Dodaj do ulubionych

komis dworcowa

IP: *.cpe.marton.net.pl 29.06.07, 21:14
co mozeciee powiedziec na temat tego komius jest slowny ?? naprawia w
terminie tel ???
Obserwuj wątek
    • Gość: lg Re: komis dworcowa IP: *.cpe.marton.net.pl 30.06.07, 21:57
      w 100% polecam
      • Gość: ja Re: komis dworcowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 10:24
        tak slowny w 2 godz na miejscu...super
        • Gość: m&m Re: komis dworcowa IP: *.cpe.marton.net.pl 01.07.07, 11:22
          Nie przepadam za tym komisem, facet robi miny jakby łaskę robil ze cos poda lub
          odpowie ,a w koncu to jego interes .
          • Gość: ja Re: komis dworcowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 11:44
            facet jest bardzo mily i szybko naprawia tel
            • Gość: kolm Re: komis dworcowa IP: *.cpe.marton.net.pl 01.07.07, 16:45
              no nawet nawet
              • Gość: klien Re: komis dworcowa IP: *.cpe.marton.net.pl 02.07.07, 17:36
                to nieslowny czlowiek siedzi tam z jakąs laską i se wo czka patrzą a telefony
                trzeba 5 razy dawac do naprawy bo nieumnie naprawic niepolecam go
    • Gość: banix Re: komis dworcowa IP: *.cpe.marton.net.pl 02.07.07, 21:42
      e tam normalnie jak w barze palą fajki w srodku jak wjakiejs spelunie fe fe dla
      wlasciciela
      • Gość: klijent Re: komis dworcowa IP: *.cpe.marton.net.pl 03.07.07, 22:29
        ja tez dawalem pare razy tel i zakazdym razem to samo bedzie go towy na jutro a
        z tego jutro robilo sie kilka ladnych dni a jak sie pyatalem kiedy bedzie to
        mowil to nie piekarnia wedlug mnie to najgorszy komis w chełmnie i wogole ich
        ceny !!!!
        • Gość: ... Re: komis dworcowa IP: 80.51.140.* 04.07.07, 15:38
          Nie polecam... Facet robi wszystko z łaski...
          Gdy lokal należał do Benny'ego to często tam wpadałem...
          A teraz to nie byłem tam od roku, gdy kupiłem tam telefon...
          Nawet przy zakupie z łaski mi pokazywał dane telefony...
          • Gość: teleinformatyk Re: komis dworcowa IP: *.netia.com.pl 05.07.07, 08:23
            Wiocha ten komis. Facet sie nie zna. Jak mi przestala dzialac klawiatura w
            nokii 6610i to powiedzial ze uszkodzona jest plyta glowna i wymiana to koszt
            nawet 100zł.
            Tymczasem w komisie kolo bramki wystarczylo ze K. rozkrecil telefon ,
            pochuchał, podmuchał i klawiatura zaczeła działac.

Pozatym w komisie na dworcowej ceny z kosmosu - smiech na sali - mnie
            zastanawia kto tam wogle kupuje - WIEC MOWIE WSZYSTKIM - zanim cos kupicie u
            niego to SPRAWDZCIE CENY NA ALLEGRO. Bo ten koles czesto z allegro skupuje
            zepsute telefony potem naprawia i sprzedaje z narzutem przesadnie duzym....

Pozatym jakosc obslugi pozostawia wiele do zyczenia - jak ktos juz wyzej
            wspomnial - zachowuje sie jakby łaske robil ze cos powie...a to w koncu jego
            interes...
            Dla mnie wiocha maxymalna, nic tam nie kupilem i nie kupie... Wole zakupy przez
            Internet ewentualnie komis kolo bramki.

• Gość: efiuly Re: komis dworcowa IP: *.cpe.marton.net.pl 05.07.07, 10:40
      cwaniaczki dwa tam siedza , z bydgoszczy oni sa lepiej isc gdzie indziej
      • Gość: autor Re: komis dworcowa IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 10.07.07, 21:19
        A cóż ja moge powiedzieć..... totalna porażka, znajoma telefon oddała do
        naprawy, leżał 3 tygodnie - popsuto kilka częsci i oddano - z
        odpowiedzią "nieda się naprawić".
        Sądziłem, że to żart jakiś... ale jednak to prawda.
        W chwili obecnej Krzychu jaki jest każdy wie- ale to na tą chwilę chyba
        mniejsze zło... bynajmniej telefony chyba ma tańsze.

pozdrawiam.
    • gosc821 Re: komis dworcowa 11.07.07, 22:40
      na temat komisu moge powiedzieć tyle TOTALNA PORAŻKA!!! oddałem telefon do
      wyczyszczenia koleś mi powiedział, że zobaczy co sie da zrobić miałem odebrać
      za 2 dni te dwa dni przedłużyły sie o prawie 3 tygodnie, oddał mi go z łaską i
      powiedział że nie da sie nic zrobić przy okazji rozp.... telefon do końca,
      powkładał części z innych telefonów, niektórych części brakowało. Dziwie sie,
      że jeszcze sie w tym mieście utrzymują. Nie polecam nikomu!!!
    • Gość: niki Re: komis dworcowa IP: *.cpe.marton.net.pl 12.07.07, 18:27
      PARTACZ pzez duże P.
      Oddałam telefon Sony Ericsson do naprawy (wymiana joysticka)
      A papudrak uszkodził kamerę a Joystick i tak nie chodził.
      Wogóle oszust
      • Gość: ctu Re: komis dworcowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 09:39
        kom-tel byl lepszy :)
    • Gość: gosc821 Re: komis dworcowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 19:36
      oddałem sony ericson po zalaniu lekkim koleś mi powiedział, że zobaczy co sie
      da zrobić, przez trzy tygodnie koleś trzymał telefon z łaską mi go oddał
      powiedział że sie nie da go naprawić bo był za bardzo zalany. znajomy zajrzał
      do niego koleś zrobił z niego taki złom, że szkoda gadać, w środku śróby od
      inyych telefonów, nie wspominając, że niktórych części brakowało wogóle a jak
      sie wybrałem do komisu po części których brakuje to mi wmawiał że czegoś
      takiego wogóle nie ma, i że próbuje od niego coś wyłódzić co za PAJAC!!! szkoda
      slów. mam na myśli pana Piotr oczywiście do drugiegio kolesia nic nie mam. I
      podzielam zdanie wyżej kom-tel był najlepszy!!!
      • Gość: as Re: komis dworcowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 19:48
        Ałaa.. to co moge powiedzieć na temat tego komisu...

Najlepszy komis to ten koło bramki !

Pozdro
        • Gość: Znudzony Chełmnem Re: komis dworcowa IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 15.07.07, 23:09
          Komis pod bramką to wylęgarnia szczurów i niedoszłych talentów - czytaj MATAN -
          kolo uczący się fachu na czyimś sprzecie komputerowym
          no i Krzyś serwisujący telefony u banana w Świeciu,
          porazka na maxa !!!!
          Za to aktualnie u dymitra na dworcowej - obsługa to też porazka.. kolesie od
          łopaty wyrwani... ehhh

Cóz niemam słów. Chełmno upada.......
    • Gość: krychaszep Re: komis dworcowa IP: *.cpe.marton.net.pl 17.07.07, 01:42
      jak ktoś sie nie zna na tel to wiecej zrobi niz oni dalem mp3 aby zrobili pajączka bo ja nie posiadałem odpowiedniego sprzetu to powiedzial mi ze sie nie da zrobic a probowal chyba tydzien gdy otrzymalem do rak wlasnych odpowiedni sprzet to zrobilem to w 40 min i dziala
    • Gość: xxx Re: komis dworcowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 16:08
    • Gość: xxx Re: komis dworcowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 16:12
      no co tak jedziecie po panach z komisu? podobno są z renomowanych serwisów z
      bydgoszczy hihihi!!!!

• Gość: smootny Re: komis dworcowa IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 18.07.07, 07:45
        ale pocisneliście .... choc zawsze prawdy z kazdym zdaniu jest wiele....
        • Gość: gość Re: komis dworcowa IP: *.netia.com.pl 18.07.07, 08:07
          Siema a ty jak tam :) ??
          W kilcie śmigasz?:P
          Pozdrowienia z CCH od starych klientow :)
          Pozdro Smootny :P
    • Gość: xxx Re: komis dworcowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 14:32
      hej smootny spakuj kilt i wracaj!!!
      • Gość: smootny Re: komis dworcowa IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 18.07.07, 17:43
        spoko spoko, myśle nad TYM :]
        a w miedzy czasie www.kom-tel.com ciągle działa !!!

pozdro dla całego CHEŁMNA !!!! nie dajcie się Świeciakom !!!!!!
        • Gość: ktoś Re: komis dworcowa IP: *.cpe.marton.net.pl 18.07.07, 18:56
          To tylko ten brudas i śmierdziel Mariusz Ł. mógł napisać
          Co masz do Matana? Gól ze ciebie wygryzł?? Nie trzeba było kraść pajacu.
          I co nie mogłeś sobie dać rady na swoim? Marny kom-tel nie wypalił?i szybko do ruska?? najlepszy koleś Dymitr?? a teraz na niego wyzywasz?? Sam upadasz??
          Nie rozumiem jeszcze Twoich obsesji na punkcie serwisowania telefonów.
          Sam byłeś totalnym beztalenciem i hamskim pajacem nie potrafiącym się wysłowic ubrac itp. Masz pierd..... na tym punkcie. Swoim starym mozesz kit wciskać ze prowadzisz komis w Anglii, ta twoja strona to tylko zabijanie czasu debilu.Dobrze wiem ze pracujesz w rzeżni i świnie rozbierasz,bo co taki knur jak ty moze robic ??tylko ze świniami.
          A przypomnij sobie jak sam jezdziłeś z tel. do Bydgoszczy i do Świecia
          Wogóle nie wracaj do Chełmna nie chcemy Ciebie TU
          • Gość: marakuja Re: komis dworcowa IP: *.cpe.marton.net.pl 18.07.07, 19:49
            ty pojebie, goń się w lesie.
            od smootnego sie odpie..bo w kły osobiście ci przypie.. !!
          • Gość: gosc821 Re: komis dworcowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 21:51
            tej ktoś domyślam sie kim jesteś po poziomie wypowiedzi!!! kto nie ptrafi sie
            wysłowić to właśnie widać. wypowiadaj sie za siebie pisząc, że nie chcesz kogoś
            w chełmnie. i co cie to obchodzi czym sie ktoś zajmuje i gdzie pracuje. Pozatym
            lepiej pracować przy świniach niż w wylęgarni szczórów.
    • Gość: jiol Re: komis dworcowa IP: 212.2.101.* 18.07.07, 20:30
      taaaa kupilem telefon ktory mial sygnal tylko w okolicach dworca. Malo tego
      faktycznie laska i on patrza sobie w oczka a ladowarka ktora kupilem jakos
      luzna w moich gniazdkach. Polecam komis kolo bramki. Fachowy no i w razie czego
      mozna zamienic oddac jesli cos nie pasuje. Jest najbardziej kompetentny i pani
      D fajna:)
      • Gość: smootny KOM-TEL Re: komis dworcowa IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 19.07.07, 00:14
        "To tylko ten brudas i śmierdziel Mariusz Ł. mógł napisać
        Co masz do Matana? Gól ze ciebie wygryzł?? Nie trzeba było kraść pajacu.
        I co nie mogłeś sobie dać rady na swoim? Marny kom-tel nie wypalił?i szybko do
        ruska?? najlepszy koleś Dymitr?? a teraz na niego
        wyzywasz?? Sam upadasz??
        Nie rozumiem jeszcze Twoich obsesji na punkcie serwisowania telefonów.
        Sam byłeś totalnym beztalenciem i hamskim pajacem nie potrafiącym się wysłowic
        ubrac itp. Masz pierd..... na tym punkcie. Swoim
        starym mozesz kit wciskać ze prowadzisz komis w Anglii, ta twoja strona to
        tylko zabijanie czasu debilu.Dobrze wiem ze pracujesz w
        rzeżni i świnie rozbierasz,bo co taki knur jak ty moze robic ??tylko ze
        świniami.
        A przypomnij sobie jak sam jezdziłeś z tel. do Bydgoszczy i do Świecia
        Wogóle nie wracaj do Chełmna nie chcemy Ciebie TU"

w kwestii wyjaśnienia....
        MATAN czy jak go zwą niedorasta mi do d.... on sam otym wie.. TYLKO WOZNIAK z
        ekipą pozostał na POZIOMIE W Chełmnie !!
        po drugie on ( czytaj MATAN ) mnie nie wygryzł tylko ja sam opuściłem komis
        pod bramką, żeby otworzyć swoją FIRMĘ a to jest różnica.. i to wielka ...
        Kraść - to za wiele powiedziane - nigdy tego nie zrobiłem i nie zrobię..
        KOM-TEL wypalił a czy marny jest sam się niedługo przekonasz...
        Dymitr niejest i nigdy niebył moim kumplem - zapamiętaj to raz na zawsze - on o
        tym wie dobrze !!!!
        Jeżeli chodzi o odsesje serwisowania telefonów - to TAK ja je mam bo potrafię
        to robić i lubie TO !!! a TY DEBILU O TYM POJĘCIA NIEMASZ !!!
        To, że mam TU dwie różne prace imbecylu niejest żadą tajemnicą !! PO TO
        WYJECHŁEM Z KRAJU !!!!!
        w dalszym ciągu serwisuje telefoniki a co do drugiej pracy widzisz masz jakieś
        błędne informacje... hehehehe :] ale niech tak pozostanie ...może bedziesz
        lepiej spał.
        po tele oczywiście że jeżdziłem do bydzi , świecia, grudziądza, torunia,
        inowrocławia ale ze mną różnca jest taka, że ja je tam kupowałem a nie
        naprawiałem jak ty PAJACU !!!!

I powtórze RAZ OSTATNI KOM-TEL NIE UPADŁ .,,,,,,,,.
        wiec... :]
        • Gość: ffv Re: komis dworcowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 16:45
          Jest ok a Wam nic nie pasuje - prostaki
          • Gość: smootny KOM-TEL Re: komis dworcowa IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 21.07.07, 18:37
            Ok to on moze byl jak go nie bylo....... prosty czlowieczku..
            • Gość: wściekły Re: komis dworcowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 10:33
              Niestety ja też oddałem telefon do tego komisu. Telefon miał drobną usterkę.
              Jak przyszło do odbioru, Pan Piotr zaczoł mnie zbywać a to nie było części a to
              telefon właśnie naprawia. Po trzech czy czterech tygodniach. Straciłem rachubę!
              Okazało się, że telefon jest nie do naprawienia. Wg. P. Piotra!!! Oddałem
              telefon fachowcą i co się okazało. Partacz spier... mi aparat. A pozatym to
              prawda, że siedzi tam z jakąś laską. Siedzi mu na kolanach i patrzą na siebie.
              Nawet jak przychodzi klient i załatwia z nim interes.
              • Gość: xxx Re: komis dworcowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 20:01
                czyli standard!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka