Gość: kupiec IP: 83.2.10.* 10.05.07, 15:36 kiedy podjade to zamkniety i ciąglr jest dostawa paliwa czy Wy tez sie spotykacie z tym zjawiskiem bo ja juz 5 lub 6 raz w mniesiącu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: facio Re: cpn w cch IP: 83.2.8.* 13.06.07, 01:25 no te chłopaczki co tam robia to tylka z kolegami gadaja i sie głupia lapią zamast lac benzyne co to ma byc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minister Re: cpn w cch IP: 83.2.8.* 15.06.07, 17:15 to jest porazka straszna to co sie tam dzieje, ciagle zamkniete. nie wiem czy wina lezy po stronie obsługi czy nie ale tzreba cos z tym zrobic, bo to zdaraa sie zbyt czesto!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minister Re: cpn w cch IP: 83.2.8.* 15.06.07, 17:54 no masakra jest, tak nie moze byc ciagle musze do grubna jeździc i denerwowac sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: cpn w cch IP: 83.2.8.* 15.06.07, 17:58 a ja wole sam tankowac , bo jak podjedzie jakis busik i zasloni dystybutor to mozna ich w chugo zrobic :) 2 razy zalewalem za 100zł a płaciłem po 50zł :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klijent Re: cpn w cch IP: 83.2.10.* 17.06.07, 23:05 dzis bylem o 21,30 terz zamlniete to fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Re: cpn w cch IP: 80.51.140.* 18.06.07, 10:21 w pizdu z taka obsługa siedza nic nie robia w h..a wala taka jest prawda ja juz dawno zmienilem tank Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minister Re: cpn w cch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 11:30 znowu było zamknięte w sobote a te pomyłki siedziały i ryje im sie śmiały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shellmaster Re: cpn w cch IP: 158.75.36.* 18.06.07, 13:45 Widząc zaangażowanie obsługi tej stacji łatwo wywnioskować że są tylko wyrobnikami i maja serdecznie w czterech literach potencjalnych klientów. Na miejscu właściciela tego "burdelu" dawno bym ich wykopał. Patrząc na ich wiecznie sfrustrowane gęby odechciewa sie żyć. Apeluje do właściciela zrób WAŚĆ z tym porządek albo sprzedaj to w p............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: cpn w cch IP: 83.2.9.* 19.06.07, 09:52 jak sie nie podoba komuś na stacji w cch to niech tankuje w grubnie, ja tankuje w cch i takich banalnych problemów nie mam stacja jest ok . pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: cpn w cch IP: 83.2.8.* 19.06.07, 12:44 jak komus niepasuje praca na stacji to won bo ku.. od czego pedały tam jestescie od nalewania wachy a nie siedzenia i ogldania ale bez obaw kto ma ma o tym wiedziec niebawem sie dowie i was wypie.. na zbity pysk nieroby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shellmaster Re: cpn w cch IP: 158.75.36.* 18.06.07, 14:44 Widząc zaangażowanie obsługi tej stacji łatwo wywnioskować że są tylko wyrobnikami i maja serdecznie w czterech literach potencjalnych klientów. Na miejscu właściciela tego "burdelu" dawno bym ich wykopał. Patrząc na ich wiecznie sfrustrowane gęby odechciewa sie żyć. Apeluje do właściciela zrób WAŚĆ z tym porządek albo sprzedaj to w p............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktos Re: cpn w cch IP: *.tvgawex.pl 18.06.07, 16:26 kolego to jest stacja Orlenu a nie prywatna, wiec nikt tego sprzedac nie moze. jestem ciekaw jakbys zarabial tyle co oni, to tez bys w ch..a walil i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCH Re: cpn w cch IP: 83.2.9.* 18.06.07, 16:46 A ciężo wam samemu nalac te paliwo czy niepotraficie tego to jest banalna zecz nalac sobie paliwo i isc zaplacic a jak wam sie nie podoba to jezdzijcie do grubna to lotosa albo petrochemi ale w petrochemi jest taniej niz w orlenie wiec tam lepiej nalac ale jak ktos leniwy to sie nie ma co dziwic ze nazeka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CCH XXXX Re: cpn w cch IP: *.netia.com.pl 19.06.07, 14:20 ale tu trzeba wziac pod uwage ze jak sie podjezdza pod dystrybutor i samemu wlewa to trzeba isdc potem zaplacic a kolejka sie robi - a te menele nawet dupska ruszyc nie potrafia - ciecie jedne i tyle:) Za robote sie brac albo zglosze to do szefa ze jestescie niemili dla klientow.. Dzis przyjade po pracy tam po paliwo i zoabczymy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: cpn w cch IP: *.nott.cable.ntl.com 18.06.07, 19:27 Jestem kobietką a jakoś sobie potrafię zatankować auto,a nie czekam,aż podejdzie ktoś z obsługi.Sama pracowałam kiedyś na stacji i wiem,że ta praca jest ciężka,choć na pozór wydaje się lekka.Każdy musi gdzieś pracować i niekoniecznie lubć tę pracę więc starajmy się też zrozumieć inne osoby.A nie tylko słowa krytyki.Pozdrawiam wszystkich ciężko pracujących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minister Re: cpn w cch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 12:52 nie chodzi tu o obsluge choc tez pozostawia wiele do zyczenia. chodzi o to ze ta stacja jest ciągle zamknieta!!!!!! ciagle i ciagle Odpowiedz Link Zgłoś