Gość: Olsztynianka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 22:09 Czy ktoś może polecić szewca na osiedlu Jaroty, Pieczewo lub Nagórki? Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: szewc IP: *.olsztyn.mm.pl 12.01.09, 06:30 Nie znam zakładu szewskiego w tamtych rejonach.Jak potrzebuję to korzystam z zakładu p.Kłosa przy ul.Mickiewicza (między Dąbrowszczaków a Kopernika w podwórku).Zakład z tradycjami.Moja mama też tam oddawała buty do naprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b28 Re: szewc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.09, 08:40 W domkach smerfów kiedyś był szewc. Może jeszcze jest. A jak nie to: firmy2.pkt.pl/slowo_miasto/szewc_Olsztyn_c3pld2NfT2xzenR5bg==.html?edsacid=aw-1- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olsztynianka Re: szewc IP: 83.238.101.* 12.01.09, 14:03 Dziękuję bardzo. W "Smerfowie" rzeczywiście był szewc, ale zaglądałam tam w ostatnich dniach kilka razy i było nieczynne. Dziekuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieczewianka Re: szewc IP: *.ols.vectranet.pl 12.01.09, 14:12 Pieczewo - koło poczty na ul.Panasa.Nie mam zdania. Pieczewo - ul. Gębika,chyba nr 3 w bloku.Nie mam zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olsztynianka Re: szewc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.09, 17:12 Jeszcze raz serdeczne dzięki. Okazuje się że bez szewca ani rusz. Spróbuję skorzystać z Pieczewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: szewc IP: *.ols.vectranet.pl 12.01.09, 17:14 Na Nagorkach są dwa zakłady szewskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jovan Re: szewc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.09, 18:57 no zapytam - a co to takiego te domki smerfów? gdzie to jest? Czy ja nie czytam ironii? czy coś..? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sumsum Re: szewc IP: *.olsztyn.mm.pl 12.01.09, 19:50 jovan, a ty nie z olsztyna jestes? bo wszyscy olsztynianie wiedza co to są domki smerfów, smerfetkowo itp. a są przy ul. jeziołowicza, tam gdzie słynna cukiernia u giży ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jovan Re: szewc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.09, 20:12 aha :)dziękuję za uświadomienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JK Re: szewc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.09, 15:18 Kto uszył buty Cześkowi? Poliszynel? Odpowiedz Link Zgłoś