Gość: Anka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.07, 13:15 Czy ktoś z Was ma jakieś informacje o ortodoncie w Chełmnie, może ktoś się u niej/niego leczy? Będę wdzięczna za informacje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abcdefgh Re: ortodonta w Chełmnie IP: 80.51.140.* 08.01.07, 21:32 Proponje zamiest Chełmna wybrac się do Swiecia. Tam w srody pryzjmuje pani Wieczorek naprawde dobry ortodonta przyjmuej w srody od 11 do 17 Duzy Rynek 2 NAPRAWDE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: ortodonta w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 08:58 Serdeczne dzięki za informacje i namiary! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc2 Re: ortodonta w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 11:21 WChelmnie przyjmuje pani Kolendo-Stadnicka jest dobra przyjmuje prywatnie na Dworcowej tam gdzie apteka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Re: ortodonta w Chełmnie IP: 83.2.11.* 11.01.07, 14:36 Chełmińska pani ortodonta na dzień dobry kazała córce usunąć cztery zęby. Myślę jak usunę to po co mi ortodontka , szczęka będzie miała luż i zęby same znajdą swoje miejsce. Córka miała usunąć cztery zęby, gdzie nie ma wogóle próchnicy ( ani jednej plomby ). Pojechałam do Świecie p.Ewa Wieczorek, która ustawianie zębów zaczęła nie od usuwania zębów lecz od założenia aparatów ( stały ), stwierdziła ,że zęby zawsze można usunąć. Dziś mogę stwierdzić, że zęby wszystkie są na swoim miejscu i bez usuwania!!! Polecam p.Ewę Wieczorek z Bydgoszczy - przyjmuje w Świeciu na rynku koło pałacu ślubów. Jest tam więcej chełminiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: ortodonta w Chełmnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 08:17 Może faktycznie wybiorę sie do Świecia. A najlepiej to bedzie chyba spróbować u obu i zobaczyć co powiedzą. dzięki za rady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matka Re: ortodonta w Chełmnie IP: 83.2.11.* 13.01.07, 07:39 Nie mam nic przeciwko pani ortodontce z Chełmna, ale córka moja bez usuwania zębów już w chwili obecnej ma wszystkie zęby poustawiane i po ostatniej wizycie kontrolnej dowiedziałam się, że w czerwcu córka będzie miała zdjęte aparaty. ZEBY USTAWIONE BEZ USUWANIA CZTERECH ZDROWYCH ZEBÓW!!! Odpowiedz Link Zgłoś