Dodaj do ulubionych

polomarket-obsluga

IP: *.chelmno.mm.pl 16.07.09, 20:45
coraz gorzej!
Obserwuj wątek
    • Gość: fegbefvds Re: polomarket-obsluga IP: *.chelmno.mm.pl 16.07.09, 20:51
      prawda! paniusie rzucają pieniędzmi, nie odezwa się jak maja humorki:/
      i jeszcze mierzą z góry na dół...
      za kazdym razem sa winni grosze...
      a ostatnio ta spalona od solary zaczeła informowac ze grosza nie dala/nie da,
      zamiast grzecznie sie spytac czy moze.

• Gość: sony Re: polomarket-obsluga IP: *.centertel.pl 16.07.09, 22:31
        fakt, że obsługa do najmilszych nie należy...z drugiej strony
        bądźcie bardziej wyrozumiali, moze ci ludzie są przemęczeni pracą,
        może ich jest za mało. czy jak ktoś z was ma zły dzien to uśmiecha
        sie do wszystkich??? raczej nie...
        co do (nie)wydawanych gorszy...to jest wkurzające i przeginają z tym
    • Gość: hjdgfghj Re: polomarket-obsluga IP: *.chelmno.mm.pl 16.07.09, 22:34
      ogólnie to obsługa jest ok, tylko "kilka' osób, paniusie psują wszystko, bo
      chłopaki i reszta starszej obsługi jest jak najbardziej w porządku...
    • Gość: ja Re: polomarket-obsluga IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.09, 22:40
      nie macie innych problemów???
      spójrzcie na siebie, nikt z nas nie jest święty, ja w sklepie nie
      pracuje, ale też czasami mam dość ludzi z którymi mam do czynienia i
      nie zawsze mam ochotę się do nich uśmiechać...
      ps. trzeba było takiej niemiłej Pani życzyć miłegho dnia, pewnie by
      się ucieszyła
    • Gość: klientka Re: polomarket-obsluga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 23:08
      czego sie czepiacie dziewczyn - pracują jak mrówki bo tyle mają obowiązków że nie wiedzą za co sie mają złapać !! sami zróbcie przez cały dzień to co One robią i wtedy piszcie o obsłudze - bezmuzgi !!
    • Gość: klient Re: polomarket-obsluga IP: *.chelmno.mm.pl 17.07.09, 00:11

zgadzam sie! chłopaki i starsza czesc personelu jest OK
      • Gość: polon Re: polomarket-obsluga IP: 57.90.36.* 17.07.09, 03:49
        najwieksza gwiazda to ta mala czarna co z ciagle jest niezadowolona
        i pracuje tam chyba za kare. i tak na marginesie te wedliny w polo
        to jest Porazka jak to wyglada wogole jak by tygodniami lezalo
        niektore to az biale fujjj
        • Gość: miły Re: polomarket-obsluga IP: *.chelmno.mm.pl 17.07.09, 08:06
          zawsze można wezwać sanepid !!!
    • Gość: solara Re: polomarket-obsluga IP: *.chelmno.mm.pl 20.07.09, 15:44
      solara jest najlepsza, hahahha
      • Gość: .... Re: polomarket-obsluga IP: 80.51.140.* 20.07.09, 15:49
        zgrabne dupeczki sa w polo szczegolnie ta szczupla Iza czarnulka schrupał by ja
    • Gość: solarium Re: polomarket-obsluga IP: *.chelmno.mm.pl 20.07.09, 19:28
      SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!SOLARA!
      Z POWAŻANIEM Wodnik Szuwarek
    • Gość: on22 Re: polomarket-obsluga IP: *.chelmno.mm.pl 21.07.09, 17:54
      lalunia z natapirowaną grzywą jest najgorsza robi za kare chyba okropna i w
      dodatku może być grosika winna....
      • Gość: Milka Re: polomarket-obsluga IP: 80.51.140.* 23.07.09, 00:54
        Ja nie narzekam na obsługę. Jestem zdania,że jeżeli jesteś dla kogos miły,to on
        dla Ciebie tym bardziej,dlatego nigdy sie nie spotkalam z takim zachowaniem o
        którym piszecie. Obsługa bardzo miła,prócz jednego niskiego chlopaka,krotko
        scietego. Mam wrazenia,ze pracuje tam za kare,ale nie mam mu tego za zle.Moze
        nie ma podejscia do klientow:)a co do wydawania reszty czasami naprawde nie maja
        jak wydac zreszta zdarza sie to we wszystkich sklepach,a przez nie wydanie 5
        groszy wasz budżet raczej nie ucierpi...Przypomnialo mi sie pewne
        zdarzenie,gdzie poszlam do Polo Marketu po 7 rano,a tam kobitka kupujac 1
        bulke,placila 100zl,czy to nie jest zabawne...hehe:)I jak tu obsluga nie ma byc
        zdenerwowana
    • Gość: Rysiu Re: polomarket-obsluga IP: *.chelmno.mm.pl 23.07.09, 00:49
      Hmmm...
      Komentarze są różne, ale nie wszyscy tu maja rację!!
      Ludzie sprawy sobie nie zdajecie jak praca w markecie jest trudna!!
      W Polo, Biedronce czy Tesco!!
      Są kasjerami, ale to nie wszystko!!
      Każdy pracownik ma swój dział i musi o niego zadbać, jak cena czy data się nie
      zgadza to oni za to obrywają!! No i jeszcze muszą stać na kasie!!
      Towar, który bierzecie sobie z półeczki najpierw trzeba zamówić, wyłożyć, zrobić
      cenóweczkę!!
      To nie wszystko co parę tygodni zmienia się tak zwany planogram, który trzeba
      ułożyć!!
      Wam to się dobrze mówi niemili kasjerzy- obsługa!!
      Ty idziesz do sklepu i chcesz być miło obsłużony!! Ok!!
      Kilkakrotnie byłem świadkiem jak Kasjerka/kasjer mówi dzień dobry a klient nic
      zero słup!! Pieniędzmi żuci, czasami powie coś głupiego aż się nie miło robi!!
      Czy Wy też urodziliście się wszystko wiedzący?? Jestem ciekaw, posadzić,
      któregoś z was na kasę i dalej obsługuj!! Najlepiej zapakować towar życzyć
      miłego dnia i jeszcze w dupeczk.......ę pocałować żeby było miło!! Zwróćcie
      czasami uwagę jacy Wy jesteście jako klienci w stosunku do kasjerów!? Zawsze
      jesteście ok??
      Postawcie się w ich sytuacji!!
      Byłem kiedyś kasjerem w sklepie to wiem!!
      Bądźcie troszeczkę wyrozumiali!!
      Starają się jak mogą!!
      Lubie chodzić do Polo, Sklep jest zawsze zatowarowany, obsługa miła i na dodatek
      muzyczka gra!!
      Pozdrowienia dla wszystkich niezadowolonych!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka