Dodaj do ulubionych

profi credit

IP: *.chelmno.mm.pl 26.06.09, 11:08
czy ktoś miał doczynienia z ta firmą prosze o opinie
Obserwuj wątek
    • Gość: olej to Re: profi credit IP: *.ip.netia.com.pl 23.09.09, 15:59
      olej ich ta firma to gó... uciekaj póki możasz niezależnie czy
      chcesz wziąć pożyczkę czy tam pracować!
    • matylda758 Re: profi credit 21.05.15, 19:20
      Hej, ja znam i mogę polecić. Firma rzetelna i wypłacalna.
      • Gość: chodzący po ziemii Re: profi credit IP: *.chelmno.mm.pl 21.05.15, 22:52
        Tu nie chodzi o rzetelność i wypłacalność, bo to firma udzielająca pożyczek/ wcale nie tanich/ różnego rodzaju padalcom pożyczkowym/ nie interesuje ich BIK wszechmogący/ , ale pożyczkobiorcami w większości przypadków są ludzie z pętlą na szyi ,którzy potem z reguły mają problemy ze zwrotem zaciągniętych pożyczek. Jeśli ktoś szuka św. Mikołaja to niech lepiej zmieni adresata. Jak ktoś ma względny BIK i odpowiedni stending to niech idzie do banku. Profi to ostateczność i desperacja.
        • Gość: Teresa Re: profi credit IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.05.15, 12:01
          Jak najbardziej się zgadzam z tym,że firma potrafi szanować ludzi którzy naprawę nie raz nie mają co zrobić i niestety muszę się zadłużyć. Uważam, że firma jest rzetelna i daje szanse.
          • Gość: Kasandra Re: profi credit IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.06.15, 18:42
            Witam, uważam iż mimo złych opinii Firma jest rzetelna dla tych, którzy faktycznie jej potrzebują. Serdecznie polecam tym ,którzy się zadłużyli i już nie dostana kredytu gdzie indziej.
            • mariu-sz34 Re: profi credit 16.07.15, 08:14
              Jestem zwolennikiem szybkich pożyczek. Firmę Profi Credit poleciła mi znajoma, miałem poważne problemy w firmie ale udało mi się je rozwiązać. Warunki są ok i zgadzam się z Kasandra, firma rzetelnie spełnia swoje obowiązki.
              • Gość: misia Re: profi credit IP: *.play-internet.pl 16.07.15, 09:13
                Trzy posty napisała jedna osoba... pracownik Profi??? śmieszne i żałosne :D Powiem wam tak. Mam zły wpis do BIK bo spóźniałam się ( dosyc mocno) z ratami w zwykłym banku ale tylko wpis, nigdy nie miałam komornika, windykacji nawet nie jestem wpisana do KRD ale jak sie starałam o kilka stówek w Profi to otrzymałam odmowe ze względu właśnie na ten zły wpis do Bik więc na bank tu się wypowiada pracownik w celach reklamy!!!! Ludzie nie dajcie sie nabrać, bo jak ja sobie potem policzyłam jaką ratę przez ile miesięcy bym musiałam płacić gdybym dostała pozyczkę to wyszło że 100 % wziętej sumy. To i tak pikuś, bo kolega wziął około 5 tysięcy i spłaca 11 tyś, Jak ktos potrzebuje mniejszej kwoty to z czystym sumieniem polecam Wonga, Mini Credit, Vivus, w tym pierwszym można spłacać juz na raty.
                • Gość: wpadka Re: profi credit IP: *.tvgawex.pl 17.07.15, 23:21
                  Ja juz wpadlem po same uszy te chwilowki profi credit wonga com vivus to jest jedno zdzierstwo pieniezne szkoda slow,takze nie bierzcie ludzie z tych firm bo grubo pozalujecie i odechce wam sie zyc.Mi juz duzo nie zostalo jedynie lina.
                  • Gość: misia Re: profi credit IP: *.play-internet.pl 18.07.15, 00:40
                    Nie lina, bo ja też wpadłam miałam takie długi, ze zyc sie odechciało... ale zawsze idzie sie dogadać i dziś jestem czysta.
                • Gość: Marcin J Re: profi credit IP: *.static.ip.netia.com.pl 12.08.15, 16:43
                  Miałem pożyczkę u Profi Credit i nie mam żadnych zastrzeżeń, cięzko było mi dostać cokolwiek, bo jestem młody i mam mały dochód, zazwyczaj nieregularny, ale to kwestia dogadania się. Musiałem wykombinować pieniądze, bo popsuł mi sie samochód, a to było źródło moich zarobków. Miałem czas na spłatę, wszystko obeszło sie bez zbędnych dokumentów, szybko i łatwo. Nie wiem dlaczego ktoś ich odradza.
    • Gość: wpadka Re: profi credit IP: *.tvgawex.pl 18.07.15, 22:11
      Misia a jak to zrobilas ze jestes czysta,masz jakies wyjscie?wiem ze mozna sie dogadac ale suma rosnie takze to dla mnie nie jest wyjscie ale dziekuje moze cos zaczne dzialac w tym kierunku i linke sobie odpuszcze.
    • Gość: zniesmaczony Re: profi credit IP: *.chelmno.mm.pl 16.03.16, 16:58
      Zbliżają się święta, więc na żer wychodzą różne pasożyty żeby skroić biednych ludzi. Idzie wielki tydzień więc Wojtekkk nie rozśmieszaj ludzi do bólu brzucha. Od kiedy to dawca pożyczki ustala z tobą jaką dolę można ci dać, potem wyskamla u ciebie wysokość rat a ty z łaski bąkniesz mu jakieś terminy. Ludzie zejdźcie na ziemię i omijajcie takich "dobroczyńców" a jak nie wierzycie to obejrzyjcie reklamę innego "zbawcy" strapionych , niejakiego Previdenta.
    • Gość: cb Re: profi credit IP: *.146.18.15.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.11.16, 21:29
      Tam lepiej nie brac heh a czarny... 01chyba robi reklame 10 tys to do splaty jakies 21 tys czysty biznes warty polecnia jak Ktos ma za malo dlugow
    • Gość: sa Re: profi credit IP: *.play-internet.pl 04.12.16, 17:47
      A można brac przez neta, bo jakoś srednio mam ochote rozmawiać przez telefon...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka