Gość: //// IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.08.09, 21:26 CO SĄDZICIE O KIEROWCACH Z VEOLII??????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: VEOLIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.09, 09:54 Gbury i nadasane dziady z łaska pracujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: VEOLIA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.08.09, 18:55 KASUJCIE TEN POST. LUDZIE JAK LUSZIE... ZGADZAM SIE Z WYPOWIEDZIAMI I PRACA JAK KAZDA. TYLKO BARDZIEJ ODPOWIEDZIALNA... BO NIE SZTUKA JES WOZIC BEZPIECZNIE TYLE OSÓB... POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH KIEROWCOW. Odpowiedz Link Zgłoś
romek347 Re: VEOLIA 03.08.09, 15:47 Boże ludzie znowu jakiś durny wątek. Kierowcy jak to inni ludzie są różni, jedni mili drudzy trochę mniej, ale wcale im się nie dziwię niektórzy pasażerowie potrafią być naprawdę okropni. Także dajcie im spokój, bo to naprawdę ciężki i odpowiedzialny zawód. Ciekawy jestem czy jak byście jeżdzili w taki upał w nieklimatyzowanych wozach przez cały dzień to byście byli mili i uśmiechnięci dla wszystkich klientów. Dla mnie są naprawdę OK;)) pozdro dla wszystkich kierowców- VEOLII Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hello Re: VEOLIA IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.09, 09:57 taaaa taki wątek już był i zgadzam się z poprzednikiem,jedni są mili drudzy mniej itd. tak samo jak ludzie sprzedający w sklepach, obsługujący stacje itp...praca nie jest miła a jest odpowiedzialna,zwłaszcza zimą no i teraz latem kiedy jest takie natężenie ruchu, a pamiętać trzeba, że robią dziennie znacznie więcej kilometrów niż my samochodami osobowymi...ja spotkałem kierowców ok, których jest więcej, choć zdarzają się też nie mili,ale czasami im się nie dziwię...pozdrawiam ich i zakończmy tym ten wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teofil Re: VEOLIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.09, 12:31 są bardzo w pożąsiu hehe :) zawsze mogę liczyć na jakiegoś klapsa w pupę! chociaż przyznam, że ci z pks grudziądz mają większe członki :) i większą krzepę :) pozdrówki dla was moi bohaterzy :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guru Re: VEOLIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.09, 20:52 Ktoś tu na siłę pompuje tą Veolie i się podnieca nie wiem z czego. Firma jak firma, taki sam syfilis jak i wszędzie. A jaka firma, tacy pracownicy i nie ma się co dziwować. Jak się komuś szofer nie podoba to niech czeka na następny albo jedzie taryfą a nie wypisuje trzy po trzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teofil Re: VEOLIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.09, 21:38 jaki bulwers kolego... mozemy sie spotkac na pukanko, jak taki niewyrzyty jestes :) czemu tak odpisujesz, takich jak Ty to polykam na lunch... a tak swoja droga to jak tam z Twoim przelykiem? Odpowiedz Link Zgłoś