Dodaj do ulubionych

Dlaczego... ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 19:03
Dlaczego słabsi uczniowie są dyskryminowani przez innych? może ktoś potrafi
wytłumaczyć bo ja tego nie rozumiem... ;/ każdy jest człowiekiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: Falconeti Re: Dlaczego... ? IP: 83.2.11.* 18.04.07, 19:06
      dokładnie ale z reguły ci lepsi uczniowie(kujony) to brzydcy ludzie okularnicy
      zamuły siedzą całe dni w domu przed komputerem albo nad książkami. nie przejmuj
      ja się ucze wybitnie zle ale ogólnie mam spoks przechodze z klasy do klasy i
      jest ok byle do przodu a kujony tracom najlepsze lata życia i swoją młodośc nad
      książkami heheh
      • Gość: 55 Re: Dlaczego... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 20:11
        Wiecie co. Myśle ze to jest bardzo dobry temat do rozmow. Szczegolnie
        nauczyciele dyskryminuja .... ale to tylko moja opinia. I własnie takimi
        problemami p.Giertych powinien sie tez zajmowac! No niech troche słuzy uczniom
        ktorzy nie pala, nie pija,nie cpaja, lecz poprostu gorzej im idzie z nauka...
    • Gość: cch Re: Dlaczego... ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 08:23
      ja też dobrze się uczyłam a nie siedziałam całe dnie nad książkami, często
      impresowałam, liceum i studia poszły mi dobrze. więc nie uogólniajcie. jakas
      szkaradna tez chyba nie jestem...
    • Gość: cch Re: Dlaczego... ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.07, 08:27
      a wracając do tematu to są dyskryminowani ponieważ taka jest mentalność ludzi.
      a ją jest trudno zmienić.nauczyciele wolą pracować z takimi, którzy więcej
      osiągną. tak juz jest i nic tego nie zmieni.
      • Gość: 55 Re: Dlaczego... ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 15:35
        Wiesz co gowno prawda! Jak bym miał wymieniac co wole a co nie, to bym pewnie
        palnoł ze nie chodzic do szkoły.. Maja swoja robote niech jej na odpierd..l nie
        robią.
        • misiaczek85 Re: Dlaczego... ? 19.04.07, 20:38
          moim zdaniem nauczyciele powinni rowno traktowac uczniow - i slabszych i
          lepszych, a jak komus zle idzie nauka, to powinni wiecej uwagi poswiecic
          takiemu czlowiekowi.
          oczywiscie trudno jest to zrobic, kiedy klasy licza po 35 osob, ale moze
          wystarczy zmienic styl prowadzenia lekcji???

ja osobiscie nigdy nie mialam wiekszych problemow z nauka, kujonem nie bylam,
          ale dosc duzo sama musialam sie uczyc, bo nauczyciele hurtowo omawiali
          poszczegolne dzialy i jak ktos mniej zdolny to siedzial 45minut zielony i nie
          wiedzial o co chodzi.

generalnie wsrod spolecznosci szkolnej jest tak, ze kujony zakladaja wlasne
          paczki i odrzucaja tych najslabyszch.
          kujon to taki czlowiek, ktory musi wkuc material do glowy, zeby zdac celujaco,
          a tak naprawde pod slowem kujon kryje sie (moim zdaniem) ktos, kto nie grzeszy
          inteligencja, bo gdyby inteligentny byl, to TYM SLABSZYM UDZIELILBY POMOCY!

pozdrawiam :)
    • Gość: on Re: Dlaczego... ? IP: 83.2.8.* 01.05.07, 23:03
      zycie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka