Gość: graża IP: *.barczewo.macrosat.pl 27.05.06, 08:43 Co myślicie o komorce LG C3310. Mąż chce ją kupić dla mnie na urodziny. Czy może lepiej zdecydować się na inny model. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mameluch Re: komorka LG C3310 27.05.06, 08:55 lepiej zdecydować się na inne forum Odpowiedz Link Zgłoś
psg2 Re: komorka LG C3310 27.05.06, 17:27 proponuje zmienic,pracuje kilka lat w komorkach i od razu ci powiem ze LG wogole to szmelc,nic do niej nie dokupisz a jak sie zepsuje to licz sie z droga naprawa.......przykre ale naprawde prawdziwe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: komorka LG C3310 IP: *.l.pppool.de 28.05.06, 23:03 A ta komorka to murowana czy z drewna, bo jak z drewna to w zimie do kitu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graża Re: komorka LG C3310 IP: *.barczewo.macrosat.pl 29.05.06, 08:58 To jaką proponujesz inną. Chciałam koniecznie, żeby była "zamykana , no taka z klapką". Wiem jedno niechcę Noki. Odpowiedz Link Zgłoś
spacyja Re: komorka LG C3310 29.05.06, 09:20 Witam Wymienie Ci pare zalet i wad, ktore ja uważam za najwazniejsze: Zalety: dobra jakosc zdjec, mozna zrobic ich az 900 (ale im wiecej tym telefon wolniej chodzi), mozna je robic na roznych tłach, aparat ma zoom i jescze kilka bajerow, nieraz flasha wykorzystuje jako latarke ;-) - ma mocne swiatło; duza pamiec na smsy, to co jest dla mnie wazne tez to słownik i mozliwosc zapisywania slow do niego, bardzo ładna polifonia (ja mam posciagane dzwonki ktore puszczane np. na nokiach czy innych brzmia o wiele wiele gorzej...) wady: Najwieksza wada - nie ma podczerwieni ani blutootha!! nie mozna zmienic dzwieku budzika ani wiadomosci (jest tylko kilka do wyboru), no i zablokowała mi sie jedna funkcja w telefonie (po 7 miesiącach użytkowania - funkcja "ostatnie numery" przy wysylaniu wiadomosci.....) Ale ogolnie nie narzekam, wiadomo LG nie jest najlepsze jak na telefony komorkowe, ale ja tez nie jestem zwolenniczka Nokii.. Odpowiedz Link Zgłoś
psg2 Re: komorka LG C3310 29.05.06, 12:59 jesli z klapka to moze jakis Samsung? sa bardzo ladne,kobiece,dosc solidne,oczywiscie te z klapka nie wiem czy wiesz sa narazone na zerwanie tasmy a taka tasme musisz wymienic z calym wyswietlaczem,czyli koszt dosc duzy......no ale czym drozszy samsung tym mniejsze ryzyko zerwania owej tasmy sa tez z klapka motorole ale to juz takie starsze wersje i jakies siemensy,ale najwiekszy wybor ma wlasnie samsung Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graża Re: komorka LG C3310 IP: *.barczewo.macrosat.pl 29.05.06, 13:46 Zrobiliście dla mnie zamęt w głowie. Do tej pory wiedziałam co chcę, a teraz mam coraz więcej wątpliwości na którą się zdecydować. Odpowiedz Link Zgłoś