Dodaj do ulubionych

gdzie kupić...???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.09, 23:14
potrzebuję namiot dosyć wytrzymały na warunki atmosferyczne bo ma służyć jako garaż do mojego auta - niestety nie mogę postawić blaszaka ani wymurować bo sąsiedzi a przynajmniej jakaś część z nich mieli by problem (sami wiecie jak to jest mieszkać na wspólnocie) Wymiary to 5m długość 2m szerokość i 2m wysokość Jak ktoś może pomóc to proszę piszcie ;-) namiotu mi nie zabronią a jak co to niech se wnoszą sprawe do sądu mam to gdzieś
Obserwuj wątek
    • Gość: door Re: gdzie kupić...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.09, 09:49
      Szukaj na allegro.
      • Gość: on Re: gdzie kupić...??? IP: 78.152.222.* 03.08.09, 12:38
        szukaj w sklepie
        • Gość: zmotoryzowana Re: gdzie kupić...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.09, 22:32
          szukałam wszędzie na allegro i w sklepie ale każdy ręce rozkłada i patrzy na mnie ze zdziwieniem że w 21 wieku ludzie samochody pod namiot chcą wstawić a nie do garażu - mam już 1 auto w garażu przy domu a na 2 auto nie mam pozwolenia na blaszak bo teren wspólny przed domem ;-( Może ktoś z Was robi takie coś na zamówienie?? Tylko jak tak to może cena od razu by sie przydała ;-)
          • Gość: hmm Re: gdzie kupić...??? IP: *.ip.netia.com.pl 04.08.09, 20:37
            nie za wasko te 2 metry? tak tylko mnie naszlo :)

moze cos takiego? wiem,ze nie ideal, ale jakos wyglada...

www.allegro.pl/item694847430_pawilon_namiot_handlowy_3x4_5m_auto_od_importera.html
            pozdro
            • Gość: ja Re: gdzie kupić...??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 20:43
              Wcale się nie dziwię,że sąsiedzi nie chcą pod oknami blaszaka.Osobiście też bym
              się nie zgodził.Tak sobie psuć widok pod oknem?Jak stać Cię na 2 auta,to może
              wynajmij sobie garaż.
              • Gość: zmotoryzowana Re: gdzie kupić...??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.09, 22:47
                blaszak nie stał by pod oknami sąsiadów tylko pod moim oknem Mieszkam 4 km od Chełmna i może postaram sie o zgodę a ten namiot to taka przejściówka aby auto nie stało pod chmurką ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka