11.03.03, 15:19
Bob - widzę, że Ty tu jendak zaglądasz, tylko że cos się niezbyt włączasz w dyskusje.... Czyżby aż tak mało ciekawe były??? :( Może w takim razie powiesz coś o sobie, może jakiś ciekawy temat się znajdzie... Może na początek pytanie: Kiedy (w którym roku) opuściłeś nasze piekne miasto?
Pozdrawiam, Mika:)
Obserwuj wątek
    • angela-rt Re: Bob! 11.03.03, 16:30
      No właśnie Bob,czytając na innym wątku twoje opowieści o śnie troche mnie
      zaintrygowałeś,może coś powiesz o sobie,moze,albo pewnie okaze sie ,ze dobrze
      sie znamy,albo troszeczke sie znamy hym????
      • bob-budowniczy Re: Bob! 12.03.03, 10:33
        Jak już kiedyś pisałem nie mieszkałem na stale w Lidzbarku. Mieszkali tu moi
        dziadkowie po powrocie z Sovietów (dziadek do 1956 polował na niedźwiedzie..).
        Uczyli rosyjskiego a dziedek prowadził jakiś internat przy szkole zawodowoej
        czy coś takiego - pamiętam jak już był na emeryturze to przyjeżdzali do Niego
        byli wychowankowie i dziekowali że ich wyprowadził na ludzi. Tak więc bywałem
        tam w prawie każde wakacje, ferie itp. Dziadkowie zmarli w połowie lat 80-tych.
        Mieszkali najpierw na Mazurskiej prawie pod samym lasem że do Symsarny był
        krok. Potem na Nowej 20 tuż przy drodze. Wybieram się w tym roku może niedługo
        bo leżą na cmentarzu w Lidzbarku.
        • mika_1 Re: Bob! 12.03.03, 22:10
          To powiedz chociaż w jakich latach jeździłeś na te wakacje.... Może się uda dziadków namierzyć....;)
          Pozdrawiam, Mika:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka