Gość: poszukiwaczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 09:22 Mam pytanie odosnie dentysty na Rynkowej czy tam przyjmuje pan Stefan Wykręt???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malina Re: poszukiwany dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 00:59 jeny.....dziewczyno unikaj jak ognia.......kompletnie nie polecam....brrrrrr...jeszcze mnie ciarki prechodzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukiwaczka Re: poszukiwany dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 07:44 Do maliny :) nie polecasz dentysty z Rynkowej czy tego pana.Bo nie wiem czy ten wlasnie pan tam przyjmuje.Bo podobno dentysta na rynkowej super.daj znac pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: poszukiwany dentysta IP: 80.51.140.* 12.03.08, 08:12 Polecam Wykręta ale on przyjmuje za szpitalem w swoim domu. Na rynkowej to Spandowski nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: poszukiwany dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 20:14 Wykret jest masakryczny..........pewnie ma jakis dyplom i znajdzie sie kilka osób które beda zadowolone...ja nie byłam i NIE POLECAM........masakryczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jvb Re: poszukiwany dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 19:22 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: poszukiwany dentysta IP: *.szpital-bielany.torun.pl 22.04.08, 14:23 Zdecydowanie nie plecam p. Stefana Wykręta......To co tam zobaczyłem u Niego w gabinecie prywatnym, wołało o pomstę do nieba....moja subiektywną opinią jest to ze niestety zero klasy i profesjonalizmu.,..moze jest i tani ale niestety wizyta u Niego skończyła sie dla mnie kilkoma dodatkowymi wizytami u innych LEKARZY - oni dopiero doprowadzili to co zaczął ów Pan do porządku.....Choc chciałoby sie napisać cokolwiek pozytywnego to do ciezkiej cho....ry nie moge...nie polecam...jesli chcesz dobrego sprawdzonego stomatologa w Chełmnie to polecam gabinet na Młyńskiej (obok Polo).... A jesli chcesz wiecej informacji to poszperaj na forum - niedawno był wątek o stomatologach chełmińskich - i tam jest wiecej opinii....Pozdrawiam i życze zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: poszukiwany dentysta IP: 80.51.140.* 23.04.08, 13:26 wykret przyjmuje na konwaliowej Odpowiedz Link Zgłoś