Dodaj do ulubionych

Hip Hop :)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 22:03
Co sądzicie o tym, żeby w Chełmnie powstał kurs hip hopu? Z czasem może jakaś
większa szkoła tańca? Czy byli by zainteresowani? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Leo Re: Hip Hop :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.07, 23:16
      Mam 14 lat i jestem jak najbardziej za, wielu moich kumpli tez pewnie dołączy
      • Gość: fajny Re: Hip Hop :) IP: *.cpe.marton.net.pl 10.12.07, 13:48
        Elo :) To świetny pomysł... Myślę, że wielu Młodych ludzi zgłosiło by się na
        taki kurs ;) zwłaszcza, że ta muzyka przemawia do 70% młodzieży :) Ale szczerze
        mówiąc wontpie, że coś takiego powstanie w naszym nudnym miasteczku... Pozdrawiam
        • Gość: ** Re: Hip Hop :) IP: *.cpe.marton.net.pl 10.12.07, 17:45
          dla chetnych mam pewne ogloszenie odbywaja sie takie zajecia z hip hopu ale
          niestety w Swieciu...jelsi ktos bylby zainteresowany zapraszam..
          • Gość: ona Re: Hip Hop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 19:09
            Jeśli można, proszę o kontakt :)
          • Gość: Leo Re: Hip Hop :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.07, 20:54
            Podaj kontak ja napewno się zgłosze.
            • Gość: muzyk Re: Hip Hop :) IP: *.cpe.marton.net.pl 11.12.07, 10:59
              hip hop co to jest , murzyni i indianie byli dalej posunięci ,
              kapturzaki od drobnych wykroczeń to nie sztuka , w cch mekka i
              utrapienie mieszkańcow ... umiesz tańczyc walca , tango ? itp ...
              • Gość: ona Re: Hip Hop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 15:28
                Bedę robić co chcę i lubię. I jeśli tańczę hip hop to nie znaczy jak
                się zachowuje. Jeśli wolisz walca, czy tango - ok, ale nie mów, że
                jesteśmy daleko za murzynami, czy indianami. Możesz nie lubić tej
                kultury, ale szanuj ją. Chyba, że jesteś rasistą i sądzisz, że
                wszystko co wymyslili Afroamerykanie jest 'złe' i wszyscy, którzy
                lubią ten ruch kulturowy 'popełniaja wykroczenia'. Nie musisz lubić
                hip hopu, ale toleruj naszą kulturę. Pozdrawiam wszystkich
                i 'Muzyka' : )
                • Gość: andegrand.pl Re: Hip Hop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 16:44
                  ona- respekt dla Ciebie ;]
                  • Gość: ona Re: Hip Hop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 18:14
                    Dzięki ^^
                    • Gość: Leo Re: Hip Hop :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.07, 20:15
                      Tylko jestem ciekawy kto by mial to prowadzic ? ? ?
                      • Gość: ona Re: Hip Hop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 21:02
                        No właśnie. Niestety w Chełmnie nie ma osób, które by się 'nadawały' albo są,
                        ale nie mają takiej chęci. ** miał/miała podać kontakt do Świecia. Jeśli u nas
                        nie byłoby zajęć hip hopu to można by brać udział w Świeciu : )

** jeśli bywasz jeszcze na forum podaj kontakt do Świecia .

Pozdrawiam : )
                        • Gość: ** Re: Hip Hop :) IP: *.cpe.marton.net.pl 11.12.07, 21:16
                          Hejka oczywiscie ze moge podac kontakt do Świecia...nie ma sprawy tylko prosze o
                          troszke czasu..bo musze wyszukac ten kontakt..okey:)i zapytam czy mozna jeszcze
                          sie zapisywac;)..bo juz jest naprawde duzo osob w tym zespole i takze chodza
                          chlopacy,wiec zapraszam i prosze poczekac w krotce napisze kontakt,kumpela
                          ma...:)pozdrawiam
                          • Gość: Leo Re: Hip Hop :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.07, 21:23
                            Świcki dom kultyry nazywa się OKSiR i na jego stronie jest kontakt ;)
                            • Gość: ona Re: Hip Hop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 14:46
                              Ok. Dzięki : )
      • Gość: ja Re: Hip Hop :) IP: 80.51.140.* 07.02.08, 12:49
        ja też chętnie bym sie dołączyła
    • Gość: marcel Re: Hip Hop :) IP: 80.51.140.* 07.02.08, 13:10
      Ludzie to jest więcej niż śmieszne , nauka hip-hopu hahahaha , nie
      no spoko mozna nauczyc sie breka i wogole. Ale twozenie tej
      specyficznej muzyki jest sztuką a nie nauką !!
      • Gość: ona Re: Hip Hop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 13:12
        Nie wiem czy wiesz, ale my teraz mówimy o tańcu, a nie o muzyce.
    • Gość: 'Asiee Re: Hip Hop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 13:22
      Ona to ty dzieciaczku malo wiesz
      muzyka to hh ...
      nie mozna tanczyc
      tylko jak marcel powiedzial
      hh sie tworzy.

mozesz tanczyc do muzyki HH !

ogarnijcie sie i wezcie lepiej za nauke
      • Gość: ona Re: Hip Hop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 13:31
        Po pierwsze 'dzieciaczku' to sobie mów do dzieci z podstawówki nie do mnie. Po
        drugie chyba wiem więcej od Ciebie, bo Hip hop to nie tylko muzyka, ale ogólnie
        ruch kulturowy, gdzie zalicza się także taniec i nie mów mi co mogę, a czego nie.
        A z nauką nie mam problemów - tak dla Twojej wiadomości.
        • Gość: on Re: Hip Hop :) IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.08, 06:55
          pełna racja wypowiedzi powyżej.Hip-hop to pojęcie szersze,często mylone z Rapem.
          • Gość: she... Re: Hip Hop :) IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.08, 22:06
            Jesteście żałośni ,faktycznie tańczy się breaka a nie hip hop tak
            czytając wasze wypowiedzi to mało jeszcze wiecie na temat tej muzyki
            (wypowiedż co do nie których)może i fajnie że chcecie coś robić w
            tym kierunku ,jeśli chodzi o hip hop to napewno jakiś tam ruch
            kulturowy w muzyce ale przede wszystkim życie,jest się w tym i żyje
            a z resztą "ona" co ty możesz wiedzieć pewnie jsteś młoda i mało
            wiesz o życiu i wnioskuje z twoich wypowiedzi także nie krytykuj
            tych którzy mają rację-"ruch" pewnie wyczytatałaś w necie bo skąd
            mogłabyś wiedziec hehehe.....
            • Gość: ona Re: Hip Hop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 22:27
              Po raz kolejny muszę powiedzieć, że nie chodzi mi tutaj o muzykę, czy o jakieś
              tam 'życie' jak to nazwałaś, bo hip-hop to nie jest życie, a jedynie styl życia
              :) Chociaż każdy inaczej to nazywa, ale chodzi mi o to. Taniec nazywa się HIP
              HOP! A break to coś zupełnie innego. Nie wiem, czy nie rozumiecie co ja do was
              mówię. Nie ważne i nie mam zamiaru tu nikogo krytykować, tylko bronić swoich
              myśli, a raczej wy próbujecie tu krytykować mnie.
              A dla Twojej wiadomości nie znalazłam tego w necie tylko po prostu umiem nazywać
              rzeczy po imieniu.
              • Gość: ... Re: Hip Hop :) IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.08, 23:46
                Nie bulwersuj się tak malunia może i tak jak mówisz:.)
                • Gość: ona Re: Hip Hop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 14:15
                  Nie bulwersuje się i nawet nie mam zamiaru, tylko nie lubię jak ktoś na siłę
                  chce mnie przekonać do swoich racji :)
            • Gość: bruum Re: Hip Hop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 17:29
              Jeden post przebija drugi... Ehhh... 'Asiee HIPHOP to nie muzyka... To jest
              nazwa subkultury, ruchu kulturowego... Muzyka o której myślisz to RAP, taniec to
              BREAKDANCE i na pewno 100000 innych (być może jest i taki taniec "hip-hop").
              Jest jeszcze graffiti, beatbox itd... To się mniej więcej składa na HIP-HOP jako
              kulturę.

Jeszcze paręsłów do ludzików piszących "weźcie się za naukę, zatańcz walca,
              tango"..........
              Ciebie jara tango, tych ludzi jara hip-hop, powinniście się cieszyć, że ludzie
              wysuwają własną inicjatywę i dają młodzieży szansę na spędzenie wolnego czasu w
              odpowiadającej im formie! Zamiast chlać browary i smażyć zielsko po barach,
              placach zabaw, osiedlowych ławkach, wypełnią być może takimi zajęciami lukę w
              harmonogramie dnia, która ich marginalizuje??? To na tyle!

Szacun dla założyciela tematu, działajcie w tę stronę, życzę powodzenia!!! YO!
              • Gość: ona Re: Hip Hop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 19:08
                Wreszcie ktoś tu mówi coś normalnego i nie wyraża swoje zdanie nie krytykując
                innych wypowiedzi. Dokładnie zgadzam się z bruum, bo widzę, że wie o co mi chodzi.
                Pozdrawiam :)
    • Gość: ewka Re: Hip Hop :) IP: 80.51.140.* 25.04.08, 13:09
      ja jestem jak najbardziej za tym!!!!!!!!!1
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka