Dodaj do ulubionych

Burmistrz dla Chełmna

IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 06.04.06, 23:12
Kto powinien zostać burmistrzem Chełmna i jakie powinien mieć cechy nowy
szef Miasta? Czy sądzicie,że Kędzierski się spisał przez okres swojego
dotychczasowego panowania?
Obserwuj wątek
    • Gość: RUDY Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 07.04.06, 12:48
      A to kiedy som nowe wybory? myslałem że to co 5 lat :/:/:/ Oj weśś wypie....z
      tego forum jak masz kłamac! a co do drógiego pytania to myśle ze nie spelnil
      sie bo nie ma super makrietu!!!!!! i to jest moje zdanie na ten temat!
      • Gość: radny Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 08:10
        Kędzierski musi odejść !!!
        • Gość: gładysz Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 08.04.06, 14:24
          Ja twierdzę że M. Kędzierski jako burmistrz się sprawdza i jest o wiele lepszym
          kandydatem na to stanowisko niż niejaki Sawicki ten to dopiero ma nie równo pod
          sufitem oszołom
          • Gość: ds Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 09.04.06, 14:04
            P. Sawicki burmistrzem...śmiech na sali -p:) fajnie ten Pan pomyka po CCH - jak
            SZPIEG DON PEDRO.
            • Gość: evan do klakierow kedziery IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 14:54
              widac klakierzy nieudacznika kedziery nie proznuja, ale wyborcy i tak swiadomie
              wybiora i pewnie nie bedzie to to ten ktory kupil za milion a teraz sprzadaje
              mieszkania za 5 tysiecy!!! to jest skandal, prokurator to powinien caly ten
              urzad miasta przetrzepac
              • Gość: krzyzak55 Re: do klakierow kedziery IP: 80.51.54.* 08.05.06, 10:55
                kędzierski wie co robi !!!!!!!z tą miasta radą w -tej kadencji nic nie
                wyciśnie np. radny Wrażeń -to przejadacze chleba łapacze diet i
                intratniejszych udziałów a p. GAMAŃSKI żadnym projektem też się nie wyróżnił
                a i w powiecie też cienias po przeczytaniu ww tematów o samorządzie
                stwierdzam Z WAMI TEŻ NIC NIEDA SIĘ ZROBIĆ
                • Gość: krzyzak 55 Re: do klakierow kedziery IP: 80.51.54.* 02.06.06, 11:05
                  jacy mieszkańcy taki burmistrz !! czy poza nazwizkami ; Kędzierski . Gamański .
                  Jurczak . Gryszan . Nowiccy nikt inny?
            • Gość: lol Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.06.06, 15:04
              Jaaaa widuje go 5 razy dziennie chodź na mieście jestem sporadycznie - idealny
              egzemplaz na burmistrza :)
    • Gość: vinci Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.206.* 10.04.06, 09:01
      Kędzierski musi odejść. Nie nadaje się na burmistrza, dość nauczycieli ! Niech
      wraca uczyć fikołków, a nie rządzić miastem to obciach, mam nadzieję,że nikt
      już nie będzie głosował na niego. Pan Gamański zaczął wiele inwestycji i
      powinien je dokończyć, to człowiek z głową i do tego z doskonałą aparycją .
      Dzięki niemu uczniowie ZS nr 2 będą mieli halę sportową, on jak coś obieca to
      zawsze dotrzymuje słowa!
      • Gość: Tom Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 10:06
        Daj sobie spokój z ta tanią reklamą.Odwrotny skutek to przynosi.A do burmistrza
        Kędzierskiego jesteście za cięcy w uszach.Ale zycze powodzenia.
        • Gość: ***** Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 10:10
          czyli według ciebie,przeciwnicy burmistrza to CIENIASY ?zebys sie jeszcze nie
          zdziwił.....a tak wogole to ktos juz tu napisał dosyć rządów nauczycieli,niech
          sie realizuja w szkołach
      • Gość: lllls Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 14:38
        A gdzie ta sala ? obiecał, że będzie rozpoczęcie robót do końca marca a nic nie
        widać oprócz rozebranego placu.Koniec będzie taki, że przestanie być starostą a
        kończyć będzie ktoś inny - tak jak w przypadku basenu i centrum wymiany
        młodziezy. obiecał również ,że będzie obwodnica i na jakim jest to etapie ?
    • Gość: Marych Re: Burmistrz dla Chełmna IP: 81.* / 81.210.32.* 10.04.06, 10:19
      Do Vinci!!!No widzisz jak sam napisales ,Burmistrz Kedzierski dotrzymuje
      slowa!!!!!Wiec sie od wal od niego ,bo nie dorastasz mu do piet!!!!
      • Gość: pomorzanin Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 17:11
        w sumie to nie ważne czy to będzie pani Gryszan, czy pan Kędzierski, czy
        jeszcze ktoś inny, ale jest ważne aby wreszcie postawil Chełmno na nogi!
        potrzebna nam jest obwodnica - to jest punkt 1! sa potrzebne tereny
        inwestycyjne (wg. mnie najlepszym wyjściem bylo by przyłączenie tertenów od
        obwodnicy, jako teren miasta - zyskalibyśmy kilka kilometrów kwadratowych).
        należałoby ukonczyć budowe hali przy ZS nr.2 oraz wresxcie należałoby wesprzec
        Sp nr.1 do remontów - to jest jedyna szkoła w mieście która nie posiada hali -
        a miasto nie udziela im żadnego wsparcia<przynajmniej go nie widac> tylko
        inwestuje w czwórkę i dwójke - chyba jest coś z tym nie tak!!!
        wreszcie ktoś mógłby się wziąść za uporządkowanie terenów w dolinie Fryby -
        między Starym Miastem a osiedlem "ptasim" to jest ogromny obszar który jest
        podawany jako obszar zalewowy ale niewielkie prace korekcyjne
        mogłyby "doprowadzic do stanu użytkowego gruntów". serdecznie pozdrawiam!!!
        • Gość: zorientowana Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:57
          Czy ty w ogóle wiesz co piszesz? tereny wokół obwodnicy należą o będa nalezały
          do gmin wiejskich i to one będa tam rozkręcały biznesy a miastu nic do tego
          jeśli nie potrafi sobie samo zorganizowac terenów pod inwestycje. Potrafią
          tylko cwaniakowac i rozgadywac o połaczeniu miasta z Gminą Chełmno. Póki co do
          tego nie dojdzie i dzieki Bogu bo wtedy wies by nic z tego nie miała. A jesli
          się to nie podoba to niech sobie odpuszczą obwodnice i dalej się męczą z TIRAMI.
    • Gość: Krytyk Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 10.04.06, 19:19
      Tak popieram nauczyciele do szkoły, a nie do rządzenia! Kędzierski się nie
      sprawdził, przypisuje sobie inwestycje do których się nie przyczynił, ani jeden
      wniosek nie wyszedł z jego ręki, wiem bo pracuję w tym Urzędzie kolesi, czekam
      z niecierpliwością,aż się zmieni władza tu się nie da pracować! Chwali się,że
      daje robotę biednym a tak naprawdę to jego za..obowiązek.Gamański to solidny
      człowiek otwarty na potrzeby innych. Napewno będzie dobrym burmistrzem jeśli
      wyborcy mu zaufają.Pracowałem kiedy był wice burmistrzem, człowiek naprawdę się
      zna na rzeczy. Zresztą każdy inny kandydat tylko na Boga nie nauczycielW-f
      • Gość: interwencyjny Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 10.04.06, 20:50
        "człowiek otwarty na potrzeby innych" - był ponoć (opowiadali goście z
        interwencyjnych) tak otwarty na potrzeby, że pewnego ranka (bedąc zastępcą)
        został wstrząśnięty przez kilku pracowników interwencyjnych. Szkoda , że oni
        nie mogą sie wypowiedzieć co z nimi wyprawiał doprowadzajac kilku do takiego
        stanu, że gość mu do gardła skoczył................ Słyszałem, że przynajmniej
        Kedzierski z każdym co przychodzi na wizytę pogada jak człowiek z człowiekiem i
        nie traktuje ludzi z góry. Były interwencyjny
    • Gość: ewa Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 10.04.06, 19:30

Przydała by się zmiana na tym stanowisku!
    • Gość: Kazik Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 21:33
      Na szczęście nie jestem mieszkańcem Chełmna, ale miasto i układy w nim panujące
      znam bardzo dobrze. Tak naprawdę to w Chełmnie nie ma solidnego kandydata na
      burmistra. Gamański? - jak typowy trep, żądny awansów i władzy i najchętniej
      innych też by traktował jak podwładnych, a jego szefem jest Madej i to on
      będzie rządził za pomocą Ździśka, a Kędzierski? - może nie jest orłem, ale
      stara się swoje zrobić, szkoda tylko, że ma powiązania z Nowickimi, to mu
      niestety szkodzi. A skoro już jest burmistrzem to niech będzie nadal, tak
      będzie lepiej, bo każdy nowy zanim się wpasuje w fotel to potrwa 3 lata a
      jeszcze nie ma pewności, że sobie poradzi. Pozdrawiam wszystkich Chełmnian.
    • Gość: lehrer Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 10.04.06, 23:06
      taa... jak się czyta niektóre posty, to aż wyziera z nich jeden i ten sam
      autor. Wiadomo, jaki...
      Co do Pana Zdzisława - może i trep, może i obcesowy (przepraszam za trudne
      słowo), ale skuteczny. Za wiecestarostwa się sprawdził w 100 %. Za Burmistrza
      też się sprawdzi. Ja będę za.
      ~Wiele trzeba zrobić dla miasta, to fakt. nie bądźmy zaściankiem kujawsko-
      pomorskiego. Nie bądźmy w mediach tylko dla Walentego. On nie udźwignie sam
      takiego ciężaru. Nie dlatego został świętym, by promować miasto !!!
      Jest mnóstwo rzeczy w naszym miasteczku, które mogą dźwignąć turystykę. Ja o
      tym wiem, mam pomysły i jeżeli Gaman zostanie Burmistrzem, pójdę i złożę je w
      sekretariacie. Panu K. nie powiem - później będzie, że to On wymyślił.
      Czekam na wybory na jesieni.
      Ludzie, ruszmy to miasto. To od nas zależy. Nie patrzmy przez pryzmat "to nasz,
      a to obcy". Ci "obcy" często mają pomysł dlatego, że nie mają układów. Dzieciom
      na tym forum trzeba takie oczywiste rzeczy tłumaczyć.
      A w ogóle to czy idąc na głosowanie dopuszczacie do swych przesiąknietych
      zawiścią głów, że może być ktoś, komu naprawdę bezinteresownie zależy na tym,
      aby było OK? I nie mówię tu o konkretnych nazwiskach, ale w ogóle. Bo jeżeli
      nie, to potwierdzacie tylko zaściankowość i Chełmna, i Polski...
      Wybierzmy świadomie, mądrze i z wiarą.
      • Gość: mcbet Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.stacje.agora.pl 19.04.06, 10:16
        co to znaczy, ze sie sprawdzil jako wicestarosta na 100 proc.???
        Gołosłowny coś jesteś... może jakieś konkretne sukcesy?
    • Gość: Rangiz [...] IP: 81.* / 81.210.32.* 10.04.06, 23:23
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: esmeralda Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 11:06
        zalosne te teksty, strasznie stronnicze, ale jesli je wszystkie zebrac i
        usrednic to wychodzi ze nikt z obecnych kandydatow sie nie nadaje, wiec niech
        kazdy glosuje na jakiego oszolomna chce, co do gamana to rzeczywiscie madej
        bedzie rzadzil zdziskiem, kedziera sie juz skompromitowal tymi ptrzekretasmi z
        bs, a jego krytyk prasowy tez zbytnio mi nie pasuje na to stanowisko
        • Gość: podobno - dzieciak Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 00:42
          By sie Chelmnu przydalo jakies Stowarzyszenie Młodych czy cos tego typu co by
          zbierała pomysly i pod podpisem : "Społecznosć Miasta Chełmna" składała pomysły
          do Rady Miasta - by nie było że to pomysł któegoś z burmistrzów!!!!

P.S a Ty Re coś tam jesteś przydupnicą czy dzieciakiem że piszesz na tym forum
          co??
    • Gość: ldfbukawkfwkr Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 23:16
      hehe pojawil sie jakiś wmiare sensowny temat i co ?? juz koniec?? juz sie
      znudził....ehhh..... ludzie co się z wami dzieje??
    • Gość: robi Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 19.04.06, 08:55

Przydałby się w Chełmnie burmistrz, który wspiera ludzi przedsiębiorczych,
      pomaga im a nie odwraca się du... tak jak ten obecny. Mam nadzieję,że
      jego "Pontyfikat" się skończy jesienią. Nauczyciele do szkoły!Nowicka naprawdę
      wstyd dla miasta! Oglądam Sesje w Martonie i śmiać mi się chce z tych kolesi.
      Czs na zmiany! Gamański jest kandydatem wielu z was, napewno lepszy niz obecnie
      nam panujący zarozumiały burmistrz.
      • Gość: Dobre Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 09:26
        Ludzie tylko nie Gamański !!! Znowu połowę zwolni i obsadzi byłymi trepami na
        emeryturkach !!! A o jego przewalakach to już zapomnieliście ?? Poczytajcie
        sobie stare gazetki. Zresztą wystrczy spojrzeć co zrobił dla powiatu !!!!!!
        Nic totalna cisza i tego samego można się spodziewać !!!
        Obecny też zbyt wiele nie wniósł.
        Tu trzeba kogoś nowego, młodego inaczej patrzącego na świat nie tak jak W-fista
        czy trep !!!!!
        • Gość: miđ Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 19.04.06, 09:38

Gamański mało zrobił? Ludzie przecież jak był wice burmistrzem to wszystko
          rozkręcił. Centrum, basen, ratusz, mieszkania. w powiecie salę gimn.
          • Gość: dobre Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 13:13
            On był V-ce Burmistrzem a nie Burmitrzem. Zasługi chyba komu innemu się należą
            co !!!!!!!!!!!!! A nim i tak steruje grupa z kasą (i chyba nie bezinteresownie co )
            Wystrczy pomyśleć nikt za piękne oczy stołka Tobie nie da !!!!!
    • Gość: ja Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 19.04.06, 09:41
      Przeciwnicy Gamana to zasiedli urzędnicy. Już dawno powinni opuścić stołki,
      dać szansę młodym po studiach. Siędzą po 30 lat w urzędzie i piją herbatki przy
      plotkach.
      • Gość: Dobre Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 13:14
        Tak oczywiście starych cwaniaków wymienić na młodych - a nie jak Gaman na
        kolegów na emeryturce !!!!!!!!!!
        • Gość: pracujacy obywatel Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 22:18
          a ci mlodzi co w tym urzedzie sa to tez juz chyba sie ta urzednicza choroba
          zarazili bo kiedy tam jestem to tylko plotkuja i nic poza tym nie robia, a
          kazda wizyta jakiegos interesanta to jak wizyta ulicznego sprzedawcy jakiegos
          trefnego towaru ktory usilnie nam wciska a my musimy go jak najszybciej
          splawic, szczegolnie to zauwazylem w urzedzie gminy chelmno ale w miescie
          chelmno podobnie, jest na to jedna rada polowe na bruk a reszta i tak to zrobi
          i z wieksza motywacja
          • Gość: jurek Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 20.04.06, 09:33

Zgadzam się z "Obywatelem" Trzeba oczyścić Urząd z połowy urzędasów i
            zadecydować w wyborach tak,by byli nowi ludzie w Radzie Miasta , no i
            oczywiście nawy burmistrz , bo ten to zarozumiały jest i wszystko sobie
            przypisuje, a jak coś nie wyjdzie to zwala winę na poprzedników i na radnych.
            Zresztą jak to nauczyciel myśli ,że wie wszystko! Niech wraca do szkoły,jeśli
            jeszcze zechcą takiego wypaczonego od polityki nauczyciela. Mam na dzieję ,że
            nowym burmistrzem Chełmna będzie ktoś nie związany z oświatą, bo mam podobnie
            jak większość - odruch wymiotny!
            • Gość: do jurka [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 15:46
              • Gość: kinuch Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 21.04.06, 23:43
                Powiedzcie mi ludzie którym się nie podoba to że burmistrzem Chełmna jast
                nauczyciel.Przecież jest to obojętne czy rządzić naszym miastem będzie
                inżynier ,lekarz ,architekt czy osławiony już nauczyciel.Najważniejsze aby
                rządził dobrze i robił coś dobrego dla naszego miasta.Pamiętajmy że prezydentem
                Rzeczpospolitej Polskiej był zwykły elektryk z Gdańska ,który skańczył tylko
                szkołe zawodową a robił furorę na całym świecie .A jeżeli już się czepiacie
                M.Kędzierskiego to pamiętajcie że mogą przyjść jeszcze gorsi !
                • Gość: samba do kinucha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 23:55
                  ale tez dales wytlumaczenie ze moze byc gorszy to mamy wybrac tego przekreta po
                  raz drugi bo inny moze byc jeszcze gorszy, to wybierzmy lepszego
    • Gość: Krystyna [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 09:21
      • Gość: lulek [...] IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 22.04.06, 14:01
        • Gość: kinuch Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 22.04.06, 14:18
          Lulek lep(sz)y i głup(sz)y piszemy w ten sposób a nie przez RZ .Krystyna masz
          racje z tym że burmistrz ma mało do powiedzenia gdyż o większości spraw
          decydują radni.A co do Sawickiego to niech zostanie tylko szpecem od tanich
          sensacji w których i tak nie ma sukcesów .
          • Gość: lulek Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 22.04.06, 14:34
            Kinuch nie wiem czy ty jestes N czy K a tak to jest obojętne jak ma mało do
            powiedzenia przeciesz ma całą wadze i nie pieprz takich głopot
      • Gość: gosc x Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 00:00
        W referendum zwracaliście uwagę na długie wlosy pana Sawickiego a teraz na
        kolor skóry.
        Widać, że to jedyne jego wady.
        Będzie burmistrzem Chełmna i co nieco przewietrzy UM.
    • Gość: Tomas Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 02:21
      Sądze, że p. Kędzierski nie bardzo spisał się na swoim dotychczasowym
      stanowisku. Moim zdaniem jedyną kompetentną osobą nadającą się na to stanowisko
      jest p. Gamański.
    • Gość: radek Re: Burmistrz dla Chełmna IP: 80.51.54.* 24.04.06, 09:27

Oczywiście ,że p. Gamański to konkretny człowiek, to dobrze,że sprzyja z
      przedsiębiorcami . To dobra wizytówka,oni znają się na zarządzaniu własnymi
      firmami,które nie padły,więc mogą być dobrymi doradcami. Jest otwartym
      człowiekiem, Pomógł mi gdy potrzebowałem wsparcia. Nie odesłał do diabła, nie
      zwalał na Radę. Poprostu dał nadzieję nie obiecując i dotrzymał słowa. Taki
      jest Gamański mało mówi dużo robi. Natomiast obecny burmistrz dużo mówi mało
      robi. Uwaga jego żona poprawia ortografy na forum!
    • Gość: syl Re: Burmistrz dla Chełmna IP: 80.51.54.* 25.04.06, 09:29

Wszyscy jesteśmy wygadani , niestety w praktyce jest inaczej. Kto z Was
      piszącyh, tu na forum wie coś na temat tej pracy ? To naprawdę odpowiedzialne
      stanowisko, zero prywatności,spokoju. To swego rodzaju misja, za niewielkie
      pieniądze."Brmistrz dla Cheółmna"- tak brzmi pytanie to naprawdę trudny wybór.
      Kiedy będzie trzeba zagłosować, wówczas podejmę ostateczną decyzję i będzie
      ona napewno przemyślana. Trudno prognozować,że ten będzie taki, a ten taki.
      Oceniam to co udało się obecnemu burmistrzowi dokonać, jak postępowali jego
      poprzednicy i wreszcie co może wnieść nowy człowiek na tym stanowisku.Jeśli
      brakuje pieniędzy w miejskiej kasie, a dotacji jest zbyt mało, to czego można
      dokonać? Inicjatywy płynące z Urzędu ocenią ludzie , a urna wyborcza
      ostatecznie zweryfikuje to o czym tu mowa. Trzeba zatem poczekać, zobaczyć jak
      będzie przebiegała kampania wyborcza i... iść głosować! Frekwencja często nie
      ma nic wspólnego z demokrascją a powinna, a powinna...
      • Gość: pol Re: Burmistrz dla Chełmna IP: 80.51.54.* 25.04.06, 22:11
        obecny burmistrz też sprzyja z przedsiębiorcami, ten od butów np.,od remontów
        np.,od materiałów budowlanych.chłopak na burmistrza chyba nie dojrzał,w dalszym
        ciągu jest chłopakiem a nie mężczyzną.
        • Gość: miras Re: Burmistrz dla Chełmna IP: 80.51.54.* 26.04.06, 13:59

Ja będę głosował- wszystko jedno na kogo, ale napewnonie nie na
          Kędzierskiego. Fajnie by było posadzić w Urzędzie nowego człowieka, może tylko
          niech nie będzie nauczycielem W- F
    • Gość: gra Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:23
      kto kandyduje na urząd burmistrza chełmna???
      • Gość: Maki Re: Burmistrz dla Chełmna IP: 80.51.54.* 27.04.06, 20:04
        Gamański,Kędzierski, Sawicki i ktoś z SLD
        • Gość: hej Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 13:36
          Jezeli mam wybierac z tych osob to zdecydwanie wybieram Gamanskiego
          • Gość: gosc Re: Burmistrz dla Chełmna IP: 80.51.54.* 28.04.06, 15:09
            Sawicki. Większość pozytywnych elementów , które realizuje teraz Kędzierski to
            jego pomysły: Wielki Odpust Chełmiński, darmowe słuby nowożeńców w dzień sw
            Walentego itp
            • Gość: kola Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 28.04.06, 20:34

Pan Z Gamański będzie dobrym burmistrzem, zna się na tym, jest do tego bardzo
              reprezentacyjny - czytaj (aparycja)
              • Gość: an Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 29.04.06, 14:34
                .................Pan G. zna się na wszystkim :-))) a jeżeli się nie zna (częsty
                przypadek)to i tak z nim nie pogada - tłamsi wszelkie opinie i pomysły w
                zarodku - no chyba, że otacza się klakierami i przydupasami to wtedy i czarne
                okazuje się białym. On jest wszechwiędzący i nieomylny.................(jak
                Ojciec Dyrektor)
          • Gość: ale Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 10:06
            Ale na odstrzał :-)
    • Gość: mieszkaniec [...] IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 29.04.06, 00:08
      • Gość: wojtas Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 30.04.06, 11:38

Gamański na burmistrza! Sprawdził się więc dajmy mu szansę!I najistotniejsze
        nie jest nauczycielem W- F. Nauczyciele do szkoły !Jeśli nie chcecie uczyć to
        znaczy ,że kiepscy z was nauczyciele!
        • Gość: Dobre Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 10:02
          Gdzie się Gamański sprawdził co !!!!!!!!!!!!!!!
          Chyba joko nawiedzony trep !!!!!!!!!
          Bo w samorządzie to niczego dobrego po nim nie ma !!!!!!
          Napiszcie jego sukcesy !!!!!!!!!!!!!!Jestem ciekawy i to bardzo !!!!!!!!!!!
    • Gość: liz Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 30.04.06, 15:41
      Panie Boze chron nas od radnych i władzy która jest lekarzami lub
      nauczycielami.Przecież to chore.Lekarze i tak na samorząd nie maja czasu bo
      trzepią kasę, a nauczyciele niech sie biora za nauczanie bo rzadzenie im nie
      wychodzi na zadnym szczeblu i tylko dzieci nasze na tym traca.
      • Gość: pan Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 30.04.06, 21:25

Święta racja , to co pisze liz Lekarze leczyć, nauczyciele uczyć,a Kędzierski
        musi odejść!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: an Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 30.04.06, 22:13
          w myśl twoich racji - wojskowi na wojne !!!!!!!!!!!!!!!!! :-)))
          • Gość: urwis Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 01.05.06, 21:01

Dość już cienizny u władzy w Chełmnie, może czas na kogoś młodego, starym wygom
            dziękujemy. Gamński ewentualnie, się facet jeszcze trzyma...
            • Gość: Tak tak Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 10:04
              Trzyma się facet, trzyma :-) Ale rękoma i nogami wszystkich stołków w Chełmnie
              <hahaha>
    • Gość: hej Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 11:32
      Najleprzym kandydatem bylby przyjaciel Kedzierskiego p.NOWICKI,mogla by
      nastapic w ten sposob zmiana wladzy
      • Gość: los Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 05.05.06, 21:11
        Jesteś troszeczke złosliwy.Daj jakąś inna kandytaturę , zobaczymy kogo
        wymyslisz?
    • Gość: pati Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.marton.net.pl / 80.51.54.* 05.05.06, 22:28
      sory dopiero sie dowiedziałam ze kedzerski to moj wujek i tak nie moze przjc do
      rodziny to po co jest burmiszczem wogule nie ma na nic casu to co on robi wogule
    • Gość: ctx Re: Burmistrz dla Chełmna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 10:28
      Może warto spróbować zastanowić się nad cechami, którymi winien charakteryzować
      się nowy szef miasta. Zakładający post "mieszkaniec" ujął także i ten problem.
      Kandydatur powinno sie szukać nie tylko wśród dotychczasowych samorządowców. A
      jak dotychczas jest to obrzucanie się błotem zwolenników jednego lub drugiego
      samorządowca.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka