Gość: Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 07:22 chodzi mi konkretnie o to gdzie w Chełmnie, można zrobic sciąganie koloru, farbowanie, i obciecie w odpowiedniej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hy Re: Fryzjer IP: 89.231.149.* 31.03.08, 11:28 tylko nie do kamili ze spa ona to obcina jak sie obcinalo 20 lat temu a do tego jakie akrobacje robi przy tym zwalowa fryzjerka ja do niej juz nie pojde.. bezpiecznie bedzie isc do agnieszki z donatelli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sds Re: Fryzjer IP: *.chelmno.mm.pl 31.03.08, 14:01 ja tez polecam age ale tanio niejest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Fryzjer IP: *.centertel.pl 01.04.08, 15:46 Ja też polecam panią Agnieszkę z Donatelli. Ktoś napisał, że tanio nie jest ale za jakośc trzeba zapłacic a tragedii nie ma aż takiej. Aaa i napewno nie będzie fryzury sprzed 20 :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Re: Fryzjer IP: 80.51.140.* 10.05.08, 14:51 Czesc czytajac wasze opinie na temat Salonu SPA i Kamili to powiem wam jedno chce mi sie smiac..... naprawde....... Po pierwsze co to was interesuje czy jest mezatka i ma dziecko co to was interesuje najlepiej zainteresujcie sie swojimi du..........iiiiiiii Ok Zeby kazda byla taka fryzjerka jak Kamila ja u niej cenie to ze potrafi rozmawiac z klientem a nie wslizgiwac sie du.....eeeee jak to inni robia to w salonie Po pierwsze Salon spa jest bardzo stylowy i nie powiem jest bardzo ladny ale co zrobilbym na pierwszym miejscu porzadek z uczennicami Nie wyobrazam sobie isc gdzies i zeby uczennica ktora chce byc fryzjerka a wiadomo bedzie zdawala egzaminy musi sie wykazywac a nie stoi zaprzeproszeniem jak manekin i na dodatek ten sztuczny usmiechh normalnie ochyda...Jezeli ja bym bym egzaminatorem w zawodzie fryzjestwa napeno bym im postawil ocene niedostateczna naprawde bo na dzien dzisiejszy uczennice z salonu spa to kompletne dno Ja na ich miejscu zastanowil bym sie gleboko nad zaodem naprawde a co do Kamili widac ze kazdy jej zazrosci ze ludzie do niej lgna a jest tylko jedno wytlumaczenie i napisze to z duzych liter " JEST BARDZO UPRZEJMA MILA POTRAFI" A ZE JEJ ZAZDROSZCZA (MOZE) PRACOWNICY Z SALONU TO TYLKO SWIADCZY O ICH MALUTKIM ILORAZIE INTELIGENCJI NAPRAWDE.. Ja uwazam ze tam powinny byc zmienione uczennice i takrze fryzjerka.. procz Kamili Jezeli ja bym otworzyl salon fryzjerski to z zamknietymy oczami Kamile przyjmuje do siebie Naprawde Ps Niech szefowa tego salonu spojrzy na uczennice naprawde Szok Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorti Re: Fryzjer IP: 80.51.140.* 11.05.08, 13:14 Popieram uczennice w Saolnie Spa zachowuja sie jak manekini i na dodatek ten szyderczy usmiech Juz nie wspomne o tej wysokiej uczennicy........... Popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivia Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 21:27 polecam ci olivie naprawde bedziesz zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.08, 11:48 Oliwia owszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.08, 13:29 jaka jest cena? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandrii Re: Fryzjer IP: 80.51.140.* 21.04.08, 19:09 Polecam Ci kinie ze styczniowej ona robi dobrze tanio i tak jak sobie klijentka rzyczy mila obsluga tanio i profesjonalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Fryzjer IP: *.chelmno.mm.pl 22.04.08, 10:08 niestety,miłe panie,za jakość trzeba płacić,ale na urodzie nie warto oszczędzać.Polecam salon OLIVIA na dworcowej:pani Ania jest pierwszą fryzjerką(a wiele ich było),która nie wycięła mi tzw."dziury"w jednym miejscu.PO jej strzyżeniu nie muszę nawet układać włosów,jesdt rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Fryzjer IP: 89.231.149.* 22.04.08, 10:19 sciaganie koloru + farba u Ali ze Spa Europa profesjonalne kosmetyki :) sciagaja kolor Effasorem z L'oreala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc1 Re: Fryzjer IP: *.chelmno.mm.pl 07.05.08, 20:17 a ja jestem zadowolona z uslug kamili ze spa :) chyba jej zazdroscicie... zreszta niektorym wariatom nikt nie dogodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość2 Re: Fryzjer IP: *.chelmno.mm.pl 08.05.08, 08:40 a czego można zazdrościć fryzjerce?że ciężko haruje?że jest krytykowana przez marudne klientki?jak Wam tu nikt nie dogodzi,to proponuje jechac do Warszawy.albo do Paryża,jak kogos stać,to proszę bardzo.Bo nie łudźmy się:jeżeli płacimy za farbowanie kilka dyszek to i farba nie może byc rewelacyjna,bo salon musi zarobić:na wypłaty i opłaty.Skoro sugerujemy sie więc ceną,to nie wymagajmy rzeczy niemożliwych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość3 Re: Fryzjer IP: *.chelmno.mm.pl 08.05.08, 08:42 a tak a propos:co tam słychać u Kamilki,dawno jej nie widziałam,wyszła juz za mąż?A dzidzi się "dorobiła"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaa Re: Fryzjer IP: 89.231.149.* 08.05.08, 21:59 Hehe mowisz o tej kamili ktora kiedys pracowala w donatelli a teraz robi w spa ? toc to stara panna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość3 Re: Fryzjer IP: *.chelmno.mm.pl 09.05.08, 08:23 tak,o niej.Czyli tzw.singelka?Czy ma chłopaka?a mieszka jeszcze z rodzicami?No,jak pamiętam wybrzydzała w chłopakach...Ładna z niej kobietka,zaradna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaa Re: Fryzjer IP: 89.231.149.* 09.05.08, 09:18 Heh niby ma ale takiego ze szkoda gadac i patrzec.. ona nawet ladna ale on szkoda slow ;/ .. gowniarz mlodszy od niej taka niedara losu.. a czy zaradna.. heh ciac to ona nie potrafi.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość3 Re: Fryzjer IP: *.chelmno.mm.pl 09.05.08, 09:28 myślałam,że juz się nauczyła:raz mi włosy scinała,to inna fryzjerka musiała mi poprawiać,nawet myslała,że złośliwie mi takie"schody"porobiła na włosach.PAsemka super robi.Wiem,że jeździła na jakieś szkolenia w poprzedniej pracy.Chyba w męskim strzyżeniu jest lepsza.Tak myślę.A jej chłopak dużo młodszy?ile ona juz z nim jest?kilka lat chyba.A kim on jest z zawodu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaa Re: Fryzjer IP: 89.231.149.* 09.05.08, 12:50 pasemka> ladnie?? ooo to Ty chyba pasemek ladnych nie widzialas.. jak ona takie rzadkie robi i ze kilka myc i juz nic nie ma albo wogole po zejsciu z fotela nie widac nic.. Ciac nie potrafi.. wszystkich tak samo scina jak na stare baby.. ale co zrobisz.. na szkolenia jezdzi/jezdzila a nie potrafi nawet tej wiedzy uzyc w praktyce ;/ no i najwazniejsze to to ze obraza sie jak klientki zmieniaja fryzjera, nawet "dzien dobry" wtedy nie mowi.. a facet ma ok 24lata z zawodu hhmm chyba nobody :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość3 Re: Fryzjer IP: *.chelmno.mm.pl 09.05.08, 13:07 z tym obrażaniem to masz rację:jest obrażalska.Do mnie też się nie odzywa.Chyba bierze wszystko zbyt poważnie i niepotrzebnie sama się stresuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boyfriend Re: Fryzjer IP: *.chelmno.mm.pl 10.05.08, 17:45 ciekaw jestem co za dziwka z ciebie ze smiesz pisac takie rzeczy na temat moj i mojej dziewczyny. ujawnij sie - anonimowo kazdy jest cwany :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.08, 12:32 Obie chore jestescie tylko pytanie czy z zazrosci czy to choroba wrodzona?Laska szuka fryzjera, a Wy obrabiacie perfidnie dupe dziewcznie i jej faceta.Co Was to obchodzi czy gdzies pracuje i ile ma lat,moze jeszcze chcecie wiedziec ile razy w tygodniu sie kochaja ia jak??zal mi Was.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooo Re: Fryzjer IP: *.echostar.pl 11.05.08, 06:12 dam ci adres fryzjera i wypie..j...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boyfriend Re: Fryzjer IP: *.chelmno.mm.pl 12.05.08, 11:53 ty glupia zdziro tobie chyba sie nudzi ze odpisujesz o 6 rano! masz depresje, kompleksy, zal ci dupe sciska i c.h.u.j. wie co jeszcze... STUPID BITCH!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ***********:-} Staly klient Salonu Spa IP: 80.51.140.* 12.05.08, 21:03 Co do innych jak pisza ale naprawde co nie ktorym dupe sciska naprawde ja tylko pwoiem jedna moze inni chca wiedziec ile razy dostaje zaprzeproszeniem nie bede komentowal Zal mi was ze tak piszecie o tej dziewczynie wy nawet jej do piet nie dorastacie naprawde Jka przyjde na nastepna wizyte do sciecia to powiem co swoje nawet kolo szefowej a nawet bedziecie mnie wyprosic z salonu naprawde a nawet jak jak sie wkurze opisze to w gazecie jak obczarniacie to dziewczyneee... Naprawde nie radze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 07:31 To jest poprostu żenujące co tu sie dzieje! Dziewczyna chciała uzyskać informacje na temat usług fryzjerskich a co otrzymała? - prywatne szczegóły z czyjegoś życia. Jakim prawem w ogóle piszecie takie rzeczy na forum?! Pomyśleliście chociaż przez chwilę o tym, jak czulibyście się gdyby to o was ktoś sobie tak opowiadał? Ludzie, naprawde, pomyślcie czasami, to nie boli!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Fryzjer IP: *.chelmno.mm.pl 13.05.08, 08:09 nikt tu nikogo nie oczernia.Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię,jak ktoś pyta o jakość usług:jednemu odpowiada to,drugiemu tamto.A to,że ktos pyta co słychac u kogoś,bo go dawno nie widział,to chyba nic złego.Nikt nie robi tego złośliwie.Może nie ma numeru do tej osoby,a jest ciekaw,jak jej sie układa,bo ją lubi????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: Fryzjer IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.08, 11:58 Wiesz, jeżeli ktoś rzeczywiście lubi tą osobę i ma dobre intencje to na pewno nie będzie rozprawiał na forum o jej prywatnych sprawach. OK, możemy tu sobie podyskutować o tym, który fryzjer nam bardziej odpowiada itd ale nasze życie osobiste to tylko i wyłącznie nasza sprawa i nikt nie powinien go tutaj komentować. Swoją drogą uważam, że moderator nie powinien pozwolić na takie rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.08, 18:29 Nie rosmieszaj mnie te informacje ktore mozna tu przeczytac maja byc niby w dobrej wierze,bo lubicie Kamile i chcecie sie dowiedziec co u niej slychac,to idzcie do salonu i umówcie sie na kawke.A z tego co mozna tu przeczytac nie wynika ze darzycie ja sympatia,wiec przestan wypisywac bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.08, 09:26 w chełmnie wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś