Gość: były pracownik IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 07.10.08, 16:07 może trzeba by doprowadzić do końca adriany przejąć zakład sprzedać i poszukać poważnego inwestora co ma pojęcie o to jest biznes bo pan k to o sobie myśli a ludzi ma gdzieś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: też pracownik Re: czas na koniec adriany IP: 80.51.140.* 07.10.08, 21:36 jooo to przejmij i zarządź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes Re: czas na koniec adriany IP: *.gprs.plus.pl 08.10.08, 19:40 Myślę że Adriany już nie ma zginała gdy prezes zwolnił 500 osób bo oni tworzyli ten zakład a teraz niema komu robić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vvvv Re: czas na koniec adriany IP: 80.51.140.* 10.10.08, 10:07 hej ty matole jak uwazasz ze nie ma komu teraz robic to karwan przyjmuje zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ff Re: czas na koniec adriany IP: 80.51.140.* 11.10.08, 12:11 Ła ha ha ,ludzie normalnie mnie rozwalacie! Jasne idźcie z powrotem tam pracować,przynajmniej będą mieli znowu kim pomiatać! A swoją drogą jak pracodawca najpierw zwalnia a potem dzwoni po ludziach żeby do niego wrócili - to moim zdaniem jest to szczyt poniżenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: czas na koniec adriany IP: 80.51.140.* 11.10.08, 14:04 Tak to jest teraz przyjmie bo pod koniec roku pracy wiecej a pozniej papa i za brame a teraz widac chociaz jak brygadzisci zostaja na nadgodziny i jak im sie chce tak to naklaniali ale teraz kiedy sami pracuja maja to gdzies ;) oj ta adriana :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kpl Re: czas na koniec adriany IP: *.85-237-185.tkchopin.pl 12.10.08, 13:12 jestem ciekawy dlaczego ci wszyscy co narzekają na adrianę tak długo tam pracowali??? już zapomnieli jak po prywatyzacji POM -u odetchnęli z ulgą, że znalazł się ktoś kto przejął zakład i uratował ludzi od bezrobocia, zgadzam się że na początku warunki pracy były lepsze, ale gdy się pogorszyły nikt przecież nikogo pod pistoletem nie trzymał, pan K jako pracodawca może decydować ile kto zarabia i kogo zwolnić-takie są prawa kapitalizmu, ma też prawo bankrutować, lub wznawiać produkcję, przyzwyczajcie się do tego bo inaczej ciężko funkcjonować w obecnej rzeczywistośći, a tym którzy chcą stawiać warunki polecam założenie własnej firmy, jestem ciekaw czy wtedy ponowne zatrudnienie pracowników będzie szczytem poniżenia, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: czas na koniec adriany do kpl IP: 89.127.168.* 12.10.08, 20:00 brawo swietnie napisane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezes 2 Re: czas na koniec adriany IP: *.gprs.plus.pl 11.10.08, 19:18 pierd... się z tą Adrianą matoły ile będziecie się użalać nad sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: czas na koniec adriany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 21:38 ludzie szukajcie pracy!i nie użalajciue się nad sobą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: czas na koniec adriany do prezesa 2 IP: 89.127.168.* 11.10.08, 22:44 super powedziane mi juz tez chce sie zygac jak slysze o adryjanie jagby nikogo wiecej w chelmnie nie bylo tylko ci co pracowali w adryjanie a jak kase duza brali to jakos karwana nie wyzywali juz zapomnieli jak zadzierali nosa Odpowiedz Link Zgłoś