Dodaj do ulubionych

Oooooo!!!!!

IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 00:29
Wybił pierwszy tysuiąc. Według moich obliczeń tym milenijnym postem wysłanym
na na forum Klubu Forumowicza był post narożny'ego wysłany o 23.58.
Gratuluję !!!
Obserwuj wątek
    • oso1 Re: Oooooo!!!!! 14.02.04, 03:27
      Przecież "narożny" był na party!
      • Gość: rita Re: Oooooo!!!!! IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 07:27
        oso - nie sprzeciwiaj się, Ed może być naszym sędzią forumowskim :)
        zgadzasz się Ed ?

narożny - pewnie uciekł z part by włąsnie zdobyć szczyt
        kiedy zaczynamy gratulować ?
        a teraz do pracy mimo soboty
        • thor_tr Re: Oooooo!!!!! 14.02.04, 08:15
          Narożny,gratulacje.
          Piwko za 1000 przy następnym spotkaniu:-)))
          • lecart Re: Oooooo!!!!! 14.02.04, 10:35
            nawet 2 pivka :)
            • Gość: Ed Re: Oooooo Milenium i jego historia !!!!! :-) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 11:52
              13.02.2004 23:28 - mamut sygnalizuje brak 2 postów do określenia kogoś
              tysięcznikiem;
              13.02.2004 23:56 - narozny wyraża uznanie dla Zbyszka za wykonania "kawała" :)
              dobrej roboty. Przyłączam się do tych słów uznania dla Zbyszka od
              pierwszego "wejrzenia" sprawiajacego człowieka o otwartej radosnej duszy,
              ciekawego świata i konsenkwentnego realizatora stawianych sobie zadań;
              13.02.2004 23:58 - narożny informuje o zawartości linku wskazanego pod adrezem
              w wątku Muzyka na 102 "Mietek Folk".

Był to właśnie ostatni post, jaki znalazłem po ukazaniu sie informacji "Klub
              Forumowicza(1000)" po włączeniu komputera po północy.

Jak się narożny'emu udało będąc na party jednocześnie wysłać dwa osty tego nie
              wiem. Dawano, bardzo dawno temu też marzyłem o opanowaniu umiejetności Samanty.
              Jak wynika to z pustu oso1, narożny nie bawiąc się w zawiłości tej formy
              wyobraźni, po prostu wprowadził ją w czyn i już :-)).

A co do mego sędziowania Ritko, brak mi jest jeszcze wieli prerogatyw do
              pelnienia tak zaszczytnych funkcji. Zresztą gdzieś mi przelatuje w pamięci
              kawałek melodii z niewielka zapamietana treścią "...sędziami wówczas bedziemy
              my..." czy coś takiego :).

Pozdrawiam wszystkich i jeszcze raz gratuluję narożny'emy, chyba że te moje
              forumowe dociekliwości ze względu na popełnione i nie zauważone błedy o kant...

Do spotkania w eNce.
              • zbyszek07 Re: Oooooo Milenium i jego historia !!!!! :-) 14.02.04, 18:51
                Dziekuje...
                Ed- bezskutecznie usilowalem dodzwonic sie do Ciebie
                na wszystkie trzy telefony...
                Szkoda ze nie byles w piatek w eNce...
                :-)
                • Gość: rita Re: Oooooo Milenium i jego historia !!!!! :-) IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 14.02.04, 20:03
                  no nie, usmiałam się tak, że musiałam się kontrolować ze śmiechem - takiego
                  bilingu rozmów nie spodziewałam się ;)))))))))))))))Ed
                  Masz talent, jesteś skrupulatny i zastanawiam sie nad funkcją dla ciebie.
                  Jeśli nie zadowolony byłbyś z funkci sędziego jest też miejsce dla kronikarza
                  forum. Zmierzyć sie z Gall Anonimem to jest wielkie wyzwanie - przyjmujesz
                  funkcję ? :)))))
                  Czyli pierwsze 1000 zrobił narożny , są dowody na to i bezapelacyjnie wygrał :)
                  Gratulacje !
                  • Gość: Ed Re: Oooooo Milenium i jego historia !!!!! :-) IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.02.04, 03:09
                    Miła Ritko. Życie zafundowało mi znak barana :o)). Też miłe zwiarzę i rogi ma
                    bardziej przyjazne jak koziorożec. Uważam to za duży plus ze strony lusu,
                    aczkoilwiek nie wiele w tym wszystkim miałem w tym do powiedzenia. No może sama
                    data urodzin może wprowadzać pewne usprawiedliwienia dla radości życia (w tym
                    aspekcie greka jest nie do przebicia). Czy z wielu dostepnych możliwości
                    funkcja mruczącego kotka może być wzieta pod uwagę?

Pozdrawiam
                • Gość: Ed Re: Do zbyszek07 IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 15.02.04, 03:15
                  Wybacz, ale byłem po prostu poza zasięgiem. A komóry po prostu nie doceniłem
                  zbytnio ufając akumulatorowi :o((. Paskudny błąd gracza zbyt nisko
                  opuczszającego lewą :-)).

Pozdrawiam
                  • zbyszek07 Re: Do zbyszek07 15.02.04, 18:31
                    Mam tylko namiary stacjonarne...
                    :-)
                    • Gość: rita Re: Do zbyszek07i Ed IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 15.02.04, 21:59
                      namiary są, koszulki są i 1000 post - czyli imprezka gotowa :)
                      Strasznie mi sie podoba funkcja mruczącego kotka, aż zazdroszczę, czy mógłbyś
                      mi tą funkcję odsprzedać ?
                      jakie jeszcze sa funkcje do rozdania ?
                      może cień orła obejmiesz ? ;)))))))))
                      narazie peltraktuję :)
                      • Gość: Ed Re: Insygnia Mruczącego Kotka IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 00:48
                        Gość portalu: rita napisał(a):

> Strasznie mi sie podoba funkcja mruczącego kotka, aż zazdroszczę, czy mógłbyś
                        > mi tą funkcję odsprzedać ?
                        Ritko, damom nie odmawiam a zaszczytny tytuł i jeszcze nie zaakceptowane
                        insygnia przekażę z przyjemnością i ku chwale Klubu Forumowicza na najbliższym
                        spotkaniu :-)).

Pozdrawiam
                        • Gość: rita Re: Insygnia Mruczącego Kotka IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 21:50
                          a jakie to są insygnia mruczącego kotka ?
                          taśma z nagraniem ?
                          idy marcowe ?
                          może jednak zostawię ci ten zaszczytny tutuł - mruczący kotek bardzo pasuje do
                          Ciebie i funkcja wdzięczna
                          ja się grubo zastanawiam nad funkcją wierny pies :)
                          tylko nie wiem jakie są jego insygnia i jak będzie współpracował pies z kotem ?
                          pozdrawiam
                          • Gość: rita Re: Insygnia Mruczącego Kotka IP: *.biezanow.sdi.tpnet.pl 17.02.04, 20:52
                            Ed - dzisiaj rano powiedziałam sobie Eureka - bo wiesz dlaczego, bo zrozumiałam
                            funkcję mruczącego kotka. Zdecydowałam się Ci ją zostawić. W/G mnie kotek
                            mruczy wtenczas , kiedy jest głaskany . Funkcja ta jest bardzo wdzięczna i
                            piękna , nadasz klubowi nową rangę:).
                            pozdrawiam

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka