Dodaj do ulubionych

Kolczykowanie się

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 17:43
Co myslicie o kolczykowaniu się? Gdzie jest miec najmodniej kolczyka, a gdzie
jest mieć wstyd? Gzie najbardziej boli, a gdzie najmniej? Gzie najbardziej
przeszkadza, itp. I gdzie polecacie się kolczykować, no i gdzie macie
kolczyki? ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Kolczykowanie się IP: 83.2.11.* 11.01.07, 21:39
      a zna moze ktos numer tel do dziewczyny ktora robi kolczyk w pepku?jesli tak to
      prosze o numrt tel pilne
      • Gość: ty Re: Kolczykowanie się IP: 83.2.10.* 11.01.07, 22:00
        najlepiej: język,łuk brwiowy,nos,-wogóle cały pysk :)
        kicha-pępek (ajuz wypas jak delikwentkam ma gruby brzuch), miejsca
        intymne..chociaz wsumie...
        • dzaga18 Re: Kolczykowanie się 12.01.07, 14:26
          ja mam kolczyk w jezyku i wydaje mi sie ze to modne miejsce i nietypowe,bo nie
          kazdy go ma,za to w pepku ma co druga dziewczyna,a czy nie lepiej sie
          wyrozniac..ja tam generalnie to mam w dupie czy komus sie to podoba czy
          nie,jesli ma sie chec to sie robi to dla siebie,a nie dla innych...pozdrawiam
          • Gość: ja Re: Kolczykowanie się IP: 83.2.11.* 12.01.07, 14:55
            prosze podajcie nr tel do kogos kyo robi kolczyk w pepku
            • Gość: zainteresowana Re: Kolczykowanie się IP: 83.2.8.* 12.01.07, 18:58
              Interesowala by mnie ewentualnie osoba ktora zrobila by mi kolczyk w
              brodzie...znacie kogos takiego?
            • Gość: kinia Re: Kolczykowanie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 14:32
              ja robie kolczyki w roznych miejscach ciala jesli chcesz to napisz oki to moj
              numer669235147
          • Gość: Zajcev Re: Kolczykowanie się IP: *.netia.com.pl 29.01.07, 10:58
            ja tam nie wiem gdzie najbardziej bili ale boli mnie jak widze chłopaka z
            kolczykiem w uchu albo w brwi no normalnie bym skopał...no ja pedały wyglądają
            ci ludzie szok tylka jeszcze brakuje wazeliny i koniec...a szczegulnie jak
            widze tych prymitywnych skejcików to jest smiech drechy ma huligans i szpanuje
            nosi je tygodnie az mu dupa smierdzi i tylko koluje hajs na wiadomo co...(mowie
            ogółem)ale mnie to razi jak widze dzieciaka w drechach niech se kupi jakies
            inne i niech nie strzela palmy:/:/:/pozdro...
      • Gość: kinia Re: Kolczykowanie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.07, 14:30
        pisz na ten 669235147
    • Gość: Sneape Re: Kolczykowanie się IP: 80.51.140.* 12.01.07, 23:07
      Ludzie! Ja sam sobie juz kolczyk w luku brwiowym i w uszach zrobilem! Po jaki
      Chu* placic 90 zl u kosmetyczki skoro mozna tylko 10??
      • Gość: uyiyi Re: Kolczykowanie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.07, 12:10
        a czy mocno boli w języku? i moizecie porownac ten bol z czyms? i ile czasu nie
        mozna jesc normalnie tylko plyny? jak dlugo jest język spuchnięty? przeszkadza
        to w czyms? boli non-stop? i ile boli? prosze o szczere wypowiedzi, bo wiele
        osob uwaza, ze nic nie boli, a ja wiem, ze to nieprawda..... Pzdr
        • dzaga18 Re: Kolczykowanie się 13.01.07, 21:18
          A wiec od poczatku...jesli chodzi o kolczyk w jezyku to bol jest dla jednego
          mniejszy dla drugiego wiekszy,ale tez duzo zalezy od tego czy ktos jest
          wytrzymaly na bol...tego bolu nie da sie opisac to tak jakby cos ci rozpieralo
          jezyk,dziwne uczucie...ja nie jadlam przez pol dnia tylko pilam wode...jezyk
          jest spuchniety pare dni,po jakims czasie trzeba isc do wymiany kolczyka na
          krotszy,jak jezyk juz nie bedzie spuchniety..kolczyk przeszkadza tylko na
          poczatku w jedzeniu i mowieniu,ale potem jest ok...:)boli jak sie mowi tak
          przez jeden dzien no moze dwa...jakby ktos chcial wiecej informacji na ten
          temat sluze pomoca:8794694
          • Gość: :) Re: Kolczykowanie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.07, 22:50
            Ja wczoraj robiłam sobie kolczyk w języku i mnie to nic nie bolało:) wogóle nie poczułam, że koleś go przekuł... wieczorkiem język jest troche opuchnięty, ale teraz mam po drugi dzień i jest spoko:) najgorsza jest wlasnie ta dieta - w salonie powiedzieli mi, ze najlepiej jakbym przez pwierwszy tydzien żyła tylko na wodzie niegazowanej, chociaz wiedzą, że tak sie nie da:) ale zakazali wszystkiego pikantnego, ostrego, kwasnego no i słodyczy:(:(:(
            Ogólnie - nie żałuję, chociaż na poczatku to trochę męczarnia z tą dietą:(
            Ale wyglada SUPER!!!!
            • Gość: R@per Re: Kolczykowanie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.07, 23:11
              Siema dla wszystkich zakręconych ja mam kolczyk w brwi i robiłem go sobie rok
              temu na W-F w łazience damskiej brew przekuwała mi koleżanka z klasy mnie to nie
              bolało tylko taki dziwny ból czułem jak igła przechodzi przez skure troszke mi
              to zapuchło ale potem było spoko no i jest do dzisiaj. Kolczyk mam do dzisiaj.
    • Gość: ::):) Re: Kolczykowanie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.07, 21:44
      Hej a moglabys powiedziec gdzie i za ile przekluwalas język?
    • Gość: Laser Re: Kolczykowanie się IP: *.chello.pl 26.01.07, 21:55
      Ja tam się nie znam, ale słyszałem, że najmodniejsze teraz jest przekuwanie
      pępka i powieszenie tam choinki zapachowej (ale tylko żółtej).
      • Gość: fazi Re: Kolczykowanie się IP: 83.2.11.* 27.01.07, 13:23
        ja chce założyć sobie kolczyk w napletku, tylko nie wiem gdzie zakładają,dajcie
        jakieś namiary!
        • Gość: kosme Re: Kolczykowanie się IP: 217.116.110.* 28.01.07, 22:47
          wita przekucie języka 100 pepek, brew, broda, 80 zł nos uszy 35 zł. zapraszam
          wszystko wytłumaczę... na walentynki promocje 697050984
        • Gość: kosme Re: Kolczykowanie się IP: 217.116.110.* 28.01.07, 22:48
          zapomialam o okolicach intymnych 200 zl. Robie również paznokcie i podstawowe
          zabiegi kosmetyczne wszystko sterylnie.
          • Gość: prawdziwy fazi Re: Kolczykowanie się IP: *.sol2.cable.ntl.com 29.01.07, 11:18
            wszedzie tylko, nie na cipie ochyda!!
            • dzaga18 Re: Kolczykowanie się 29.01.07, 16:52
              ja robilam kolczyk w jezyku w swieciu u kosmetyczki i placilam 85zl cena
              kolczyka jest wliczona w cene przekuwania i do tego jeszcze jest jeden kolczyk
              krotszy ,bo gdy jezyk nie jest juz spuchniety nalezy wymienic kolczyk na
              krotszy..pozdrawiam...
    • Gość: chełminianka Re: Kolczykowanie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.07, 01:42
      Ja mam kolczyk w języku już 2 lata. Przkuwałam go w B-czy w salonie kosm. i
      płaciłam 100zł. Samo przekucie nie bolalo, bo mialam znieczulony język. przez
      ten dzień miałam zakaz jedzenia nabiału. Potem język spuchł itroche bolał. W
      salonie powiedzieli żebym kilka a nawet kilkanaście razy dziennie płukała jamę
      ustną wystudzonym naparem z szałwi i przykładała do języka kostki lodu. To
      ostatnie uśmierzało znacznie ból i zmniejszało opuchliznę. Było warto,
      świadomość kolczyka w języku jest super! Polecam!
    • Gość: rafał Re: Kolczykowanie się IP: *.culm.net 06.02.07, 17:31
      daj spokój,okropnie to wygląda
      • Gość: ja Re: Kolczykowanie się IP: *.centertel.pl 10.02.07, 13:01
        rzeczywiscie w pepku to ma co 10 dziewczyna, ale w jezyku tez ma juz coraz
        wiecej osob.. Podoba mi sie w jezyku, ale sobie nie zrobie bo chyba juz z 4 moje
        blizsze kumpele maja (a o tych dalszych nie wspomne.. ) Jak bym sobie tez
        zrobila to zaraz by bylo, ze za ktoras z nich ze ona pierwsza miala..itp..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka