Gość: GOŚĆ IP: *.gprspla.plusgsm.pl 14.01.06, 12:41 POMÓŻCIE BO NIE WIEM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :))) Re: GDZIE PO GIMNAZJUM??? IP: 81.210.32.* 14.01.06, 13:32 LO na Dominikańskiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen Re: GDZIE PO GIMNAZJUM??? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.01.06, 13:42 jesli chcesz cos w zyciu osiagnac to tylko do katolika chyba ze wolisz ulice zamiatac to idz do zwyklego liceum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: GDZIE PO GIMNAZJUM??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 16:53 a co katolik myslisz ze jest idealny heh.....guzik prawda, w chelmnie akurat nie ma moze takiego dobrego liceum ale bydgoszcz, torun a nawet grubno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikul Re: GDZIE PO GIMNAZJUM??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 17:11 to jzu chyba 10 watek tego typu jesli cie to interesuje to uzyj opcji szukaj jezeli umiesz sie poslugiwac przegladarka www Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przykre Re: GDZIE PO GIMNAZJUM??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 12:41 hahah no nie katolik mówisz ..... ŻAŁOSNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja wiem Re: GDZIE PO GIMNAZJUM??? IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 15.01.06, 12:45 Polecam Szkołe Teatralną na przeciwko Ronda buhahaha Tak zwany Cambrige lub Oxford buhahaha Najlepsza buda w mieście hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiula :o) Re: GDZIE PO GIMNAZJUM??? IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 15.01.06, 13:56 Słuchaj to zalezy co chcesz w zyciu robic, w chełmnie nie ma dobrych szkół a na pewno nie idz do zadnego liceum bo po tym nic nie masz no MATURA o ile zdasz. Ja osobiscie jestem teraz w technikum Gastronomicznym w grudziadzu i jestem zadowolona to nic ze dojezdzam da sie to zniesc, pozdro dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przyjazny Re: GDZIE PO GIMNAZJUM??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 18:47 no w sumie to cieżka sprawa.... ja polecam katolik i to bardzo. Dlaczego? zdasz mature bez kłopotu, fakt troche sie pomęczysz bo początki zwłąszcza są ciężkie ale dasz rade:) ewentualnie lo w mickiewiczu - oceny bedziesz mieć słabe ale jakoś przeżyjesz! Grubno - świetne ma liceum, znam wiekszosć nauczycieli i są poprostu swietni takze to też jest dobry wybór! Kopernik:/ hmmm...... są różne opinie a mojej wole nie upubliczniać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: GDZIE PO GIMNAZJUM??? IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 15.01.06, 22:47 na moje to idź do LO w mickiewiczu wszyscy mowią żę jest beznadziejnie ale tam naprawde jest sympatycznie i szkoła trzyma poziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiula :o) Re: GDZIE PO GIMNAZJUM??? IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 17.01.06, 17:58 JA Ci proponowałąm szkołe gastronomiczna w grudziadzu to jest jej strona wejdz zobacz sobie republika.pl/zsgo2005/historia.htm Warto!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś