utalia 09.10.06, 19:00 Moja 3 letnia corka ma dziure w zebie!!!! I z tego co sie orientuje to nie kazdy stomatolog chce i ma doswiadczenie aby podjac sie zaplombowania takiego zeba malemu dziecku. Prosze o pomoc i namiary w Olsztynie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszkowamama Re: dentysta do spraw specjalnych 10.10.06, 14:14 Nasz pedodonta robił ostatnio dzirę 15-stomiesięcznemu dziecku. Dam Ci namiary na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Tu jeszcze poczytaj: 10.10.06, 14:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=608&w=40432858 Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: Tu jeszcze poczytaj: 11.10.06, 09:26 Juz tez odpisalam na priva. Okazalo sie, ze ta polecana jest w tym samym gabinecie co maz zapisalm mala. Ta ktora polecasz ma terminy dopiero w listopadzie i to wcale nie na poczatku listopada. A mnie sie wydaje, ze dziura jest wielka jak ocean. Nie mozemy tak dlugo czekac. Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: Tu jeszcze poczytaj: 11.10.06, 09:29 przeczytalam ten poprzedni watek....wynika z niego, ze faktycznie warto by bylo, no ale jak pisalam wyzej, troche za duzo czasu. Ale napisz jeszcze co kryje se pod tymi przymiotnikami, zejest taka naj naj? Czy tak umie dziecko oczarowac, ze wydaje sie mu ze siedzi w najwspanialszej bawialni swiata a nie na fotelu u dentysty? Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Tu jeszcze poczytaj: 11.10.06, 11:25 utalia napisała: Ale napisz jeszcze co > kryje se pod tymi przymiotnikami, zejest taka naj naj? Czy tak umie dziecko > oczarowac, ze wydaje sie mu ze siedzi w najwspanialszej bawialni swiata a nie > na fotelu u dentysty? Dokładnie tak. Ma swietne podejście do dzieci, uwielbia je. Wie, co zrobić, aby dziecko usiedziało na fotelkuy, włącza im bajki, zagaduje, daje prezenty, zapoznaje z przyrządami dentystycznymi... Odpowiedz Link Zgłoś
betucha1 Re: dentysta do spraw specjalnych 11.10.06, 15:51 Polecam bardzo bardzo Dr Aleksandre Pytlowany przyjmuje na ul Kanta 13 ma super podejscie delikatna i mila zdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
utalia Re: dentysta do spraw specjalnych 04.11.06, 20:52 Potwierdzam, ze doktor Sokolowska Rybak jest naprawde cudotworczynia, podejscie do dzieci znakomite. Mozna zaprowadzic dziecko i wyjsc zeby nie przeszkadzac.Mamy juz niebiesjka plombe. Odpowiedz Link Zgłoś
niki7121 Re: dentysta do spraw specjalnych 11.12.06, 20:00 Czy ja również mogę prosić o namiar do p.dr. Rybak-Sokołowsiej? Bardzo proszę bo dziecko mi cierpi a za żadne skarby nie chce wejść do przypadkowego gabinetu.Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: dentysta do spraw specjalnych 12.12.06, 16:35 Napisałam na priva. Odpowiedz Link Zgłoś