qw994 04.10.09, 09:18 Tak sobie postanowiłam po 2 dniach balowania :) A wy dzisiaj intensywnie czy spokojnie? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wilowka Re: Dzisiaj pora relaksu 04.10.09, 10:09 Bardzo spokojnie. Ciepła kołdra, nowe baterie w pilocie, świeża żarówka w lampce, stosik książek i obiad z wczoraj :) Odpowiedz Link
baba_krk Re: Dzisiaj pora relaksu 04.10.09, 10:46 dzisiaj jest mój 3-ci spokojny dzień, po 20 niespokojnych (no bo 20 balowania nie brzmi dobrze ;)) muszę jeszcze dokończyć sprzątanie, a potem to już do jutra nic nie będę robić poza leżeniem :D Odpowiedz Link
elderlane Re: Dzisiaj pora relaksu 04.10.09, 11:27 baaardzo spokojnie.na razie jeszcze w łóżku z kompem na kolanach a wkrótce jakieś jedzonko i zakupki małe.potem trochę pracy z papierami, ale generalnie leniwie.i bardzo pozytywnie:) Odpowiedz Link
elderlane Re: Dzisiaj pora relaksu 04.10.09, 11:28 www.youtube.com/watch?v=w4wo6zLK6Vg relaksacyjnie:) Odpowiedz Link
cafem Re: Dzisiaj pora relaksu 04.10.09, 12:35 Zazdroszcze - ja dzis musze wsadzic nos w papiery i do wieczora pracowac:/ A pozniej moze wleze do wanny na godzine wymoczyc sie, bo cos mi sie od zycia tez nalezy:) Odpowiedz Link
stedo Czas relaksu,znacie... 04.10.09, 14:54 ..to posłuchajcie:): www.youtube.com/watch?v=wCbWKZpfXek Odpowiedz Link
conena Re: Dzisiaj pora relaksu 04.10.09, 15:36 u mnie dzisiaj dzień wylegiwania się, u mojej kocicy dzisiaj dzień w kratkę - na zmianę biega jak szalona i przytula się do mnie:-) Odpowiedz Link
forumowicz_pospolity Re: Dzisiaj pora relaksu 04.10.09, 16:27 własnie miało być mega intensywnie ale sprzęt tj rower mi się posypał :] Odpowiedz Link
stedo A tymczasem... 04.10.09, 16:31 ......leżę pod gruszą Na dowolnie wybranym boku I mam to, co na świecie najświętsze Święty spokój... A tymczasem leżę pod gruszą A świat obok płynie leniwie I niczego więcej nie pragnę Wręcz przeciwnie... Wiecie że nie ma tego w necie po polsku, ani wideo, ani audio?? Coś takiego!! Odpowiedz Link
i.nes Re: A tymczasem... 04.10.09, 23:25 stedo napisała: > Wiecie że nie ma tego w necie po polsku, ani wideo, ani audio?? > Coś takiego!! Oczywiście, że jest :) Praszszsz... mzkr.wrzuta.pl/audio/4UZDuflP4xK/swiety_spokoj Odpowiedz Link
8n Re: Dzisiaj pora relaksu 04.10.09, 16:51 intensywnie :( pobudka o 6, o 8 na giełdę, tam zapierdol do 13, potem do redakcji na 3h, ale już wróciłam i mogę pić konfitury. ufff. Odpowiedz Link
justysialek Re: Dzisiaj pora relaksu 04.10.09, 17:15 Ja od rana byłam na grzybach, potem obiad, drzemka, suszenie grzybów i teraz mam relaks przed kompem. Zaraz musze się zabierać do roboty ;( Odpowiedz Link
puszysta_gimnazjalistka Re: Dzisiaj pora relaksu 04.10.09, 23:14 Się zrelaksowałem, rąk nie czuję, nóg nie czuję, przed oczami mi miga, ale jestem zadowolony :) Odpowiedz Link