Gość: byłem Re: Lucky Luck IP: *.chelmno.mm.pl 26.02.08, 23:05 bardzo miło, cicho, jedzonko myślę, że dobre .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asieee Re: Lucky Luck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 00:04 wiec tak : wystrój spoko bardzo fajnie, panie tez miłe luzik, jedzenie - niezbyt dobre i drogie jak na cene ktora jest no i ja trafilam na niezbyt ciepłą zapiekane - bylo przed polnocą kiedy to panie zapewne spieszyly sie do domu i trudno bylo im poczekac 40sek dluzej by podac ciepłe jedzenie... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E Re: Lucky Luck IP: *.chelmno.mm.pl 27.02.08, 22:49 a pamiętasz frytki?:) nlo i najdłużej z nas czekałas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: Lucky Luck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.08, 13:45 porównam z sałachem ... kebab do bani - pełno surówki ,kawałki miesa mozna policzyc na palcach jednej ręki - chociaz mięso dobre to prawie go nie ma. frytki- za 4zł smieszna ilosc, gdy pojde do sałacha porcją frytek w miseczce najem sie,a tutaj ? znowu na palcach mozna policzyc ilosc podanego dania - a w samku bardzo dobre. zapiekanka - jak poprzedniczka- byłaby dobra ale niebyła do konca ciepła - jak tak mozna ? pizzy nie jadlam,wiec nie wiem. na alkohol koncesji jeszcze nie ma,a w menu juz jest wyszczególnione. panie bardzo miłe i wystrój też całkiem całkiem. oceniam bo bylam. a jakie są wasze odczucia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zara Re: Lucky Luck IP: 80.51.140.* 28.02.08, 19:41 hmm a kto w ogole jest włascicielem? wiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dddddddddddddddddd Re: Lucky Luck IP: 89.231.149.* 28.02.08, 21:20 jakis kozak ze swiecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaaaaaa Re: Lucky Luck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 23:25 w srodku ładnie nie powiem ale by mogli jakies zaluzje zrobic zeby ci co po grudziądzkiej ida nie włazili mi w talerz, tak ceny wyskie ale pewnie obniza obsługa miła widac ze sie uczy ale to jest chyba oczywiste ze jak zamwaim cole i pizze to wpierw czekam na cole a potem na pizze a tam spotkała mnei sytuacja ze szybko dostałam pizze a potem musiałam sie prosci o cole ktora dostałąmz lodem a a jest zima, po zjedzniu pizzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Lucky Luck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 16:46 lokal jest ok.i mam prosbe-nie porownywajcie go z salachem.to jest najlepszy lokal w waszym miescie chociaz dopiero co otwarty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do małej Re: Lucky Luck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 17:39 Mała to ze ty tak pracujesz to normalne ze bedziesz bronila tej knajpy, jak kazdy pracownik ... norma ! dlaczego nie mam porownywac? plusem jest to ze miejsce macie genialne,a reszta? z iloscią frytek czy kulek to smiech na sali - smak to nie wszystko liczy sie tez ilosc - niestety. wiec lepiej cos z tym zrobcie bo pojdziecie szybko w odstawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: Lucky Luck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 12:32 i tu sie mylisz.nie pracuje tu.jestem z bydgoszczy a w chelmnie mam znajomych i nadal twierdze,ze to najlepszy lokal.ps nie wiem czy wiesz ale u tego twego salacha to jedzeniem sie zatrulo pare osob Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-( Re: Lucky Luck IP: 80.51.140.* 02.03.08, 21:22 wizualnie lokal nawet fajny także obsługa lecz cena do jakości to katastrofa- lepsze jedzenie podają na wiejskich PKSach (kebab jeden z najgorszych jakie w życiu jadłem) Ogólnie to szkoda bo zapowiadało się fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: crazy Re: Lucky Luck IP: *.chelmno.mm.pl 02.03.08, 22:27 Włascicielem Jest Fotograf ze Świecia Pan Bojarowski :D Co do jedzenia widać jest tak samo jak w Świeciu w LL, drogo i do bani !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ps Re: Lucky Luck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 00:41 Dziwne że nawet na początku nie starają się zrobic dobrego wrażenia bo jedzenie przecietne a drogie przynajmniej w porównaniu do innych lokali w chełmnie a tych juz jest nie mało. byłem na pizzy. Drogo i po takim posiedzeniu ciuchy śmierdza garkuchnią.Ale w środku jest bardzo ładnie.taki lokal w Chełmnie był potrzebny. ps: kapka sosu za 1,80 to jest kpina i brak szacunku dla klienta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Lucky Luck IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 19:38 Jak zobaczyłam paragon i cene 1,80 sos,doznałam szoku rozumie dodatek do sosu np.ketchup i wtedy 1,80,wydaje mi sie ze sos powinien byc wliczony w pizze.A pizza tragedia,chcialam poruwnac te pizze z pizza z city i stanowczo stwierdzam CITY PIZZA!!!czułam spod od pizzy i ten wstretny sos a to miała byc pizza miesna uczta.powodzenia lucky luck!!!Wystruj super Odpowiedz Link Zgłoś