Gość: żona niezadowolona IP: *.cpe.marton.net.pl 07.11.07, 16:02 mój mąz to typowy fotelowiec cichy - przychodzi z pracy, "przykleja" sie do fotela i tak spedza czas do nocy - a czasem nawet do rana ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ! Re: mój mąż IP: *.cpe.marton.net.pl 07.11.07, 16:50 strasznie ci współczuje, obawiam się że mnie czka to samo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? Re: mój mąż IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.07, 17:15 porozmawiaj z nim o tym. czemu piszesz dla innych. chyba, że szukać przyjaciela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: **** Re: mój mąż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 17:20 a moze ma kogos na boku,sporawdz dobrze jego telfon!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: mój mąż IP: *.cpe.marton.net.pl 07.11.07, 18:30 TO WCALE NIE OZNACZA , ŻE KOGOŚ MA ,TO PONIEKĄD JEST WPISANE W MĘSKĄ NATURĘ ,MOŻNA PODJĄĆ PEWNE PRÓBY W KIERUNKU ZMIANY NA LEPSZE ALE WIADOMO NATURA........!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: mój mąż IP: 158.75.42.* 07.11.07, 18:37 Szanowne Panie! To nie wiecie za kogo wychodzicie? Warto sie dobrze poznac za nim stanie sie z kims na slubnym kobiercu. Najlatwiej powiedziec - meska natura. A gdzie Wy mialyscie oczy? Nie wezmiecie pod uwage, ze to takze Wasza wina, jesli maz nie ma ochoty nic innego robic, niz siedziec i ogladac TV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 777 Re: mój mąż IP: *.cpe.marton.net.pl 07.11.07, 18:56 bardzo dobrze że odezwał się głos broniący mężczyzn,bardzo mnie to rozbawiło , ponieważ wina jest wasza i nasza ,tylko trzeba uważać by nie przekroczyć granicy za którą już nikomu nie będzie się chciało niczego zmieniać pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprzdalem tv Re: mój mąż IP: *.ipt.aol.com 07.11.07, 19:19 dziewczynki jak sie nudzicie to napiszcie do mnie , zabawimy sie , czekam na esemesy :-* 515981497 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona niez.... Re: mój mąż IP: *.cpe.marton.net.pl 07.11.07, 21:03 myśle, że nie jestem jedyną taka "niezadowolona" żoną..... w gruncie rzeczy bardzo kocham mojego męża, bo w przypływach przebudzenia robi mnustwo fantastycznych rzeczy ;) tylko ta szara rzeczywistość.... ale czy na forum sa jeszcze inne takie kurki domowe jak ja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kurkę domowa czy ? Re: mój mąż IP: *.cpe.marton.net.pl 08.11.07, 12:07 cipka ? niby to samo ! a ile możliwosci dla męża ,i tu rada dla domowych cipek ! wyszywajcie ,haftujcie, malujcie, róbcie coś ! WYRZUĆCIE TELEWIZORY ,NIE OGLĄDAJCIE SERIALI, NIE SŁUCHAJCIE DRZYZGI I ŻADNYCH TANCÓW ... SPRAWDŻCIE DZIECIOM ZESZYTY , POROZMAWIAJCIE Z DZIEĆMI!!! A ,A WIECZOREM .... ZAŁÓŻCIE SWOIM MĘŻOM WYSSOOOOKO POPRZECZKĘ !!!!I NIE ZAKŁADAJCIE JUŻ TEJ SPRANEJ PIDŻAMY I BIELIZNY KTÓRĄ WIDZIAŁ JUŻ PRZED ŚLUBEM .... bo sąsiadka KASIA z przeciwka tak robi i układa jej się z mężem i ze mną ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: mój mąż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 12:13 to znaczy ze ta kasi ma kogos na boku????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ciekawego Re: mój mąż IP: *.cpe.marton.net.pl 08.11.07, 16:19 masz własne przemyślenia ? przedstaw je !to jest babski wątek!!! z sb jesteś czy plotkarz z chełmna !co? skończyłeś to fora... dziewczyny majtkami go , a siooooo .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: mój mąż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 17:33 moj maz tez sie tak zachowuje,nie wiem co mam robic,i co myslec.Czy on ma kogos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: mój mąż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.07, 18:17 nudzicie sie to napiszcie 604 890 597 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!!!!!!!!!!!!! Re: mój mąż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.07, 13:55 ni skomentuje tego burdelu!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stara mężatka Re: mój mąż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 11:11 Co Ty robisz w tym czsie kiedy mąż siedzi przed telewizorem ? Może siedzisz z nim ? Jeśli nie to zajmij go sprawami, które Ty robisz w tym czasie. Nie macie żadnych zainteresowań ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: mój mąż IP: *.cpe.marton.net.pl 09.11.07, 12:33 on zazwyczaj śpi przed TV - jest zmeczony po pracy, - fakt ciezko pracuje, wiec jak tu go budzić?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uk Re: mój mąż IP: *.cpe.marton.net.pl 09.11.07, 12:57 'zrób mu dobrze' :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Igor_ka Re: mój mąż IP: *.cpe.marton.net.pl 09.11.07, 13:17 Co za bzdury!!! Biedny zapracowany facecik wraca zmęczony, zakłada rozciągnięte dresiki, siada w fotelu i odpoczywa. A my, przepraszam, to niby cały dzień pazurki sobie malujemy, u fryzjera jesteśmy i bezczelnie wydajemy na prawo i lewo jego ciężko zarobione pieniądze?! Facet się nudzi, to niech do cyrku idzie(ze 2 razy w roku jest u nas), a my nie róbmy z siebie małpy dla takiego lenia. Prędzej czy później i tak znajdzie sobie jakąś Kasię(jeśli mu na to pozwoli zmęczenie i lenistwo). Po latach dla niej będzie taki sam, jak dla nas. Pozdrawiam wszystkie niezadowolone żony. Nie dajmy sobie "na górkę". W końcu fotel jest też nasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była narzeczona Re: mój mąż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 09:09 Ja dwa tygodnie z takim facetem właśnie się rozstałam. Nie wiem co mnie przy nim trzymało, chyba przyzwyczajenie. Ale powiedziałam dość, troszkę tylko mi ciężko bo to 5 lat. Ale co tam głowa do góry i znajdę takiego na jakiego zasłużyłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puppi Re: mój mąż IP: *.adsl.inetia.pl 21.11.07, 17:19 Fotelowiec cichy? hmmm a nie wpadłaś na to aby dopuścić go do głosu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he he Re: mój mąż IP: *.cpe.marton.net.pl 21.11.07, 17:46 jak do głosu? ma wolnośc wypowiadania słów, nie jestem stara zrzęda która tylko gdera i gdera.... tylko żeby on chciał przemówić...to tak jak czekanie cały rok na kwiat paproci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochana zona Re: mój mąż IP: 80.51.140.* 24.11.07, 20:22 a muj maz siedzi w fotelu imyśli kanalia jak tu kupic czołg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żona żona Re: mój mąż IP: *.cpe.marton.net.pl 26.11.07, 01:02 mój też wciąż siedzi-raczej leży w fotelu, ale nie wygląda na myślącego... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż Re: mój mąż IP: *.centertel.pl 01.12.07, 13:41 A moja żona tam wie jak sprawic abym zwrocił na nią uwagę. Fakt lubię posiedziec przed komputerem ale w tym czasie ona robi tam swoje babskie sprawy albo ogląda swoje programy. Pomagam jej w kuchni i mamy czas na porozmawianie i powygłupianie się. A wieczorem zawsze elegancka, boskie ciałko (cwiczenia a nie obżeranie się ciastkami przy rozmowach w toku) z ktorego potrafi zrobc urzytek :). O kokietowaniu mnie 24 godziny na dobe to już nawet nie wspominam :). I nie mowcie mi drogie panie, że się nie da. Moja żona pracuje 8-10 godzin dziennie i zawsze ma czas na wszystko, poprostu dobrze go planuje :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: mój mąż IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.12.07, 00:59 O ideał ta żona. Ale pewnie sypie sie na boku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: mój mąż IP: *.12.16.98.ip.alltel.net 02.12.07, 07:36 mysle,ze gosc "maz" ma racje.jak wracam z pracy i widze moja zone to jak tu z nia nie zagadac.jestesmy przeciez dla siebie wszystkim.nie chodzi tu o zadna przysiege malzenska typu bla,bla,bla... i takie tam inne.moja zona jest dla mnie bardzo atrakcyjna,mamy ze soba duzo wspolnych tematow ale i czasami polemizujemy.dla mnie zasnac przy zonie to tak samo jak bym ja obrazil.owszem pracuje ciezko,zreszta moja polowka tez,ale zawsze,jak tylko mamy ochote na blizsze spotkania to nic nie stoi na przeszkodzie.trwa to juz prawie 15 lat i nie mowcie mi drodzy,ze zona albo maz nie moga byc dla siebie atrakcyjni.wszystko zalezy od nas samych.jak to moj przedmowca napisal:rob wszystko tak aby swoj dzien dobrze rozplanowac i miec czas na wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabinka Re: mój mąż IP: *.cpe.marton.net.pl 04.12.07, 09:29 mój mąz ma super kolegów ! jeśli on nie może to każdy go z chęcią wyręczy ku mojej uciesze , nasz dom jesst zawsze pełen ludzi - fajnych facetów KOCHAM MOJEGO MĘZA ZA TO ZE DBA O MOJE POTRZEBY , KOLEZANKI MI ZAZDROSZCZĄ chodzą niezaspokojone a ja?! cóż ?!... płynę ... płynę ...płynę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żonkiś.. Re: mój mąż IP: *.cpe.marton.net.pl 27.12.07, 15:04 hmm... "potrzeby" ważne słowo..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm... Re: mój mąż IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.01.08, 17:18 poprostu zmien meza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chlopak po przejsc Re: mój mąż IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.01.08, 17:46 polecam sie Odpowiedz Link Zgłoś