Dodaj do ulubionych

komorka LG C3310

IP: *.barczewo.macrosat.pl 27.05.06, 08:43
Co myślicie o komorce LG C3310.
Mąż chce ją kupić dla mnie na urodziny.
Czy może lepiej zdecydować się na inny model.
Obserwuj wątek
    • mameluch Re: komorka LG C3310 27.05.06, 08:55
      lepiej zdecydować się na inne forum
      • psg2 Re: komorka LG C3310 27.05.06, 17:27
        proponuje zmienic,pracuje kilka lat w komorkach i od razu ci powiem ze LG wogole
        to szmelc,nic do niej nie dokupisz a jak sie zepsuje to licz sie z droga
        naprawa.......przykre ale naprawde prawdziwe
        • Gość: gosc Re: komorka LG C3310 IP: *.l.pppool.de 28.05.06, 23:03
          A ta komorka to murowana czy z drewna, bo jak z drewna to w zimie do kitu.
        • Gość: graża Re: komorka LG C3310 IP: *.barczewo.macrosat.pl 29.05.06, 08:58
          To jaką proponujesz inną. Chciałam koniecznie,
          żeby była "zamykana , no taka z klapką".
          Wiem jedno niechcę Noki.
          • spacyja Re: komorka LG C3310 29.05.06, 09:20
            Witam

Wymienie Ci pare zalet i wad, ktore ja uważam za najwazniejsze:

Zalety: dobra jakosc zdjec, mozna zrobic ich az 900 (ale im wiecej tym telefon
            wolniej chodzi), mozna je robic na roznych tłach, aparat ma zoom i jescze kilka
            bajerow, nieraz flasha wykorzystuje jako latarke ;-) - ma mocne swiatło; duza
            pamiec na smsy, to co jest dla mnie wazne tez to słownik i mozliwosc
            zapisywania slow do niego, bardzo ładna polifonia (ja mam posciagane dzwonki
            ktore puszczane np. na nokiach czy innych brzmia o wiele wiele gorzej...)

wady:
            Najwieksza wada - nie ma podczerwieni ani blutootha!!
            nie mozna zmienic dzwieku budzika ani wiadomosci (jest tylko kilka do wyboru),
            no i zablokowała mi sie jedna funkcja w telefonie (po 7 miesiącach użytkowania -
            funkcja "ostatnie numery" przy wysylaniu wiadomosci.....)

Ale ogolnie nie narzekam, wiadomo LG nie jest najlepsze jak na telefony
            komorkowe, ale ja tez nie jestem zwolenniczka Nokii..
            • psg2 Re: komorka LG C3310 29.05.06, 12:59
              jesli z klapka to moze jakis Samsung?
              sa bardzo ladne,kobiece,dosc solidne,oczywiscie te z klapka nie wiem czy wiesz
              sa narazone na zerwanie tasmy a taka tasme musisz wymienic z calym
              wyswietlaczem,czyli koszt dosc duzy......no ale czym drozszy samsung tym
              mniejsze ryzyko zerwania owej tasmy
              sa tez z klapka motorole ale to juz takie starsze wersje i jakies siemensy,ale
              najwiekszy wybor ma wlasnie samsung
              • Gość: graża Re: komorka LG C3310 IP: *.barczewo.macrosat.pl 29.05.06, 13:46
                Zrobiliście dla mnie zamęt w głowie.
                Do tej pory wiedziałam co chcę, a teraz mam coraz więcej wątpliwości
                na którą się zdecydować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka