Gość: KITEK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.06, 17:10 Chłopacy to do Was jakie perfumy preferujecie? Chce kupić swojemu facetowi i nie wiem co wybrać czy Lacoste, Farneheita czy Hugo Boss? a moze Wy coś powiecie na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lik Re: Perfumy IP: 83.2.10.* 15.11.06, 17:42 Nie wiem co może się spodobać Twojemu facetowi ale mnie "powala": Mania - Armani, PI - Givenchy, Opium - YSL, La Male - JP Gaultier.Polecam tez M7 Yves Saint Laurent. Zapach jest tak intensywny że cały dzień trzyma. Dalej ,Gucci PH, Boss Baldessarini i Dior PH ... te mi sie podobaja, akurat na jesien/zime. Egoiste Chanel lub Egoiste Platinum też Chanel.... Cacharel pour homme Chanel allure pour homme Giorgio Armani Emporio homme Napewno cos wybierzesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AKO Re: Perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 18:51 Farneheita bym wybrał z tych co wymieniłas :) sam używałem [do czasu az buteleczka spadła na podłoge w łazience <_< ] ew. joop homme, hugo boss- boss soul i większość od Calvin Kleina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 20:31 fahrenheit jest juz niemodny - pól swiata tym pachie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hugo Re: Perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.06, 21:17 Mi się bardzo podoba Hugo! Zakochałem się w tym zapachu ;) Lacoste też fajny, ale czerwony ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Re: Perfumy IP: 83.2.10.* 15.11.06, 22:39 Farenthita robia duzo podróbek i ciezko jest odróznic. dla mnie ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boss Re: Perfumy IP: 83.2.8.* 16.11.06, 00:04 najlepszy z tych wszystkich jest Hugo Boss-Boss Odpowiedz Link Zgłoś
mati0201 Re: Perfumy 17.11.06, 18:58 Hmm a dla mnie wymiata KENZO L`EAUPARK pour homme .LAcosta zielona tez jest super i szara:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moni@ Re: Perfumy IP: 83.2.9.* 17.11.06, 19:56 Dla mnie tez Kenzo i polecam Full Speed z Avonu naprawde super pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
aciok2 Re: Perfumy 23.12.13, 22:37 Mam do sprzedania na odlewki po kilka ml: H. Boss C.Klein ckuin2 C.Klein euphoria Coco Chanel Dobra cena - wysylka moze byc za pobraniem. aciok2@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hugo Re: Perfumy IP: *.tvgawex.pl 23.12.13, 22:49 Mój ulubiony to Calvin Klein - CRAVE. Odpowiedz Link Zgłoś