Dodaj do ulubionych

Przeciążenie sysytemu w PKO

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.02, 14:10
Kompletna blokada. Kartą płacić nie można, bankomaty nieczynne, bank do 13-
tej. Hmmmm.... czyzby czas na zmianę banku?
Obserwuj wątek
    • Gość: detritus Re: Przeciążenie sysytemu w PKO IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 21.12.02, 15:05
      Czas na zmiane byl juz dawno ;o))))
      Kiedys mialem tam konto, ale nie bylo to na moje nerwy.
      Jak mawiala kolezanka z Polcardu: "Sa banki i jest PKO" ;o)))
    • Gość: theedge Re: Przeciążenie sysytemu w PKO IP: *.tvk.tpsa.pl 21.12.02, 21:45
      Dajcie spokoj, bo znajac zycie do niezly ochrzan dostana jak zwykle zwykli
      pracownicy. Ktos musi przeciez beknac za bledy swoich przelozonych, a PKO
      (jako ostatni polski bastion bankowosci - hehe) to przeciez przechowalnia
      takich starych pseudofachowcow. Pare lat temu, jak powstawaly banki prywatne,
      kto mogl to uciekal do innych bankow a w PKO na tzw. stolkach zostali
      najlepsi z najlepszych ;-) Na szczescie bank ma wejsc na gielde to sie zrobi
      pewnie troche normalnie, mam nadzieje tylko ze planowane 20-tys. redukcje
      obejma niekompetenych i leniwych a nie porzadnych pracownikow.
      P.S. Ale jak to mowia - nadzieja matka... ;-)
    • Gość: pioter Re: Przeciążenie sysytemu w PKO IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 22.12.02, 09:31
      A ja od 10 lat mam konto w PKO BP SA i nie narzekam. Widziałem kłopoty
      znajomych z KB PBI SA, PKO SA, BG, BGŻ i zaręczam, że są one znacznie większe.
      Zresztą obecnie ponad połowa moich przyjaciół przeniosła się z innych banków do
      PKO BP i jest bardziej zadowolona niż poprzednio. A wpadki zdarzają się każdemu.
      • Gość: theedge Re: Przeciążenie sysytemu w PKO IP: *.tvk.tpsa.pl 22.12.02, 19:41
        A to ciekawe. Z tego co wiem wszyscy uciekaja z PKO. Przeciez to typowy bank
        kolchoz - a jego glowna cecha sa nieustajace kolejki ;-) No coz, ale jak
        lubisz sobie postac... ;-)
        • Gość: pioter Re: Przeciążenie sysytemu w PKO IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 22.12.02, 21:31
          Kolejki!?!?!?!?!?!?!?!?! No to zapraszm cię do PKO SA przy 1 Maja. Wtedy może
          zobaczysz, co to kolejki. Choć nie wiem, czy KB PBI SA przy Wojska Polskiego
          nie jest lepszy ...
          • Gość: theedge Re: Przeciążenie sysytemu w PKO IP: *.tvk.tpsa.pl 23.12.02, 06:30
            No masz racje, w PKO SA jest niezle pod tym wzgledem ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka