Gość: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 12:56 jak byście zareagowali gdyby wasz najlepszy kumpel i przyjaciel powiedział wam że jest gejem??? nie wiem co mam robić bo muj kumpel mi to wyznał... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ddd Re: kumpel gej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 13:18 jak jestes jego kumlpem to zachowaj sie tak jak na kumpla przystało - zaakcetpuj to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barachło Re: kumpel gej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 13:26 "przyjaciel " wiesz co oznacza to slowo ?? ja pier... to ze on jest gejem to jest jeszcze jakis problem w tych czasach ?? a zabił Ci kogoś ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Girl! Re: kumpel gej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.06, 14:31 Boże chyba jesteś jego najlepszym kumplem to raczej takiego czegoś nie zrobi...!!Jeśli tak myślisz i jeżeli Ci nie odpowiada to że masz kumpla geja to nie jesteś prawdziwym przyjacielem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yahooo Re: kumpel gej IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 20.10.06, 17:16 hmmm popieram wszystkie inne wypowiedzi ale ze masz qmpla geja to musisz pisac o ttym na forum?? ja pie**** Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: kumpel gej IP: *.ipt.aol.com 21.10.06, 08:19 na pewno załozyłbym o tym wątek na forum... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judjfysekv Re: kumpel gej IP: 83.2.10.* 21.10.06, 13:00 takich rzeczy na forum sie nie wypisuje jak masz juz problem to zachowaj go dla siebie a nie rozgłaszasz to ww INTERNECIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powodzenia Re: kumpel gej IP: 83.2.8.* 21.10.06, 13:47 Jesli jestes jego przyjacielem to bedziesz go wspieral i zaakceptujesz to.A jesli chodzi o wypisywanie takich rzeczy na forum ,to juz widocznie sila wyzsza chlopak nie wiedzial co zrobic i do kogo sie zwrocic wiec napisal tutaj.Trzymaj sie i powodzenia w podejmowaniu wyborow Odpowiedz Link Zgłoś