bertrada 26.09.09, 18:25 Tzn wolicie pisać czy gadać? ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumowicz_pospolity Re: Wolicie skypa czy gg? 26.09.09, 19:17 mi to rybka raczej gadanie jest mniej męczace ale pisanie to jest sztuka;) Odpowiedz Link
bertrada Re: Wolicie skypa czy gg? 26.09.09, 19:22 Ale pisanie jest jakieś takie mniej zobowiązujące. Tzn nie ma takiej presji, żeby za wszelką cenę podtrzymywać konwersację. Można pisać jedno zdanie na 10min i nic się nie dzieje. W konwersacji werbalnej ciężko jest to zrobić. ;) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Wolicie skypa czy gg? 26.09.09, 19:26 bertrada napisała: > Ale pisanie jest jakieś takie mniej zobowiązujące. Tzn nie ma takiej presji, > żeby za wszelką cenę podtrzymywać konwersację. Można pisać jedno zdanie na 10mi > n > i nic się nie dzieje. W konwersacji werbalnej ciężko jest to zrobić. ;) tez prawda ale na GG i innych czatopodobnych wynalazkach czy na czatach własnie tez trzeba stukac ekspresowo zeby wyjsc na cool goscia z szybkimi palcami wyrzucajacymi madrosci z szybko pracujacej kiepeły Odpowiedz Link
elderlane Re: Wolicie skypa czy gg? 26.09.09, 19:20 to zależy.wolę pisać, a na gadanie się po prostu spotkać:) chyba że rozmawiam z kimś kto mieszka w innym mieście czy kraju, to wtedy skajp. Odpowiedz Link
asqe Re: Wolicie skypa czy gg? 26.09.09, 19:38 ja wole skypa, bo moge tam i pisac i gadac w zaleznosci od nastroju i czasu, no wiec uwazam, ze to jest dwa w jednym :) Odpowiedz Link
bertrada Re: Wolicie skypa czy gg? 26.09.09, 19:44 I jeszcze zbiorowe czaty i konwersacje można robić. ;) Odpowiedz Link
karka831 Re: Wolicie skypa czy gg? 26.09.09, 22:49 Z dwojga złego - gg. Ale baaaardzo rzadko używam. Zdecydowanie wolę rozmowy na żywo. :> Odpowiedz Link
madi.only Re: Wolicie skypa czy gg? 29.09.09, 14:20 Zdecydowanie gg, skayp jest fajny do pogadania raz na jakiś czas,z kimś bliskim,nie widzianym dłurzszy czas. Odpowiedz Link
liisa.valo Re: Wolicie skypa czy gg? 28.09.09, 19:31 GG. Skype mi się po prostu źle kojarzy - mianowicie, z poprzednią szefową. Z chwilą rzucenia pracy, usunęłam z dysku, bo mnie jeszcze exwspółpracownik, wkurwiający typ nagabywał. Odpowiedz Link
wilowka Re: gg, n/t 28.09.09, 20:44 W życiu przez skajpa nie gadałam, ale brat mi pokazywał, że można mu dać taką fajną skórkę - krowę :) Odpowiedz Link