Dodaj do ulubionych

Świąteczny prezent od PiS

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.06, 14:54
Dowiedziałam się o tej stronie i jestem nią zachwycona. Jest bardzo ciekawa.
Zachęcam Was do czytania! Napiszcie, co o tym sądzicie. Oto adres strony PiS:
piscch.w.interia.pl
Może inni pójdą w ślady Prawa i Sprawiedliwości?
Błogosławionych Świąt Bożego Narodzenia!
Obserwuj wątek
    • Gość: krzyzak55 Re: Świąteczny prezent od PiS IP: 83.2.11.* 24.12.06, 11:21
      sympatyczce i sympatykom oraz tym co "zasiadają "i tym z info PIS zdrowych
      wesołych swiąt i super 2007 roku życzy
      KRZYZAK 55
    • Gość: ku_bi Re: Świąteczny prezent od PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 16:17
      oby nikt nigdy nie szedł w ślady pisu!!!
      bo nic dobrego z tego niewyjdzie, tak jak nic niewyszło dobrego pisowi obecnie,
      same skandale i przypisywanie sobie zasług innych. wstyd!!!!!
    • Gość: Sth Re: Świąteczny prezent od PiS IP: 83.2.8.* 25.12.06, 09:51
      A niby co Cię w tym tak zachwyca?
    • Gość: mou Re: Świąteczny prezent od PiS IP: 83.2.10.* 25.12.06, 17:07
      Skromne sa Twoje wymagania skoro ta stronka cie zachwyca.Panie bron nas od PIS-u
    • Gość: heniek Re: Świąteczny prezent od PiS IP: 83.2.10.* 25.12.06, 22:13
      dajcie spokój z pisem
      • Gość: zzz Re: Świąteczny prezent od PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 05:51
        to moze lepiej zalejmy cch komunistami, ktorzy beda kradli i oszukiwali ludzi
        jak ta cala banda czerwonych swinek, to jest lepsze??? czy moze jak ten byly
        prezydent wawrszawy, ktory nakradl kilka baniek i nie potrafil sie z tego nawet
        sensownie wytlumaczyc a przez caly czas byl tylko urzednikiem wiec mogbly
        zarobic pare stowek tylko
        • Gość: Sprawiedliwa Re: Świąteczny prezent od PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 12:44
          W ocenie, o którą nas proszą, trzeba być sprawiedliwym. A ta nowa stronka Prawa
          i Sprawiedliwości jest bardzo mądra i przez to ciekawa. Ja będę często do niej
          zaglądała, bo daje nowe możliwości poznania czegoś, czego dotąd nie znałam!
          Dlatego też dziękuję autorom stronki za ich wspaniałomyślność! Gratuluję i życzę
          Wam, Kochani, wielu sukcesów twórczych, bo jesteście wspaniali!
          Jak dotychczas - inni Was nie prześcignęli. Zazdroszczą Wam tylko ... prostaki i
          ludzie pełni nienawiści. Nie zważajcie na nich, to tylko ... brud i rynsztok!
          Podpisująca sie jako Sprawiedliwa.
          • Gość: no obłędna!!! Re: Świąteczny prezent od PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.06, 20:18
            ja pierdziele ratunku, Ty masz ryja.... i radio maryja..
            • Gość: ja Re: Świąteczny prezent od PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 21:19
              szkoda że tacy fajni chłopacy wierzą w takic chore idee
              • Gość: Kolezanka Re: Świąteczny prezent od PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 22:09
                To nie tak! Lekarza potrzebują chorzy, brudni powinni się umyć, zaś głupi brać
                przykład od mądrych. Ja już wybrałam: PRAWO i SPRAWIEDLIWOŚĆ!
                Tego się trzymam i ja i moi najbliżsi. Ta strona internetowa odpowiada właśnie
                potrzebom takich ludzi jak ja. A takich jest wokoło bardzo wielu. Życzę
                przyjemności w czytaniu!
                • Gość: kubi Re: Świąteczny prezent od PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 01:59
                  PIS juz pokazał rogi, tanie panstwo = się wiecej urzędników haha, smiac sie
                  chce, autostrady heheh, mialo byc tyle mieszkan uhahaha, nie mialo byc
                  kolesiostwa hahahhahahah Marcinkieicz - prezes PKO BP, , to dopiero Państwo
                  prawa......... wstyd!!!!! A wymieniac mozna do znudzenia........Dla mnie
                  niestety to tylko ironiczny śmiech, bo tak naprawdę śmiać się chce.....
            • Gość: Karolina Re: Świąteczny prezent od PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.06, 22:26
              no obledna!Chyba cie do PIS nie przyjeli,ze jestes taka zlosliwa,a przy tym nie
              kulturalna.
          • Gość: do sprawiedliwej Re: Świąteczny prezent od PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.06, 09:31
            nazywasz nas prostakami,brudem i rynsztokiem,ludżmi pełnymi nienawiści?dlaczego
            bo jestes dobra,sprawidliwa,kochająca blizniego?
            kobieto walnij sie w łeb razem z tym całym pisem i ukiś sie w tym zacofaniu
            które chcecie wprowadzić.........................
    • Gość: gosc Re: Świąteczny prezent od PiS IP: 81.15.244.* 29.12.06, 14:28
      Hmmm... Partia Kaczyńskich, Dorna, Momota i wyznawców Radia M - żenada i wstyd
      dla kraju.
      • Gość: do lewego goscia Re: Świąteczny prezent od PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 16:56
        to moze lepiej zamknac wszystkich sluchaczy Radia? tak jak za komuny, potomku
        ubeka zrobmy? zabronmy ludziom sluchac tego co im sie podoba jak kiedys WE
        sluchalo sie po kryjomu,
        a co partii to obecnie najlepsza, bo jak ktos od nich zbladzi to mu wskazuja
        drzwi a nie wysylaja do brukseli jak PO albo zamiataja do drugiego szeregu jak
        czerwone zlodzieje
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka