Gość: ;);) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:17 Co sądzicie o tej szkole?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: S&J Re: LO-Dominikanaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:32 Moim zdaniem szkola jest ok (chodzi mi o uczniów tej szkoły) nie zaluje, ze tu przyszlam się uczyć ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 16-latka Re: LO-Dominikanaska IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.06, 21:04 Boze i znów ona:// (tylko nie pisz znowu o Mateuszu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S&J Re: LO-Dominikanaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 22:01 Boga nie ma na Ziemi wiec Go nie wzywaj nadaremnie! A o tym Mateuszu nie bede pisala bo juz nie musze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 16-latka Re: LO-Dominikanaska IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.06, 22:02 no to fajnie,ze nie musisz! BO TO JEST JUZ NUDNE pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S&J Re: LO-Dominikanaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 22:04 Ale Ty chyba za mna juz nie przepadasz. Nie rozumiem takich ludzi jak Ty naprawde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raper11 [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.06, 12:56 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:00 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktory Re: LO-Dominikanaska IP: 81.210.32.* 07.11.06, 21:27 a w ktorym jesli mozna wiedziec? jak sie nazywa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.06, 21:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S&J;) Re: LO-Dominikanaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.06, 22:22 Kazdemu tylko Mateusz sie podoba?WOW ma chlopak powodzenie;)A tak wogole to szkola jest ok. Nauczyciele tez niezli ale uczniowie jeszcze lepsi;)pozdro dla jagi, moni, kali,niki, marty i syli z IIe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchia Re: LO-Dominikanaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 15:17 ni ewiem dlaczegomoja wypowiedz skasowano ale dobra ;/ mniejsza z tym a mi sie Mateus zni epodoba ktos inny ale ni epowiem tajemniaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 16-latka Re: LO-Dominikanaska IP: 83.238.147.* 12.11.06, 16:49 No kazdej sie nie podoba mateusz P. i kurcze wiesz ze na tym forum takie "wyznania" pisza same DZIECIAKI tzw. które nie mają odwagi podejsc tylko na tym pojebnym forum pisza:/ pozdro dla całego LO:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona;) Re: LO-Dominikanaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.06, 18:01 Przepraszam w Twojej wypowiedzi chyba powinno byc, ze Mateusz podoba sie kazdej lasce a nie, ze nie podoba sie!!! a Ty pewnie masz 16-nascie lat i starszych uwazasz za dzieciaki albo osoby w Twoim wieku? A Ty to niby kto jest? Stara babcia? Jestes dorosla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SAnti [...] IP: 83.2.11.* 10.12.06, 17:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -hehe- Re: LO-Dominikanaska IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 10.12.06, 23:51 oj... i Wy sadzicie, że ta szkoła jest ok? jest wiele minusów... cała szkoła jest obskórna, choć to niby zabytek... nauczyciele-w ogóle lepiej bez komentarza, choć zdarzają się małe wyjątki... ludzie-hmm...jak wszędzie-lepsi i gorsi, a poza tym np. w Grubnie-można poprawiać oceny-co jest mega korzystne dla uczniów, a u nas tego się nie praktykuje,tam tez mają trochę więcej wolnego, a wiadome, że każdy czeka na odpoczynek... no i bez sensu, ze po korytarzach pkączą się dzieciaki-gomnazjum... no ale trudno-w każdym bądź razie informatory oferują więcej niż jest tu naprawde ;/ ale da się wytzrymać... ogólnikowo rzecz biorąc-jest ok (bo zawsze mogło być gorzej) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!! [...] IP: 83.2.11.* 11.12.06, 16:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oh to ja Re: LO-Dominikanaska IP: 83.2.9.* 11.12.06, 17:27 ja np nie wiem wogóle kim jest ten mateusz ha Pozdro ziomki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: całkiem poważnie Re: LO-Dominikanaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 19:53 Ja też nie i wcale mnie to nie obchodzi. Skoro go nie zauważono to widocznie nie jest aż taki przystojny jak mówią. Kwestia gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 16-latka Re: LO-Dominikanaska IP: *.adsl.inetia.pl 12.12.06, 12:57 do "ona;)" Akurat chodzi mi, ze NIE podoba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzka:) Re: LO-Dominikanaska IP: 83.2.9.* 13.12.06, 18:26 Szkola jest ble ale ludzie nawet ok (niektorzy)...zwlaszcza...jest kilku takich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa k Re: LO-Dominikanaska IP: 83.2.9.* 13.12.06, 20:18 szkoła- średnio jestem zadowolona ludzie- soko łepki oprócz wózkarzy typu koles w warkochzykach chyba jeszcze z gimnazjum bling bling chłopaczku wiocha taniocha, pewnie opowiadasz dziewczynom ile to zioła zjarałes -nie?? a patrz na takiego wyglądasz wkurza mnie jedna blondyna taka grubsza chyba ma cos wspólnego z culmenem chyba 1klasa Lo. w szkole widac kto o sieie dba a kto nie na kilometr nktórzy chyba wogóle sie nie myją, kto poczuje sie obrazony ten widocznie poczuwa sie do mojej opini, w sumie to chodziło mi tu o chłopaków nie czułam nic ptrzykrego od lasek to tyle w szkole smierdzi jescze fajkami ale to juz norma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... [...] IP: 83.2.9.* 14.12.06, 20:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? [...] IP: 83.2.10.* 14.12.06, 20:39 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marchia Re: LO-Dominikanaska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 22:53 nie ten rambo- ja tak a niego mówie jest z 1 lo :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa k [...] IP: 83.2.9.* 14.12.06, 20:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś