Gość: ktos IP: 83.2.10.* 16.04.07, 12:16 hejka jakie tma maja uslugi i ceny? bo na stronce jest tlyko oferta fryzjera...a mnie inetersuja bardziej kosmetyczka ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktos Re: SPA EUROPA IP: 83.2.10.* 16.04.07, 18:16 przejdz sie i zapytaj to nic nie kosztuje i nie boli :) albo zawsze mozna zadzwonic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: SPA EUROPA IP: 83.2.10.* 17.04.07, 22:36 no nie chodiz juz o te ceny ale o ofekty...jak poslzam do calri na oczyszczanie+algi to sie zlamalam po wyjsciu :/ stan skory znacznie sie pogorszyl ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cre Re: SPA EUROPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.07, 09:14 to dobry zakład Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: SPA EUROPA IP: 83.2.11.* 26.04.07, 15:39 a solarium dobre mają czy takie sobie?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: SPA EUROPA IP: 83.2.10.* 27.04.07, 10:55 Ja chodzę tam na solarium i ja uważam że jest dobre nie opala może mocno za pierwszym razem ale warto odwiedzić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: SPA EUROPA IP: 83.2.10.* 27.04.07, 10:56 Polecam mają tam naprawde dobre solarium ja sama tam chodze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: SPA EUROPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.07, 12:04 zabieg odżywczy dla skóry suchej, ubogiej lipidowo, wrażliwej-90zł. zabieg oczyszczający dla cery tłustej-90zł. zabieg odnawiający-90zł. zabieg przeciwzmarszczkowy-140zł. zabieg dotleniający-140zł. zabieg ujędrniający, modelujący owal twarzy-150zł. zabie przwciwzmarszczkowy pod oczy-90zł. zabieg czysta skóra-40zł. zabieg nowa skóra-100zł. energia dla uczulonych na jod-90zł. zabieg antystress dla mężczyzn(częściowy)-70zł. zabieg energetyzujący dla mężczyzn(częściowy)-80zł. zabieg modelujący sylwetkę bez prysznica-120zł. zabieg antycellulite-180zł. zabieg ujedrniający ciało(częściowy)-150zł. zabieg ujędrniający biust-100zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: SPA EUROPA IP: 83.2.11.* 28.04.07, 12:05 Kosmetyczka w SPA jest słaba, solarium może być ale wole u carli.Jeśli do kosmetyczki to jedynie do carli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: SPA EUROPA IP: 83.2.10.* 28.04.07, 17:24 A wiecie może za ile robią tam paznokcie akrylowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jm Re: SPA EUROPA IP: 83.2.10.* 29.04.07, 07:05 zrobie ci za darmo - mam pędzle, wałki i białą farbe akrylową. wolisz matową czy z błyskiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: SPA EUROPA IP: 83.2.12.* 29.04.07, 11:30 słaba? słaba to jest carla, mysli ze skonczyla jakies studium i wielka z niej kosmetyczka... a jak nosa zadziera to hoho a wymagania do nowej kosmetyczki hehe no smieszna kobitka, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: SPA EUROPA IP: 83.2.10.* 29.04.07, 18:26 Idioto nie rób sobie zwały!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kateee24 Re: SPA EUROPA 29.04.07, 19:52 co za gość z tego (JM) nie masz co robić? Spójrz na siebie tobie też by sie przydało trochę farby akrylowej ,masz paznokcie jak kopyta,a na gębie syf ,z uszu wychodzi ci tyle wosku,że może produkcją świeczek byś się zajęła/zajął a nie czepiał porządnych ludzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: SPA EUROPA IP: 83.2.11.* 30.04.07, 23:20 a jeśli chodzi o ten zabieg oczyszczający tlusta cere to jest on skuteczny?? usówa pryszcze w 100%>? czy tylko na pewnien czas>>? Pozdrawiam i czekam na odp ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: SPA EUROPA IP: 83.2.8.* 01.05.07, 13:08 wiecie moze czy przekuwaja tam wargi?? no i jaka jest cena? z gory dziex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: SPA EUROPA IP: 83.2.10.* 01.05.07, 13:32 a po ile tam robią dopełnienie na żelach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *** Re: SPA EUROPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 13:30 czy jest robiony tam zabieg który usówa blizny??? w jakiej canie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: SPA EUROPA IP: 83.2.8.* 19.05.07, 08:16 Podobno klimat tam jest super wybieram się to zobaczę sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: SPA EUROPA IP: 83.2.12.* 27.05.07, 10:56 fajny salon -->szczegolnie obsluga fachowa doradzic potrafia, uprzejmi są bardzo, czasem pośmiać sie można 3 fryzjerow 2 kosmetyczki masazysta do tego jak dojdzie pub to juz wogole fajna sprawa pozdrawiam ekipe SPA EUROPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: SPA EUROPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 12:33 zobaczcie kosmetyczkę jakie ma włosy to zaraz zauważycie ze wszystko jest do du...y,ona wyglada jak wariatka wiec samo przez sie mówi....smiechu warte Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa aj love Re: SPA EUROPA IP: *.centertel.pl 27.05.07, 22:40 droga Ewo wydaje mi sie ze jesteś prosta osoba i meczy cie niz społeczny, popatrz na siebie jesteś tak słaba osoba ,ze potrafisz tylko krytykować niestety nie znajdziesz sie na 1 miejscu musiała bys zniszczyć zbyt wiele osób a to ci sie nie uda bo jesteś pusta.mówi sie,ze jeśli rodzice podczas stosunku uśmiechają sie do siebie to dziecko rodzi sie mądre szkoda ze twoi rodzice tego nie wiedzieli.a poza tym masz suty jak wentyle od stara wyglądasz jak by twój stary spuscił sie na gnój i słonce cie wyhodowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :P Re: SPA EUROPA IP: 83.2.10.* 28.05.07, 00:33 po twojej wypowiedzi idzie wywnioskowac ze rowniez twoi rodzice nie usmichali sie do siebie podczas stosunku. tak dlugo jak na ty forum beda wypowiedac sie takie pustaki bedzie to kompletne DNO. az wstyd sie przyznac ze mieszka sie w jendym miescie z takimi tepakami :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm Re: SPA EUROPA IP: 83.2.12.* 29.05.07, 23:20 droga ewo/ ktora kosmetyczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: SPA EUROPA IP: 83.2.11.* 27.05.07, 21:27 polecam fryzjerke Kamile-bardzo mila i swietna profesjonalistka!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan Q Re: SPA EUROPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 01:04 SPA EUROPA wyglada jak garaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kl Re: SPA EUROPA IP: 83.2.12.* 28.05.07, 09:27 Garaz?? to gdzie ty taki garaz widziales ze porownujesz do spa europa z solarium, kosmetyczka i fryzjerem?? wez sie zastanow bo chyba zazdroscisz wlascicielce ze ona ma swoj biznes a ty musisz zapier.. w jakiejs robocie jak bialy murzyn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KFCO Re: SPA EUROPA IP: 83.2.12.* 28.05.07, 12:31 gdzieś Ty sie qrwa urodził? w Mozambiku? widziałes kiedys garaz? przyjdź do SPA, to pogadamy w 4 oczy i przekonasz się, że do takiego garażu przyjeżdżają i parkują przed nim same luksusowe samochody, a ciebie nawet nie stać na siodło dla swojego biednego, garbatego osiołka, którego zatrudnili w Shreku, żeby pracował na takiego nieroba jak Ty!SPA jest w trakcie rozbudowy, za jakiś czas bedziesz chciał tu zawitać, oczywiście przyjmą Cię z otwartymi ramionami, bo ludzi traktuje się tu z szacunkiem i godnością! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kfco Re: SPA EUROPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 12:44 Nie denerwuj się D. Szkoda zdrowia i czasu dla takich "jełopów";-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: SPA EUROPA IP: 83.2.11.* 28.05.07, 14:45 a jeśli chodzi o ten zabieg oczyszczający tlusta cere to jest on skuteczny?? usówa pryszcze w 100%>? czy tylko na pewnien czas>>? Pozdrawiam i czekam na odp ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: SPA EUROPA IP: 83.2.12.* 28.05.07, 21:32 czy ty na grzybice stosujesz nizoral? oczyszczanie twarzy jest oczyszczaniem a zabieg na tłusta cerę zabiegiem na tłusta cerę ja nie jestem kosmetyczka ale to wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: SPA EUROPA IP: *.centertel.pl 28.05.07, 23:18 Najważniejsze jest tu odpowiednie uregulowanie czynności gruczołów łojowych, bez naruszania naturalnej flory bakteryjnej. Chodzi o to, by usunąć nadmiar tłuszczu, a nie całkowicie wyeliminować substancje lipidowe. Podstawowym zabiegiem pielęgnacyjnym jest dokładne oczyszczanie cery. Należy unikać stosowania środków silnie odtłuszczających. Zamiast mydeł zasadowych powinno używać się preparatów myjących bez zawartości mydła (np. w postaci żeli). Błędem jest oczyszczanie skóry za pomocą tłustych mleczek czy śmietanek. Zdecydowanie zaleca się stosowanie toników przeznaczonych do cery tłustej, które odświeżają i działają bakteriobójczo. Toniki alkoholowe nie są wskazane do zbyt częstego wykorzystywania, ponieważ mogą za bardzo ściągać skórę. Nie należy używać kremów tłustych, najlepsze są preparaty nawilżające (kremy i emulsje), dostarczające składników odżywczych, które poprawiają ukrwienie skóry i regulują wydzielanie gruczołów łojowych. Dobre efekty dają peelingi (1-2 w tygodniu) i maseczki ziołowe do stosowania domowego. Aby odpowiednio oczyszczać skórę, poleca się regularne korzystanie z usług gabinetów kosmetycznych. Umożliwia to zlikwidowanie zaskórników. Nie wolno ich samemu usuwać, nieumiejętne wyciskanie może bowiem doprowadzić do stanów zapalnych. Wskazane jest też korzystanie z plastrów oczyszczających pory, które pojawiły się ostatnio na naszym rynku kosmetycznym, choć nie powinno ono zastąpić profesjonalnego zabiegu wykonanego przez kosmetyczkę. W salonie kosmetycznym można też poddać się zabiegom np. z kwasami owocowymi AHA i masażom poprawiającym ukrwienie skóry. Przy makijażu cery tłustej należy unikać ciężkich podkładów, zaś do maskowania krostek i pryszczy powinno używać się odpowiednich korektorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: SPA EUROPA IP: 83.2.11.* 28.05.07, 21:52 dziękuje za bardzo "miłą" i wyczerpująca odpowiedz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: SPA EUROPA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.06.07, 09:21 taak, szczegolnie jak pan fryzjer rzuca na lewo i prawo przeklenstwami, moze i scinac umie ale az uszy wiedna jak pusci wiazanke i mysli ze to sie klientkom podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: od patryk spa euro Re: SPA EUROPA IP: 83.2.12.* 04.06.07, 12:33 witam wszystkich nie będę używał nad konwersacji tych wypowiedzi i zmieniał sie dlatego ,ze komuś przeszkadza to w jakie słowa ubieram moje zdania . mam taki styl bycia i nie zmienię go dla jednej osoby jestem sobą i nie udaje kogoś innego tylko po to aby zrobić lepsze wrażenie na kimkolwiek szanuje moje klientki i mam nadzieje ze one akceptują mnie takiego jakim jestem zmanierowanym chłopakiem z trójmiasta gdzie słowo k.. h.. nikogo nie razi a jest używane w języku potocznym jako coś normalnego .mieszkając 2dziescia parę lat w Gdyni uwierzcie można sie do tego przyzwyczaić nie mam ochoty wypisywać tu ,ojej biografii pozdrawiam wszystkich którzy szanują mnie choć jako fryzjera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: SPA EUROPA IP: 83.2.8.* 04.06.07, 21:36 Ja jestem rozczarowana!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aqua Re: SPA EUROPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.07, 07:20 Sorry ale fryzjer który rzeczywiście szanuje swoje klientki, szanuje równiez to że być może nie sprawia im przyjemności wysłuchiwanie k... i ch... nad swoimi głowami w trakcie strzyżenia. No ale my w końcu jesteśmy tylko zacofanymi mieszkankami Chełmna, a nie "zmanierowanymi dziewczynami z trójmiasta"... Widocznie byłam w błędzie myśląc, że kultura i dobre wychowanie obowiązują wszędzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dominika Re: SPA EUROPA IP: 83.2.8.* 05.06.07, 13:13 Masz rację , ja również byłam zdegustowana zachowaniem Pana z nadmorskiej miejscowości. Myśli ,że na prowincji jest kimś lepszym?! Myli się i to bardzo ja tego salonu juz nigdy nie odwiedzę! Wyszłam z jeszce goszą fryzurą niż miałam przed wizyta w tym całym "SPA" Poprostu brak słów i jeszcze jaką kasę tam zostawiłam. Cała droge do domu przepłakałam. Nigdy wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: SPA EUROPA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.07, 14:39 Drogi Panie Patryku. studiuje juz 4 rok w gdansku i jakos nie zauwazylam aby uzywanie wulgaryzmow bylo czyms normalnym. w zadnym sklepie badz salonie nie uzywa sie takich slow przy klientach. owszem mozna uslyszec takie zwrotu tu i owdzie, ale to nie normalni ludzie non stop korzystaja z takiego slownictwa ale typowe prostactwo. od razu widac komu brakuje manier oraz dobrego zachowania. wysluchiwanie takich przeklenstw w salonie fryzjerskim i to na dodatek w dniu wlasnego slubu jest bardzo niesmaczne i wiesniackie. swiadczy to tylko o Panu i to niestety zle swiadczy. Moze chelmno to jest mala dziura, ale ludzie nie panosza sie tak i nie wywyzszaja ponad innych bo potrafia cos wiecej, albo pochodza z duzej metropolii. Wiekszosc mlodych ludzi w chelmnie ma doswiadczenie z zycia w duzym miescie czy to w polsce czy zagranica. Mlodziez wyjezdza na studia czy w poszukiwaniu pracy i doskonale wiedza jak wielkomiejskie zycie wyglada takze te swoje teorie na temat jak co i gdzie wyglada moze sobie Pan wlozyc miedzy bajki. Tutaj nikomu nie imponuje fakt ze ktos przyjechal sobie z gdanska czy tez z gdyni. A Pan obnoszac sie z tym oraz ze swoimi wiesniackimi manierami robi z siebie tylko posmiewisko. Miloby bylo jakby wzial sobie Pan niektore uwagi do serca i przeanalizowal wlasne postepowanie. Mimo wszystko pozdrawiam Emi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patryk spa Re: SPA EUROPA IP: 83.2.12.* 05.06.07, 19:35 ok postaram sie coś z tym zrobić ale nie uważam sie za lepszego zle zostało to odebrane a tak nawiązują do tematu to 4 lata w gdańsko to niewiele w porównaniu do 2...nie mailem tu na celu nikomu ubliżać ani wytykać ja niema nic do tutejszych ludzi i przyzwyczajeń to porostu brak akceptacji dla nowo tu nabytych ktozy maja inne poglądy przyzwyczajenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulka Re: SPA EUROPA IP: 83.2.12.* 05.06.07, 20:54 A ja ujmę to w ten sposób.. każdy ma jakieś plusy i minusy. niektorym cos odpowiada, innym nie... i tak samo jest z klientkami.. moim zdaniem lepiej ze jest taki szczery, nie krepuje go slowo kur.. czy pier... bo to normalne i nie robcie z siebie takich "ą" "ę" bo spoleczenstwo polskie uzywa takiego slownika i tyle, a jakies wypowiedzi damulek z <pseudo/niby> dobrych domow nic tu nie pomoga bo jestescie mniejszoscia... a szkoda ze nie slyszaly wacpanny jaka wiazanke potrafi puscic klientka.. i nawet posty typu "juz tam nie pojde bo on przklina bo to tamto".. pff nic nie znacza bo na wasze miejsca sa setki innych klientek a dodatkowo powiem ze ci ktorzy znaja patryka dobrze to wiedza jakim jest czlowiekiem i napewno nie oceniaja go po godzinie czasu spedzonym na fotelu w spa.. pamietajcie ze pierwsze wrazenie nie jest czesto obiektywne i moze sie okazac ze taka osoba jest zupelnie inna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: SPA EUROPA IP: 82.219.196.* 05.06.07, 23:15 wiecie wy co powiem tak nie mieszkam w chelmnie ale pochodze z jego okolic nie bylam jeszcze nigdy w spa ale wybieram sie w lipcu nie znam kolesia nie wiem kim jest ale nie obchodzi mnie co mowi jak sie wyraza!!!!!ide do profesjonalisty!!!!dlaczego te zbulwersowane ow klientki nie zwracaja uwagi panu patrykowi w czasie kiedy sa z nim w 4 oczy tylko piora brudy tu na forum brak odwag wielkie damy??????jest jaki jest nie podoba ci sie zostaw to dla siebie a przynajmniej nie wypisuj na kogos publicznie to nie stosowne dla"dam"dla mnie luz w pracy to podstawa jesli patryk czuje sie z tym dobrze to jego sprawa dajcie chlopakowi zyc aaaaaa nie wyjezdzajcie z ekstami duze miasto metropolia to nie ma znaczenia!!!!!!pozrawiam cale spa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aqua Re: SPA EUROPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 07:36 Po pierwsze - to p.Patryk sam pierwszy zwrócił uwagę na to, że jego sposób wyrażania się jest związany z tym, skąd do nas przyjechał... Po drugie... Nie chodzi o to - przynajmniej w moim przypadku - że oceniam go po pierwszym powierzchownym wrażeniu. Ja tego człowieka w ogóle nie znam, nie byłam też nigdy w tym salonie. Odnoszę się po prostu do uwagi jednej z klientek. I nie robię z siebie żadnej damulki, jak to napisał ktoś z was. Owszem, większość społeczeństwa przeklina, ja też to robię. Ale czy to znaczy, że tak powinno być? To że coś jest nagminne, nie znaczy że jest dobre. A przede wszystkim oddzielmy nasze zachowanie prywatnie od tego w miejscach publicznych, gdzie moim zdaniem należy jednak liczyć się z innymi ludźmi. Jak już wspomniałam, ja też (niestety) często przeklinam, ale nie wyobrażam sobie, żebym miała to zrobić w pracy, przy swoich klientach. I nie wydaje mi się, żeby używanie takiego języka wobec innych ludzi,którym to może przeszkadzać było wyrazem szczerości... Spoko, niech każdy mówi jak chce, ale liczmy się z innymi. A już szczególnie uważam, że zasada ta powinna obowiązywać osoby zajmujące się świadczeniem wszelkich usług, w końcu "klient nasz pan". ...A tak na koniec - nie uważacie swoją drogą, że trochę już przesadza nasze społeczeństwo z tą "łaciną"? Bo mnie jest czasami trochę wstyd, kiedy idąc ulicą słyszę tylko k... i ch... To tyle. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rooo Re: SPA EUROPA IP: 83.2.9.* 08.06.07, 11:56 Skoro taki profesjonalizm to dlaczego spalił włosy dziewczynie podczas farbowania :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadia Re: SPA EUROPA IP: 212.122.223.* 05.06.07, 23:14 w wypowiedziach pana p. jest tylko dwulicowosc i falsz no coz i tacy musza stapac po naszym miescie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: SPA EUROPA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 09:00 brutalne ale niestety prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fufu Re: SPA EUROPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 11:13 Hmmm ach ta gazeta.pl i to nasze forum CCh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: SPA EUROPA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.07, 11:16 tiaaaaa, wogole najlepsze jest to jak sami pracownicy ze spa pisali o sobie na forum :P zachwalajac swoje uslugi i podajac sie za swoje klientki. ZENUA :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha ha ha Re: SPA EUROPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 13:21 właśnie, popatrzcie, że wszystki pozytywne wypowiedzi pochodzą z tego samego nr Ip!!!! ha ha ha SPA robi sobie reklamę !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyyyyyyyy Re: SPA EUROPA IP: 212.122.223.* 06.06.07, 22:42 no cos trzeba robic jak siedzisz i sie nudzisz to popisac warto hehe, no ile moga siedziec i dupy rabac innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx Re: SPA EUROPA IP: 83.2.11.* 07.06.07, 11:43 a czy na tradzik dobre jest mydło protex rano i wieczorem i do tego na wieczór żel benzance czy jakoś tak? Może to pomóc?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 87 Re: SPA EUROPA IP: *.cpe.marton.net.pl 29.08.07, 20:41 Korzystałam z usług salonu nie jednokrotnie i musze powiedziec ze moje oczekiwania sie sprawdziły!Fryzjer super,mają profesjonalne kosmetyki,kosmetyczka jest rownież bardzo dobra.Kosmetyczka pracuje na preparatach ktore sa dostepne tylko w kilu miejscach w Polsce.Uważam ze jest to salon na poziome,atmosfera tam panująca jest miła,nie moge powiedzieć złego słowa na SPA EUROPA.Pozdrawiam obsługe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: SPA EUROPA IP: *.pools.arcor-ip.net 30.08.07, 21:10 Czy moglby ktos napisac namiary na spa Europa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: SPA EUROPA IP: *.pools.arcor-ip.net 31.08.07, 20:49 Dzieki za adres. Moze skorzystam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Re: SPA EUROPA IP: 80.51.140.* 31.08.07, 19:58 Czyli jakie preparaty. Wyciąg z Marsjańskich Alg czy jak?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fryzjer Re: SPA EUROPA IP: 80.51.140.* 31.08.07, 19:58 Czyli jakie preparaty. Wyciąg z Marsjańskich Alg czy jak?? :) Odpowiedz Link Zgłoś