Dodaj do ulubionych

GDZIE PO GIMNAZJUM???

IP: *.gprspla.plusgsm.pl 14.01.06, 12:41
POMÓŻCIE BO NIE WIEM!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: :))) Re: GDZIE PO GIMNAZJUM??? IP: 81.210.32.* 14.01.06, 13:32
      LO na Dominikańskiej:)
    • Gość: uczen Re: GDZIE PO GIMNAZJUM??? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.01.06, 13:42
      jesli chcesz cos w zyciu osiagnac to tylko do katolika chyba ze wolisz ulice
      zamiatac to idz do zwyklego liceum
    • Gość: hehe Re: GDZIE PO GIMNAZJUM??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 16:53
      a co katolik myslisz ze jest idealny heh.....guzik prawda, w chelmnie akurat
      nie ma moze takiego dobrego liceum ale bydgoszcz, torun a nawet grubno!
    • Gość: ikul Re: GDZIE PO GIMNAZJUM??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 17:11
      to jzu chyba 10 watek tego typu jesli cie to interesuje to uzyj opcji szukaj
      jezeli umiesz sie poslugiwac przegladarka www
      • Gość: przykre Re: GDZIE PO GIMNAZJUM??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 12:41
        hahah no nie katolik mówisz ..... ŻAŁOSNE
    • Gość: ja wiem Re: GDZIE PO GIMNAZJUM??? IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 15.01.06, 12:45
      Polecam Szkołe Teatralną na przeciwko Ronda buhahaha Tak zwany Cambrige lub
      Oxford buhahaha Najlepsza buda w mieście hehehe
      • Gość: Kasiula :o) Re: GDZIE PO GIMNAZJUM??? IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 15.01.06, 13:56
        Słuchaj to zalezy co chcesz w zyciu robic, w chełmnie nie ma dobrych szkół a na
        pewno nie idz do zadnego liceum bo po tym nic nie masz no MATURA o ile zdasz.
        Ja osobiscie jestem teraz w technikum Gastronomicznym w grudziadzu i jestem
        zadowolona to nic ze dojezdzam da sie to zniesc, pozdro dla Ciebie
        • Gość: przyjazny Re: GDZIE PO GIMNAZJUM??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.06, 18:47
          no w sumie to cieżka sprawa.... ja polecam katolik i to bardzo. Dlaczego? zdasz
          mature bez kłopotu, fakt troche sie pomęczysz bo początki zwłąszcza są ciężkie
          ale dasz rade:) ewentualnie lo w mickiewiczu - oceny bedziesz mieć słabe ale
          jakoś przeżyjesz! Grubno - świetne ma liceum, znam wiekszosć nauczycieli i są
          poprostu swietni takze to też jest dobry wybór! Kopernik:/ hmmm...... są różne
          opinie a mojej wole nie upubliczniać!!!
    • Gość: mmm Re: GDZIE PO GIMNAZJUM??? IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 15.01.06, 22:47
      na moje to idź do LO w mickiewiczu wszyscy mowią żę jest beznadziejnie ale tam
      naprawde jest sympatycznie i szkoła trzyma poziom
      • Gość: Kasiula :o) Re: GDZIE PO GIMNAZJUM??? IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 17.01.06, 17:58
        JA Ci proponowałąm szkołe gastronomiczna w grudziadzu to jest jej strona wejdz
        zobacz sobie republika.pl/zsgo2005/historia.htm Warto!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka