Gość: miłka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 14:03 Zastanawiam się czemu służy "instytucja" kolędy, skoro ksiądz od wejścia ma taki rozbiegany wzrok że się na modlitwie nie może skupić. Wkurza mnie to dlatego na moim stole koperty nie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obesrwator Re: Ksiądz na kolędzie IP: 83.2.11.* 11.01.07, 14:44 Nie chcesz to nie dawaj i nie zawracaj głowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Ksiądz na kolędzie IP: 83.2.11.* 11.01.07, 15:18 Miłka kolęda służy po to abyś poznała swojego pasterza. Widać, że do kościoła nie chodzić, nie modlisz się. Ksiądz kolędujacy chce Cię poznać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasi Re: Ksiądz na kolędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:01 zamiast chodzic pokolędach to myśla jak się z nich urwac i do swoich bab lecieć. tak jak dyro katolika. tatuś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Świeciak Re: Ksiądz na kolędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:59 Miłka ja bym wolał żebyś dawała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Ksiądz na kolędzie IP: 80.51.140.* 11.01.07, 17:27 Prawie kazdy ksiadz,to pedzio :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zakonnica Re: Ksiądz na kolędzie IP: 80.51.140.* 11.01.07, 17:31 Jo i wszystkie Damiany to pedały !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXXXXXXXXXXXXX Re: Ksiądz na kolędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 20:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXXXXXXXXXXXXX Re: Ksiądz na kolędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 20:26 Od DAMIANÓW to się odwal i od księży tym bardzej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !Pomysl sobie jak by o tobie tak mówili???????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!KnC Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ##$$%% Re: Ksiądz na kolędzie IP: 83.2.8.* 11.01.07, 17:54 no właśnie. jakie to bardzo proste kogos obgadać, obrzucić błotem i zniszczyć. a sami jacy jesteście? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie broń Re: Ksiądz na kolędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 18:30 księdza, który zrobil dziecko kobiecie. On by Cię obrzucił błotem i nie dał rozgrzeszenia, gdybys mu powiedziala podczas spowiedzi coś co by mu się nie spodobało. A sam bedzie miał dzieciaka!Przecież im nie wolno, podstawowy zakaz złąmal. Nie powinien być księdzem. Zbeszcześci ciało Chrystusa, gdy poda Ci komunię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktośś Re: Ksiądz na kolędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 18:08 Macie racje księżą to materialiści. mój brat chodzi na kolęde i co opowiada to mózg staje:) ksiądz u lekarzy siedzi prawie godzine, a u normalnych ludzi 20 minut góra, ale są i wporzo niektórzy księża - ten najfajniejszy juz nie jest u nas w parafi tylko w toruniu:)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laser Re: Ksiądz na kolędzie IP: *.chello.pl 11.01.07, 23:08 Ahhh :D Kocham tą małomiasteczkową mentalność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłka to ja!! Re: Ksiądz na kolędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 01:29 hej do cholery! kto sie za mnie podaje!!?? nie no to juz przesada!! nie bylo mnie juz pare tygodni na tym forum i juz ktos sie pode mnie podszywa!! oj nieladnie <nono> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Ksiądz na kolędzie IP: 80.51.140.* 12.01.07, 16:25 malutcy sa dla mnie ludzie , ktorzy wybierją takie miejsca jak forum ,aby rozwiazywać jakieś swoje problemy ,aby mieszać ludzi z błotem ,nie mierzmy innych nasza miarą ,bądźmy ludźmi a nie jakąś ...zreszta no tak ostatnio modne są nagonki na Księży więc czemu nie zrobic afery w Chełmnie..ludzie gdzie macie godność? nie mam pojęcia czym kierujecie się pisząc kłamstwa ,przecież żaden szanujacy się człowiek w to nie uwierzy , a no i apeluję odwagi podpisujcie się Drodzy Chełminianie ,a może nie chcecie tych bzdur i głupot podpisywać swoim imieniem i nazwiskiem tylko lepiej jakieś ksywki i nicki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małomiasteczkowa Re: Ksiądz na kolędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 16:33 gąska się w Tobie odzywa. Bo Ty nie slyszysz problemu - Ciebbie tylk oinetersuje kto z kim, by potem na ulicy wytknać! Gęś! Na pewno tak nie jest - a ja wierzę, ze tak jest! Czekam, az ta kobieta sie ujawni i zorbi zadymę, należałoby się. Tak, jak Popiełuszku mieszal się w politykę i jak skończył? Ksieża we wszystk osię mieszjaą. nawet, jak widać, w majtki damski! Należy się zzrobić porządek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! zbulwersowana Re: Ksiądz na kolędzie IP: 80.51.140.* 12.01.07, 23:20 nie no to juz przesada z tym księdzem.Jak teraz pójsc do spowiedzi?sami diabła za uszami,popędu kontrolowac nie potrafia a nieślubnym rodzicom dziecka nie chcą ochrzci! a swoje ochrzci? wyrzucic go!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Ksiądz na kolędzie IP: 83.2.11.* 13.01.07, 07:45 Nie denerwuj się ksiądz to tylko człowiek, a chyba dobrze wiesz jak się ludzie zachowują. Wejrzyj do swego sumienia i odpowiedz sobie czy jesteś taka kryształowa? Nie każdy ksiądz ma coś za uszami, a spowiedź to takie wyrzucenie czegoś niedobrego z siebie i nie odbieraj sobie tej możliwości bo zadreczysz się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k22 Re: Ksiądz na kolędzie IP: 83.2.8.* 13.01.07, 13:27 11 Bracia, nie oczerniajcie jeden drugiego. Kto oczernia brata swego lub sądzi go, uwłacza Prawu i osądza Prawo. Skoro zaś sądzisz Prawo, jesteś nie wykonawcą Prawa, lecz sędzią. 12 Jeden jest Prawodawca i Sędzia, w którego mocy jest zbawić lub potępić. A TY KIMŻE JESTEŚ, BYŚ SĄDZIŁ BLIZNIEGO? Jk 4,11-12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale numer Re: Ksiądz na kolędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 13:53 A skiądz, ktory nie chce chrzcić dziecka, nie rozgrzesz, nie sądzi? Sądzi i ocenia. Nie bądź śmieszny rzucjać kawąłki z Pisma Świętego. Fałszywą pobożnością zakrywa sie ksiądz, który nabroi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k22 Re: Ksiądz na kolędzie IP: 83.2.8.* 13.01.07, 15:06 Ma do tego prawo dane od samego Chrystusa.„Weźmijcie Ducha Świętego! Którym odpuścicie grzechy, są im odpuszczone, a którym zatrzymacie, są im zatrzymane” (J 20,21-23). Popatrz na siebie ile Ty nabroiłeś w swoim zyciu.Tylko jeden człowiek jest bez grzechu-JEZUS CHRYSTUS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazdy Re: Ksiądz na kolędzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 16:04 grzeszy, ale trzeba brać opowiedzialność za to co się robi. I teraz nie być dalej księdzem, tylko zajać się rodziną. O odpowiedzialnosć za włąsne czyny chodzi. A nie nabroić i udawać, ze nic się nie stało. I przed ludzi - wiernych - wychodzić na mszę święta. jaka ona święta, gdy czlowiek, ktory ja prowadzi żyje w takim grzechu? Odpowiedz Link Zgłoś