Dodaj do ulubionych

poszukiwany dentysta

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.08, 09:22
Mam pytanie odosnie dentysty na Rynkowej czy tam przyjmuje pan Stefan Wykręt????
Obserwuj wątek
    • Gość: malina Re: poszukiwany dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 00:59
      jeny.....dziewczyno unikaj jak ognia.......kompletnie nie polecam....brrrrrr...jeszcze mnie ciarki prechodzą
    • Gość: poszukiwaczka Re: poszukiwany dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 07:44
      Do maliny :) nie polecasz dentysty z Rynkowej czy tego pana.Bo nie wiem czy ten
      wlasnie pan tam przyjmuje.Bo podobno dentysta na rynkowej super.daj znac pa
      • Gość: zuza Re: poszukiwany dentysta IP: 80.51.140.* 12.03.08, 08:12
        Polecam Wykręta ale on przyjmuje za szpitalem w swoim domu. Na
        rynkowej to Spandowski nie polecam.
        • Gość: Inga Re: poszukiwany dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.08, 20:14
          Wykret jest masakryczny..........pewnie ma jakis dyplom i znajdzie sie kilka osób które beda zadowolone...ja nie byłam i NIE POLECAM........masakryczny
    • Gość: jvb Re: poszukiwany dentysta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.08, 19:22
      ...
    • Gość: xxx Re: poszukiwany dentysta IP: *.szpital-bielany.torun.pl 22.04.08, 14:23
      Zdecydowanie nie plecam p. Stefana Wykręta......To co tam zobaczyłem u Niego w
      gabinecie prywatnym, wołało o pomstę do nieba....moja subiektywną opinią jest to
      ze niestety zero klasy i profesjonalizmu.,..moze jest i tani ale niestety wizyta
      u Niego skończyła sie dla mnie kilkoma dodatkowymi wizytami u innych LEKARZY -
      oni dopiero doprowadzili to co zaczął ów Pan do porządku.....Choc chciałoby sie
      napisać cokolwiek pozytywnego to do ciezkiej cho....ry nie moge...nie
      polecam...jesli chcesz dobrego sprawdzonego stomatologa w Chełmnie to polecam
      gabinet na Młyńskiej (obok Polo)....

A jesli chcesz wiecej informacji to poszperaj na forum - niedawno był wątek o
      stomatologach chełmińskich - i tam jest wiecej opinii....Pozdrawiam i życze zdrowia
    • Gość: hela Re: poszukiwany dentysta IP: 80.51.140.* 23.04.08, 13:26
      wykret przyjmuje na konwaliowej

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka