cookie_monsterzyca Re: Bękarty Wojny 18.09.09, 18:38 Nie :) Miałam na to iść ale mój kolega wybrał Brzydką Prawdę ;) Odpowiedz Link
cookie_monsterzyca Re: Bękarty Wojny 18.09.09, 19:19 Brzydką prawdę :) Tak, samiec sam się uparł na ten film :) Ale jest gejem, i do tego jeszcze lubi "Zmierzch", całą tą kaszaniastą sagę, może dlatego ;) Odpowiedz Link
wilowka Re: Bękarty Wojny 18.09.09, 19:54 Idziesz do kina z kumplem gejem jak z Magdy M ;) Odpowiedz Link
dr.verte Re: Bękarty Wojny 18.09.09, 19:38 cookie_monsterzyca napisała: > Nie :) > Miałam na to iść ale mój kolega wybrał Brzydką Prawdę znaczy powiedział ci : tak naprawdę to jesteś beznadziejna i nie chcę z tobą nigdzie iść , taka to prawda brzydka Odpowiedz Link
avital84 Re: Bękarty Wojny 19.09.09, 10:37 Nie, wczoraj się wybieraliśmy, ale ostatecznie padło na dzieci Ireny Sendlerowej. Sama jestem ciekawa. Mam przeczucie, że to dobry film. Odpowiedz Link
eilenn_ardenn Re: Bękarty Wojny 19.09.09, 16:54 Widziała wczora. :) Wiele zaskakujących momentów, dużo śmiechu, sporo krwi, ale i tak Tarantino czerwoną farbę oszczędzał, uroczy amerykański akcent Pitt'a. Dobry film, warto zobaczyć. Odpowiedz Link
eilenn_ardenn Re: Bękarty Wojny 19.09.09, 19:13 Aaaa, wiesz, taki chamerykański aktorzyna :), grał w kilku filmach, m.in. Troja, Wywiad z wampirem, 7 lat w Tybecie, Ocean's 11, ot, takie tam podrzędne produkcyjki :) Główny bękart w Bękartach. Odpowiedz Link
eilenn_ardenn Re: Bękarty Wojny 19.09.09, 19:15 Hans Landa... Taaa... :) Dobra kreacja. Odpowiedz Link
zloty.strzal Re: Bękarty Wojny 19.09.09, 19:21 Ja spiraciłam (wiem, kto schyla się po kradzione jest kurwą), ale nie obejrzałam jeszcze i szczerze mówiąc jak będę miała z kim, kiedy i za co iść do kina, to wolę w kinie obejrzeć. Odpowiedz Link