Gość: zainteresowany IP: *.cpe.marton.net.pl 29.06.07, 21:14 co mozeciee powiedziec na temat tego komius jest slowny ?? naprawia w terminie tel ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lg Re: komis dworcowa IP: *.cpe.marton.net.pl 30.06.07, 21:57 w 100% polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: komis dworcowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 10:24 tak slowny w 2 godz na miejscu...super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m&m Re: komis dworcowa IP: *.cpe.marton.net.pl 01.07.07, 11:22 Nie przepadam za tym komisem, facet robi miny jakby łaskę robil ze cos poda lub odpowie ,a w koncu to jego interes . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: komis dworcowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 11:44 facet jest bardzo mily i szybko naprawia tel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolm Re: komis dworcowa IP: *.cpe.marton.net.pl 01.07.07, 16:45 no nawet nawet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klien Re: komis dworcowa IP: *.cpe.marton.net.pl 02.07.07, 17:36 to nieslowny czlowiek siedzi tam z jakąs laską i se wo czka patrzą a telefony trzeba 5 razy dawac do naprawy bo nieumnie naprawic niepolecam go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: banix Re: komis dworcowa IP: *.cpe.marton.net.pl 02.07.07, 21:42 e tam normalnie jak w barze palą fajki w srodku jak wjakiejs spelunie fe fe dla wlasciciela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klijent Re: komis dworcowa IP: *.cpe.marton.net.pl 03.07.07, 22:29 ja tez dawalem pare razy tel i zakazdym razem to samo bedzie go towy na jutro a z tego jutro robilo sie kilka ladnych dni a jak sie pyatalem kiedy bedzie to mowil to nie piekarnia wedlug mnie to najgorszy komis w chełmnie i wogole ich ceny !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: komis dworcowa IP: 80.51.140.* 04.07.07, 15:38 Nie polecam... Facet robi wszystko z łaski... Gdy lokal należał do Benny'ego to często tam wpadałem... A teraz to nie byłem tam od roku, gdy kupiłem tam telefon... Nawet przy zakupie z łaski mi pokazywał dane telefony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teleinformatyk Re: komis dworcowa IP: *.netia.com.pl 05.07.07, 08:23 Wiocha ten komis. Facet sie nie zna. Jak mi przestala dzialac klawiatura w nokii 6610i to powiedzial ze uszkodzona jest plyta glowna i wymiana to koszt nawet 100zł. Tymczasem w komisie kolo bramki wystarczylo ze K. rozkrecil telefon , pochuchał, podmuchał i klawiatura zaczeła działac. Pozatym w komisie na dworcowej ceny z kosmosu - smiech na sali - mnie zastanawia kto tam wogle kupuje - WIEC MOWIE WSZYSTKIM - zanim cos kupicie u niego to SPRAWDZCIE CENY NA ALLEGRO. Bo ten koles czesto z allegro skupuje zepsute telefony potem naprawia i sprzedaje z narzutem przesadnie duzym.... Pozatym jakosc obslugi pozostawia wiele do zyczenia - jak ktos juz wyzej wspomnial - zachowuje sie jakby łaske robil ze cos powie...a to w koncu jego interes... Dla mnie wiocha maxymalna, nic tam nie kupilem i nie kupie... Wole zakupy przez Internet ewentualnie komis kolo bramki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efiuly Re: komis dworcowa IP: *.cpe.marton.net.pl 05.07.07, 10:40 cwaniaczki dwa tam siedza , z bydgoszczy oni sa lepiej isc gdzie indziej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: komis dworcowa IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 10.07.07, 21:19 A cóż ja moge powiedzieć..... totalna porażka, znajoma telefon oddała do naprawy, leżał 3 tygodnie - popsuto kilka częsci i oddano - z odpowiedzią "nieda się naprawić". Sądziłem, że to żart jakiś... ale jednak to prawda. W chwili obecnej Krzychu jaki jest każdy wie- ale to na tą chwilę chyba mniejsze zło... bynajmniej telefony chyba ma tańsze. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gosc821 Re: komis dworcowa 11.07.07, 22:40 na temat komisu moge powiedzieć tyle TOTALNA PORAŻKA!!! oddałem telefon do wyczyszczenia koleś mi powiedział, że zobaczy co sie da zrobić miałem odebrać za 2 dni te dwa dni przedłużyły sie o prawie 3 tygodnie, oddał mi go z łaską i powiedział że nie da sie nic zrobić przy okazji rozp.... telefon do końca, powkładał części z innych telefonów, niektórych części brakowało. Dziwie sie, że jeszcze sie w tym mieście utrzymują. Nie polecam nikomu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niki Re: komis dworcowa IP: *.cpe.marton.net.pl 12.07.07, 18:27 PARTACZ pzez duże P. Oddałam telefon Sony Ericsson do naprawy (wymiana joysticka) A papudrak uszkodził kamerę a Joystick i tak nie chodził. Wogóle oszust Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ctu Re: komis dworcowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.07, 09:39 kom-tel byl lepszy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc821 Re: komis dworcowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 19:36 oddałem sony ericson po zalaniu lekkim koleś mi powiedział, że zobaczy co sie da zrobić, przez trzy tygodnie koleś trzymał telefon z łaską mi go oddał powiedział że sie nie da go naprawić bo był za bardzo zalany. znajomy zajrzał do niego koleś zrobił z niego taki złom, że szkoda gadać, w środku śróby od inyych telefonów, nie wspominając, że niktórych części brakowało wogóle a jak sie wybrałem do komisu po części których brakuje to mi wmawiał że czegoś takiego wogóle nie ma, i że próbuje od niego coś wyłódzić co za PAJAC!!! szkoda slów. mam na myśli pana Piotr oczywiście do drugiegio kolesia nic nie mam. I podzielam zdanie wyżej kom-tel był najlepszy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: komis dworcowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.07, 19:48 Ałaa.. to co moge powiedzieć na temat tego komisu... Najlepszy komis to ten koło bramki ! Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znudzony Chełmnem Re: komis dworcowa IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 15.07.07, 23:09 Komis pod bramką to wylęgarnia szczurów i niedoszłych talentów - czytaj MATAN - kolo uczący się fachu na czyimś sprzecie komputerowym no i Krzyś serwisujący telefony u banana w Świeciu, porazka na maxa !!!! Za to aktualnie u dymitra na dworcowej - obsługa to też porazka.. kolesie od łopaty wyrwani... ehhh Cóz niemam słów. Chełmno upada....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krychaszep Re: komis dworcowa IP: *.cpe.marton.net.pl 17.07.07, 01:42 jak ktoś sie nie zna na tel to wiecej zrobi niz oni dalem mp3 aby zrobili pajączka bo ja nie posiadałem odpowiedniego sprzetu to powiedzial mi ze sie nie da zrobic a probowal chyba tydzien gdy otrzymalem do rak wlasnych odpowiedni sprzet to zrobilem to w 40 min i dziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: komis dworcowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.07, 16:12 no co tak jedziecie po panach z komisu? podobno są z renomowanych serwisów z bydgoszczy hihihi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smootny Re: komis dworcowa IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 18.07.07, 07:45 ale pocisneliście .... choc zawsze prawdy z kazdym zdaniu jest wiele.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: komis dworcowa IP: *.netia.com.pl 18.07.07, 08:07 Siema a ty jak tam :) ?? W kilcie śmigasz?:P Pozdrowienia z CCH od starych klientow :) Pozdro Smootny :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: komis dworcowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 14:32 hej smootny spakuj kilt i wracaj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smootny Re: komis dworcowa IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 18.07.07, 17:43 spoko spoko, myśle nad TYM :] a w miedzy czasie www.kom-tel.com ciągle działa !!! pozdro dla całego CHEŁMNA !!!! nie dajcie się Świeciakom !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: komis dworcowa IP: *.cpe.marton.net.pl 18.07.07, 18:56 To tylko ten brudas i śmierdziel Mariusz Ł. mógł napisać Co masz do Matana? Gól ze ciebie wygryzł?? Nie trzeba było kraść pajacu. I co nie mogłeś sobie dać rady na swoim? Marny kom-tel nie wypalił?i szybko do ruska?? najlepszy koleś Dymitr?? a teraz na niego wyzywasz?? Sam upadasz?? Nie rozumiem jeszcze Twoich obsesji na punkcie serwisowania telefonów. Sam byłeś totalnym beztalenciem i hamskim pajacem nie potrafiącym się wysłowic ubrac itp. Masz pierd..... na tym punkcie. Swoim starym mozesz kit wciskać ze prowadzisz komis w Anglii, ta twoja strona to tylko zabijanie czasu debilu.Dobrze wiem ze pracujesz w rzeżni i świnie rozbierasz,bo co taki knur jak ty moze robic ??tylko ze świniami. A przypomnij sobie jak sam jezdziłeś z tel. do Bydgoszczy i do Świecia Wogóle nie wracaj do Chełmna nie chcemy Ciebie TU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marakuja Re: komis dworcowa IP: *.cpe.marton.net.pl 18.07.07, 19:49 ty pojebie, goń się w lesie. od smootnego sie odpie..bo w kły osobiście ci przypie.. !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc821 Re: komis dworcowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 21:51 tej ktoś domyślam sie kim jesteś po poziomie wypowiedzi!!! kto nie ptrafi sie wysłowić to właśnie widać. wypowiadaj sie za siebie pisząc, że nie chcesz kogoś w chełmnie. i co cie to obchodzi czym sie ktoś zajmuje i gdzie pracuje. Pozatym lepiej pracować przy świniach niż w wylęgarni szczórów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jiol Re: komis dworcowa IP: 212.2.101.* 18.07.07, 20:30 taaaa kupilem telefon ktory mial sygnal tylko w okolicach dworca. Malo tego faktycznie laska i on patrza sobie w oczka a ladowarka ktora kupilem jakos luzna w moich gniazdkach. Polecam komis kolo bramki. Fachowy no i w razie czego mozna zamienic oddac jesli cos nie pasuje. Jest najbardziej kompetentny i pani D fajna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smootny KOM-TEL Re: komis dworcowa IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 19.07.07, 00:14 "To tylko ten brudas i śmierdziel Mariusz Ł. mógł napisać Co masz do Matana? Gól ze ciebie wygryzł?? Nie trzeba było kraść pajacu. I co nie mogłeś sobie dać rady na swoim? Marny kom-tel nie wypalił?i szybko do ruska?? najlepszy koleś Dymitr?? a teraz na niego wyzywasz?? Sam upadasz?? Nie rozumiem jeszcze Twoich obsesji na punkcie serwisowania telefonów. Sam byłeś totalnym beztalenciem i hamskim pajacem nie potrafiącym się wysłowic ubrac itp. Masz pierd..... na tym punkcie. Swoim starym mozesz kit wciskać ze prowadzisz komis w Anglii, ta twoja strona to tylko zabijanie czasu debilu.Dobrze wiem ze pracujesz w rzeżni i świnie rozbierasz,bo co taki knur jak ty moze robic ??tylko ze świniami. A przypomnij sobie jak sam jezdziłeś z tel. do Bydgoszczy i do Świecia Wogóle nie wracaj do Chełmna nie chcemy Ciebie TU" w kwestii wyjaśnienia.... MATAN czy jak go zwą niedorasta mi do d.... on sam otym wie.. TYLKO WOZNIAK z ekipą pozostał na POZIOMIE W Chełmnie !! po drugie on ( czytaj MATAN ) mnie nie wygryzł tylko ja sam opuściłem komis pod bramką, żeby otworzyć swoją FIRMĘ a to jest różnica.. i to wielka ... Kraść - to za wiele powiedziane - nigdy tego nie zrobiłem i nie zrobię.. KOM-TEL wypalił a czy marny jest sam się niedługo przekonasz... Dymitr niejest i nigdy niebył moim kumplem - zapamiętaj to raz na zawsze - on o tym wie dobrze !!!! Jeżeli chodzi o odsesje serwisowania telefonów - to TAK ja je mam bo potrafię to robić i lubie TO !!! a TY DEBILU O TYM POJĘCIA NIEMASZ !!! To, że mam TU dwie różne prace imbecylu niejest żadą tajemnicą !! PO TO WYJECHŁEM Z KRAJU !!!!! w dalszym ciągu serwisuje telefoniki a co do drugiej pracy widzisz masz jakieś błędne informacje... hehehehe :] ale niech tak pozostanie ...może bedziesz lepiej spał. po tele oczywiście że jeżdziłem do bydzi , świecia, grudziądza, torunia, inowrocławia ale ze mną różnca jest taka, że ja je tam kupowałem a nie naprawiałem jak ty PAJACU !!!! I powtórze RAZ OSTATNI KOM-TEL NIE UPADŁ .,,,,,,,,. wiec... :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffv Re: komis dworcowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 16:45 Jest ok a Wam nic nie pasuje - prostaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smootny KOM-TEL Re: komis dworcowa IP: *.cable.ubr02.livi.blueyonder.co.uk 21.07.07, 18:37 Ok to on moze byl jak go nie bylo....... prosty czlowieczku.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wściekły Re: komis dworcowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 10:33 Niestety ja też oddałem telefon do tego komisu. Telefon miał drobną usterkę. Jak przyszło do odbioru, Pan Piotr zaczoł mnie zbywać a to nie było części a to telefon właśnie naprawia. Po trzech czy czterech tygodniach. Straciłem rachubę! Okazało się, że telefon jest nie do naprawienia. Wg. P. Piotra!!! Oddałem telefon fachowcą i co się okazało. Partacz spier... mi aparat. A pozatym to prawda, że siedzi tam z jakąś laską. Siedzi mu na kolanach i patrzą na siebie. Nawet jak przychodzi klient i załatwia z nim interes. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: komis dworcowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 20:01 czyli standard!!! Odpowiedz Link Zgłoś