Dodaj do ulubionych

Kto z wos znou Braineatera ?albo greenhorn ;)

08.04.06, 23:39
a jesli tak, to podejcie link!
?
Obserwuj wątek
    • somepoint210 Re: Kto z wos znou Braineatera ?albo greenhorn ;) 09.04.06, 00:01
      Braineater mieszka w Stanach, dosc blisko mnie, czesto sie odwiedzamy.
      Obecnie czasowo przebywa w Katowicach, ale ma tez dom w Kanadzie i na
      Sumatrze. Synek jest narodowosci slaskiej, czyli porzadnej, nie jakiejs
      tam za przeproszeniem niemieckiej.
      Jest w RAS i dzieki Bogu bedzie miala z niego Polska pozytek w roli
      konstruktywnego krytyka niedociagniec wszelakich. I jako moderator bedzie
      doskonalym uzupelnieniem Setta.
      • ballest Re: Kto z wos znou Braineatera ?albo greenhorn ;) 09.04.06, 00:10
        Chcesz pedziec, nalezy do Twej frakcji!
        No to gorzi se nom przytrafic nie umiauo!
        Czyli Bredziu, SSSiu i inne instrumenty Jankiela opanowali kolejne forum!
        DANKE!!!
        • somepoint210 Re: Kto z wos znou Braineatera ?albo greenhorn ;) 09.04.06, 00:20
          Frakcji? Jestem wolnym strzelcem, narazajacym sie wielokrotnie na ostracyzm
          moich rodakow:) A poza tym, jezeli juz przy frakcjach jestesmy, slaska frakcja
          gora, powinienes byc zadowolony:))) Czyzby ta prymitywna niemieckosc znowu
          z ciebie wylazila? Wstydz sie.

PS; Balciu, pozostajac przy teoriach spiskowych, czy wiesz dlaczego nie chce
          wspolmoderowac Silesiany? Jak myslisz?:)
        • oppelner_os Re: Kto z wos znou Braineatera ?albo greenhorn ;) 09.04.06, 01:24
          Teraz Ballest dostales jednoznaczne, nieco ironia obleczone potwierdzenie moich
          slow. Probushowska frakcja (czytaj banda) opanowala kolejne forum.
          • somepoint210 Re: Kto z wos znou Braineatera ?albo greenhorn ;) 09.04.06, 03:58
            oppelner_os napisał:

> Teraz Ballest dostales jednoznaczne, nieco ironia obleczone potwierdzenie
            moich
            > slow. Probushowska frakcja (czytaj banda) opanowala kolejne forum.

Niedlugo opanowane zostana wszystkie fora w .de (udzielasz sie na jakims, czy
            znajomosc niemieckiego niezbyt tega:), a potem caly swiat.
            Codzienne zdrowaski i peany na czesc "cudownego" panstwa niemieckiego bedziecie
            wtedy odprawiac w konspirze:) Bibula i takie tam:)
            • Gość: ziga Re: Kto z wos znou Braineatera ?albo greenhorn ;) IP: 62.159.154.* 09.04.06, 07:06
              My nie Polacken co by w konspiracja robic, hehe. Takie robotki zostawioy wom
              Polockom, hehe
              • Gość: gość z zaświatów wy ino w Auschwitz porządek z żydkami robić! IP: *.chello.pl 09.04.06, 18:04
                wy być prawdziwe bohatery!!!
            • oppelner_os Re: Kto z wos znou Braineatera ?albo greenhorn ;) 09.04.06, 13:20
              My nie wiemy co to konspira a zdrowaski to rowniez wasza specjalnosc.
      • Gość: edi somepoint210, a co sadzisz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.04.06, 20:04
        somepoint210 napisał:
        > czyli porzadnej, nie jakiejs tam za przeproszeniem niemieckiej.

o twojej obiektywnosci? czy osobie inteligentej wypada cos takiego napsiac?
        • Gość: van deer Re: somepoint210, a co sadzisz IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.04.06, 20:07
          Od kiedy poczucie humoru jest lub ma byc obiektywne? Trzeba byc go pozbawionym
          by nie zrozumiec jakie mial wtedy intencje.

PS. Some210 twierdzi, ze ma paszport niemiecki, jakby to cokolwiek znaczylo:)
          • sss9 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 20:16
            Gość portalu: van deer napisał(a):

> Od kiedy poczucie humoru jest lub ma byc obiektywne? Trzeba byc go pozbawionym
            > by nie zrozumiec jakie mial wtedy intencje.
            >
            > PS. Some210 twierdzi, ze ma paszport niemiecki, jakby to cokolwiek znaczylo:)

z tym paszportem... to jednak coś znaczy. otóż, w świetle licznych wypowiedzi
            somepointa, ten paszport się mu nie należy.
            • somepoint210 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 20:21
              Jak najbardziej sie nalezy, moze sie rowniez okazac, ze jedynym prawdziwym
              Niemcem na Silesianie jestem ja:)))
              • sss9 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 20:23
                dla tutejszych prawdziwych Niemców jesteś skreślony i nic ci się nie należy. :)))
                • somepoint210 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 20:24
                  Aaaa, tu jest pies pogrzebany, poniewaz oni sa "prawdziwymi Niemcami":)
          • somepoint210 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 20:22
            Gość portalu: van deer napisał(a):

> Od kiedy poczucie humoru jest lub ma byc obiektywne? Trzeba byc go
            pozbawionym
            > by nie zrozumiec jakie mial wtedy intencje.

To gadalo piwo irlandzkie:)
          • Gość: edi Re: somepoint210, a co sadzisz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.04.06, 20:26
            a ja mam (z roznych powodow :) tez paschport polski). czy ja musze kochac
            polske?
            • somepoint210 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 20:27
              Gość portalu: edi napisał(a):

> a ja mam (z roznych powodow :) tez paschport polski). czy ja musze kochac
              > polske?

A ktos ci kaze? Wyglada raczej, ze sam do niej lgniesz:))) Stara milosc nie
              rdzewieje, pra?
            • sss9 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 20:27
              nikt cię nie zmusza do posiadania tegoż. możesz oddać bądź spieniężyć na bazarku.
              • Gość: edi Re: somepoint210, a co sadzisz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.04.06, 20:37
                na taka odpiedz czekalem. Wy (przynajmniej niektorzy :) macie paszport
                niemiecki, aby wam bylo lepiej, a ja zachowalem paszport polski, by uhronic sie
                przed takimi nacjonalistami, jak np. marcin32, ktorzy najwyrazniej sa za
                poswieceniem oficjalnej tablicy "uzasadniajacej wypedzenia Niemcow" w Lichyniu,
                albo w innym zascianku.
                • Gość: edi przyklad IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.04.06, 20:37
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=639&w=39990808
                • sss9 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 20:40
                  :))) nie bardzo wiem jak posiadanie polskiegopaszportu ma cię uchronić przed
                  kimkolwiek...
                  a Licheń, to już nie taki zaścianek. polecam wycieczkę, wrażenia są nie do
                  zapomnienia.
                  • Gość: edi Re: somepoint210, a co sadzisz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.04.06, 20:42
                    sss9 napisał:
                    > :))) nie bardzo wiem jak posiadanie polskiegopaszportu ma cię uchronić przed
                    > kimkolwiek...
                    pomysl po prostu :))))

> a Licheń, to już nie taki zaścianek. polecam wycieczkę, wrażenia są nie do
                    > zapomnienia.
                    o.K.
                    :))))))))))
                    • sss9 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 20:49
                      myślenie nie ma tu nic do rzeczy. paszport nie chroni i tyle.
                • somepoint210 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 21:02

> na taka odpiedz czekalem. Wy (przynajmniej niektorzy :) macie paszport
                  > niemiecki, aby wam bylo lepiej (...)

Problem w tym, ze ty traktujesz otrzymanie niemieckiego paszportu jako wygrana
                  na loterii, jako nieomal sacrum. Jako cos, co zdarzylo sie w twoim zyciu
                  najlepszego i teraz bedziesz piescil go w dloniach, przytulal, glaskal,
                  calowal, spal z nim, dotykal kieszeni, sprawdzajac na piersi w marynarce,
                  albo na pupie w spodniach, ze obywatelstwo niemieckie to nie uluda
                  i do tego dziekujac kazdego dnia panstwu niemieckiemu, ze raczylo ci dac do
                  reki te swietosc:)
                  • Gość: edi Re: somepoint210, a co sadzisz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.04.06, 21:04
                    ...daß das Tor offen bleibt. Ich hoffe, daß du die Problematik der "Deutschen
                    Frage" kennst...
                    • somepoint210 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 21:15
                      Nie rozumiem, dlaczego czekasz, zostawiajac sobie droge awaryjna, jaka jest
                      polski paszport? Przeciez juz teraz mozesz sie starac o odzyskanie majatku
                      itp., jestes wszak obywatelem polskim. Czekasz na jakis grom z jasnego nieba,
                      ktory zmusi Polske...do czego?:)
                      • sss9 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 21:19
                        nieee some, on dzierży w garści polski paszport na wypadek łapanki Niemców
                        zorganizowanej przez marcina. wtedy pokaże polski pass i jest u siebie, swój,
                        wyluzowany...
                        • Gość: edi Re: somepoint210, a co sadzisz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.04.06, 21:22
                          sss9 napisał:
                          > nieee some, on dzierży w garści polski paszport na wypadek łapanki Niemców
                          > zorganizowanej przez marcina. wtedy pokaże polski pass i jest u siebie, swój,
                          > wyluzowany...

na przyklad :)))
                          ale powiedz szczerze, ssss, swiadzy to o Polakch czy tez o Niemcach?
                          • sss9 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 21:24
                            jeśli poważnie tak traktujesz polski paszport, to świadczy jednak o tobie.
                            precyzyjniej rzecz ujmując, przydałby się dłuższy wypoczynek.
                            • oppelner_os do sssisisika 09.04.06, 22:05
                              Tobie juz zaden "wypoczynek" nie pomoze, he he
                      • Gość: edi Re: somepoint210, a co sadzisz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.04.06, 23:31
                        somepoint210 napisał:
                        > Nie rozumiem, dlaczego czekasz, zostawiajac sobie droge awaryjna, jaka jest
                        > polski paszport? Przeciez juz teraz mozesz sie starac o odzyskanie majatku
                        > itp., jestes wszak obywatelem polskim. Czekasz na jakis grom z jasnego nieba,
                        > ktory zmusi Polske...do czego?:)

NIE ROZUMIESZ?! :)))
                        DROGA AWARYJNA?!!! :)))

??? czy ty wiesz, jak nikle sa szense odzyskania SWOJEGO! bez polskiego
                        paszportu??!!!
                        • somepoint210 Re: somepoint210, a co sadzisz 10.04.06, 04:55
                          Czy ty czytasz posty, ktore sa kierowane do ciebie? A co ja napisalem?
                          Przeciez podkreslilem, ze nie powinienes czekac "na-nie-wiadomo-co", zwlaszcza,
                          ze jestes posiadaczem obywatelstwa polskiego i szorowac do sadu po swoje, bo
                          inaczej zapytam po cholere ci ta uchylona furtka?:)
                          Trzymac w reku polski paszport i nie walczyc o majatek w sadzie...to chyba
                          jakas forma biczowania:) Jak tak bedziesz czekal na jakies decyzje firm
                          prawniczych zwiazanych z ziomkostwami, to obawiam sie, ze nic nie wskorasz.
                          A i ksiegi wieczyste sa sukcesywnie uzupelniane:) Do sadu marsz:) Po majatek:)
                          • ballest Re: somepoint210, a co sadzisz 10.04.06, 08:14
                            Chopcy obywatelstwo nie je wazne, bo ono nie jest miernikiem Waszej demencji,
                            miernikiem Waszej demencji sa Wasze wpisy na Forach.
        • somepoint210 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 20:18

> o twojej obiektywnosci?

To jest twoje nieobiektywne wrazenie:)
          Swoja droga, dlaczego wymagasz tego ode mnie na Silesianie?
          Bedac konsekwentny powinienes wymagac tego od wszystkich, wliczajac w to
          rowniez dyzurnych "Niemcow", pra?
          • Gość: edi Re: somepoint210, a co sadzisz IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.04.06, 20:47
            czy ja jestem moderatorem tego forum?
            to wlasnie TY POWNINIES BYC obiektywny, albo?
            • somepoint210 Re: somepoint210, a co sadzisz 09.04.06, 21:03

> czy ja jestem moderatorem tego forum?
              > to wlasnie TY POWNINIES BYC obiektywny, albo?

A ja jestem moderatorem Silesiany? Nie wiedzialem:))) Slezan, co jest do
              cholery, kto mnie w to wrobil?:)
              • Gość: edi dobra rada IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.04.06, 21:11
                mniejsza z tym, ktorego forum jestes administratorem. jednak, jezeli juz jestes
                jak horagiewka, to radzilbym sie tobie nad soba zastanowic.
                • somepoint210 Re: dobra rada 09.04.06, 21:20
                  Jaka choragiewka? Czleku, nigdy nie zmusisz mnie do przynaleznosci do
                  jakiejkolwiek strony propagujacej szowinizm. Czy twoje srodowisko wymaga
                  tego od ciebie? Zmien znajomych w takim razie.
                  • Gość: edi Re: dobra rada IP: *.dip0.t-ipconnect.de 09.04.06, 21:23
                    czyli popierasz "naszego" marcinka?
                    • somepoint210 Re: dobra rada 09.04.06, 21:30
                      To Marcin32 jest szowinista? W takim razie szowinistami sa tez Eichendorff,
                      Placidus, Herman28, caly nieomal majdan na forum prowincjonalnym itd.

Chyba wyraznie napisalem cos wrecz przeciwnego:)
                    • oppelner_os wylacznie do Ediego 09.04.06, 21:41
                      Oczywiscie, ze somepoint popiera Marcina. Nie zauwazyles, ze robi z toba kabaret?
                      Marcin nie jest czlonkiem ich grupy (czytaj bandy) ale wyraza ich poglady.

Milego wieczoru:)
                      • Gość: gość z zaświatów Ślązak kochac Śląsk IP: *.chello.pl 09.04.06, 21:45
                        -byc dobry Ślązak, Polak kochać Śląsk- być obrzydliwy nacjonalista, przydupas Rydzyka i Giertycha, bratanek Morela i wróg Slezana
                        • slezan Re: Ślązak kochac Śląsk 09.04.06, 21:53
                          Oj, masz obsesję. Taki mały, niedowartościowany milik:-).
                          Poproś kogoś, może Cię przytuli:-).
                          • oppelner_os Buhahahaha:))))))))))))))) 09.04.06, 22:02
                      • sss9 Re: wylacznie do oppa 09.04.06, 21:46
                        dla ciebie jest specjalne określenie: "czysty umysł".
                        • oppelner_os Re: wylacznie do sssisia 09.04.06, 22:03
                          Wsadz sobie te twoje madrosci (czytaj bzdety) w...buty (czytaj trepy)
      • rico-chorzow Nie czytam do końca,już ta bliskość go degraduje. 09.04.06, 20:28
        somepoint210 napisał:

> Braineater mieszka w Stanach, dosc blisko mnie, czesto sie odwiedzamy.
        > Obecnie czasowo przebywa w Katowicach, ale ma tez dom w Kanadzie i na
        > Sumatrze. Synek jest narodowosci slaskiej, czyli porzadnej, nie jakiejs
        > tam za przeproszeniem niemieckiej.
        > Jest w RAS i dzieki Bogu bedzie miala z niego Polska pozytek w roli
        > konstruktywnego krytyka niedociagniec wszelakich. I jako moderator bedzie
        > doskonalym uzupelnieniem Setta.
    • braineater Re: Kto z wos znou Braineatera ?albo greenhorn ;) 09.04.06, 18:47
      ja znam, na ten przykład. A przynajmniej do czasu przeczytania postu Somepointa
      tak mi się wydawało...
      Doprecyzowując to, co pisałem już na Katowicach: nie należę do żadnej
      organizacji onanistów, harcerzy, wszechpolaków, wszechślązaków, wszechniemców,
      rasiowców, rasistów, zwoleników Śląska od morza do morza. I nie planuję się do
      nich zapisywać.
      A linków via wyszukiwarka na głównej powinno pojawić sie około kilkuset

P:)
      • ballest Re: Kto z wos znou Braineatera ?albo greenhorn ;) 09.04.06, 19:50
        Braineater, a wiec jestes BIOUY?
        • Gość: van deer Re: Kto z wos znou Braineatera ?albo greenhorn ;) IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.04.06, 19:59
          To w ramach poprawnosci proponujesz na moderatora Murzina, ekhm, czarnoskorego?
          • Gość: gość z zaświatów ballestowi odpowiada brunatny IP: *.chello.pl 09.04.06, 20:20
            obok feldgrau to jego ulubione kolory...
    • builder Re: Kto z wos znou Braineatera ?albo greenhorn ;) 09.04.06, 22:53
      ballest napisał:

> a jesli tak, to podejcie link!
      > ?

aaa.. tiy bys` jusz chciul wiedziec`=wsziystkou zaroz!,
      te, chopie bier se tou polleku;),
      jou mys`la cou na FK-S cza zaloz`yc` cus` takiego jak u Wos na FGGG pseudo-
      chlewik,

Braineatera Wsziscy jusz znajoum ud dawna inou tys` jest wyjontek=zbytniou
      ciekawy;),

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka