koobra 26.01.03, 12:17 coś niewątpliwie ruszyło się na forum ,ciekawe tylko czy w lidzbarku wiedzą o tym ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_1 Re: teraz 600 26.01.03, 12:35 To jeszcze raz ja, ale mi się przypomiało... Koobra, przez weekend, to głownie my nabijamy licznik.... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: teraz 600 26.01.03, 12:34 W Lidzbarku każdy chciałby się wyrwać i jesli zagląda na jakieś formu, to z pewnością nie lidzbarskie. Ale może to i lepiej. dzięki temu "nasz" Lidzbark jest taki magiczny, pamiętamy go z dawnych lat i jest cudownie.... Uwielbiam lasy koło szkoły oraz okolice "Rumuna" - tamjest tak pięknie... No i oczywiście Kłębowo - z tamtych czasów. Dlatego tez osobiście bardziej odpowiada mi to grono i nie tęsknię za obecnymi mieszkańcami LW. :-)))) Jedno jest lepsze - takiego łącza jak tu, nie mam w Krakowie. Tutaj ten internet hula jak dziki - i to mi się podoba :-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: teraz 600 26.01.03, 18:38 jeju nie wiedzialam ze tak sie do roboty wezmiecie 600 na karku))))Ja juz po egzaminach i zaliczeniach-do przodu.Jeszcze w lutym mam 2 ale mysle ze to pryszcz no i znowu roczek do przodu :))))) [moja grupa zaczynala od sesji zimowej-tak wiec za miesiac bede zaczynac kolejny rok zabawy w studia:))] Pozdrawiam wszystkich ze tak forme trzymaja,a mika widze ze w Lidzbarku nie ma co robic-tylko przy kompie siedziec!!!!;))) to gdzie ci wszyscy ludzie???? Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: teraz 600 26.01.03, 18:52 patrze i patrze ,ale mika chyba zasnela po obiadku domowym i zaniedbala forum;)) ostatni wpis tak dawno:)gdy czytalam wasze wypocinki z koobra to mialam wrazenie ze caly wekend siedzieliscie i plotkowaliscie;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: teraz 600 26.01.03, 21:29 Usiłuję rozruszać koobrę,ale się ociąga :-( Ja już w zasadzie zaczynam sie pakować, bo już jutro rano wyjeżdżam. Oprócz kilku wypadów na miasto, nic ciekawego sie nie działo - zobaczyłam się z rodziną i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: teraz 600 26.01.03, 22:05 o przepraszam jak się wczoraj rozkręciłem to Ty zniknęłaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: teraz 600 27.01.03, 08:37 koobra napisał: > czyżbyś była zazdrosna angela ?:) A mam o co? lub o kogo? olsnij mnie koobro;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: teraz 600 27.01.03, 20:50 To, dziwne, coś nam chyba kompy zwariowały, bo ja to samo mogę powiedzieć o tobie.... Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: teraz 600 27.01.03, 21:22 Ale ja to już chyba mam tylko dwa wyjścia: albo zamordować studentów, albo przenieść odbiór na baaaardzo wieczorową porę. Trzeciego rozwiązania nie widzę :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: teraz 600 28.01.03, 00:17 Ale ta wieczorowa pora jest do kitu, bo już wtedy nikogo nie ma, buuuuuuuuu :-((( Nie podoba mi się to! Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: teraz 600 28.01.03, 00:19 no jak to nie ma a co ja tu robie krzycze z kazdej strony Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: teraz 600 28.01.03, 00:36 No tak, ale jesteś tak cicho, albo....... to ta moja sieć, buuuuuuuuuuuuuuuuu:-( Odpowiedz Link Zgłoś
koobra Re: teraz 600 28.01.03, 00:38 tak musisz coś poprawić ostatnio tez Cię wołałem i nic :( Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: teraz 600 28.01.03, 00:55 Ja się staram, ale jak mi nie wytłumaczysz, tego triku, to się tu nie spotkamy, chyba że pojadę do Lidzbarka, bo tam ten komputer hula... Ma modem cyfrowy, czy coś takiego.... A ty koobra też cierpisz na bezsenność? Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
angela-rt Re: miko miko a moze? 28.01.03, 09:39 co jakis czs odswiezaj strone to Ci nowe posty dotrą szybciej i bedziesz widziała kto jest itp....:)-dzieki za mailika odpisze wieczorkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_1 Re: miko miko a moze? 28.01.03, 13:47 Ja ten numer z odświeżaniem znam, ale to nie o to chodzi. ten komputer, a raczej ta sieć , bo komp jest spoko, jest, jakby tu powiedzieć - myśląca ciut za wolno. Daję "pokaż treść wszystkich" i mogę iść zrobić kawę, bo tak wolno się to otwiera. I w tym cały problem.... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś