ballest 08.04.06, 23:39 a jesli tak, to podejcie link! ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
somepoint210 Re: Kto z wos znou Braineatera ?albo greenhorn ;) 09.04.06, 00:01 Braineater mieszka w Stanach, dosc blisko mnie, czesto sie odwiedzamy. Obecnie czasowo przebywa w Katowicach, ale ma tez dom w Kanadzie i na Sumatrze. Synek jest narodowosci slaskiej, czyli porzadnej, nie jakiejs tam za przeproszeniem niemieckiej. Jest w RAS i dzieki Bogu bedzie miala z niego Polska pozytek w roli konstruktywnego krytyka niedociagniec wszelakich. I jako moderator bedzie doskonalym uzupelnieniem Setta. Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Kto z wos znou Braineatera ?albo greenhorn ;) 09.04.06, 00:10 Chcesz pedziec, nalezy do Twej frakcji! No to gorzi se nom przytrafic nie umiauo! Czyli Bredziu, SSSiu i inne instrumenty Jankiela opanowali kolejne forum! DANKE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Kto z wos znou Braineatera ?albo greenhorn ;) 09.04.06, 00:20 Frakcji? Jestem wolnym strzelcem, narazajacym sie wielokrotnie na ostracyzm moich rodakow:) A poza tym, jezeli juz przy frakcjach jestesmy, slaska frakcja gora, powinienes byc zadowolony:))) Czyzby ta prymitywna niemieckosc znowu z ciebie wylazila? Wstydz sie. PS; Balciu, pozostajac przy teoriach spiskowych, czy wiesz dlaczego nie chce wspolmoderowac Silesiany? Jak myslisz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Kto z wos znou Braineatera ?albo greenhorn ;) 09.04.06, 01:24 Teraz Ballest dostales jednoznaczne, nieco ironia obleczone potwierdzenie moich slow. Probushowska frakcja (czytaj banda) opanowala kolejne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: Kto z wos znou Braineatera ?albo greenhorn ;) 09.04.06, 03:58 oppelner_os napisał: > Teraz Ballest dostales jednoznaczne, nieco ironia obleczone potwierdzenie moich > slow. Probushowska frakcja (czytaj banda) opanowala kolejne forum. Niedlugo opanowane zostana wszystkie fora w .de (udzielasz sie na jakims, czy znajomosc niemieckiego niezbyt tega:), a potem caly swiat. Codzienne zdrowaski i peany na czesc "cudownego" panstwa niemieckiego bedziecie wtedy odprawiac w konspirze:) Bibula i takie tam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziga Re: Kto z wos znou Braineatera ?albo greenhorn ;) IP: 62.159.154.* 09.04.06, 07:06 My nie Polacken co by w konspiracja robic, hehe. Takie robotki zostawioy wom Polockom, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z zaświatów wy ino w Auschwitz porządek z żydkami robić! IP: *.chello.pl 09.04.06, 18:04 wy być prawdziwe bohatery!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: Kto z wos znou Braineatera ?albo greenhorn ;) 09.04.06, 13:20 My nie wiemy co to konspira a zdrowaski to rowniez wasza specjalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi somepoint210, a co sadzisz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.04.06, 20:04 somepoint210 napisał: > czyli porzadnej, nie jakiejs tam za przeproszeniem niemieckiej. o twojej obiektywnosci? czy osobie inteligentej wypada cos takiego napsiac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van deer Re: somepoint210, a co sadzisz IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.04.06, 20:07 Od kiedy poczucie humoru jest lub ma byc obiektywne? Trzeba byc go pozbawionym by nie zrozumiec jakie mial wtedy intencje. PS. Some210 twierdzi, ze ma paszport niemiecki, jakby to cokolwiek znaczylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 20:16 Gość portalu: van deer napisał(a): > Od kiedy poczucie humoru jest lub ma byc obiektywne? Trzeba byc go pozbawionym > by nie zrozumiec jakie mial wtedy intencje. > > PS. Some210 twierdzi, ze ma paszport niemiecki, jakby to cokolwiek znaczylo:) z tym paszportem... to jednak coś znaczy. otóż, w świetle licznych wypowiedzi somepointa, ten paszport się mu nie należy. Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 20:21 Jak najbardziej sie nalezy, moze sie rowniez okazac, ze jedynym prawdziwym Niemcem na Silesianie jestem ja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 20:23 dla tutejszych prawdziwych Niemców jesteś skreślony i nic ci się nie należy. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 20:24 Aaaa, tu jest pies pogrzebany, poniewaz oni sa "prawdziwymi Niemcami":) Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 20:22 Gość portalu: van deer napisał(a): > Od kiedy poczucie humoru jest lub ma byc obiektywne? Trzeba byc go pozbawionym > by nie zrozumiec jakie mial wtedy intencje. To gadalo piwo irlandzkie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: somepoint210, a co sadzisz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.04.06, 20:26 a ja mam (z roznych powodow :) tez paschport polski). czy ja musze kochac polske? Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 20:27 Gość portalu: edi napisał(a): > a ja mam (z roznych powodow :) tez paschport polski). czy ja musze kochac > polske? A ktos ci kaze? Wyglada raczej, ze sam do niej lgniesz:))) Stara milosc nie rdzewieje, pra? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 20:27 nikt cię nie zmusza do posiadania tegoż. możesz oddać bądź spieniężyć na bazarku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: somepoint210, a co sadzisz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.04.06, 20:37 na taka odpiedz czekalem. Wy (przynajmniej niektorzy :) macie paszport niemiecki, aby wam bylo lepiej, a ja zachowalem paszport polski, by uhronic sie przed takimi nacjonalistami, jak np. marcin32, ktorzy najwyrazniej sa za poswieceniem oficjalnej tablicy "uzasadniajacej wypedzenia Niemcow" w Lichyniu, albo w innym zascianku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi przyklad IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.04.06, 20:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=39990808 Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 20:40 :))) nie bardzo wiem jak posiadanie polskiegopaszportu ma cię uchronić przed kimkolwiek... a Licheń, to już nie taki zaścianek. polecam wycieczkę, wrażenia są nie do zapomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: somepoint210, a co sadzisz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.04.06, 20:42 sss9 napisał: > :))) nie bardzo wiem jak posiadanie polskiegopaszportu ma cię uchronić przed > kimkolwiek... pomysl po prostu :)))) > a Licheń, to już nie taki zaścianek. polecam wycieczkę, wrażenia są nie do > zapomnienia. o.K. :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 20:49 myślenie nie ma tu nic do rzeczy. paszport nie chroni i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 21:02 Gość portalu: edi napisał(a): > na taka odpiedz czekalem. Wy (przynajmniej niektorzy :) macie paszport > niemiecki, aby wam bylo lepiej (...) Problem w tym, ze ty traktujesz otrzymanie niemieckiego paszportu jako wygrana na loterii, jako nieomal sacrum. Jako cos, co zdarzylo sie w twoim zyciu najlepszego i teraz bedziesz piescil go w dloniach, przytulal, glaskal, calowal, spal z nim, dotykal kieszeni, sprawdzajac na piersi w marynarce, albo na pupie w spodniach, ze obywatelstwo niemieckie to nie uluda i do tego dziekujac kazdego dnia panstwu niemieckiemu, ze raczylo ci dac do reki te swietosc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: somepoint210, a co sadzisz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.04.06, 21:04 ...daß das Tor offen bleibt. Ich hoffe, daß du die Problematik der "Deutschen Frage" kennst... Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 21:15 Nie rozumiem, dlaczego czekasz, zostawiajac sobie droge awaryjna, jaka jest polski paszport? Przeciez juz teraz mozesz sie starac o odzyskanie majatku itp., jestes wszak obywatelem polskim. Czekasz na jakis grom z jasnego nieba, ktory zmusi Polske...do czego?:) Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 21:19 nieee some, on dzierży w garści polski paszport na wypadek łapanki Niemców zorganizowanej przez marcina. wtedy pokaże polski pass i jest u siebie, swój, wyluzowany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: somepoint210, a co sadzisz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.04.06, 21:22 sss9 napisał: > nieee some, on dzierży w garści polski paszport na wypadek łapanki Niemców > zorganizowanej przez marcina. wtedy pokaże polski pass i jest u siebie, swój, > wyluzowany... na przyklad :))) ale powiedz szczerze, ssss, swiadzy to o Polakch czy tez o Niemcach? Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 21:24 jeśli poważnie tak traktujesz polski paszport, to świadczy jednak o tobie. precyzyjniej rzecz ujmując, przydałby się dłuższy wypoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os do sssisisika 09.04.06, 22:05 Tobie juz zaden "wypoczynek" nie pomoze, he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: somepoint210, a co sadzisz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.04.06, 23:31 somepoint210 napisał: > Nie rozumiem, dlaczego czekasz, zostawiajac sobie droge awaryjna, jaka jest > polski paszport? Przeciez juz teraz mozesz sie starac o odzyskanie majatku > itp., jestes wszak obywatelem polskim. Czekasz na jakis grom z jasnego nieba, > ktory zmusi Polske...do czego?:) NIE ROZUMIESZ?! :))) DROGA AWARYJNA?!!! :))) ??? czy ty wiesz, jak nikle sa szense odzyskania SWOJEGO! bez polskiego paszportu??!!! Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: somepoint210, a co sadzisz 10.04.06, 04:55 Czy ty czytasz posty, ktore sa kierowane do ciebie? A co ja napisalem? Przeciez podkreslilem, ze nie powinienes czekac "na-nie-wiadomo-co", zwlaszcza, ze jestes posiadaczem obywatelstwa polskiego i szorowac do sadu po swoje, bo inaczej zapytam po cholere ci ta uchylona furtka?:) Trzymac w reku polski paszport i nie walczyc o majatek w sadzie...to chyba jakas forma biczowania:) Jak tak bedziesz czekal na jakies decyzje firm prawniczych zwiazanych z ziomkostwami, to obawiam sie, ze nic nie wskorasz. A i ksiegi wieczyste sa sukcesywnie uzupelniane:) Do sadu marsz:) Po majatek:) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: somepoint210, a co sadzisz 10.04.06, 08:14 Chopcy obywatelstwo nie je wazne, bo ono nie jest miernikiem Waszej demencji, miernikiem Waszej demencji sa Wasze wpisy na Forach. Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 20:18 Gość portalu: edi napisał(a): > o twojej obiektywnosci? To jest twoje nieobiektywne wrazenie:) Swoja droga, dlaczego wymagasz tego ode mnie na Silesianie? Bedac konsekwentny powinienes wymagac tego od wszystkich, wliczajac w to rowniez dyzurnych "Niemcow", pra? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: somepoint210, a co sadzisz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.04.06, 20:47 czy ja jestem moderatorem tego forum? to wlasnie TY POWNINIES BYC obiektywny, albo? Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 21:03 Gość portalu: edi napisał(a): > czy ja jestem moderatorem tego forum? > to wlasnie TY POWNINIES BYC obiektywny, albo? A ja jestem moderatorem Silesiany? Nie wiedzialem:))) Slezan, co jest do cholery, kto mnie w to wrobil?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi dobra rada IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.04.06, 21:11 mniejsza z tym, ktorego forum jestes administratorem. jednak, jezeli juz jestes jak horagiewka, to radzilbym sie tobie nad soba zastanowic. Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: dobra rada 09.04.06, 21:20 Jaka choragiewka? Czleku, nigdy nie zmusisz mnie do przynaleznosci do jakiejkolwiek strony propagujacej szowinizm. Czy twoje srodowisko wymaga tego od ciebie? Zmien znajomych w takim razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edi Re: dobra rada IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.04.06, 21:23 czyli popierasz "naszego" marcinka? Odpowiedz Link Zgłoś
somepoint210 Re: dobra rada 09.04.06, 21:30 To Marcin32 jest szowinista? W takim razie szowinistami sa tez Eichendorff, Placidus, Herman28, caly nieomal majdan na forum prowincjonalnym itd. Chyba wyraznie napisalem cos wrecz przeciwnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os wylacznie do Ediego 09.04.06, 21:41 Oczywiscie, ze somepoint popiera Marcina. Nie zauwazyles, ze robi z toba kabaret? Marcin nie jest czlonkiem ich grupy (czytaj bandy) ale wyraza ich poglady. Milego wieczoru:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z zaświatów Ślązak kochac Śląsk IP: *.chello.pl 09.04.06, 21:45 -byc dobry Ślązak, Polak kochać Śląsk- być obrzydliwy nacjonalista, przydupas Rydzyka i Giertycha, bratanek Morela i wróg Slezana Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Ślązak kochac Śląsk 09.04.06, 21:53 Oj, masz obsesję. Taki mały, niedowartościowany milik:-). Poproś kogoś, może Cię przytuli:-). Odpowiedz Link Zgłoś
sss9 Re: wylacznie do oppa 09.04.06, 21:46 dla ciebie jest specjalne określenie: "czysty umysł". Odpowiedz Link Zgłoś
oppelner_os Re: wylacznie do sssisia 09.04.06, 22:03 Wsadz sobie te twoje madrosci (czytaj bzdety) w...buty (czytaj trepy) Odpowiedz Link Zgłoś
rico-chorzow Nie czytam do końca,już ta bliskość go degraduje. 09.04.06, 20:28 somepoint210 napisał: > Braineater mieszka w Stanach, dosc blisko mnie, czesto sie odwiedzamy. > Obecnie czasowo przebywa w Katowicach, ale ma tez dom w Kanadzie i na > Sumatrze. Synek jest narodowosci slaskiej, czyli porzadnej, nie jakiejs > tam za przeproszeniem niemieckiej. > Jest w RAS i dzieki Bogu bedzie miala z niego Polska pozytek w roli > konstruktywnego krytyka niedociagniec wszelakich. I jako moderator bedzie > doskonalym uzupelnieniem Setta. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: Kto z wos znou Braineatera ?albo greenhorn ;) 09.04.06, 18:47 ja znam, na ten przykład. A przynajmniej do czasu przeczytania postu Somepointa tak mi się wydawało... Doprecyzowując to, co pisałem już na Katowicach: nie należę do żadnej organizacji onanistów, harcerzy, wszechpolaków, wszechślązaków, wszechniemców, rasiowców, rasistów, zwoleników Śląska od morza do morza. I nie planuję się do nich zapisywać. A linków via wyszukiwarka na głównej powinno pojawić sie około kilkuset P:) Odpowiedz Link Zgłoś
ballest Re: Kto z wos znou Braineatera ?albo greenhorn ;) 09.04.06, 19:50 Braineater, a wiec jestes BIOUY? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: van deer Re: Kto z wos znou Braineatera ?albo greenhorn ;) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.04.06, 19:59 To w ramach poprawnosci proponujesz na moderatora Murzina, ekhm, czarnoskorego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość z zaświatów ballestowi odpowiada brunatny IP: *.chello.pl 09.04.06, 20:20 obok feldgrau to jego ulubione kolory... Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Kto z wos znou Braineatera ?albo greenhorn ;) 09.04.06, 22:53 ballest napisał: > a jesli tak, to podejcie link! > ? aaa.. tiy bys` jusz chciul wiedziec`=wsziystkou zaroz!, te, chopie bier se tou polleku;), jou mys`la cou na FK-S cza zaloz`yc` cus` takiego jak u Wos na FGGG pseudo- chlewik, Braineatera Wsziscy jusz znajoum ud dawna inou tys` jest wyjontek=zbytniou ciekawy;), Odpowiedz Link Zgłoś