Gość: Miska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 13:02 Ludzie co wy wyprawiacie!!! Jak tak dalej pojdzie, to nasze polowinki sie nie odbeda. Przestancie!!! Ruszcie tylki, to jest impreza dla nas!!! Zastanowcie sie nad tym, ok??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zalogi\j się Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: 83.2.9.* 04.11.06, 16:14 a co sie stało?>?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miska Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 16:38 To sie stalo, ze jesli tak dalej ludzie beda sie rozmyslac, to polowinki sie nie odbeda!!! A tak wlasciwie to pomyslmy racjonalnie- czy rzeczywiscie bedzie tak fajnie jak prawie nikt nie przyjdzie, a Ci co przyjda beda sie zle bawic, bo zazwyczaj jak jest malo ludzi to np. nikt nie chce tanczyc, kazdy sie wstydzi. Czy nie mam racji? A wiec wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na nie Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 20:58 heeeee a na co wszyscy liczyliście, ludzie w szkole to nie jest jedna wielka paczka znajomych, młodzi wola bawić się w swoich kręgach, z tymi z którymi chca, a nie musza, do tego w towarzystwie nauczycieli i rodziców pffff a co najwazniejsze bez osób towarzyszacych, co innego studniówka, tam to jest dobra bibka a nie zamulanie jak ,np. na balu gimnazjalnym, kazdy tylko poobczajał jak kto tańczy i jak jest ubrany, i czy czasem czegos niedozwolonego nie robił, zenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.06, 10:57 mimo wszystko to jest impreza dla nas i warto. zebyscie potem nie zalowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiLeNiOr Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:22 Heh! My rok temu mielismy ten sam problem, z tym ze nam przeszkadzalo to, ze nie moglismy zabrac ze soba partnera, partnerki...Byly z tym jazdy, o maly wlos polowinki by sie nie odbyly...Jednak po glebszym zastanowieniu wywnioskowalismy, ze moze jednak nie bedzie tak zle, ze wybawimy sie we wlasnym gronie! I wiecie co? Gdybysmy tego nie zrobili ominelaby nas impreza, ktora do tej pory milo wspominamy! Z tego co wiem, nikt z moich znajomych nie zaluje tego wyboru ;) Noc pelna wrazen ;)Z cala pewnoscia wieksza czesc Waszych starszych kolegow zazdrosci Wam tego wydarzenia! Takze drodzy koledzy i kolezanki z drugich klas, mysle, ze nie ma sie nad czym zastanawiac!!! Polowinki to super sprawa, z reszta sami zobaczycie! Przed nami studniowka ;) damy czadu! Pzdr dla 3 klas w szczegolnosci 3 cYyY ;) ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hexa Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 22:30 ludzie jak wy chcecie wspominac czasy liceum skoro nawet polowinek nie bedzie.....one musza sie odbyc!...nie rozumiem ludzi, ktorzy nie chca isc......to jest raz w zyciu....no i mozna obyc sie bez picia no nie....a jak ktos chce sie napic to niech to zrobi kiedy indziej...jezeli mu cos nie pasuje..........masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIa Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: 83.2.9.* 07.11.06, 10:51 IIa polowinki robi ale nie z cala szkola tylko w swoim miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A:) Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: 81.210.32.* 16.11.06, 15:40 taa w swoim miejscu pewnie w sobote tam gdzie zawsze com?? hehe ale z drugiej strony nie dziwcie sie ze IIa nie chciala isc na polowinki skoro najpierw wychowawczyni powiedziala im ze moga wziac osoby towarzyszace a potem ze jednak nie moga i musieli wszystko odwolac :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lemur Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 16:11 jooo? na polowinkach sie nie pije ?? hehe nawet nie wiecie ile sie pije :) polecam polowinki, dobra sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miska Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 20:03 i co łosie, jeszcze nie zmieniliscie zdania?? zastanowcie sie dobrze i sluchajcie starszych:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: II D Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.culm.net 07.11.06, 21:42 Mysle ze polowinki zapowiadaja sie ciekawie:) w koncu trzeba pojsc zeby ocenic jak rzeczywscie to wyglada :D ja tam juz z niecierpliowscia czekam :D:D ... dozobaczyszka w szkole ;-) <peace> LB 4ever Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 22:39 no i podobno polowinki na auli....w sumei fajnie tylko zeby ludzie chcieli tanczyc heheh ...buziak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIIkl Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: 83.2.10.* 08.11.06, 14:13 Ja miałam połowinki w tamtym roku, ale będę je pamiętać do końca życia.Było fantastycznie!!!Ludzie nad czym Wy się zastanawiacie???Idżcie na połowinki,naprawde jest super zabawa!!! Będziecie żałowac jak nie pójdziecie. Jedyny minus to , że trwały one za krótko...ale i tak było suuuuper.Oby studniówka była też tak miło przez nas zapamientana.Pozdrawiam II klasy. P.S I nie martwcie się, że połowinki są bez osób toważyszących...my też marydziliśmy,ale bez nich tez było super,przynajmniej klasy bawiły się wspólnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MiLeNiOr Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.06, 19:20 Oj na auli...Tez chcieli nam zrobic ta krzywde :D ale sie nie dalismy!! Badzcie silni drodzy koledzy ;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IID too Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 19:13 A ty kto? ;> moze sie znamy ;> :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona;) Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 18:13 A tak wogole to jak przyjsc ubranym na te polowinki. Nie mam pojecia co ubrac a do imprezy juz malo czasu pozostalo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:22 na balowo....:) bedzie super......pzdr 2d;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!! Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: 83.2.8.* 14.11.06, 22:32 to jest tylko wyłącznie nasza wina bo są klasy w których idą tylko trzy osoby i wogóle mało ludzi idzie i dla tego mamy na auili i też sie dowiedziałem że w jakiejś klasie siębuntowali rodzice że za drogie jedzenie będzie.ludzie jak tak dalej pójdzie to jeszcze studniówkę będziemy mieli na auli:/:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: 83.2.11.* 16.11.06, 20:53 Nie rozumiem rodziców którzy próbują oszczędzać na imprezie takiej jak połowinki, one sa raz w życiu, super wspomnienie na lata, czemu odbierają je swoim dzieciom? Nie wierzę że nie ścisnęliby się i nie znaleźli pieniędzy a nie oszukujmy się wszelkie problemy z połowinkami sprowadzają się właśnie do kasy. Nam w zeszłym roku się na szczęście udało. Impreza była super, tańczyliśmy od początku do końca prawie:) Teraz studniówka i ten sam problem- rodzice oszczędzają krzywdząc dzieci zamiast w wielu przypadkach zrobić sobie miesiąc bez palenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elvis Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 21:01 A IIc przyjdzie tak ubrana że nie pytajcie :P Ludzie!!! Żebym potem nie słyszał, że narzekacie bo nie ma imprez w szkole! Będziecie gadać, że żadnej dyskoteki, że nic!!! Sami sobie krzywdę robicie i kolegom ze szkoły też!!! Puknijcie się mocniej w głowy i pomyślcie przez chwilę!!! Impreza będzie wyjeb*** !!! Już ja się o to postaram!!! I cała moja klasa ;) Pozdrówki dla IIc - najbardziej zwałowej klasy w LO ;) SZTABA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: 83.2.8.* 16.11.06, 21:43 my rozkręcimy tą imppreze maki!!!1niezapomnąjej do końca życia:):):) pozdro dla całej klasy IIc i masz rację najbardziej zwałowa!!!!!!!!!!!!! ale są parapety co niechcą mieć połowinek ale to jest ich sprawa my będziemy sie bawić z całą szkołą!!!!!niezapomną nas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.06, 23:41 tylko czy bedzie miejsce do tanczenia hehhe bo aula troszeczke mala..a podobno okolo 100 osob bedzie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-( Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.06, 18:08 Prosze niech ktos napisze zle slowo o polowinkach. Ja tak bym chciala isc a nie moge ;-( Nie wiem juz jak mam przekonac rodzicow zreszta i tak jest juz za pozno;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maturzysta Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: 83.2.11.* 19.11.06, 21:51 nigdy nie jest za późno żeby jedna osoba więcej bawiła się na takiej imprezie. Przypomnij rodzicom ich szkolne imprezy i czy fajnie czuliby się gdyby nie mieli żadnej... a może nie mieli i ciebie też próbują tak skrzywdzić... powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pesymista Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 22:25 Oj, byleby wyszło tak jak mówicie, że "będzie się działo", a nie jakaś stypa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Woma Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 17:10 Nie chcę zapeszać, ale coś czuję, że w związku z żałobą połowinek nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..... Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 22:23 no i polowineczki przelozone na nastepny piateczek....co sie odwlecze to nie uciecze:P........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IIa Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 19:01 no i znowu przełożone na następny tydzień ;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 19:25 Ale mam nadzieję, że duzo osób nie zrezygnuje z polowinek, chociaz sa w poście... Najwazniejsze, zeby byla dobra zabawa... z tego co tu przeczytalam, to na IIc -w szczególnści na kaczora i makosia można liczyć... hehe:):):) Zobaczymy... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 30.11.06, 20:14 czego przezywasz ze z poscie?? widze do jestes niedoinformowany/na przeciez w adwencie mozna robic imprezy ale nie zakrapiany widac jacy z was katolicy ... :/...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 21:04 wlasnie, z tym drugim sie zgodze, ale pewnie i tak wszyscy przyjdą - to jedyna taka impreza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k@ Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 17:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k@ Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 17:39 dlaczego znowu przełożyli Wam te połowinki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maki Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 19:05 Jak już to adwent xD No pewnie że można liczyć na mnie i na Kaczora ;) Ale jak tak dalej pójdzie to się chyba zniechęcimy :P Ile można?? :/ Ale i tak będzie zajeb... ;) Pozdro dla całej IIc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 20:24 Przełożyli nam połowinki, bo kolejny gimnazjalista się powiesił i kazali przełożyć imprezę na inną datę... Prawdę mówiąc, to każdy powoli się zniechęca, przez to przekładanie, ale miejmy nadzieje, że bedzie ok i wszyscy- nie tylko IIc- bedą się bawić;) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maki Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 22:22 No ja też mam nadzieję że nie tylko IIc będzie się świetnie bawiła ;) Pozdrawiam całą ekipę która będzie na połowinkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaa Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 01.12.06, 22:33 nie martwcie sie we wtorek znowu sie ktos powiesci :D i znowu odwolaja polowinki :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do hahaa Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.06, 22:35 Nawet tak nie myśl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siostra... Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: 83.2.11.* 02.12.06, 21:32 Nie chcę krakac naprawde nie chce, ale trzymam kciuki zeby znowu Wam ich nie odwołali bo znowu jakiś chłopak się zabił, tym razem strzał w głowę... ale już naprzód Życzę udanej imprezki!!! pozdro i buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;( Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 10:42 No tak, wiem, że chlopak się zastrzelił, ale miał 18 lat, powodem nie były problemy w szkole jak u wszytskich ostatnio, ale nieszczęśliwa miłośc.... W sumie nauczyciele i tak powiedzieli, że teraz obojetnie co się nie stanie, to nam tych połowinek nie przełoża..... Miejmy nadzieje, że mówili prawde... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: licealka Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.12.06, 22:31 Te całe połowinki w ogóle nie powinny się odbyć nie tylko ze względu na żałobę, ale na żedade jaka są! Buhaha... nie bądźcie śmieszni! co to za frajda siedziec z bandą nauczycieli? powodzenia, ale tam pójdą jedynie sztywniaki i kujonmidła więc im mniej ludzi tam bedzie tym lepiej bedzie o was świadczło... to jedna wielka porażka! totalna strata czasu! pzdr ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .....do licealka Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 22:49 jedna wielka porazka to twoja wypowiedz ...widac, ze nie potrafisz sie bawic i jestes pesymistka ...wspolczuje ci ....a sztywniakiem to ty jestes ..bo raczej na polowinki idzie sie po to zeby sie bawic a nie sztywno siedziec widocznie ty tak rabilas no i masz zle wspomnienia:P..a strata czasu to czytanie twojej wypowiedzi(zaluje ze ja przeczytalam bo mnie tylko wnerwilas)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,, Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 15:21 Ja też żałuje i mam nadzieje, że nikt więcej nie mysli tak jak licealistka.. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 21:40 ttylko wezcie indentyfikatorki bo nas nie wpuszcza.....a im wiecej tym lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: 83.2.8.* 05.12.06, 19:13 wypowiedz "licwlistki"to są nie przemyślane słowa żalmi ciebie dziewczyno bo jak będziesz tak dalej myślala to daleko niezajdziesz!!!!a tak pozatym tam nie idą tylko kujony wlaśnie mi się wydaje że idą na połowinki sami ludzie którzy umieją sie bawić!!1i tyle na ten tema żal mi takich kudzi jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: całkiem poważnie Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.06, 19:44 połowinki to kupa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: równie poważnie Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 06.12.06, 20:22 ...i to śmierdząca! buhaha... na którą leca jedynie bzykające muchy i żuczki- gnojowniczki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 13:54 W końcu (po dwóch tygodniach) połowinki nie zostały odwołane :p:p:p Pzdr dla wszytskich, którzy dziś tam będą... Mam nadzieję, ze impreza się uda... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkk Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 18:04 to kiedy w koncu te polowinki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 00:40 Już były... Wczoraj ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siostra... Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: 83.2.11.* 09.12.06, 19:02 Ciesze się że w końcu mogliście się bawić!!! jak było? mam nadzieję że imprezka się udała!! Pozdrawiam wszystkich tych którzy się tam bawili :D buźka :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 19:58 no i super bylo.....cale nogi mnie bola ...ale pewnie kazdego kto tanczyl:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 20:14 Z pewnością po takiej zabawie każdego nogi bolą :P Było świetnie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Polowinki w L.O M.Kopernika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.06, 20:31 wrzucicie jakies fotki bedzie ciekawiej Odpowiedz Link Zgłoś