Gość: xxs IP: *.chelmno.mm.pl 31.07.09, 00:25 Gdzie można zjeść najlepszą pizze w Chełmnie ? - jakie miejsca polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ronaldooo Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: *.chelmno.mm.pl 31.07.09, 00:26 Mammarosa, ale coś ostatnio się popsuła . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cch Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: *.chelmno.mm.pl 31.07.09, 00:33 lipa jest w mammarosie,nie to co kiedyś,ciasto mają teraz jakieś zj...ne. Ja polecam MAESTRO na wodnej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xhaos Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.09, 11:32 Mariolla polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ghost Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: *.chelmno.mm.pl 01.08.09, 22:38 Najlepsza w miescie jest Mariolla na Biskupiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: 77.245.246.* 31.07.09, 13:26 presto na dworcowej. ogromna wada to godziny otwarcia.... !!! do 21.00 ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hsyerfd Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: *.chelmno.mm.pl 31.07.09, 14:55 vegetariana z biskuiej od marioli albo kregielnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: *.chelmno.mm.pl 31.07.09, 16:00 Znowu prowokacja. Nie ma dobrych pizz w CCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: *.chelmno.mm.pl 31.07.09, 16:12 mylisz się - są Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sam on Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: *.chelmno.mm.pl 31.07.09, 18:13 faktycznie nie ma w mieście pizzy z pierwszego zdarzenia , ale z tych dostępnych na miejscu to tylko Mariolla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 18:38 zdecydowanie mammarosa właśnie konsumuję od nich pizzę pod nazwą mammarosa-rewelacja polecam również pizzę gyros jest ona z mięsem gyros i papryką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .. Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: *.chelmno.mm.pl 31.07.09, 23:26 mammarosa zmieniła się trochę-..na gorsze niestety.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuharek Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.09, 12:01 Czasami czytając wasze wypociny na tej gazecie właśnie między innymi o najlepszej pizzy to śmiać mi się chce. No bo tak... Mariolla - pizza wiele od takiej z lodówki mrożonki się nie różni, ze znajomymi kupiliśmy 3 różne i każda smakowała tak samo - dziwne no nie?!? Maestro jest praktycznie takie samo jak to coś wyżej bo pizzą tego nie nazwę drugi raz bo to byłaby zbyt duża obraza dla dobrych pizz że w ogóle coś takiego jest porównywane. Kręgielnia to kolejny nie wypał bo brak jakiegokolwiek normalnego smaku. (W tych 3 wypatkach np pieczarki ze słoika - fujjj) Mammarosa - ogólnie ok rewelki nie ma ale te 3 wyżej to polotu żadnego nie mają Presto - pizza dobra ale jednak trochę właściciel przegina z cenami. Poza tym zależy kto robi bo składników czasem jest ok a czasem próżno nawet sera szukać... Ale gdy zrobi ktoś konkretny to faktycznie jest dobra i uważam że najlepsza. W chełmnie nie ma lepszej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pizzerka Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: *.chelmno.mm.pl 01.08.09, 17:05 co reklamę swojej pizzerii chciałeś sobie zrobić za darmo ? będziesz srał dalej niż widział po tej pizzy co reklamujesz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: *.chelmno.mm.pl 10.08.09, 21:08 hehe dobre pieczarki ze sloika hehe :) gratulacje :) chyba ktos musi zaczac pracowac w kuchni :) a jesli cos ci przypomina pizze z lodowki to dla czego nie pojdziesz do biedronki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtas Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: 80.51.140.* 10.08.09, 23:38 dla mnie osobiście City Pizza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominika Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.09, 10:21 no popatrz znawca pizzy sie znalazl a kim Ty jestes aby osadzac wez sie lepiej zajmij wlasnymi sparawami a nie oczerniasz ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natala Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 00:04 Mi najbrdziej smakuje pizza w City pizza:) Kebab w lucku lucku:) a zapiekanka na rynku w minni barze:) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 08:50 Pizza to tylko w Marioli, pomimo tego że jak każde inne są tylko namiastką pizzy włąściwej - tam jednak ona najbardziej pizze przypomina. pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kucharz Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 09:43 Faktycznie w Marioli jest jeszce najlepsza..zaś Gdy kupiłem w presto,City-pizza,to nie widziałem ruznicy pomiędzy pizzą z BIEDRONKI,wole juz ja kupic za 7zzł i dodać troche pieczarek,szynki,pmidora i jest o wiele lepsza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: *.chelmno.mm.pl 11.08.09, 10:13 Troche t jest przykre ten wątek ogółem jak by w jakiej kolwiek pizzerni były mrożonki czy coś sanepid by to zamknął ;] a jak chcecie ocenić pizze to z każdwgo miejsca spróbujcie. A właściciel przez takie wątki sobie reklame tylko robi a co do tej całej Marioli to rzadko widze tak kogo kolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc2 Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 13:29 Mariolla ma głownie na wynos i na dowóz pizze szybko dowożą i jest smaczna .. no cóż każdy ma inne kubki smakowe i na moje bezsensu jest ten watek .. natomiast u salacha naprawdę trzeba długo czekać .. i to lekka przesada .. czy zamówisz jedna , dwie czy osiem czas oczekiwania do 40 min co się oczywiście przeciąga .. w citty ani w luky lucu nie jadłam .. wiec nie komentuje .. maestro strasznie grube ciasto maja jakby zrobili je tak od niechcenia.. w kregelni najlepsza pizza z jajkiem no i tosty :)ale luudzie przesadzacie troche z ta pizza z mrozonki.. zacznijmy od tego ze w mrozonkach nie ma takiego wyboru :) a zreszta nie sa odgrzewane :) osobiscie polecam Mariolle i kregelnie :) pozdro .. i skonczcie wkoncu z tymi beznadziejnymi watkami .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: *.chelmno.mm.pl 18.08.09, 13:45 podpisuje sie obiema nogami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jazz. Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: *.xdsl.centertel.pl 18.08.09, 19:00 a ja tam lubię z kręgielni:)!! ..albo po prostu własnej roboty:D!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIZDUS Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: *.chelmno.mm.pl 24.08.09, 19:38 SALACH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anne.boleyn Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: 93.91.211.* 08.09.09, 18:58 Jedźcie do Świecia. Guccio. Zupełnie inny smak niż te podeszwy z CCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: 188.33.146.* 09.09.09, 13:40 zdecydowanie maestro!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :0 Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: *.adsl.inetia.pl 10.09.09, 10:57 najlepsza jest jak kupisz w samie mrozonke i w chacie odgrzejesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Najlepsza pizza w CCH ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 00:22 city pizza Odpowiedz Link Zgłoś