mendy76 28.05.03, 11:35 Słuchajcie moi mili, może ktoś z Was nosi stały aparat na zębach. Jeżeli tak, prosiłabym o polecenie dobrego ortodontę, bo na razie jestem w lesie. Będę wdzieczna pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gaba Re: Ortodonta-Olsztyn IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.05.03, 13:25 Polecam panią Iwanowską na Kleberga (Osiedle Generałów). Moje dziecko chodzi już od dłuższego czasu do niej i jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antko Re: Ortodonta-Olsztyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.03, 18:20 Pani dr Jolanta Dąbrowska w Plsztynie ul. Bankowców 19 - REWELACJA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: Ortodonta-Olsztyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.03, 15:59 Raczej ta pierwsza! Odpowiedz Link Zgłoś
mendy76 Re: Ortodonta-Olsztyn 29.05.03, 17:43 Możesz coś powiedzieć na temat cen, chodzi mi głównie o aparat stały( biały) i ceny wizyt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gaba Re: Ortodonta-Olsztyn IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.05.03, 11:04 mendy76 napisała: > Możesz coś powiedzieć na temat cen, chodzi mi głównie o aparat stały( biały) > i ceny wizyt Syn chodził tam z książeczką RUM, więc nie płaciliśmy, ale najprościej bedzie zadzwonic i się dowiedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś