Dodaj do ulubionych

Koncerty rockowe w Chełmnie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 18:50
Nie ma koncertów - źle. Gdy są - przychodzi Was 56 - 74 fanów "mocnego
uderzenia".../sala mieści 296 siedzących/. Czy "CHAINSAW", "THORN", "HOUNSIS"
itp. to cienkie kapele? Na pewno nie!!! Sprawdzimy Was Fani- 09. 12. w
kinie "Rondo" - przy dźwiękach "RH -", "HOTELU KOSMOS" i naszych "BEZ NAZWY".
Do zobaczenia - wstęp wolny!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kicia Re: Koncerty rockowe w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 19:17
      Masz rację stary... Kiedyś to były spędy rockowe... Dawaliśmy za wstęp nieraz
      po 200 - 250 zł /lata '80/
      • Gość: Thorgal Re: Koncerty rockowe w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.06, 19:24
        Ja tam nie żałuję kasy! Jak grają - trza ich posłuchać!!!
        • Gość: Luc Re: Koncerty rockowe w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.06, 22:36
          Gwoli ścisłości nie Thorn a The Sin :-) Ale niestety reszta się zgadza...kiepsko
          w Chełmnie z frekwencją :-( Życzę powodzenia 9.12 i pozdro dla grających tego
          dnia kapel.
    • Gość: Słuchacz Re: Koncerty rockowe w Chełmnie IP: 83.2.9.* 29.11.06, 17:43
      Jakiś koncert w Chełmnie chyba żart
      • ewcia2121 Re: Koncerty rockowe w Chełmnie 29.11.06, 20:47
        Fani rocka Czy możecie mi podać nazwy klubów rockowych w Chełmnie?? A najlepiej
        takich które organizują imprezę Sylwestrową. Z góry dziękuję Wdzięczna Torunianka ;)
        • Gość: zielony z virgin Re: Koncerty rockowe w Chełmnie IP: 83.2.9.* 30.11.06, 11:08
          sluchaj daj se spokoj tu nie ma nic dobrego ale od nowa uwas okey klub
          • ewcia2121 Re: Koncerty rockowe w Chełmnie 30.11.06, 15:52
            Noo Odnowa, Bumkier, i kilka innych ciekawych by się znalazło. Tyle że w
            Chełmnie chcemy spędzić Sylwka bo blisko do Unisławia na stok Także jeżeli macie
            jakieś ciekawe miejsca na oku to dajcie znać
            • lukemed Re: Koncerty rockowe w Chełmnie 01.12.06, 15:04
              polecam jutrzejszy wieczór...w Bunkrze w toruniu grają ANALOGSI.........I bedę
              tam na pewno....
              • Gość: SpooN Re: Koncerty rockowe w Chełmnie IP: 81.210.32.* 01.12.06, 17:26
                dla zainteresowanych link do kilku utworow i klipow zespołu Hotel Kosmos
                www.myspace.com/hotelkosmos
                ps.Ciekawe jak z ta frekwencja bedzie teraz

ps.2 oj fakt koncercik dobry w Toronto..eh kasy nie ma.. pozdro
                • lukemed Koncert koncert...... 03.12.06, 14:38
                  Miałem w samochodzie trzy miejsca lużne - wiec problem z transportem odpadł.....Wjazd byl dosłownie symboliczny ...Ale okazało sie znowu ze jak coś jest to tylko ja z moją ukochaną Panią wyjeżdżamy......Koncercik zajefajny.....analogsi zagrali tak ze przednie koluny zaczęły się palić....;) po prostu super choć nie jest to ich najlepszy koncert na jakim byłem.........Potem w Pilonie imprezka....ogólnie bardzo miło.....Polecam następnym razem.....
                  A tak swoją droga - zazwyczaj gdzieś wyjeżdżam na koncerty - zazwyczaj jadę swoim autem...nie piję wiec nie ma kłopotu by kogoś zabrać.......

I jeszcze jedno....zna sie tych zespołów tu i ówdzie kilka........wiec gdyby ktoś miał czas i chęć moznaby w Chełmnie zorganizować jakąś dobrą imprezkę dla Punks, oi i innych.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka