłosc wyznaje....boziu...haha
          ale cóż..spojrzcie na mój IP i tych tamtych haha rafi itp...haha to zobaczycie
          różnice...Boziu...ratujjj hahahahah sama siebie kocham<hahaha><lol2>
          • Gość: Sandra:* Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: 81.210.32.* 11.01.06, 14:22
            Hahaha No cósh Gosiu:) Są parapety Ni ... Trzymaj się :) Pozdrówciaa:)) Ja
            niewiema albo Ci zazdroszczą ze tak piszą albo Cie nie lubią , chociaż jakis
            powód tego musi być ... IDIOCI:) nie każdego da się lubić , ale wybacz nyy :))
            Pozdówka dla Ciebie hehee ...:)) Odd A teejjj hehehe :)) A taaa...:))) :***

P.S ...Dobrze ze chociaz wy tańczyliście:))
            • Gość: ... Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 17.01.06, 16:46
              Kiedy będzie następna dyskoteka
              • Gość: Gosia Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 17.01.06, 20:04
                Prawdopodobnie na pcozatku lutego..9 mozę 10 niewiadomo..ale staramy się heh;)
                nom tak..pozdrowienia dla wybojastych hehehe...szwagierki mojej<lol>
                • Gość: Sandra:* Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: 81.210.32.* 17.01.06, 21:23
                  Gosiuniuu Bratowo ,<lol>Pozdroo dla Ciebie:** Wyobojaste:PP hihi...

P.S tak tak dyska cos ma byc na poczatkach lutego taka walentynkowa ny :DDD
                  • Gość: Gosia Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 25.01.06, 11:17
                    Nom Szwagierko...jeśli wypali to bedzie walentynkowa<lol> i mam andzieje ze
                    znami idziesz;>? pzodrówcie dla wybojastych;*
    • Gość: jaaa Re: o co chodziło na dyskotece w gimn nr 2 IP: 81.210.32.* 09.02.06, 16:36
      a co nie można miłosci wyznać tu?? hehe \mi sie tam gosia nie podbo tylko
      kasia! ale nei Kaisa Kasprzyk tylko inna :P z jej kalsy pozdro dla całej IIa
    • tomas0071 Re: kowalczykowa 10.02.06, 12:19
      kowalczykowa to suka i dziwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka