Dodaj do ulubionych

Ksiądz na kolędzie

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 14:03
Zastanawiam się czemu służy "instytucja" kolędy, skoro ksiądz od wejścia ma
taki rozbiegany wzrok że się na modlitwie nie może skupić. Wkurza mnie to
dlatego na moim stole koperty nie będzie!
Obserwuj wątek
    • Gość: obesrwator Re: Ksiądz na kolędzie IP: 83.2.11.* 11.01.07, 14:44
      Nie chcesz to nie dawaj i nie zawracaj głowy!!!
      • Gość: olo Re: Ksiądz na kolędzie IP: 83.2.11.* 11.01.07, 15:18
        Miłka kolęda służy po to abyś poznała swojego pasterza. Widać, że do kościoła
        nie chodzić, nie modlisz się. Ksiądz kolędujacy chce Cię poznać!!!
      • Gość: nasi Re: Ksiądz na kolędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:01
        zamiast chodzic pokolędach to myśla jak się z nich urwac i do swoich bab
        lecieć. tak jak dyro katolika. tatuś!
    • Gość: Świeciak Re: Ksiądz na kolędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:59
      Miłka ja bym wolał żebyś dawała.
    • Gość: Damian Re: Ksiądz na kolędzie IP: 80.51.140.* 11.01.07, 17:27
      Prawie kazdy ksiadz,to pedzio :/
    • Gość: zakonnica Re: Ksiądz na kolędzie IP: 80.51.140.* 11.01.07, 17:31
      Jo i wszystkie Damiany to pedały !!!!
      • Gość: XXXXXXXXXXXXXXXX Re: Ksiądz na kolędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 20:24
      • Gość: XXXXXXXXXXXXXXXX Re: Ksiądz na kolędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 20:26
        Od DAMIANÓW to się odwal i od księży tym
        bardzej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !Pomysl sobie jak by o tobie tak
        mówili???????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KnC
    • Gość: ##$$%% Re: Ksiądz na kolędzie IP: 83.2.8.* 11.01.07, 17:54
      no właśnie. jakie to bardzo proste kogos obgadać, obrzucić błotem i zniszczyć.
      a sami jacy jesteście?
      • Gość: nie broń Re: Ksiądz na kolędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 18:30
        księdza, który zrobil dziecko kobiecie. On by Cię obrzucił błotem i nie dał
        rozgrzeszenia, gdybys mu powiedziala podczas spowiedzi coś co by mu się nie
        spodobało. A sam bedzie miał dzieciaka!Przecież im nie wolno, podstawowy zakaz
        złąmal. Nie powinien być księdzem. Zbeszcześci ciało Chrystusa, gdy poda Ci
        komunię!
      • Gość: ktośś Re: Ksiądz na kolędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 18:08
        Macie racje księżą to materialiści. mój brat chodzi na kolęde i co opowiada to
        mózg staje:) ksiądz u lekarzy siedzi prawie godzine, a u normalnych ludzi 20
        minut góra, ale są i wporzo niektórzy księża - ten najfajniejszy juz nie jest u
        nas w parafi tylko w toruniu:)).
    • Gość: Laser Re: Ksiądz na kolędzie IP: *.chello.pl 11.01.07, 23:08
      Ahhh :D Kocham tą małomiasteczkową mentalność.
    • Gość: miłka to ja!! Re: Ksiądz na kolędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 01:29
      hej do cholery!
      kto sie za mnie podaje!!??
      nie no to juz przesada!!
      nie bylo mnie juz pare tygodni na tym forum i juz ktos sie pode mnie podszywa!!
      oj nieladnie <nono>
      • Gość: Paulina Re: Ksiądz na kolędzie IP: 80.51.140.* 12.01.07, 16:25
        malutcy sa dla mnie ludzie , ktorzy wybierją takie miejsca jak forum ,aby
        rozwiazywać jakieś swoje problemy ,aby mieszać ludzi z błotem ,nie mierzmy
        innych nasza miarą ,bądźmy ludźmi a nie jakąś ...zreszta no tak ostatnio modne
        są nagonki na Księży więc czemu nie zrobic afery w Chełmnie..ludzie gdzie macie
        godność? nie mam pojęcia czym kierujecie się pisząc kłamstwa ,przecież żaden
        szanujacy się człowiek w to nie uwierzy , a no i apeluję odwagi podpisujcie się
        Drodzy Chełminianie ,a może nie chcecie tych bzdur i głupot podpisywać swoim
        imieniem i nazwiskiem tylko lepiej jakieś ksywki i nicki?
        • Gość: małomiasteczkowa Re: Ksiądz na kolędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 16:33
          gąska się w Tobie odzywa. Bo Ty nie slyszysz problemu - Ciebbie tylk
          oinetersuje kto z kim, by potem na ulicy wytknać! Gęś! Na pewno tak nie jest -
          a ja wierzę, ze tak jest! Czekam, az ta kobieta sie ujawni i zorbi zadymę,
          należałoby się. Tak, jak Popiełuszku mieszal się w politykę i jak skończył?
          Ksieża we wszystk osię mieszjaą. nawet, jak widać, w majtki damski! Należy się
          zzrobić porządek.
    • Gość: heny Re: Ksiądz na kolędzie IP: 83.2.10.* 12.01.07, 20:53
      judasz
      • Gość: ! zbulwersowana Re: Ksiądz na kolędzie IP: 80.51.140.* 12.01.07, 23:20
        nie no to juz przesada z tym księdzem.Jak teraz pójsc do spowiedzi?sami diabła
        za uszami,popędu kontrolowac nie potrafia a nieślubnym rodzicom dziecka nie
        chcą ochrzci! a swoje ochrzci? wyrzucic go!!
        • Gość: obserwator Re: Ksiądz na kolędzie IP: 83.2.11.* 13.01.07, 07:45
          Nie denerwuj się ksiądz to tylko człowiek, a chyba dobrze wiesz jak się ludzie
          zachowują. Wejrzyj do swego sumienia i odpowiedz sobie czy jesteś taka
          kryształowa? Nie każdy ksiądz ma coś za uszami, a spowiedź to takie wyrzucenie
          czegoś niedobrego z siebie i nie odbieraj sobie tej możliwości bo zadreczysz
          się!
          • Gość: k22 Re: Ksiądz na kolędzie IP: 83.2.8.* 13.01.07, 13:27
            11 Bracia, nie oczerniajcie jeden drugiego. Kto oczernia brata swego lub sądzi
            go, uwłacza Prawu i osądza Prawo. Skoro zaś sądzisz Prawo, jesteś nie wykonawcą
            Prawa, lecz sędzią.
            12 Jeden jest Prawodawca i Sędzia, w którego mocy jest zbawić lub potępić. A TY
            KIMŻE JESTEŚ, BYŚ SĄDZIŁ BLIZNIEGO? Jk 4,11-12

• Gość: ale numer Re: Ksiądz na kolędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 13:53
              A skiądz, ktory nie chce chrzcić dziecka, nie rozgrzesz, nie sądzi? Sądzi i
              ocenia. Nie bądź śmieszny rzucjać kawąłki z Pisma Świętego. Fałszywą
              pobożnością zakrywa sie ksiądz, który nabroi!
              • Gość: k22 Re: Ksiądz na kolędzie IP: 83.2.8.* 13.01.07, 15:06
                Ma do tego prawo dane od samego Chrystusa.„Weźmijcie Ducha Świętego! Którym
                odpuścicie grzechy, są im odpuszczone, a którym zatrzymacie, są im zatrzymane”
                (J 20,21-23). Popatrz na siebie ile Ty nabroiłeś w swoim zyciu.Tylko jeden
                człowiek jest bez grzechu-JEZUS CHRYSTUS
                • Gość: kazdy Re: Ksiądz na kolędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 16:04
                  grzeszy, ale trzeba brać opowiedzialność za to co się robi. I teraz nie być
                  dalej księdzem, tylko zajać się rodziną. O odpowiedzialnosć za włąsne czyny
                  chodzi. A nie nabroić i udawać, ze nic się nie stało. I przed ludzi - wiernych -
                  wychodzić na mszę święta. jaka ona święta, gdy czlowiek, ktory ja prowadzi
                  żyje w takim grzechu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka