Gość: taktobliskoniedazn IP: *.chelmno.mm.pl 16.07.09, 20:45 coraz gorzej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fegbefvds Re: polomarket-obsluga IP: *.chelmno.mm.pl 16.07.09, 20:51 prawda! paniusie rzucają pieniędzmi, nie odezwa się jak maja humorki:/ i jeszcze mierzą z góry na dół... za kazdym razem sa winni grosze... a ostatnio ta spalona od solary zaczeła informowac ze grosza nie dala/nie da, zamiast grzecznie sie spytac czy moze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sony Re: polomarket-obsluga IP: *.centertel.pl 16.07.09, 22:31 fakt, że obsługa do najmilszych nie należy...z drugiej strony bądźcie bardziej wyrozumiali, moze ci ludzie są przemęczeni pracą, może ich jest za mało. czy jak ktoś z was ma zły dzien to uśmiecha sie do wszystkich??? raczej nie... co do (nie)wydawanych gorszy...to jest wkurzające i przeginają z tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hjdgfghj Re: polomarket-obsluga IP: *.chelmno.mm.pl 16.07.09, 22:34 ogólnie to obsługa jest ok, tylko "kilka' osób, paniusie psują wszystko, bo chłopaki i reszta starszej obsługi jest jak najbardziej w porządku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: polomarket-obsluga IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.09, 22:40 nie macie innych problemów??? spójrzcie na siebie, nikt z nas nie jest święty, ja w sklepie nie pracuje, ale też czasami mam dość ludzi z którymi mam do czynienia i nie zawsze mam ochotę się do nich uśmiechać... ps. trzeba było takiej niemiłej Pani życzyć miłegho dnia, pewnie by się ucieszyła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klientka Re: polomarket-obsluga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 23:08 czego sie czepiacie dziewczyn - pracują jak mrówki bo tyle mają obowiązków że nie wiedzą za co sie mają złapać !! sami zróbcie przez cały dzień to co One robią i wtedy piszcie o obsłudze - bezmuzgi !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: polomarket-obsluga IP: *.chelmno.mm.pl 17.07.09, 00:11 zgadzam sie! chłopaki i starsza czesc personelu jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polon Re: polomarket-obsluga IP: 57.90.36.* 17.07.09, 03:49 najwieksza gwiazda to ta mala czarna co z ciagle jest niezadowolona i pracuje tam chyba za kare. i tak na marginesie te wedliny w polo to jest Porazka jak to wyglada wogole jak by tygodniami lezalo niektore to az biale fujjj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miły Re: polomarket-obsluga IP: *.chelmno.mm.pl 17.07.09, 08:06 zawsze można wezwać sanepid !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solara Re: polomarket-obsluga IP: *.chelmno.mm.pl 20.07.09, 15:44 solara jest najlepsza, hahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: polomarket-obsluga IP: 80.51.140.* 20.07.09, 15:49 zgrabne dupeczki sa w polo szczegolnie ta szczupla Iza czarnulka schrupał by ja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solarium Re: polomarket-obsluga IP: *.chelmno.mm.pl 20.07.09, 19:28 SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA! Z POWAŻANIEM Wodnik Szuwarek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on22 Re: polomarket-obsluga IP: *.chelmno.mm.pl 21.07.09, 17:54 lalunia z natapirowaną grzywą jest najgorsza robi za kare chyba okropna i w dodatku może być grosika winna.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Re: polomarket-obsluga IP: 80.51.140.* 23.07.09, 00:54 Ja nie narzekam na obsługę. Jestem zdania,że jeżeli jesteś dla kogos miły,to on dla Ciebie tym bardziej,dlatego nigdy sie nie spotkalam z takim zachowaniem o którym piszecie. Obsługa bardzo miła,prócz jednego niskiego chlopaka,krotko scietego. Mam wrazenia,ze pracuje tam za kare,ale nie mam mu tego za zle.Moze nie ma podejscia do klientow:)a co do wydawania reszty czasami naprawde nie maja jak wydac zreszta zdarza sie to we wszystkich sklepach,a przez nie wydanie 5 groszy wasz budżet raczej nie ucierpi...Przypomnialo mi sie pewne zdarzenie,gdzie poszlam do Polo Marketu po 7 rano,a tam kobitka kupujac 1 bulke,placila 100zl,czy to nie jest zabawne...hehe:)I jak tu obsluga nie ma byc zdenerwowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rysiu Re: polomarket-obsluga IP: *.chelmno.mm.pl 23.07.09, 00:49 Hmmm... Komentarze są różne, ale nie wszyscy tu maja rację!! Ludzie sprawy sobie nie zdajecie jak praca w markecie jest trudna!! W Polo, Biedronce czy Tesco!! Są kasjerami, ale to nie wszystko!! Każdy pracownik ma swój dział i musi o niego zadbać, jak cena czy data się nie zgadza to oni za to obrywają!! No i jeszcze muszą stać na kasie!! Towar, który bierzecie sobie z półeczki najpierw trzeba zamówić, wyłożyć, zrobić cenóweczkę!! To nie wszystko co parę tygodni zmienia się tak zwany planogram, który trzeba ułożyć!! Wam to się dobrze mówi niemili kasjerzy- obsługa!! Ty idziesz do sklepu i chcesz być miło obsłużony!! Ok!! Kilkakrotnie byłem świadkiem jak Kasjerka/kasjer mówi dzień dobry a klient nic zero słup!! Pieniędzmi żuci, czasami powie coś głupiego aż się nie miło robi!! Czy Wy też urodziliście się wszystko wiedzący?? Jestem ciekaw, posadzić, któregoś z was na kasę i dalej obsługuj!! Najlepiej zapakować towar życzyć miłego dnia i jeszcze w dupeczk.......ę pocałować żeby było miło!! Zwróćcie czasami uwagę jacy Wy jesteście jako klienci w stosunku do kasjerów!? Zawsze jesteście ok?? Postawcie się w ich sytuacji!! Byłem kiedyś kasjerem w sklepie to wiem!! Bądźcie troszeczkę wyrozumiali!! Starają się jak mogą!! Lubie chodzić do Polo, Sklep jest zawsze zatowarowany, obsługa miła i na dodatek muzyczka gra!! Pozdrowienia dla wszystkich niezadowolonych!! Odpowiedz Link Zgłoś