Gość: ona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.07, 22:03 Co sądzicie o tym, żeby w Chełmnie powstał kurs hip hopu? Z czasem może jakaś większa szkoła tańca? Czy byli by zainteresowani? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Leo Re: Hip Hop :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.07, 23:16 Mam 14 lat i jestem jak najbardziej za, wielu moich kumpli tez pewnie dołączy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny Re: Hip Hop :) IP: *.cpe.marton.net.pl 10.12.07, 13:48 Elo :) To świetny pomysł... Myślę, że wielu Młodych ludzi zgłosiło by się na taki kurs ;) zwłaszcza, że ta muzyka przemawia do 70% młodzieży :) Ale szczerze mówiąc wontpie, że coś takiego powstanie w naszym nudnym miasteczku... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ** Re: Hip Hop :) IP: *.cpe.marton.net.pl 10.12.07, 17:45 dla chetnych mam pewne ogloszenie odbywaja sie takie zajecia z hip hopu ale niestety w Swieciu...jelsi ktos bylby zainteresowany zapraszam.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Hip Hop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.07, 19:09 Jeśli można, proszę o kontakt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: Hip Hop :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.07, 20:54 Podaj kontak ja napewno się zgłosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muzyk Re: Hip Hop :) IP: *.cpe.marton.net.pl 11.12.07, 10:59 hip hop co to jest , murzyni i indianie byli dalej posunięci , kapturzaki od drobnych wykroczeń to nie sztuka , w cch mekka i utrapienie mieszkańcow ... umiesz tańczyc walca , tango ? itp ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Hip Hop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 15:28 Bedę robić co chcę i lubię. I jeśli tańczę hip hop to nie znaczy jak się zachowuje. Jeśli wolisz walca, czy tango - ok, ale nie mów, że jesteśmy daleko za murzynami, czy indianami. Możesz nie lubić tej kultury, ale szanuj ją. Chyba, że jesteś rasistą i sądzisz, że wszystko co wymyslili Afroamerykanie jest 'złe' i wszyscy, którzy lubią ten ruch kulturowy 'popełniaja wykroczenia'. Nie musisz lubić hip hopu, ale toleruj naszą kulturę. Pozdrawiam wszystkich i 'Muzyka' : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andegrand.pl Re: Hip Hop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 16:44 ona- respekt dla Ciebie ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: Hip Hop :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.07, 20:15 Tylko jestem ciekawy kto by mial to prowadzic ? ? ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Hip Hop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.07, 21:02 No właśnie. Niestety w Chełmnie nie ma osób, które by się 'nadawały' albo są, ale nie mają takiej chęci. ** miał/miała podać kontakt do Świecia. Jeśli u nas nie byłoby zajęć hip hopu to można by brać udział w Świeciu : ) ** jeśli bywasz jeszcze na forum podaj kontakt do Świecia . Pozdrawiam : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ** Re: Hip Hop :) IP: *.cpe.marton.net.pl 11.12.07, 21:16 Hejka oczywiscie ze moge podac kontakt do Świecia...nie ma sprawy tylko prosze o troszke czasu..bo musze wyszukac ten kontakt..okey:)i zapytam czy mozna jeszcze sie zapisywac;)..bo juz jest naprawde duzo osob w tym zespole i takze chodza chlopacy,wiec zapraszam i prosze poczekac w krotce napisze kontakt,kumpela ma...:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leo Re: Hip Hop :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.07, 21:23 Świcki dom kultyry nazywa się OKSiR i na jego stronie jest kontakt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Hip Hop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.07, 14:46 Ok. Dzięki : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Hip Hop :) IP: 80.51.140.* 07.02.08, 12:49 ja też chętnie bym sie dołączyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcel Re: Hip Hop :) IP: 80.51.140.* 07.02.08, 13:10 Ludzie to jest więcej niż śmieszne , nauka hip-hopu hahahaha , nie no spoko mozna nauczyc sie breka i wogole. Ale twozenie tej specyficznej muzyki jest sztuką a nie nauką !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Hip Hop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 13:12 Nie wiem czy wiesz, ale my teraz mówimy o tańcu, a nie o muzyce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 'Asiee Re: Hip Hop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 13:22 Ona to ty dzieciaczku malo wiesz muzyka to hh ... nie mozna tanczyc tylko jak marcel powiedzial hh sie tworzy. mozesz tanczyc do muzyki HH ! ogarnijcie sie i wezcie lepiej za nauke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Hip Hop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.08, 13:31 Po pierwsze 'dzieciaczku' to sobie mów do dzieci z podstawówki nie do mnie. Po drugie chyba wiem więcej od Ciebie, bo Hip hop to nie tylko muzyka, ale ogólnie ruch kulturowy, gdzie zalicza się także taniec i nie mów mi co mogę, a czego nie. A z nauką nie mam problemów - tak dla Twojej wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Hip Hop :) IP: *.adsl.inetia.pl 11.02.08, 06:55 pełna racja wypowiedzi powyżej.Hip-hop to pojęcie szersze,często mylone z Rapem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she... Re: Hip Hop :) IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.08, 22:06 Jesteście żałośni ,faktycznie tańczy się breaka a nie hip hop tak czytając wasze wypowiedzi to mało jeszcze wiecie na temat tej muzyki (wypowiedż co do nie których)może i fajnie że chcecie coś robić w tym kierunku ,jeśli chodzi o hip hop to napewno jakiś tam ruch kulturowy w muzyce ale przede wszystkim życie,jest się w tym i żyje a z resztą "ona" co ty możesz wiedzieć pewnie jsteś młoda i mało wiesz o życiu i wnioskuje z twoich wypowiedzi także nie krytykuj tych którzy mają rację-"ruch" pewnie wyczytatałaś w necie bo skąd mogłabyś wiedziec hehehe..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Hip Hop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.08, 22:27 Po raz kolejny muszę powiedzieć, że nie chodzi mi tutaj o muzykę, czy o jakieś tam 'życie' jak to nazwałaś, bo hip-hop to nie jest życie, a jedynie styl życia :) Chociaż każdy inaczej to nazywa, ale chodzi mi o to. Taniec nazywa się HIP HOP! A break to coś zupełnie innego. Nie wiem, czy nie rozumiecie co ja do was mówię. Nie ważne i nie mam zamiaru tu nikogo krytykować, tylko bronić swoich myśli, a raczej wy próbujecie tu krytykować mnie. A dla Twojej wiadomości nie znalazłam tego w necie tylko po prostu umiem nazywać rzeczy po imieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Hip Hop :) IP: *.adsl.inetia.pl 12.02.08, 23:46 Nie bulwersuj się tak malunia może i tak jak mówisz:.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Hip Hop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 14:15 Nie bulwersuje się i nawet nie mam zamiaru, tylko nie lubię jak ktoś na siłę chce mnie przekonać do swoich racji :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bruum Re: Hip Hop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 17:29 Jeden post przebija drugi... Ehhh... 'Asiee HIPHOP to nie muzyka... To jest nazwa subkultury, ruchu kulturowego... Muzyka o której myślisz to RAP, taniec to BREAKDANCE i na pewno 100000 innych (być może jest i taki taniec "hip-hop"). Jest jeszcze graffiti, beatbox itd... To się mniej więcej składa na HIP-HOP jako kulturę. Jeszcze paręsłów do ludzików piszących "weźcie się za naukę, zatańcz walca, tango".......... Ciebie jara tango, tych ludzi jara hip-hop, powinniście się cieszyć, że ludzie wysuwają własną inicjatywę i dają młodzieży szansę na spędzenie wolnego czasu w odpowiadającej im formie! Zamiast chlać browary i smażyć zielsko po barach, placach zabaw, osiedlowych ławkach, wypełnią być może takimi zajęciami lukę w harmonogramie dnia, która ich marginalizuje??? To na tyle! Szacun dla założyciela tematu, działajcie w tę stronę, życzę powodzenia!!! YO! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Hip Hop :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.08, 19:08 Wreszcie ktoś tu mówi coś normalnego i nie wyraża swoje zdanie nie krytykując innych wypowiedzi. Dokładnie zgadzam się z bruum, bo widzę, że wie o co mi chodzi. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: Hip Hop :) IP: 80.51.140.* 25.04.08, 13:09 ja jestem jak najbardziej za tym!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś