Dodaj do ulubionych

klip waldasa w poznaniu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 18:46
waldas urodzony w chełmnie wokalista zespołu A.t.m kończy najnowszą płyte a
klip kecony będzie na poznańskich jeżycach gdzie obecnie mieszka a tak że w
miescie którym obecnie sie urodził pozdro waldas link "wrzuta waldas :prawo
ulicy:
Obserwuj wątek
    • Gość: brak słów... Re: klip waldasa w poznaniu IP: 89.231.150.* 09.11.08, 15:13
      Porażka i co tu więcej gadać, tym bardziej że znam tego kur... niby gangstera,
      toć to lebioda typowa i gangstera robi z siebie, o fuck - człowieku rymuj
      chociaż o prawdzie a nie robisz z siebie ruchacza i gangstera - porażka kolo,
      myłałem że jesteś normalny i wiesz co to hip hop! szkoda gadać..... No i
      przede wszystkim jakie Chełmno cię wychowało?!?!!??! do chełmna to może do
      kościoła przyjeżdżałeś jedynie! Waldas hehehhehehe - porażka ziomuś, weź sie
      lepiej za robote na zmywaku:)
      • Gość: ziom Re: klip waldasa w poznaniu IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.08, 17:11
        waldas nie robi z siebie gangstera śmieciu powiec mu to w oczy chełmińska kacza
        mordo je.........chełmno i tyle
        • Gość: brak słów... Re: klip waldasa w poznaniu IP: 89.231.150.* 16.11.08, 23:04
          Naucz się pisać pajacu a potem w internet się pchaj(pisze sie powiedz!), żaden
          problem żebym mu to w oczy powiedział bo to dla mnie młody szczon! I nie śmieciu
          bo nie wiesz do kogo piszesz ziomuś!!! Owszem Waldas niech se tworzy dalej,
          spoko ale niech prawde nawija a nie jakieś farmazony... Pomyśl chłopak
        • Gość: raperznadwisly Re: klip waldasa w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.08, 18:49
          ..skoro jebać chełmno, to po ch... on śpiewa ze reprezentuje miasto Chełmno :|
          jestes lamus i tyle! elo
    • Gość: dark home Re: klip waldasa w poznaniu IP: *.chelmno.mm.pl 16.11.08, 18:13
      no chłopaki jaja sobie robicie z tym waszym gangsterkim rapem, żenada
      powtórka z rozrywki rymy drętwe i nie w takcie ale niech se chłopak tworzy te
      swoje wypociny.. każdy ma prawo!
      a propo słyszałem inny "chełmiński rap" i waldas to by nawet chłopakom butów nie
      mógł wiązać ze swoją muzyką
      • Gość: tak Re: klip waldasa w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.08, 18:45
        tak jakoś nic nie słychać buhaha waldas ma wyjeb... w takich leszczy nie jest
        żadnym gangsterem jest spoko zreszta zobaczycie z czasem coś.chełmno to
        frajernia i tyle .zawiść zazdrość zamiast starać sie miec wiecej koniec waldasa
        z chełmna poczatek waldasa w poznaniu tam skąd jest koniec kropka
        • Gość: COCOBONGO Re: klip waldasa w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 02:26
          Siema Waldas...:) robisz dobrą muze np. "Prawo ulicy" jest the best
          więcej takich kawałków dawaj ....:) a te wszystkie "ŚCIERWA" co tak
          jadą to zazdroszczą .....a z resztą damskie się nie liczy he he
          he...? pozdro dla ciebie.
    • Gość: ehe Re: klip waldasa w poznaniu IP: *.chelmno.mm.pl 19.11.08, 07:38
      walduś, mordko ty moja.... po co zmieniasz sobie nicki, nie masz
      odwagi sie podpisac pod tym co o sobie piszesz ??? jestes cieniutki
      poprostu, nie obrazaj chełmna, bo nigdy z tad nie byłes, a jak
      bedziesz w poznaniu to odezwij sie do donia i libera, moze
      potrzebuja kogos do churku... chociaz te twoje brzozowo do oborników
      to nawet nie ulica..... gangsta z brzozowa... zalosne.... chelmno na
      ciebie laje lamusie
      • Gość: kajksa Re: klip waldasa w poznaniu IP: 80.51.140.* 19.11.08, 14:23
        a on leje na takich jak Ty...widac,że jesteś mało wykształcony...bo błedy jeden
        po drugim...a zazdrość niszczy człowieka...co do tej piosenki Waldasa...nie
        gustuje w takim stylu muzycznym,ale piosenka wpada w ucho i da sie jej
        słuchać...rób to co Ci wychodzi i olej wszystkich.pozdrawiam
        • Gość: ;] Re: klip waldasa w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 14:44
          Groźnie.... heh a co do kawałka.Po usłyszeniu tego: "Wszyscy razem sialabala"
          ..wyłączyłem.
          • Gość: ramzes 29 Re: klip waldasa w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 17:39
            słyszałem kilka kawałków z nowej płyty .waldas ciśnie po chełmińskich frajerach
            i prawidłowo nie boi sie i to szanuje a wy piszecie tylko .NA nic wiecej was nie
            stać jakieś gadki że ktos w chełmnie jest lepszy itp itd.to jest tak zwana
            zazdrosc ze ktos robi to i to bardzo dobrze.takie jest moje zdanie nieukrywa
            uczuć a kawałek chełmno przepełnione zawiścia.i "miasto zakłamanych nie
            zakochanych"dobre w ch... i autentyczne.nie mówiąc o gośćiach na tym
            krążku.waldas nie pisze głupot na takim forum nagrał klip gdzie byłes o
            zawistnych i to jest gość a nie, jeden z drugim potrafi tylko klikać i nic
            wiecej.takie niestety zakrecone jest to smierdzace miasto,i szczuny co
            zazdroszcza.pozdro atm i trzymajcie fason jeb.... leszczy
            • Gość: ;] Re: klip waldasa w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.08, 19:26
              Twierdzisz , że ja mu czegoś zazdroszczę ? Chyba nie mam czego.
              Niech robi co mu się podoba. Ale tekstów to on na poziomie nie ma i dużo mu do
              tego poziomu brakuje.
              Trzymaj się zagorzały fanie. I radze poszperać w necie innych nielegalnych
              produkcji.
              Pozdro.
              • Gość: batman Re: klip waldasa w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.08, 01:30
                waldas jedziesz z frajerami tymi chełmińskimi jedziesz .....w CCH co
                drugi to parówa i wali z du...py jak automat....a te kawałki co
                robisz co prawda to jest początek i nie które są lepszea nie które
                gorsze to nic nie szkodzi człowiek się uczy na swoich błędach ale
                dasz rade ......:)zaje fajny kawałek " PRAWO ULICY " i tak
                trzymaj...pozdro Ziom
                • Gość: ehe Re: klip waldasa w poznaniu IP: *.chelmno.mm.pl 25.11.08, 22:02
                  wal(das) pss.... jade sobie furką... a pod brzozowem pięciu
                  brzozowskich fiftycentów... sram na ciebie cipeczko.... w sumie jak
                  kazdy.... jaraja sie tylko nowicjusze w temacie rap.... tylko
                  dlatego zes lamusie z powiatu........ powtarzam POWIATU!!!!!!!!!!! i
                  fani libera.... xseroboj peii ??!?!?! 1000 razy to przerabiano...
                  ssij...
                  • Gość: haha Re: klip waldasa w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.08, 23:08
                    Popieram
                    "jaraja sie tylko nowicjusze w temacie rap."
                    • st_udent Re: klip waldasa w poznaniu 28.11.08, 07:29
                      Waldku Waldku. Sluchaj. Ja nie mam zamiaru ci wrzucać jak inni. Lecz jak spotkam ciebie na moim osiedlu to przetrzepie ci futro. Ty śpiewasz o CCH i ublizasz mieszkańca tego miasta. Jezeli tu bedziesz to miej oczy szeroko otwarte bo kto wie co czeka na ciebie za rogiem.ty Jestes z wioski brzozowo. Wiec śpiewaj o tym miejscu. O cocobongo i tych obok domach z czerwonej cegły. . Chełmno ciebie nie akceptuje sam dobrze o tym wiesz. Zreszta ja nigdy ciebie na jakiejs imprezie nie widzialem.. . Pozdro dla OMCS
                      • Gość: figo fago Re: klip waldasa w poznaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 02:10
                        siema ziom....lej na tych penerów z cch to same kobiety...jak by
                        mieli jajca to by ci to w oczy powiedzieli a nie piszą takie bzdury
                        na forum..:)dlatego pozdrawiam męskie kobiety cch he he he
                        • Gość: diwr Re: klip waldasa w poznaniu IP: *.173.13.135.tesatnet.pl 15.12.08, 18:22

jeba>>>> pies omcs
                          buhahaha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka