oso1 21.10.06, 01:56 Jeszcze raz dzięki, orzechówka mrozi się, chociaż jej nie trzeba mrozić. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bpkw Re: Do Bpkw 22.10.06, 16:58 Oczywiscie, ze mnie raduje taka informacja. Zwlaszcza, ze orzechy to WITAMINY :))) Ja mam tez skromny zapasik wisniowki, moze nie tak dobrej jak ta od Zbyszka, ale efekt koncowy jej dzialania jest podobny. Dostalem nowy przepis na cytrynowke i zamierzam przygotowac kilka butelek. A na spotkanie, powiazane z degustacja, jestem gotowy od poczatku listopada do kwietnia przyszlego roku. Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Do Bpkw 20.02.07, 13:39 Krzysiu mam wiesz co. Nie możesz do nas trafić? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luna37 Re: Do Bpkw 20.02.07, 22:41 sorki że się po wścibsku wtrącę...mam kokosankę:))) wasze orzechówki chowają się przy tym:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Do Bpkw 21.02.07, 07:39 Trafił :) A my mamy malinówkę, pigwówkę, cytrynówkę, malibu i żubrówkę smi robilim :) ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ktos2104 Re: Do Bpkw 22.02.07, 08:21 i takie dobra marnują się bezuzytecznie???;p:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Do Bpkw 23.02.07, 00:06 ktos2104 napisała: > i takie dobra marnują się bezuzytecznie???;p:)) Swiete slowa ktos-iu 2104. Swiete slowa... Juz ja bym wiedzial, jak "zagospodarowac" te lustrzane frykasy. A gdyby tak sil zbraklo to bym zwolal forumowa zgraje z Toba na czele...:)))). Poki co to dziekuje lusterku za bileciki; chociaz zapewnia one uczte duchowa to niestety nie sa jednak karta wstepu do wczesniej wspomnianych lustrzanych alkoholowych lakoci... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lustroo Re: Do Bpkw 23.02.07, 07:45 Pigwówka była pita w okolicach Krzywego, a miodówka na kuligu. Zapraszać, zapraszałam :)Nie chceiecie przyjść, to wezmę na nastepną wędrówkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
bystra2000 Re: Do Bpkw 23.02.07, 23:25 Ale masz refleks :))))))))))))))) jaki kulig ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś