Gość: henio IP: *.abaks.pl 20.11.07, 19:25 no to jak z tym siadakiem i jego psami pilatami i innymi gadami co teraz wyprawiaja napiszcie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: helvetia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.07, 21:14 koncza zawodowke zaocznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KWIATUSZEK Re: helvetia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.07, 10:17 SIĘ SKU..SYNU WEŻ DO ROBOTY ŻEBY NA ŚWIETA ZAROBIĆ A OD EKIPY NADZORU HF TYSIAC KILOMETRÓW Z DALA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: helvetia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 11:17 no...z dala od takich nieukow bo sie zarazisz ...jedna mafia w tej hf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownicy Re: helvetia IP: *.cpe.marton.net.pl 22.11.07, 17:42 helvetią rzadzą sami idioci, by sie do pracy zabrali a nie denerwuja pracownikow, jeszcze troche i bedą sami pracowac wieśniaki tylko tak mozna ich nazwać :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: helvetia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.07, 18:30 wiesniaki to malo powiedziane...pilat ten chachment Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tapicer Re: helvetia IP: *.chello.pl 09.12.07, 13:21 dajcie ludziom w koncu zarobic w tym zakladzie a nie takie male wypłaty jestesmy w UE a wy ku.. placicie tak ze na opłaty nie starcza wy.. cały ten zarzad ku.. bez mozgich ludzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kael Re: helvetia IP: 80.51.140.* 12.12.07, 17:48 zastanawiam się czy w helvetii to trzeba pracować na siłę ?? nie podoba się to można odejść jak zrobiło to już wielu ja oceniam zakład na 4+ bynajmniej moje stanowisko zdaje sobie sprawe z tego ze nie ma tam przyszłości dla mnie wiec za miesiąc już mnie tam nie beędzie i po problemie a wy za kare musicie tam siedzieć do emerytury no nie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadzik Re: helvetia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.07, 10:54 Teraz piłat i jego przydupasy żyją piłka a dokładnie ligą halową.Po ostatniej kolejce ligowej stwierdzam ze macie absolutną racje że to WIESNIAKI JAKICH ŚWIAT NIE WIDZIAL.A jeżeli chodzi o piłata to brakuje mi słów aby powiedziec co to za gamoń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: helvetia IP: *.abaks.pl 11.12.07, 20:10 spokojnie teraz odsapnąłem po odejściu z tego burdelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Henia Re: helvetia IP: 80.51.140.* 11.12.07, 22:34 no dali ci troche popalic rzadzacy...miales racje ze wyjechales stad Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: helvetia IP: *.abaks.pl 12.12.07, 16:23 wcale nie dali mi popalic obsikałem i sam odpaliłem narty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Henia Re: helvetia IP: 80.51.140.* 12.12.07, 17:24 ale czy musiales ,sa az tacy zli...?Krzysztof chyba nie,co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: henio Re: helvetia IP: *.abaks.pl 12.12.07, 17:37 nie są żli sa beznadziejni Odpowiedz Link Zgłoś