Gość: Ed IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 00:29 Wybił pierwszy tysuiąc. Według moich obliczeń tym milenijnym postem wysłanym na na forum Klubu Forumowicza był post narożny'ego wysłany o 23.58. Gratuluję !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Oooooo!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 07:27 oso - nie sprzeciwiaj się, Ed może być naszym sędzią forumowskim :) zgadzasz się Ed ? narożny - pewnie uciekł z part by włąsnie zdobyć szczyt kiedy zaczynamy gratulować ? a teraz do pracy mimo soboty Odpowiedz Link Zgłoś
thor_tr Re: Oooooo!!!!! 14.02.04, 08:15 Narożny,gratulacje. Piwko za 1000 przy następnym spotkaniu:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oooooo Milenium i jego historia !!!!! :-) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 11:52 13.02.2004 23:28 - mamut sygnalizuje brak 2 postów do określenia kogoś tysięcznikiem; 13.02.2004 23:56 - narozny wyraża uznanie dla Zbyszka za wykonania "kawała" :) dobrej roboty. Przyłączam się do tych słów uznania dla Zbyszka od pierwszego "wejrzenia" sprawiajacego człowieka o otwartej radosnej duszy, ciekawego świata i konsenkwentnego realizatora stawianych sobie zadań; 13.02.2004 23:58 - narożny informuje o zawartości linku wskazanego pod adrezem w wątku Muzyka na 102 "Mietek Folk". Był to właśnie ostatni post, jaki znalazłem po ukazaniu sie informacji "Klub Forumowicza(1000)" po włączeniu komputera po północy. Jak się narożny'emu udało będąc na party jednocześnie wysłać dwa osty tego nie wiem. Dawano, bardzo dawno temu też marzyłem o opanowaniu umiejetności Samanty. Jak wynika to z pustu oso1, narożny nie bawiąc się w zawiłości tej formy wyobraźni, po prostu wprowadził ją w czyn i już :-)). A co do mego sędziowania Ritko, brak mi jest jeszcze wieli prerogatyw do pelnienia tak zaszczytnych funkcji. Zresztą gdzieś mi przelatuje w pamięci kawałek melodii z niewielka zapamietana treścią "...sędziami wówczas bedziemy my..." czy coś takiego :). Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz gratuluję narożny'emy, chyba że te moje forumowe dociekliwości ze względu na popełnione i nie zauważone błedy o kant... Do spotkania w eNce. Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek07 Re: Oooooo Milenium i jego historia !!!!! :-) 14.02.04, 18:51 Dziekuje... Ed- bezskutecznie usilowalem dodzwonic sie do Ciebie na wszystkie trzy telefony... Szkoda ze nie byles w piatek w eNce... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Oooooo Milenium i jego historia !!!!! :-) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 20:03 no nie, usmiałam się tak, że musiałam się kontrolować ze śmiechem - takiego bilingu rozmów nie spodziewałam się ;)))))))))))))))Ed Masz talent, jesteś skrupulatny i zastanawiam sie nad funkcją dla ciebie. Jeśli nie zadowolony byłbyś z funkci sędziego jest też miejsce dla kronikarza forum. Zmierzyć sie z Gall Anonimem to jest wielkie wyzwanie - przyjmujesz funkcję ? :))))) Czyli pierwsze 1000 zrobił narożny , są dowody na to i bezapelacyjnie wygrał :) Gratulacje ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Oooooo Milenium i jego historia !!!!! :-) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.02.04, 03:09 Miła Ritko. Życie zafundowało mi znak barana :o)). Też miłe zwiarzę i rogi ma bardziej przyjazne jak koziorożec. Uważam to za duży plus ze strony lusu, aczkoilwiek nie wiele w tym wszystkim miałem w tym do powiedzenia. No może sama data urodzin może wprowadzać pewne usprawiedliwienia dla radości życia (w tym aspekcie greka jest nie do przebicia). Czy z wielu dostepnych możliwości funkcja mruczącego kotka może być wzieta pod uwagę? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Do zbyszek07 IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.02.04, 03:15 Wybacz, ale byłem po prostu poza zasięgiem. A komóry po prostu nie doceniłem zbytnio ufając akumulatorowi :o((. Paskudny błąd gracza zbyt nisko opuczszającego lewą :-)). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Do zbyszek07i Ed IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.02.04, 21:59 namiary są, koszulki są i 1000 post - czyli imprezka gotowa :) Strasznie mi sie podoba funkcja mruczącego kotka, aż zazdroszczę, czy mógłbyś mi tą funkcję odsprzedać ? jakie jeszcze sa funkcje do rozdania ? może cień orła obejmiesz ? ;))))))))) narazie peltraktuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Insygnia Mruczącego Kotka IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 00:48 Gość portalu: rita napisał(a): > Strasznie mi sie podoba funkcja mruczącego kotka, aż zazdroszczę, czy mógłbyś > mi tą funkcję odsprzedać ? Ritko, damom nie odmawiam a zaszczytny tytuł i jeszcze nie zaakceptowane insygnia przekażę z przyjemnością i ku chwale Klubu Forumowicza na najbliższym spotkaniu :-)). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Insygnia Mruczącego Kotka IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 21:50 a jakie to są insygnia mruczącego kotka ? taśma z nagraniem ? idy marcowe ? może jednak zostawię ci ten zaszczytny tutuł - mruczący kotek bardzo pasuje do Ciebie i funkcja wdzięczna ja się grubo zastanawiam nad funkcją wierny pies :) tylko nie wiem jakie są jego insygnia i jak będzie współpracował pies z kotem ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rita Re: Insygnia Mruczącego Kotka IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.02.04, 20:52 Ed - dzisiaj rano powiedziałam sobie Eureka - bo wiesz dlaczego, bo zrozumiałam funkcję mruczącego kotka. Zdecydowałam się Ci ją zostawić. W/G mnie kotek mruczy wtenczas , kiedy jest głaskany . Funkcja ta jest bardzo wdzięczna i piękna , nadasz klubowi nową rangę:). pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś